Dodaj do ulubionych

Młodych, dyspozycyjnych do marketingu w TPSA

IP: *.acn.waw.pl 28.01.06, 01:00
Aplikacje na adres: kziolkowski@pulsar.gda.pl
Nie odpowiadamy na maile z pytaniami o pracę, zarobki itp.
Wyselekcjonowane osoby zostaną zaproszone na rozmowę.
Powodzenia !
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Młodych, dyspozycyjnych do marketingu w TPSA IP: *.acn.waw.pl 28.01.06, 15:45
      Szanowny Panie,
      Takie traktowanie jest z lekka niegrzeczne.
      Pan oferuje prace, zanim ktoś do pana swoje dokumenty wyśle, zepewne chciałby wiedzieć czy warto. Czy warto poswiecić czas i fatyge. Podstawą dobrych relacji z innymi jest szacunek.

Mail słuzy do szybkiej wymiany inforacji. Jest zasadnicza różnica między stawką 6 złotych netto za godzine a umową za 2400 brutto czy też inną formą wynagrodzenia.
      Jesli zatem, niemoge do pana wysłać zapytania, to czemu mam w ciemno wysyłać swoje CV? wyrazać zgodę na przetwarzanie danych osobowych?

*.gda - czy praca jest na terenie warszawy czy w gdansku?
      Pulsar Mobile>?

Pytanie o formę zatrudnienia, zarobki i obowiazki to podstawa.
      Rozmowa o prace to rozmowa dwóch stron, takie same prawa do informacji. Ja panu dam moje CV ? a Pan może mi odpowie? a może wyśle CV do Amplico life przez pana i jutro zadzwoni do mnie akwizytor?

Niepoważne. Powoływanie się na TPSA jako argument że Pan jest wiarygodny?

> Nie odpowiadamy na maile z pytaniami o pracę, zarobki itp.

ODP. Nie odpowiadamy na anonimy.

> Wyselekcjonowane osoby zostaną zaproszone na rozmowę.

- tz. kto? i jakie kryteria trzeba spełniać?
      SQL czy mieć łatwość nawiazywania kontaktów? Angielski czy też łatwość wciskania badziewia?

> Powodzenia !

i vice versa
      • Gość: Marta Re: Młodych, dyspozycyjnych do marketingu w TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:51
        ADAM!! bardzo mi się to podobało (tzn twoja odpowiedź) jak najbardziej
        popieram!!!!! i pozdrawiam
        Ja tez moge napisac swojego maila i robić rekrutację a na pytania nie
        odpowiadac...
    • Gość: Olga Słucham???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.06, 16:25
      Jak można tak olać zainteresowanych?? Kompletnie nic nie wiadomo o tej pracy.
      Co ten pan sobie wyobraża? Że ludzie rzucą się na wysyłanie mejli?
      Powiedziałabym, że to prowokacja, ale nie wiem. W każdym razie totalna olewka.
      Proponuję to samo-czyli nie zgłaszać się. I tyle.
    • margo521 Re: Młodych, dyspozycyjnych do marketingu w TPSA 28.01.06, 16:38
      Brak chetnych. Brak konkretów.
    • Gość: gosc Re: J E B A N A A K W I Z Y C J A N A 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:04
      WYNOCHA Z FORUM Z TAKIM ŚMIESZNYMI PROPOZYCJAMI
    • Gość: Michał Re: Młodych, dyspozycyjnych do marketingu w TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 19:00
      W tej pracy ktora oferuje ta firma ciezko mowic o tym jakie sa zarobki,
      ponieważ nikt nie jest w stanie odpowiedziec na to ile kto zarobi, kazda osoba
      bedzie miala inne zarobki.
      Uwierzcie mi wiem co mowie, sam kiedys sie wpakowalem w takie gowno z tym ze
      zatrudniony bylem przez inna firme: Telkomp.
      Ale obie te firmy dzialaja na tej samej zasadzie.
      W rzeczywistosci ta praca to zwykla akwizycja. Chodzi sie po ludziach i namawia
      na abonamenty albo inne uslugi Tepsy.
      Zarobki sa tylko i wylacznie na zasadach prowizyjnych.
      A swoja droga bylo kiedys o dokladnie takiej samej pracy w programie "UWAGA" na
      TVN.
      W Polsce jest duzo firm ktore posrednicza w sprzedazy uslug Tepsy i zatrudniaja
      one wlasnie pracownikow (akwizytorow).
      Nie polecam.
      Ja miesiac przepracowalem i zarobilem mniej niz 100 zl.
      Na rozmowie w sprawie pracy naopowiadali mi bajek, jaka to jest cudowna praca,
      jak latwo zarobic i jakie to ja nie male pieniadze bede zarabial.
      A w rzeczywistosci bylo zupelnie inaczej.
      Na prawde jeden wielki syf.
      Nie ladujcie sie w to
      • Gość: Adam Re: Młodych, dyspozycyjnych do marketingu w TPSA IP: *.acn.waw.pl 29.01.06, 02:06
        Własnie dlatego, trzeba takim ;ludziom powiedzieć: Precz.
        Precz z pracą za grosze i precz z akwizycją. Swojego czasu pracowałem na infolini technicznej i na naszej hali było pare infolini, także oficjalna infolinia handlowa tpsa. Jak by to powiedzieć językiem młodych ludzi w spodniach w kaczki do kolan "....nia niesamowita"

6 brutto za godzine, czytają z wyswietlanego skryptu na monitorze i poprostu zaznaczają co wybrał klient. Jeśli czegoś zapomną to mają awanturę.
        Czyli gó..ana praca.
        jedyna infolinia handlowa tpsa to 821 321 123
    • Gość: Michał Re: Młodych, dyspozycyjnych do marketingu w TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 19:42
      O widze ze pracowales w TPI :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka