Gość: bezrobotny IP: 80.51.48.* 21.08.06, 10:29 Witam Ile zarabia w P&G pracownik szeregowy w dziale IT? Przeszukałem całe forum, ale jednoznaczej informacji nie uzyskałem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtx Re: P&G. Ile zarabia tam pracownik szeregowy w dz IP: *.pg.com 21.08.06, 10:56 I nie uzyskasz, bo jest to informacja tajna. Jak jeszcze nie pracowałem w p&g to wszędzie czytałem, że zarobki tu są "konkurencyjne". Jak otrzymałem ofertę to pomyślałem, że one są "cholernie konkurencyjne" ;-) Pamiętac jednak trzeba, że wszyscy w P&G (niezależnie od stażu) zaczynają od tego samego, początkowego stanowiska. Więc jeśli masz już 5 lat doświadczenia w IT to i tak w P&G dostaniesz tyle samo co student kończący studia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Re: P&G. Ile zarabia tam pracownik szeregowy w dz IP: 80.51.48.* 21.08.06, 11:17 Dzięki za odpowiedź. To mi namieszaleś w głowie. Z rozmowy z pracownikiem P&G wynikało jedznoznacznie, że na początek pensja jest mizerna. Z kolei Ty piszesz, że jest "cholernie konkurecyjna". Pozostalo mi tylko czekać na ofertę. Pozdrawiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtx Re: P&G. Ile zarabia tam pracownik szeregowy w dz IP: *.pg.com 21.08.06, 11:34 w P&G są 2 równoległe ścieżki: asystencka i menedżerska. Warunki zatrudnienia zależą oczywiście też od tego na której jesteś ścieżce. Już w czasie rekrutacji jesteś przypisany do konkretnej ścieżki. To na jakiej jesteś ścieżce zależy od tego na jaką ofertę odpowiadałeś (na jakie stanowisko aplikowałeś) Czy wiesz jaka jest Twoja ścieżka? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: P&G. Ile zarabia tam pracownik szeregowy w dz IP: 80.51.48.* 21.08.06, 11:55 Będę na stanowisku asystenckim w dziale IT. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtx Re: P&G. Ile zarabia tam pracownik szeregowy w dz IP: *.pg.com 21.08.06, 12:08 Ja jestem na tej drugiej ścieżce. Nie wiem jak jest na Twojej ścieżce, bo jak mówiłem takie informacje są tajne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Re: P&G. Ile zarabia tam pracownik szeregowy w dz IP: 80.51.48.* 21.08.06, 12:26 Mimo wszystko dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtx Re: P&G. Ile zarabia tam pracownik szeregowy w dz IP: *.pg.com 21.08.06, 15:08 no problem. Do usług :-) Odpowiedz Link Zgłoś