Dodaj do ulubionych

Gdzie mozna kupić tanie i dobre okna PCV?

23.02.12, 21:59
Witam!
Jeśli ktoś wie prosze napisać, gdzie w Bytomiu mozna kupic dobre ale nie drogie okna z montażem?
Obserwuj wątek
    • net.kielonek Re: Gdzie mozna kupić tanie i dobre okna PCV? 24.02.12, 01:54
      Nie wiem, ale mogę napisać.
      Zrezygnuj z okien, kup wódkę.
      Zdrówko!
    • smoczy_plomien Re: Gdzie mozna kupić tanie i dobre okna PCV? 24.02.12, 10:21
      My kupilim w Lidertecu :) Cena była normalna, montaż profesjonalny, zdecydowalismy się na dalsze ich usługi, drzwi zewn i wewn. Niestety ci co przyszli montować drzwi wewnetrzne to byli wyjatkowi nieudacznicy.
      • net.kielonek Re: Gdzie mozna kupić tanie i dobre okna PCV? 24.02.12, 13:18
        Dlaczego wyjątkowi?
        Smoczy Płomieniu.
        W tym kraju każdy każdego nieudacznikiem nazywa, każdy zna kogoś lepszego i powszechna
        jest pieśń o braku zadowolenia.
        Zdrówko!
    • dawid.polak Re: Gdzie mozna kupić tanie i dobre okna PCV? 28.02.12, 19:49
      A w jakim województwie szukasz?
      Jeżeli to mają być tanie pojedyncze okna to polecam szukanie w necie tzw magazynówek. Czyli okien, które ktoś wyprodukował i z różnych przyczyn nie sprzedał. Pod linkiem masz sklep gdzie kupisz
      tanie okna.
      Jak znajdziesz to co cię interesuje to skontaktuj się, ustal transport i potarguj cenę;)
      Można, też zrobić u nich wycenę z głównej strony
      Okna
    • agata1048 Re: Gdzie mozna kupić tanie i dobre okna PCV? 25.06.14, 19:05
      Dzisiaj firma alsecco wymieniała mi dwa okna i parapety wewnętrzne, moim zdaniem niedrogo, stare okna i gruz zabrali ze sobą, pracownicy znają się na robocie. Zadowolenie 100%
    • sayyesssss Re: Gdzie mozna kupić tanie i dobre okna PCV? 18.09.14, 08:43
      u mnie w domku nad morzem sprawdziły się okna pcv z www.stolplastik.pl/. wiem, że to trochę daleko od ciebie, ale to nie zmienia faktu, że polecam okna pcv. stosunkowo tanie, dobre i bardzo szczelne, a właśnie na tej szczelności zależało mi najbardziej. koniecznie do rozważenia :)
    • graszkagaga1 Re: Gdzie mozna kupić tanie i dobre okna PCV? 28.05.16, 09:54
      Witam, ja osobiscie zamawiam okna w firmie Oknolux z Gliwic. Polecam każdemu
    • michal.swida5 Re: Gdzie mozna kupić tanie i dobre okna PCV? 04.03.20, 15:06
      Zerknij sobie tutaj na tą firmę - twoje-okna.com/slaskie/okna-bytom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka