Dodaj do ulubionych

KPMG - aktualna stawka dla absolwenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 13:37
Wiem, że były już takie wątki, ale bez konkretnych odpowiedzi. Zatem proszę o
konkrety na pytanie: Ile dostaje absolwent na początek w KPMG i czy są
dodatkowo jakieś pakiety socjalne, telefon służbowy itp.? Czy tylko goła
pensja? Z góry dziękuję za info - proszę o aktulane dane.
Obserwuj wątek
    • Gość: tigr Re: KPMG - aktualna stawka dla absolwenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:00
      pensji nikt Ci wprost nie poda, bo jest tajna. Jak poczytasz forum, to się
      jednak łatwo zorientujesz.

Poza pensją jest wyplata nadgodzin, opieka medyczna, karta do klubów fitness
      oraz dobre warunki jak jedziesz w delegację. komórki na 1 roku nie ma
      • Gość: Eliza Re: KPMG - aktualna stawka dla absolwenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:34
        Bardzo dziękuję za info. A co do wypowiedzi na forum, to czytałam, ale tam jest
        przedział pomiędzy 4500 brutto a 7000 brutto, a to różnica :)
        • Gość: tigr Re: KPMG - aktualna stawka dla absolwenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:09
          bo ten drugi przedział to nie big4 tylko konsulting ;)
    • Gość: cracker11 Re: KPMG - aktualna stawka dla absolwenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:53
      Jako absolwent to idziesz najpierw na praktyke (co do zasady, choc oczywiscie sa
      nieliczne wyjatki gdzie zaczynaja nie od praktyki lecz od pracy, ale to
      rzadkość). A na praktyce zapomnij o 4500:) Choć z drugiej strony po praktyce
      raczej dostajesz etat wiec spokojnie..
      • Gość: cos tam wiemo KPMG Re: KPMG - aktualna stawka dla absolwenta IP: 83.238.1.* 09.07.07, 10:06
        Może moje informacje są nieaktualne ale na pewno teraz dają wiecej niż 4500
        brutto, ponieważ jak ja dostałam od nich oferte pracy w wrześniu 2005 to wtedy
        na starcie dawali 4200 brutto. Teraz nie wiem jak jest bo oferty nie przyjęłam
        (znalazłam sobie coś lepszego). A no i nie prawdą jest że najpierw trzeba iść
        na praktyki. Ja na żadnych praktykach u nich ani w innej firmie z Bib4 nie
        byłam i nie było to żadną rprzeszkodą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka