Gość: patrycja62 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 11:02 Witam serdecznie, Może ktoś z was słyszał o pracy dla doświadczonego agenta celnego lub pokrewna dziedzina typu: pracownik działu import/eksport. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ordon Re: Może ktoś słyszał o pracy dla agenta celnego IP: *.aster.pl 07.06.06, 13:39 Jesli nadal szukasz pracy jako agent Celny zadzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreatywny Re: Może ktoś słyszał o pracy dla agenta celnego IP: *.crowley.pl 27.06.06, 14:40 słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
arturcargo Re: Może ktoś słyszał o pracy dla agenta celnego 01.09.06, 08:32 A moze ktos podpowie mi w jakich firmach przygotowywal sie do egzaminu na agenta celnego? Moze jakas polecic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja62 Re: Może ktoś słyszał o pracy dla agenta celnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:05 przygotowaywałam się na kursie i w policealnym studium - nie w firmach. W Agencji Celnej podjęłam pracę do uzyskaniu licencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Może ktoś słyszał o pracy dla agenta celnego IP: 129.35.231.* 01.09.06, 18:52 Agent Celny zagraniczny operator logistyczny pilnie poszukuje Agenta Celnego odpowiedzialnego za skład celny i całokształt spraw celnych związanych z towarem przychodzącym i wychodzącym. Wymagania: min. rok doświadczenia na powyższym stanowisku posiadanie licencji agenta celnego (mile widziana) znajomość mechanizmów kontroli celnej znajomość procedur magazynowych i celnych towarów przychodzących oraz wychodzących znajomość dokumentacji podatkowej doświadczenie w kierowaniu niewielkim zespołem będzie mile widziana, ale nie jest to wymogiem Dobra znajomość języka angielskiego Cv proszę przesłać na adres: adam.zygmunt@grafton.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Może ktoś słyszał o pracy dla agenta celnego 05.09.06, 08:05 Ok, wymogi podałeś, a co oferujecie? Odpowiedz Link Zgłoś