Gość: gosc IP: *.chello.pl 30.08.07, 19:38 Czy ktos tam pracowal i moze mi napisac jak wyglada sprawa z zarobkami? praca na pol etatu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MARTULLA Re: Ankieter telefoniczny SMG/KRC IP: *.ups.com 11.09.07, 11:52 ja wytrzymalam tam 4 dni, beznadziejne zarobki a tmosfera rozna, duza rotacja, chociaz znam luidzi ktorzy sa zadowoleni- moze to nie dla mnie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka tammm... Re: Ankieter telefoniczny SMG/KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:06 Ja to pare miesięcy wytrzymała. 3 lata temu to 7,5 za h na czysto płacili. Ale kiedyś to było strasznie bo raz się pracowało a raz nie w zależności od ilości zleceń. Może teraz jest inaczej. Dobre jako praca dodatkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ankieter telefoniczny SMG/KRC IP: *.chello.pl 13.09.07, 10:53 Jak to wytrzymalyscie? ze wzgledu na chamskie osoby do ktorych dzwonilyscie czy ze wzgledu na atmosfere pracy? I czy sa jakies nagany jak ci nie idzie? dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harum Re: Ankieter telefoniczny SMG/KRC IP: *.kl.amwaw.edu.pl 13.09.07, 11:29 Pracowałem tam 1,5 roku podczas studiów (praca dodatkowa po zajęciach). Sprawa wygląda tak: Na początku masz jednodniowe szkolenie z podstaw obsługiwania programu oraz zachowania względem respondenta (kiedyś tak było) i od razu po szkoleniu zostajesz na pierwszą sesję. Musisz wybrać sobie przynajmniej 3 dni dyspozycyjne w tygodniu w które nie będziesz mógł odmówić przyjścia do pracy. Sesje są z tego co pamiętam 4 godzinne, od 8:30 do 12:30, od 12:45 do 16:45 i od 17:00 do 21:00. Jeśli posiadasz status studenta to na początek dostaniesz koło 6zł netto za godzinę czyli jakieś 25zł za sesję, Po kilkuset godzinach przekraczasz próg i dostajesz 7,5zł, potem 9 i 10zł.. Praca jest męcząca, bardzo dużo mówisz, musisz mieć dobrą dykcję, non stop dzwonisz do respondentów, rozmowy są kontrolowane przez supervisorów i możesz dostać naganę albo cuś takiego, Chyba 3 nagany i out. Atmosfera bywa różna , zależy od zmiany, ludzi obok których siedzisz i przede wszystkim od supervisora który zleca badania i kontroluje je. Niektórzy są spoko , a niektórzy patrzą krzywo jak idziesz do toalety. Ogólnie moim zdaniem praca męcząca i intensywna za średnią kasę. jedyna jej zaleta to możliwość dopasowania grafiku do studiów lub innych zajęć. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: Ankieter telefoniczny SMG/KRC 13.09.07, 11:42 mam nieodpartą ochotę zaistnienia w rozmowach w takiej firmie. nie dla zarobków, a jedynie dla tych nagan. chciałbym jaja zrobić sobie z firmy, która takie pieniądze śmie oferować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ankieter telefoniczny SMG/KRC IP: *.chello.pl 13.09.07, 14:06 Tak myslalam ze tam jest cos nie tak, za duza rotacja. Odpowiedz Link Zgłoś