isiapysia 02.01.08, 22:32 ie zarabia opiekunka do dziecka w wawie na pełny etat? prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolezanka Re: ile zarabia opiekunka? IP: *.chello.pl 02.01.08, 22:45 to zależy od stażu pracy i umiejętności. Moja koleżanka, studentka po kursie pierwszej pomocy 12zl/h.Czy to dużo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna.migotka Re: ile zarabia opiekunka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 10:09 Ja jako opiekunka zarabiałam 2000zł miesięcznie, od poniedziałku do piątku 8-17, tylko opieka, płatne urlopy. Ale oferty są różne... jak wszędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: ile zarabia opiekunka? IP: *.merinet.pl 05.01.08, 14:36 Gość portalu: panna.migotka napisał(a): > Ja jako opiekunka zarabiałam 2000zł miesięcznie, od poniedziałku do piątku 8-17, tylko opieka, płatne urlopy. Ale oferty są różne... jak wszędzie :) HAHAHA, dobre. Żona właśnie wraca do pracy po urlopie macierzyńskim i musieliśmy szukać opiekunki. Gdy naczytałem się ile trzeba teraz zapłacić za opiekunkę to włos stanął mi dęba na głowie (2000 + płatne urlopy i nie wiadomo co jeszcze). Miesiąc temu zaczęliśmy szukać opiekunki i w dwa dni zgłosiło się ok. 20 pań. Nasza oferta była jasna i podawana podczas pierwszej rozmowy telefonicznej (1500zł do ręki, praca w godzinach 8.oo - 18.oo i żadnych płatnych urlopów - przynajmniej nie w pierwszym roku pracy). Tylko jedna z dzwoniących od razu powiedziała, że to za mało. Tak więc między bajki można włożyć te zarobki opiekunek rzędu 2000 i więcej miesięcznie. Oczywiście cały czas mówię o opiekunce, a nie gosposi do prowadzenia domu i równoczesnej opieki nad dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulla.k Re: ile zarabia opiekunka? 08.01.08, 19:05 to chyba zajmuje się też domem, albo nie tylko jednym dzieckiem zazwyczaj płaca wynosi 1000 - 1500 nie spotkałam się jeszcze z przypadkiem 2000 za JEDNO DZIECKO :) tylko pozazdrościc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: ile zarabia opiekunka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 08:36 Ja naszej płacę 1600 za 5 dni w tygodniu. Mniej więcej 8-18. Urlopy płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: ile zarabia opiekunka? IP: 81.210.12.* 08.01.08, 15:19 Ja w warszwie place 7zl za godzine, codziennie min 9h. Urlopy platne. wychodzi ok. 1300 zł miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś