Gość: amigos IP: *.udn.pl 28.01.05, 00:35 Chciałbym sie dowiedzieć jak są przeprowadzane rozmowy,jakie sa tam zarobki. Jestem zaproszony na rozmowe i nie wiem czego sie spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaant Re: Czy był ktos na rozmowie w open finance? 29.01.05, 10:23 Mój kolega pracuje w tej firmie i póki co nie narzeka. Prace dostał zaraz po obronie (mgr ekonomii), a wczesniej pracował w jakiejs innej firmie finansowej i tam zajmował się analizami finansowymi (ok. rok). jak sie cos jeszcze dowiem to napiszę. Ja też mam do Ciebie pytanie: jakie musiałeś spełniać warunki żeby dostac się na rozmowę? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirag Re: Czy był ktos na rozmowie w open finance? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 19:36 W jaki sposób złożyłeś swoją aplikację w tej firmie-czyżby było ogłoszenie o możliwości zatrudnienia się tam? Proszę o odpowiedź,gdyż chciałabym tam aplikować na stanowisko doradcy finansowego. Odpowiedz Link Zgłoś
martaant do Mirag 31.01.05, 22:21 Wejdź na strone www.open.pl ! tam znajdziesz informacje na temat pracy w tej firmie. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirag Re: do martaant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:05 Dzięki!Dziś wysłałam swoją aplikację-dam znać jak coś z tego wyjdzie/mam nadzieję/! Odpowiedz Link Zgłoś