GoĹÄ: gregory IP: *.chello.pl 22.06.06, 18:12 Jak wyżej:) Jaka atmosfera, kasa, itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gosc Re: Astron Bussines zna ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:58 nie wiem jaka atmozfera, wiem ze na stanowisku referenta ds. wprowadzania danych placa od 1500 do 1800 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneta Re: Astron Bussines zna ktoś? IP: *.chello.pl 23.06.06, 14:59 Witam Dostałeś się??ja pracuje tam od trzech miesięcy co do atmosfery to zależy do jakiego działu trafisz ( jest kilka projektów). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja Re: Astron Bussines zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:39 Co do zarobków to zaczynam sie zastanawiać jak to na prawde jest. Ktos napisal ze na stanowisku referenta ds wprowadzania danych jest 1500 - 1800 brutto. I to mnie zastanawia. Bylem jakies 2 tygodnie temu tam na rozmowie. Praca miala byc przy wprowadzaniu danych. Najpierw 2 tygodniowy projekt, a pozniej 10 najlepszych osob zostaje na projekt dlugoterminowy. Gdy spytano mnie o zarobki, powiedzialem ze oczekuje ok 1400 netto. Pani odpowiedziala mi ze na tym 2 tygodniowym projekcie bedzie troszke mniej, ale przy projekcie dlugoterminowym tyle to bedzie na pewno (a 1400 netto = ok. 2055 zl brutto). Wiec moze ktos powie jak jest na prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzz Re: Astron Bussines zna ktoś? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.06.06, 20:50 hej,pracowalem tam juz dosyc dlugo i nie polecam. Zarobki 1500-1800 brutto, praca nudna,atmosfera - zależnie od działu ale raczej nieciekawa, niech nie zwiedzie Was miła rozmowa waifikacyjna, potem przestaje być miło. Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś