Dodaj do ulubionych

Telefoniczny konsultant biznesowy w Ideii

26.02.05, 12:42
Ostatnio byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie telefonicznej obsługi
klienta biznesowego w Ideii.Pracowałam kilka lat przy obsłudze klienta
(kontakt bezpośreni i telefoniczny) a jednak sie nie dostałam na to
stanowisko.Nie zamierzam biadolić lecz chciałabym sie dowiedziać od osób
które już pracują na tym stanowisku jak praca wygląda i ile sie zarabia.Na
rozmowie powiedziano, iż jest to 8 zł brutto praca stała (skłatki są
odprowadzane)lecz umowa podpisywana jest co miesiąc.Czy na tego typu
stanowistach istnieje duża rotacjia pracowników?Czy jesteście zadowoleni iż
pracujecie dla prestiżowej i dynamicznie rozwijaiącej sie firmy?
I jaką kwotę otrzymujecie na rękę i ile godzin dziennie pracujecie.
Za wszystkie informacje serdecznie dziękuje:)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ak23 Re: Telefoniczny konsultant biznesowy w Ideii IP: *.chello.pl 26.02.05, 14:20
      tez probowalem i nic test zdalem potem rozmowa i cisza ;D ale nie zaluje
      znalazlem ssobie prace w innym call center
    • Gość: ja2 Re: Telefoniczny konsultant biznesowy w Ideii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 20:47
      Wyglada na to ze jestes slaba!!!!! Jesli nie przeszlas, mimo ze masz
      kilkuletnie doswiadczenie w obsludze klienta. Tez mialam doswiadczenie w call
      center- roczne, rozmowe przeszlam bez problemu. Pracuje i jestem bardzo
      zadowolona.
      • koczek55 Re: Telefoniczny konsultant biznesowy w Ideii 26.02.05, 21:05
        Do ja2
        Słoneczko nie wiem czy umiesz czytać i czy rozumiesz tekst który czytasz(Z tego
        wynika że niestety nie.Nie prosiłam abyś mnie oceniała:)Powodzenia w życiu

• Gość: gosiaczek Re: Telefoniczny konsultant biznesowy w Ideii IP: *.aster.pl 01.03.05, 23:54
      odradzam,, duzy balagan,, wiem dziwnie brzmi,,ale po 5 latach tam spedzonych
      nie bawi mnie to juz ze wszyscy na slowo Idea i pracuje w Idei patrza na mnie
      inaczej,, bo coz prestiz chociazby dlatego ze nie ma osoby w Polsce ktora nie
      wie co to za firma i czym sie zajmuje,,ale uwierz mi jak codzien zmagam sie z
      tymi klientami i biznesowymi i indywidualnymi i przechodze przez to pieklo,,to
      nie polecam nikomu tej roboty...
    • cokolwiekbadz Re: Telefoniczny konsultant biznesowy w Ideii 02.03.05, 14:02
      powinnaś się cieszyć, że się nie dostałaś. Pracowałam tam kilka lat. i mniej
      więcej po pół roku pracy marzyłam, żeby znaleźć coś innego. Rotacja była ( i
      jest) przerażająca. jedyny plus - pieniądze co miesiąc regularnie trafiały na
      konto i pracowałam z bardzo sympatycznymi ludzmi. ale: nie było możliwości
      zaplanowania czegokolwiek - o tym, jak pracujesz w poniedziałek dowiadywałaś
      się w czwartek lub piątek, praca na najróżniejsze zmiany - zdarzało się, że
      każdego dnia na inną godzinę, notoryczny problem z wolnym miejscem do
      pracowania - często zdarzało się, że ze słuchawkami pod pachą trzeba było
      biegać i szukać miejsca. co do zarobków - zalezy- czy zlecenie, czy etat.
      zlecenie - bardzo małe pieniądze, etat - bardzo dobrze ( a poza tym służbowy
      telefon). a, i jeszcze jedno: nie czułam przyjemności i zadowolenia z tego, że
      pracowałam dla "prestiżowej" firmy. zresztą, nie tylko ja. i dlatego jest taka
      duża rotacja.Pozdrawiam.
      • Gość: koczek55 Re: Telefoniczny konsultant biznesowy w Ideii IP: *.crowley.pl / *.crowley.pl 02.03.05, 17:50
        Dzięki serdeczne za informację:)POzdrawiam ciepło

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka