tomasz-ek1234 19.03.10, 12:51 czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,89625,7677739,Skandal_w_policji__Mobbing_i_falszowanie_statystyk_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kielonek-online Re: taka sobie ciekawostka 19.03.10, 13:18 Ktos ci płaci za rozpowszechnianie tej arcyciekawej wiadomości? A może masz do nich kibolski uraz? Odpowiedz Link Zgłoś
man1969 Re: taka sobie ciekawostka 19.03.10, 16:12 kielonek-online napisał: > Ktos ci płaci za rozpowszechnianie tej arcyciekawej wiadomości? > A może masz do nich kibolski uraz? masz jeszcze cos ciekawego do napisania, po chooooj to czytasz jak cie to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mannalisa1 Re: taka sobie ciekawostka 19.03.10, 20:55 > masz jeszcze cos ciekawego do napisania, po chooooj to czytasz jak cie to nie > interesuje. Bo kielonek to jedyna osoba, która podtrzymuje to obumarłe bytomskie forum...Nie na temat, bez sensu, ale zagląda tu i wątki podciąga;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: taka sobie ciekawostka 19.03.10, 21:09 Zagladam owszem, piję sobie i klikam. Twoje zdrowie dobry człowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
man1969 Re: taka sobie ciekawostka 19.03.10, 21:16 mannalisa1 napisała: > > masz jeszcze cos ciekawego do napisania, po chooooj to czytasz jak cie to > nie > > interesuje. > > Bo kielonek to jedyna osoba, która podtrzymuje to obumarłe bytomskie forum...Ni > e > na temat, bez sensu, ale zagląda tu i wątki podciąga;-) ale widać buc jakich mało tu. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: taka sobie ciekawostka 19.03.10, 21:23 Mnie nazywasz bucem? Krzywdzisz dobrego człowieka, ogień piekielny cię strawi! Nawróć się, żałuj za grzechy i wypij moje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mannalisa1 Re: taka sobie ciekawostka 19.03.10, 21:41 eeeeee tam buc, mnie się wydaje że się zgrywa, zaczepny jest i tyle. Co tam wszystko na poważnie brać, uśmiechnij się;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: taka sobie ciekawostka 19.03.10, 21:47 Pisząc o zaczepnym nie masz chyba mnie na myśli. Ja prawie jak anioł i grzeczny jak ojciec Pio. Pio pił, to pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
mannalisa1 Re: taka sobie ciekawostka 19.03.10, 21:49 kielonek-online napisał: > Pisząc o zaczepnym nie masz chyba mnie na myśli. > Ja prawie jak anioł i grzeczny jak ojciec Pio. > Pio pił, to pewne! No pewnie że pił! Kto by świętość na trzeźwo wytrzymał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: taka sobie ciekawostka 19.03.10, 21:52 Zgadza się, bycie świętym to trudna rzecz, wiem coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś