GoĹÄ: niewiedzący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:17 Czy ktoś może mi wytłumaczyć co to są Wuzetka, RW, co to ta europaleta i czym się różni od palety i co to paleta? Potrzebne mi to w pracy. Będę wdzięczny. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: adka Re: Logistyka - dokumenty WR,RW, europaleta -co t IP: *.spray.net.pl 03.09.05, 22:35 rw i wr to dokumenty magazynowe europaleta to taka zbita z drewna paleta an której układa się towary ma ona określone rozmiary, tak aby idealnie miściły się w naczepie Ciężarówki popularnie zwanej TIRem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znawca palet Re: Logistyka - dokumenty WR,RW, europaleta -co t IP: *.eu.org 04.09.05, 12:08 zalatuje ekspertami na kilometr, europaleta to paleta zbita z drewna, hehe, genialne, a ja sie cziłem czy powiedziec pięc tysi na rozmowie rozwojowej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niewiedzący Re: Logistyka - dokumenty WR,RW, europaleta -co t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 13:07 Dobra ale co to są te dokumenty magazynowe (WR i RW), w sensie co oznaczają, jak wyglądają, jakie mają zastosowanie? I czym się różni paleta od europalety? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: znawca palet Re: Logistyka - dokumenty WR,RW, europaleta -co t IP: *.eu.org 04.09.05, 13:41 może gatunkiem drewna albo liczbą sęków? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wujek Dobra Rada Re: Logistyka - dokumenty WR,RW, europaleta -co t IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 04.09.05, 17:34 Szanowny początkujący Logistyku , jeśli nie znasz tak podstawowych rzeczy , (zakładając że pracujesz na stanowisku wyżej niż magazynier i masz pod sobą ludzi ) to daj sobie spokój, bo albo pracodawca Ci podziękuje , albo ludzie cię wykiwają. A wstydu też się przy tym najesz . Pozdrawiam WDR Odpowiedz Link Zgłoś
zoraida Re: Logistyka - dokumenty WR,RW, europaleta -co t 04.09.05, 17:30 wuzetka (czyli WZ)-wydanie zewnętrzne. Dokument potwierdzający wydanie z magazynu. RW - rozchód wewnętrzny (wydanie z magazynu nie dla zewnętrznego odbiorcy, lecz wewnątrz firmy) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zaintrygowany Re: Logistyka - dokumenty WR,RW, europaleta -co t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:43 A możesz napisać na jakim stanowisku pracujesz? Bo coś mi się zdaje, że sobie robisz jaja... Odpowiedz Link Zgłoś