Gość: pipi w dresach IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.03, 01:07 WARSZAWA miasto zdesperowanych nieudacznikow poszukujacych pracy. Jestescie kompletne dno - pamietajcie o tym codziennie rano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: głos prawdy Re: WARSZAWA miasto zdesperowanych nieudacznikow IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 23.02.03, 22:06 słuchaj no żałosny nieudaczniku! słysze w Twoim nedznym i plugawym głosie zyciowa porazke! wyrwałeś sie ze swojej wiochy i siup do stolicy! tu dostałes po łbie bo takiego buraka w kaloszach ubrudzonych w dodatku gnojówka nikt tu nie zatrudni, nawet w mcdonalds i wrociles na swoja wioche i teraz sie smieja z cieba te wszystkei chamy z ktorych ty sioe smiales i szydziles, kiedy wyjezdzales do warszawy............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: WARSZAWA miasto zdesperowanych nieudacznikow IP: *.acn.waw.pl 27.02.03, 04:27 Pamietam ze codziennie rano mam inne zajeciem niz przypominanie sobie twojej idiotycznej rady. W kazdym razie za bardzo sie toba nie przejalem. Dnem i pol metrowym pokladem mulu jestes ty piszac tego typu posty. Irracjonalne, drobnomieszczanskie, pelne kompleksow...po prostu glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camarilla kozy doić, ciulu IP: 217.8.186.* 27.02.03, 09:48 Miasto, o dostaniu się do którego ty nawet nie możesz marzyć, bo zlikwidowali ci ostatni pociąg z tego pipi-dówka, wsiaro... Pozdro - Camarilla - ponad dwie średnie krajowe na koncie co miesąc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_mi Re: kozy doić, ciulu IP: *.chello.pl 02.03.03, 01:19 Gość portalu: camarilla napisał(a): > Miasto, o dostaniu się do którego ty nawet nie możesz marzyć, bo zlikwidowali > ci ostatni pociąg z tego pipi-dówka, wsiaro... > > Pozdro - > > Camarilla - ponad dwie średnie krajowe na koncie co miesąc szczerze powiedziawszy, nie jest to dochod ktory robi az takie wrazenie, jakbys chcial(a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camarilla Re: kozy doić, ciulu IP: 217.8.186.* 03.03.03, 14:43 > > Camarilla - ponad dwie średnie krajowe na koncie co miesąc > > szczerze powiedziawszy, nie jest to dochod ktory robi az takie wrazenie, jakbys > > chcial(a) Ile zarabiasz? Tatuś/mąż/brat/kuzynek załatwił ci pracę czy sama ją sobie znalazłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zippy Re: kozy doić, ciulu IP: *.chello.pl 04.03.03, 00:22 Gość portalu: camarilla napisał(a): > > > Camarilla - ponad dwie średnie krajowe na koncie co miesąc > > > > szczerze powiedziawszy, nie jest to dochod ktory robi az takie wrazenie, > jakbys > > > > chcial(a) > > Ile zarabiasz? Tatuś/mąż/brat/kuzynek załatwił ci pracę czy sama ją sobie > znalazłaś 1. pracę znalazłam sobie sama. 2. a zarabiam mniej wiecej trzy razy tyle co Ty. sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camarilla Re: kozy doić, ciulu IP: 217.8.186.* 04.03.03, 11:40 > 1. pracę znalazłam sobie sama. > 2. a zarabiam mniej wiecej trzy razy tyle co Ty. sorki Ponad 12000? Pogratulować. Stanowisz ułamek procenta w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: WARSZAWA miasto zdesperowanych nieudacznikow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 23:02 Słuchajcie, po co tyle jadu? Olejcie po prostu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: WARSZAWA miasto zdesperowanych nieudacznikow IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.03, 03:45 ty bogata cipo rozlozylas nogi i sie chwalisz u siebie na wsi ze jestes dziennikarka z warszawy i ze masz 2 srednie krajowe pensje. ja i tak mam wiecej bo mam wlasny byznes i zatrudniam tez takie zarozumiale kurewki jak ty , ktore za bonusy gotowe sa rozlozyc nogi i sie sprzedac jak ostatnie kurwy (rowniez mezatki) Mam okolo 45-47 srednich polskich krajowych / miesiac a nie takie grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camarilla Re: WARSZAWA miasto zdesperowanych nieudacznikow IP: 217.8.186.* 04.03.03, 11:27 Burdelmama? No tak, to wszystko tłumaczy... Masz pięęękne "horyzontalne" perspektywy, he, he, he I nie rżnij głupa (chociaż najlepiej ci to idzie, jak widzę), gdybyś zarabiała tyle co mówisz, to nie nazwałabyś mnie "bogatą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camarilla Re: WARSZAWA miasto zdesperowanych nieudacznikow IP: 217.8.186.* 04.03.03, 11:35 Burdelmama? No tak, to wszystko tłumaczy... Masz pięęękne "horyzontalne" perspektywy, he, he, he I nie rżnij głupa (chociaż najlepiej ci to idzie, jak widzę), gdybyś zarabiała tyle co mówisz, to nie nazwałabyś mnie "bogatą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zippy Re: WARSZAWA miasto zdesperowanych nieudacznikow IP: *.chello.pl 04.03.03, 12:16 Pipi, pilnuj lepiej swego byznesu, a nie wypisujesz pierdoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: WARSZAWA miasto zdesperowanych nieudacznikow IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 04.03.03, 12:29 Gość portalu: zippy napisał(a): > Pipi, > pilnuj lepiej swego byznesu, a nie wypisujesz pierdoly potwierdzam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARSZAWA CHCWD IP: *.acn.pl 04.03.03, 18:15 Idx leczyć kompleksy wiejski kmiotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL-HAMED DZAZIR Re: CHCWD IP: *.ok.ae.wroc.pl 04.03.03, 18:39 الفلسطينيين رفضت إسرائيل الانتقادات الأميركية بشأن تصاعد اعتداءاتها العسكرية على الفلسطينيين في الآونة الأخيرة. وعلى الجانب الفلسطيني وافقت اللجنة المركزية لحركة فتح التي يتزعمها الرئيس الفلسطيني ياسر عرفات بالإجماع على تعيين رئيس وزراء للسلطة الفلسطينية، في وقت استمر فيه التصعيد الإسرائيل Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: CHCWD IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.03, 00:35 FUCK ALL ARABIC BITCHES FUCK FOREIGNERS POLSKA DLA POLAKOW A NIE DLa CZARNYCH KUTASOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurwa Re: CHCWD IP: *.studmat.uni.torun.pl 08.03.03, 16:33 jakis pedal sie tu chwalil ze zarabia 4000 dopisz jeszcze trzy zera i znak dolara ty kutasie to bedziesz gosc bo jak na rzie jestes gownem z swoim 4ooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnykutas jebalciebedeitwojecorki IP: *.proxy.aol.com 13.03.03, 10:12 Gość portalu: pipi napisał(a): > FUCK ALL ARABIC BITCHES > FUCK FOREIGNERS > POLSKA DLA POLAKOW A NIE DLa CZARNYCH KUTASOW Odpowiedz Link Zgłoś