Dodaj do ulubionych

Raben - spedytor międzynarodowy

IP: *.chello.pl 24.07.07, 09:47
Mam pytanie czy ktoś się orientuje jakie są szanse rozwoju w firmie Raben , bo
niestety ale warunki finansowe mnie nie zachwyciły Pensja netto 2300 po
okresie próbnym , raczej nie powala na kolana ,
Obserwuj wątek
    • Gość: mala_mi Re: Raben - spedytor międzynarodowy IP: *.crowley.pl 24.07.07, 12:13
      Witam. Mogę Ci napisać tylko tyle. Moja siostra pracowala w firmie CJ
      International ktora wykupil pozniej Raben. Parcowala na stanowisku handlowca i
      bardzo dobrze wspomina wpsolprace w firmie cj (w firmie raben moze byla pol
      roku, zrezygnnowala bo headhunterzy zwerboiwali ja do innej firmy). pracowala
      tam kolo 3 lat. jezeli chodzi o rozwoj to ta firma (cj) otworzyla jej droge do
      kariery tak naprawde.
      • Gość: maximus Re: Raben - spedytor międzynarodowy IP: *.chello.pl 24.07.07, 12:32
        Dzięki za info
        • respectaa Re: Raben - spedytor międzynarodowy 24.07.07, 12:36
          Witam,

Poszukuję chętnych na zmianę pracy i doświadczonych w spedycji drogowej,
          międzynarodowej. Warszawa. mbudzynska@s-project.pl
          • Gość: maximus Re: Raben - spedytor międzynarodowy IP: *.chello.pl 24.07.07, 14:05
            A można tylko spytać w jakim mieście Państwo poszukujecie pracownika i czy
            warunki finansowe są lepsze niż w Rabenie ?
            • Gość: Hanah Re: Raben - spedytor międzynarodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:30
              Witaj,
              Nie wiem jak sprawa się ma w międzynarodówce, ale w krajówce było
              tak...zachrzan na maxa (zbyt wielu klientów przypisanych do jednej osoby),
              przerwa 30 min na śniadanie do do minuty. Praca bardzo stresująca, zarobki
              marne (jak sam wiesz).No i praca w Grodzisku (nie wiem skąd bedziesz
              dojeżdzał). Ja wytrzymałam tam kilka miesięcy, czasem nie miałam czasy wyjść
              sisiu, dużo ludzi zostaje po godzinach.
              Ja bym poszukała czegoś lepszego, ale to zależy od Ciebie.
              Powodzenia
              • Gość: maximus Re: Raben - spedytor międzynarodowy IP: *.chello.pl 24.07.07, 15:53
                Zrobiłem już wywiad i w międzynarodowym jest spoko jesli chodzi o czas pracy ,
                kończy się normalnie o 16:30 , jeśli chodzi o dojazd to też mi pasuje bo
                mieszkam pod Warszawą więc dojazd zajmuje mi raptem 20 min , ale te zarobki ;-)
                • Gość: Hanah Re: Raben - spedytor międzynarodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 14:04
                  W takim razie życzę powodzenia:-)mam ndzieję że zarobki Cię nie przestraszą, bo
                  z tego co wiem na podwyżkę nie ma co liczyć.
                  Powodzenia!
                  • Gość: maximus Re: Raben - spedytor międzynarodowy IP: *.chello.pl 25.07.07, 14:56
                    Własnie tego się boję , bo ogólnie to nie lubię co chwila zmieniać miejsca pracy
                    , a na mój gust to praca w Rabenie to jest traktowana jako odskocznia , pracują
                    tam w wiekszości ludzie młodzi z krótkim stażem , czyli pewnie jak tylko nabedą
                    doświadczenia to uciekają do firm które lepiej płacą .

Ale żeby się przekonać trzeba spróbować :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka