Dodaj do ulubionych

czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam pracy"?

IP: *.dwi.uw.edu.pl 29.06.05, 19:31
czy znacie przypadki, kiedy ktoś dostał prace po zamieszczeniu takiego
ogloszenia - czy to w gazecie czy w internecie?...
Obserwuj wątek
    • paul_78 Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac 29.06.05, 20:31
      Nie, ponieważ mamy rynek pracodawcy, a nie pracownika. Chyba, że jakaś praca
      typu sprzątanie. Sporo ludzi nie wie, skąd wziąść sprzątaczkę i szukają w gazetach.
    • Gość: Ralph Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.server.ntli.net 30.06.05, 00:01
      Żaden sensowny (ani nawet w miarę sensowny) pracodawca nie szuka pracowników
      przeglądając takie ogłoszenia, moim zdaniem to tylko strata czasu, chyba że się
      chce być naciąganym na różne podejrzane interesy.
      • Gość: gość Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:15
        znalazłem wiele lat temu ale z perspektywy czasu praca była kiepska
    • popea1 Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac 03.07.05, 08:18
      Ja znalazłam i jestem zadowolona, dlatego uważam, ze warto.
      • Gość: maniek Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 09:03
        Ja myśle że tak - forum odwiedzają prezcież przeróżni ludzie.
    • Gość: zuzu Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:53
      ja nie znam takiego przypadku - ale myślę że to nie ma zbyt wielkich szans
      powodzenia. Można się narazić dodatkowo na to, że ktoś będzie robił sobie jaja
      (niestety, tacy są ludzie)
      • magnolia76 Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac 06.07.05, 07:36
        Jaja też bywają, jak i oszustwa, ale jak się jest inteligentym człowiekiem to
        się nie da nabrać. Ja osobiście znalazłam pracę w ten sposób w gazecie, oprócz
        telefonów matrymonialnych otrzymałam dobrą ofertę asystenki w firmie budowlanej
        no i wydałam chyba z 8zł na ogłodzenie, a nie ponad 100 zł za rachunek
        telefoniczny kiedy szukałam sama pracy. Polecam ten sposób.
    • Gość: Yaak Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:15
      Tak, ja w ten sposob szukalam pracy i ja znalazlam, mimo, ze poczatkowo bylam
      do tego rozwiazania nastawiona dosyc sceptycznie. Dosyc wazne jest jakie dasz
      ogloszenie, tzn. musisz wymieniec swoje atuty i ew. jakiej pracy szukasz (np.
      biurowej). Nie wystarczy napisac: mlody szuka pracy i tel. Co wiecej niektorzy
      pracodawcy tylko przez takie ogloszenia szukaja pracownikow, bo uwazaja ze, to
      swiadczy o zaangazowaniu czlowieka, bo szuka pracy na wszystkie mozliwe
      sposoby, a nie np. czyta raz w miesiacu ogloszenia w urzedzie pracy i nic poza
      tym. Reasumujac warto, zwlaszcza, ze koszt to ok. 5 PLN za linie (ale 2-3 linie
      to minimum). POWODZENIA!!!
    • Gość: markk Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:20
      niewarto samemu trzeba chodzi szukac
    • zaba_29 Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac 09.07.05, 21:20
      Ja dostałam pracę z takiego ogłoszenia.
      • zaba_29 Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac 09.07.05, 21:22
        zaba_29 napisała:

> Ja dostałam pracę z takiego ogłoszenia.
        >
        dodam, że było to parę lat temu, więc nie wiem jak ta możliwość wygląda dziś -
        była to ok. 50 osobowa firma - kancelaria podatkowo-księgowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka