GoĹÄ: znakpojednaniaizap IP: *.dwi.uw.edu.pl 29.06.05, 19:31 czy znacie przypadki, kiedy ktoś dostał prace po zamieszczeniu takiego ogloszenia - czy to w gazecie czy w internecie?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_78 Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac 29.06.05, 20:31 Nie, ponieważ mamy rynek pracodawcy, a nie pracownika. Chyba, że jakaś praca typu sprzątanie. Sporo ludzi nie wie, skąd wziąść sprzątaczkę i szukają w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ralph Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.server.ntli.net 30.06.05, 00:01 Żaden sensowny (ani nawet w miarę sensowny) pracodawca nie szuka pracowników przeglądając takie ogłoszenia, moim zdaniem to tylko strata czasu, chyba że się chce być naciąganym na różne podejrzane interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:15 znalazłem wiele lat temu ale z perspektywy czasu praca była kiepska Odpowiedz Link Zgłoś
popea1 Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac 03.07.05, 08:18 Ja znalazłam i jestem zadowolona, dlatego uważam, ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maniek Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 09:03 Ja myśle że tak - forum odwiedzają prezcież przeróżni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzu Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:53 ja nie znam takiego przypadku - ale myślę że to nie ma zbyt wielkich szans powodzenia. Można się narazić dodatkowo na to, że ktoś będzie robił sobie jaja (niestety, tacy są ludzie) Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia76 Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac 06.07.05, 07:36 Jaja też bywają, jak i oszustwa, ale jak się jest inteligentym człowiekiem to się nie da nabrać. Ja osobiście znalazłam pracę w ten sposób w gazecie, oprócz telefonów matrymonialnych otrzymałam dobrą ofertę asystenki w firmie budowlanej no i wydałam chyba z 8zł na ogłodzenie, a nie ponad 100 zł za rachunek telefoniczny kiedy szukałam sama pracy. Polecam ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yaak Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:15 Tak, ja w ten sposob szukalam pracy i ja znalazlam, mimo, ze poczatkowo bylam do tego rozwiazania nastawiona dosyc sceptycznie. Dosyc wazne jest jakie dasz ogloszenie, tzn. musisz wymieniec swoje atuty i ew. jakiej pracy szukasz (np. biurowej). Nie wystarczy napisac: mlody szuka pracy i tel. Co wiecej niektorzy pracodawcy tylko przez takie ogloszenia szukaja pracownikow, bo uwazaja ze, to swiadczy o zaangazowaniu czlowieka, bo szuka pracy na wszystkie mozliwe sposoby, a nie np. czyta raz w miesiacu ogloszenia w urzedzie pracy i nic poza tym. Reasumujac warto, zwlaszcza, ze koszt to ok. 5 PLN za linie (ale 2-3 linie to minimum). POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: markk Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:20 niewarto samemu trzeba chodzi szukac Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_29 Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac 09.07.05, 21:20 Ja dostałam pracę z takiego ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_29 Re: czy warto ogłaszać się w rubryce "szukam prac 09.07.05, 21:22 zaba_29 napisała: > Ja dostałam pracę z takiego ogłoszenia. > dodam, że było to parę lat temu, więc nie wiem jak ta możliwość wygląda dziś - była to ok. 50 osobowa firma - kancelaria podatkowo-księgowa Odpowiedz Link Zgłoś