Dodaj do ulubionych

Skills profit czy warto inwestować z nimi?

21.01.23, 18:43
Jest dużo nowych perspektywicznych firm inwestycyjnych, ale zainteresowała mnie oferta Skills-profit. Specjalizują się na kryptowalutach i papierach wartościowych, wiem ze na krypto można dobrze zarobić i ze teraz rynek jest jak najbardziej przyjazny. Kto co myśli o tym ?
Obserwuj wątek
    • ktoryraz1991 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 24.01.23, 15:49
      nie znam się na inwestycjach, ale moim zdaniem krypto niedługo będzie wszędzie)
      • arkadiusz_makowski Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 29.01.23, 19:30
        Oj zgodzę się z tobą ze będzie wszędzie. Ja z tymi skills-profit inwestuje od tygodnia na tych wzrostach krypto to zarobiłem z 500 zł aż 4 koła. W pracy tyle przez miesiąc zarabiam, oczywiście tu musiałem odjąć ich prowizje ale ostatecznie mam na koncie trójkę na czysto za pare kliknięć
        • karczewski.pan Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 29.01.23, 19:36
          Do mnie dzisiaj dzwonił mój analityk ze wypłata już wyszła z konta z rana to dwie godziny temu ją otrzymałem, wyobrażasz sobie ze nawet w weekend dochodzą przelewy ? Tam są tacy fachowcy że to już moja trzecia zarobiona piątka. Będę z nimi współpracować ile się da jak tak dobrze idzie
          • holgeramsel.ge Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 31.01.23, 01:36
            Aż ci trochę zazdroszczę...
          • Gość: Markopolo Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.79-160-126.customer.lyse.net 10.02.23, 15:48
            A jaki sposób płatności jest w twoim przypadku? Na konto bankowe czy jak?
            • arkadiusz_makowski Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 10.02.23, 23:19
              Raz na konto, raz wypłacam na swój portfel krypto by tez nie wszystko trzymać w złotówkach
              • marek.kruc1988 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 13.02.23, 17:53
                dobrze kombinujesz. To samo robię w sumie jedyne że mniej zostawiam w krypto
          • Gość: Arczi Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.adsl2.static.versatel.nl 18.07.23, 22:41
            Oszuści nie czytajcie tego
        • Gość: zsewer Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.23, 07:35
          Możesz podać link tej strony jak tak dobrze można u nich zarobić . Bo jak wiem to Skill Profit to nie jedna strona tylko kilka stron już znalazłem.
          Mój e-mail zsewer@o2.pl
        • Gość: Ewa Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.play-internet.pl 04.04.23, 18:25
          Można kontakt z tobą oto mój e-mail ewatatar523@gmail.com
        • Gość: Ewa Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: 91.230.118.* 05.04.23, 17:36
          Podaj mi swój nr telefonu na e-mail ewatatar523@gmail.com
    • korneliuz.poland2019 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 25.01.23, 18:51
      Każdy chce zarobić na krypto ale nie każdemu się udaje, moze problem leży w tym ze próbują to ogarnąć sami… w czasie gdy są już brokerzy specjaliści którym wystarczy zapłacić %
    • marek.kruc1988 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 25.01.23, 18:58
      Sam szukam gdzie by go zainwestować, ale jak na razie na forach czytam jakie ludzie maja doświadczenia, zobaczymy co tu opowiedzą!
    • gabriella.matildagrocc Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 26.01.23, 11:32
      Gdy zastanawiałem się nad inwestycjami 5 lat temu takich możliwości jak teraz nie było, bardzo dużo straciłem jak mam być szczery. Polecam próbować i zdobywać doświadczenia z brokerami, wyjdzie to taniej niż robienie tego samemu!
    • alicja_maj1988 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 29.01.23, 20:04
      Rynek teraz daje zarobić tak jak nie dawał przez ostatnie 2 miesiące. Mówię tu oczywiście o kryptowalutach, sprawdzałam od nich ostatnio wypłaty czy działają i rzeczywiście mi wypłacili. Zainwestowałam więcej i po tym wypłaty były również bezproblemów natychmiastowe. Kiedyś miałam sytuacje z inna firmą ze najpierw zarabiałam a ostatecznie oszukali mnie, tu jednak z tym jest pełna profeska
    • vlastimilvitek1991 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 31.01.23, 01:26
      Sluchajcie dzisiaj tak zarobiłem że normalnie nie wierzę, analityk daje z rana sygnał ze warto wziąć pozycje długą na dollarze i krótką na bitcoinie, a że jestem świeży, uczę się to posłuchałem mojego mentora, na wieczór zarobiłem 2000 zł z 500 na obu pozycjach, nie powiem inwestycje to ryzyko i warto podchodzić do tego z rozsądkiem. Nie zmienia to faktu że się jaram jak dziecko dzisiaj
      • Gość: Mariusz Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.gpon.bialnet.pl 24.03.23, 13:28
        A próbowałeś to już wypłacić i fizycznie dostałeś przelew na konto???
        Mnie zrobili na 25tys euro. Zastanów się zanim zainwestujesz.
      • Gość: Ewela5 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.23, 20:27
        Cześć. Czy mieliście problem z przelaniem zarobionych pieniędzy?
        • Gość: Remenes Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.205.210.120.nat.ftth.dynamic.t-mobile.pl 14.05.23, 10:37
          Tak, jest problem z wypłaceniem pieniędzy. Załóżcie konta u znanych brokerów, Jest dużo oszustów. Masło company to też kryminaliści . Mają sprawy w prokuraturze o wyłudzanie pieniędzy,
    • holgeramsel.ge Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 31.01.23, 01:35
      Jak tu niektórym idzie aż za dobrze... ja to dzisiaj otworzyłem swoja pierwsza pozycje i odrazu w minus zamknąłem, otworzyłem drugą i tam tez minus złapałem. Muszę chyba spróbować czegoś się nauczyć i po handlować z pośrednikiem
    • Gość: Zuzia1 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: 157.25.73.* 31.01.23, 13:55
      Skills profit To jest oszustwo!!! przelałem pieniądze na inwestycję, zarobiłem, wypłaciłem ok 82 zł, żeby sprawdzić czy będzie wypłata na konto. Pieniądze przyszły w ciągu kilku godzin. Natomiast jak chciałem wypłacić większą kwotę to poproszono mnie o zrobienie przelewu w celu weryfikacji moich danych, raz, drugi...niestety straciłem sporo kasy. Nie dajcie się wrobić tak jak ja.
      • arkadiusz_makowski Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 31.01.23, 17:07
        To chyba ktoś z konkurencji pisze negatywna opinie bo konto Zuzia a pisze od strony faceta , u mnie wszystko w porządku dostaje co piątek wypłaty bez żadnych dodatkowych weryfikacji. Weryfikacje miałem tylko za pierwszym razem, najlepsze jest to ze czasami zdarza mi się dostać wypłatę z zerowa prowizja.
        • Gość: MarKor Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: 157.25.73.* 17.02.23, 15:43
          Jak wygląda taka weryfikacja ? trzeba jakieś dokumenty przesłać ?
      • Gość: Artur Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.kpn-gprs.nl 01.02.23, 09:40
        Ja wpłaciłem 220 euro na start.Nie odzwonił do mnie analityk,napisałem że chcę zwrotny przelew ale cisza.Ktoś miał podobny problem?Jak mogę odzyskać wysłane pieniądze?
        • ivo.sevcik.gr Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 01.02.23, 11:10
          Hm dziwna sprawa u mnie działa, wypłacałem w tam tym tygodniu 400€, w 2 dni miałem przelew na koncie, z analitykiem to nawet nie rozmawiałem bo handluje samodzielnie. Jak handlujesz z analitykiem to może kwestia innych procedur wydaje mi się że z pewnością oddzwoni, na wal mi to nie wygląda skoro kasa dochodzi na konto
        • Gość: Zuzia1 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.centertel.pl 08.02.23, 15:04
          Dokładnie miałem ta samą sytuację ale na większy przelew, do tej pory nie odzyskałem kasy, sprawę zgłosiłem na policję
        • Gość: Zuzia1 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.darnet.pl 08.02.23, 15:17
          Dokładnie miałem tą sama sytuację ale na większą kasę, do tej pory nie otrzymałem zwrotu wpłaty w celu weryfikacji, sprawę zgłosiłem na policję
          • arkadiusz_makowski Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 08.02.23, 18:30
            Jesteś w końcu Pan czy Pani ? weż robotę jakaś znajdż a nie piszesz opłacone komentarze dezorientując ludzi.
            • Gość: Zuzia1 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.centertel.pl 09.02.23, 11:57
              Możesz nie wierzyć w to co piszę, mogę pokazać zgłoszenie jakie zrobiłem na policji na tą firmę, A nick nie ma znaczenia. Chce tylko przestrzec ludzi, bo ja wtopilem dużo kasy
              • zadziora Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 24.05.23, 17:13
                możesz się ze mną skontaktować na maila magdalenaszewczyk85@wp.pl
              • Gość: UlSl11e Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.cust.netmar.net.pl 29.05.23, 17:20
                Hej mogę prosić o kontakt? mój mail ulkaciaputaa@wp.pl
        • Gość: Kalandor75 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.2.247.pool.telefonica.de 04.04.23, 17:31
          Én kicsit tovább mentem...!
          Binance számlán trabsitba rakták a pénzem be kellett fizetnem x ezer $ mentettem vártam a pénzt 1-2-3-4 nap nem jött ekkor a blockchain küldött egy adó fizetési felszólítást, hogy fizessek x-ezer dollár adót és a pénzem el lesz utalva 24-oran belül!
          Fizetni eddig nem fizettem ki az adót!
          A blockchain suportal levelezgetek egyenlőre mert ott van a pénzem állítólag befagyasztva!
          Balazs.csako2@gmail.com ha gondolod informális a fejleményekről!
        • zadziora Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 24.05.23, 17:15
          można kontakt na maila magdalenaszewczyk85@wp.pl
      • Gość: jolpas Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.23, 05:13
        prosze, czy mozesz sie ze mną skontaktować? j.pasternakiewicz@poczta.fm
        Padłam ofiarą oszustwa Skills Profit
      • Gość: malami2023 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.30.108.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.05.23, 21:42
        Jak długo trzeba czekać na wypłatę z platformy na binance?
        Mój doradca milczy... Pieniędzy nie ma...
        Zaczynam myśleć że zostałam oszukana.

• Gość: malami2023 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.30.108.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.05.23, 21:43
          proszę o kontakt saaraai@wp.pl
        • Gość: Remenes Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.205.210.120.nat.ftth.dynamic.t-mobile.pl 14.05.23, 10:55
          Dokładnie, przykro to mówić, ale tak, pierwszy przelew z konta na konto do niejakiej Joanny Stelmaszyk, niby księgowej. Na sprawdzonych platformach przelewasz bezpośrednio ze swojego konta na swoje. Mój przelew cały czas wisi i nikt się nie odzywa.
      • Gość: Agnes Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.205.210.120.nat.ftth.dynamic.t-mobile.pl 14.05.23, 10:47
        Dokładnie, pierwszy przelew z konta na konto do niejakiej Joanny Stelmaszyk, niby księgowej. Na sprawdzonych platformach przelewasz bezpośrednio ze swojego konta na swoje. Mój przelew cały czas wisi i nikt się nie odzywa.
    • karczewski.pan Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 31.01.23, 18:36
      Czesc wszystkim u mnie za miesiąc wyszło 169% zysku na czysto póki co wszystko git i broker jest niby poważny. Mogę z pewnością polecać!
      • ksawery2019 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 02.02.23, 16:34
        Ciekawe jak to działa ? Niestety nic nie kumam w inwestycjach ile potrzeba by zacząć ?
        • sylwesternie.stalone Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 02.02.23, 16:36
          Jak wszędzie robisz depozyt i płacisz % za usługę. Jak na mnie wszystko jest proste ważne by broker był fachowcem i rynek był odpowiedni do tego!
      • Gość: Ane128 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.centertel.pl 08.03.23, 20:33
        Czy można do Pana maila , chce się coś zapytać
    • zbigniew.sikorski.pan Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 09.02.23, 21:09
      Są tu najlepsi analitycy, zarobiłem 15% do depozytu swojego tylko za ostatnie dwa dni na spadkach. Handluje z barkiem x100 na różnych parach walutowych, bajka inaczej nie nazwiesz. W końcu coś się dzieje na tych rynkach więc tez po woli zaczynamy wdrażać się z moim analitykiem w kryptowaluty
      • krystian.krkw1989 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 09.02.23, 21:20
        Dobry jesteś! Mi aż tak dobrze nie poszło ale po woli swoje nabieram formę i co raz lepiej mi idzie w tych dniach. Tam ten tydzień zdecydowanie nie należał do najlepszych ale w tym udało się odbić wszystkie straty
      • horactadeus89 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 10.02.23, 01:00
        Bez kitu jesteś dobry, mój analityk tez jest nie zły. Szczerze fajnie się przytrafiło trafić na tę firmę. Sygnały połączone z nauka powodują że niedługo sam będę mógł handlować stabilnie. Teraz jak bym zaczął sam to bym pewnie bardzo dużo stracił. Dobrze że firma czuwa nad klientami
        • Gość: MarKor Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: 157.25.73.* 14.02.23, 09:35
          Próbowaliście już wypłacić zarobioną kasę z inwestycji ? jak to działa ?
          • ksawery2019 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 14.02.23, 12:14
            Ja wypłacałem normalnie to działa że zleciłem wypłatę, zapłaciłem prowizje po 3 dniach miałem wypłatę na koncie bo zlecałem w piątek wieczorem
    • martin.sven1991 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 15.02.23, 09:24
      Mogę podzielić się swoimi doświadczeniami - na zysk nie trzeba było długo czekać!
      Polecam wszystkim. A ci co piszą negatywne komentarze myślę że konkurencja.
      • Gość: Ane128 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.centertel.pl 08.03.23, 20:47
        Czy mogę się z Panem jakoś skontaktować? Chce się tylko o coś spytać
      • Gość: Mariusz Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.gpon.bialnet.pl 24.03.23, 13:30
        Nie konkurencja tylko oszukani prze firmę
        • zadziora Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 24.05.23, 17:17
          można prosić o kontakt na maila magdalenaszewczyk85@wp.pl
      • Gość: Kalandor75 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.2.247.pool.telefonica.de 04.04.23, 17:36
        Ha te így gondolod !
        Nem negatív kommentekt írunk hanem a tapasztalatunkat!
        Ennyi erővel mi is azt hisszük rólatok pozitív kommentelőkről ,hogy csak csalik vagytok !
    • Gość: Markopoloo Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.connect.netcom.no 28.02.23, 20:42
      Scam, przelali kasę do siebie na konto a reszty nie chcą wypłacić kontakt się urwał.
      • Gość: malami2023 Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.30.108.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.05.23, 21:45
        U mnie to samo. Jak odzyskać pieniądze teraz?
    • Gość: Marek Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.23, 22:36
      oczywiście jest to oszustwo
      oczywiście jest to oszustwo, nekają telefonami, wyzywyają w mailach, grożą i mam na to dowdy.. do tej pory miałem przyjemność rozmawiać z 4 ''doradcami''. Wszyscy mają wschodni akcent, nie żeby to o czymś świadczyło ale jest to co najmniej dziwne, że w polskiej firmie nie pracuje żaden Polak. Dodatkowo siedziba jest w UK co świadczy o chęci unikania podatków i/lub odpowiedzialności karnej
    • Gość: bart Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.portgdansk.pl 13.04.23, 08:40
      To jest OSZUSTWO, OSZUSTWO, trzymać się jak najdalej od tego. Nigdy nie odzyskacie swoich pieniędzy. Nie wierzcie w to co piszą naganiacze tutaj, nikogo nie będę przekonywał po prostu sprawdźcie na policji ile jest już zgłoszeń na nich i na jakie sumy a działają dopiero od grudnia 2022.
    • Gość: POMOC Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.146.125.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.04.23, 15:50
      Osoby mające problem z wypłatą proszę o kontakt 889--779--527 postaram się pomóc sprawdzonym sposobem.
      • Gość: adam foremski Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: 146.70.182.* 04.05.23, 14:34
        Próbowałem rozmawiać z tym numerem 889--779--527 - niby ok, ale prócz standardowych opłat sądowych, jeszcze chcą wynagrodzenie z góry - więc nie, dziękuję. Na coś takiego mnie już nie stać po tym jak skills profit mnie okreadł
    • Gość: Dominnik Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.23, 19:05
      Skills profit to oszuści. Niestety zgłaszają komentarze negatywne i ukrywają je wśród swoich reklam i podstawionych tysięcy pozytywnych relacji komentarzy a to kampania za którą jak się okazuje płacą kupę kasy. Dałem się nabrać im i Facebookowi bo ten ma ich reklamy!! Nie ufajcie temu co jest na stronie Facebook bo każdy może sobie tam reklamę kupić WTF!!
      Mam sprawę zlecona do prawniczki i z końcem marca zostało złożone zawiadomienie do prokuratury, oprócz mnie takich zawiadomień ponad 20 obecnie już jest złożonych. Gdyby ktoś chciał skorzystać i się też dopisać to tu można złapać moją panią mecenas 696,-,718,-,446.
      W razie czego można się na mnie powołać, to nie problem. Mam z prawnukami przegadane wiele godzin, ustalenia, wyjaśnienia i pomoc w zabezpieczeniu tego co jeszcze skills profit może nawyprawiac na moje dane. Więc ten tego!
      • Gość: wodzińśki Adrian Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.datapacket.com 16.05.23, 09:03
        Rozmawiałem z nimi, dzięki za namiar. Nie wiem czy odzyskają mi wszystko, albo cokolwiek, jednak póki co udało im się cofnąć dla mnie przelew na 4999 funtów. Póki co miałem przynajmniej dzięki temu na opłatę sądową i na życie jeszcze mam. Czekamy co będzie dalej.
        • Gość: Magda Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.23, 00:04
          Można prosić o kontakt na maila magdalenaszewczyk85@wp.pl?
      • dariuszmarynowski Re: Skills profit uważajcie i uciekajcie od nich!! 19.05.23, 15:55
        Wszystko co piszą o SKILLS PROFIT to prawda, niestety jest to grupa przes.tępcza, która ma jedno na celu, kradzież naszych pieniędzy i nic poza tym. 14o ooo funtów łącznie straty, a nie zostawili mi chociaż paruset pln na życie, nic ich, totalnie nic nie interesuje. tu muszę przyznać prawniczki które polecała Pani Dominika, są naprawdę profesjonalne. byłe i odwiedziłem jedno z biur, to we Wrocławiu. Sprawę mam już zgłoszoną, zawiadomienie złożone. na początku czerwca będę miał również przesłuchanie w ambasadzie w Oslo. Nie dajcie się naciągnąć tej grupie skills profit, ani ich pobratymcom w stylu falcon itp

Gość portalu: Dominnik napisał(a):

> Skills profit to oszuści. Niestety zgłaszają komentarze negatywne i ukrywają je
        > wśród swoich reklam i podstawionych tysięcy pozytywnych relacji komentarzy a t
        > o kampania za którą jak się okazuje płacą kupę kasy. Dałem się nabrać im i Face
        > bookowi bo ten ma ich reklamy!! Nie ufajcie temu co jest na stronie Facebook bo
        > każdy może sobie tam reklamę kupić WTF!!
        > Mam sprawę zlecona do prawniczki i z końcem marca zostało złożone zawiadomienie
        > do prokuratury, oprócz mnie takich zawiadomień ponad 20 obecnie już jest złożo
        > nych. Gdyby ktoś chciał skorzystać i się też dopisać to tu można złapać moją pa
        > nią mecenas 696,-,718,-,446.
        > W razie czego można się na mnie powołać, to nie problem. Mam z prawnukami przeg
        > adane wiele godzin, ustalenia, wyjaśnienia i pomoc w zabezpieczeniu tego co jes
        > zcze skills profit może nawyprawiac na moje dane. Więc ten tego!
        • dariuszmarynowski Re: Skills profit uważajcie i uciekajcie od nich! 19.05.23, 21:16
          Falcon-invest.co.uk i falcon-invest.org to jedno i to samo, tylko jedno się zamknęło bo oszukały dziesiątki tysięcy osób, a teraz od nowa zaczynają na org, to samo ze skills-profit !!
    • Gość: Kancelaria Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.23, 14:54
      Szanowni Państwo,
      niestety jest to oszustwo. Nasza kancelaria zajmuje się odzyskiwaniem środków z tego typu przestępstw, tak więc zapraszamy osoby oszukane do kontaktu - tel. 788-994-519 (poniedziałek-piątek, godz. 9:00-17:00). Możliwy jest również kontakt mailowy - biuro@averso.pl.
      Zapraszamy także na naszą stronę internetową, gdzie znajdą Państwo przykładowe potwierdzenia zwrotów w sprawach dotyczących fikcyjnych platform handlowych - averso.pl/przykladowe-zwroty/ 
      Zapewniamy profesjonalną oraz kompleksową pomoc.
      Konsultacja jest bezpłatna.
      Pozdrawiamy,
      zespół AVERSO
      • Gość: Darekxx Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.datapacket.com 29.05.23, 15:01
        ODRADZAM Niestety nie polecam współpracy z tą pseudo firmą. Opowiadają o postępowaniu sądowym i kosztach sądowych a to tylko ich prowizja bo jedyne co robią to zawiadamiają prokuraturę czyli to samo co samemu można iść na policje zgłosić. Po wpłaceniu pieniędzy ciężko się dodzwonić i poprosić o jakiekolwiek informacje. W zarządzie spółki osoby po 25 lat co jest śmieszne, POZYTYWNE OPINIE w Internecie które są dostępne PISZĄ SOBIE SAMI. ODRADZAM WSPÓŁPRACY szkoda tracić kolejne pieniądze !
    • majomar Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? 30.05.23, 20:30
      I want to share with you my experience with the Skills Profit application / in the future also Finpro / which provides access to CFD trading.
      I have 3 months of experience with the Skills Profit platform, I don't know what to think about it. I put 200 Euros there at the beginning and they added a credit of 50 Euros. I told myself that I had already seen so much and the loss wouldn't hurt me that much. It started with simple trading training and contacting their staff via WhatsApp. He helped me install their app and open a crypto account on Kraken in my name. Just to be sure, I immediately changed the password on Kraken, I don't have a good experience with opening accounts together via Anydesk. Well that's another bad experience with the forgotten bitcoin scam. A well thought out scam. We started trading. Their platform is fine and for me quite elaborate. The gentleman from them explained to me how it will work. We will trade with a maximum of 30 percent of the account balance. Understandable. He advised me every Monday and Friday what to open and what to close. It was still a maximum of three positions. I rate the success rate at 85%, which surprised me a lot. If we collected through
      300 dollars, so he showed me a withdrawal of 50 Euros. All in all, it was easy, within two days the money arrived on Kraken and then I transferred it to my bank in Slovakia myself according to his instructions. They arrived within two hours. We continued to trade. I still doubted if it was clean from their side and if it was not a scam or a Promo to lure a big deposit. Their offer to quickly earn a large amount by buying bitcoin would indicate that. Until the end, they offered me the arrangement of a large loan, which would be returned interest-free within 14 days.
      I rejected it because I am not yet convinced of their seriousness. I'm still not convinced about that... but to return to my description of what happened next. When we got to $1,750, I thought it was high time to try them. I placed an order to withdraw $800. To my surprise, the transfer went through and they ended up in my bank after transferring to Kraken. We were trading until last week. With an amount of $1400, I entered a request to withdraw another $350. They were written off from the account on Skills profit, but until today, which is a week, they still haven't arrived. In doing so, their worker sent me new positions to open and assured me they would come. I have been writing to him for a week but without success, but he is active on WhatsApp.
      Conclusion: I don't know what to think about it, so far I have put 200 Euros into it, and over 700 Euros have come to the account. We are currently frozen and there is still $1050 in the Skills profit account and still trading. I am currently waiting for the Euro to rise against the CHF and especially the NZD against the CHF. If someone would like screenshots from me for stores, or their audio messages or for the application. My contact is majoo1@centrum.sk. I will send the phone, if requested by email. I'm happy to share and move on myself. I also want to add that I have already heard from people with similar experiences and also with the Finpro application, which looks very similar and the recruitment method is the same.
      In the future, I will write to you how things are progressing with my application to Skills Profit and possibly if the reactions to the Finpro application from other users are also confirmed.
      Majo.
    • Gość: RysArt Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.play-internet.pl 20.06.23, 22:26
      Hej.
      Mam na imię Ryszard. rysiekja@gmail.com
      Zwabiony perspektywami inwestowania w zielona energię w Stalowej Woli, postanowiłem w tym uczestniczyć.
      Poinformowano mnie iż jest to czasowe i trzeba zarezerwować udział kwotą 5000$.
      Niestety nie dysponowałem taką kasą.
      Wedy zgodzono się na kwotę 1000 PLN jako rezerwacja.
      Nieco mnie to zaniepokoiło i złożyłem dyspozycję wypłaty mych "śmiesznych centów" i oto co otrzymałem od grzegorza, szefa taj masakarady.:
      ".....ni osiągnie Pan żadnego sukcesu, chociaż jestem raczej w młodszym wieku, ale nie jestem taką ścierką jak Pan."
      nastepne czułości:
      "Kurwa ale tępy jesteś facecie, ciężko z tobą"
      i dalej:
      "Żartuję, nie wypłacę Panu, nie chcę mi się."
      w podobnym tonie:
      "Co Pan robił na zajęciach z matematyki?
      450 x 2 = 900
      Z tego co się domyślam. Pana pojebało nesamowicie
      Co za zioła Pan praktykuje? "

Przed zabloowaniem komunikacji, nadesłał jeszcze pozdrowienia:
      "spierdalaj humanoidzie"

To moi mili wszystko o tej firmie.

sarkazm:
      To dobry deal aby stracić troszku kasy, ku chwale grzegorza z Skills Profit 🤪

• Gość: Monika Brzezińska Re: Skills profit czy warto inwestować z nimi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.23, 12:12
      jakis czas temu rozpoczęłam współpracę . Z uwagi, ze nigdy wcześniej nie miałam żadnego doświadczenia na giełdzie we wszystkim mi pomagali. Prawdziwy horror rozpoczął się przy próbie wypłaty zdeponowanych środków. Podatek, prowizja, weryfikacja aml. wszystko sprowadzało się do tego abym wpłaciła więcej. Zainwestowałam 40 tysięcy. znalazłam kancelarię, która posiada doświadczenie w tego typu sprawach. 507|212/284 Wiem, że oszukali mnóstwo osób. Mi udało się juz odzyskać 15 tysięcy, ale im więcej nam tym lepiej. nie mogą być bezkarni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka