Dodaj do ulubionych

POgoniliście POpaprańców brawo!

20.09.12, 14:25
www.dziennikzachodni.pl/artykul/659459,wybory-w-bytomiu-sklad-rady-miasta-poznaj-nowych-radnych,id,t.html
-Gratulacje i wyrazy uznania! Dajecie nadzieje Rodakom w kraju na to że rządy PO wnet dobiegną końca, że nie jesteśmy na nich skazani na wieki wieków. teraz tylko powtórzyć porażkę PO w wyborach ogólnokrajowych.
Obserwuj wątek
    • p.m.w.d.k Re: POgoniliście POpaprańców brawo! 26.09.12, 17:10
      Teraz będzie bogoojczyźniano, świątobliwie i cnotliwie oraz prawie sprawidliwie :D
      Wyrazy wspólczucia mieszkańcom Bytomia :(
      • wdch_po Re: POgoniliście POpaprańców brawo! 30.09.12, 00:08
        tylko to im może pomóc!
    • oszolom-z-radia-maryja Re: POgoniliście POpaprańców brawo! 30.09.12, 17:42
      dziś dogrywka. Stawka: fotel prezydenta, jak wybierzecie Biede to bedziecie biedę mieli (doslownie i w przenośni)
    • oszolom-z-radia-maryja POgoniliście POpaprańców - Ostatecznie!! 01.10.12, 10:01
      www.dziennikzachodni.pl/artykul/667933,damian-bartyla-prezydentem-bytomia-pokonal-haline-biede,id,t.html
      - z takim nazwiskiem (Bieda) chcieli wygrać wybory, nie no paradne zaraz pęknę ze smiechu..
      • smoczy_plomien Re: POgoniliście POpaprańców - Ostatecznie!! 02.10.12, 11:02
        Nazwisko może mało szczęśliwe w kontekście polityki, ale uznawanie go za główny argument przeciwko kandydatowi jest jeszcze słabsze i sam wiesz, o czym świadczy.

Ja zacznę swoje prywatne badania nad psychiką Bytomian, bo żeby uznać, że z całego miasta najlepszym kandydatem będzie facet z zarzutami, zatrzymywany przez CBŚ, twórca mega długów klubu i popierający Kręcinę, to naprawdę trzeba mieć ciekawie w tych głowach.
        • oszolom-z-radia-maryja Re: POgoniliście POpaprańców - Ostatecznie!! 02.10.12, 13:08
          skoro PO taka jest dobra to czemu przegrała? może powiesz jeszcze że Bartyla sfałszował wybory co? Z tego co mi wiadomo to PO sie w tym specjalizuje. Koledzy z Wałbrzycha wiedzą jak to robić. a poza tym nie BCŚ a CBA zatrzymało Bartyle w 2010 roku a więc juz po przejęciu CBA przez PO.. i wszystko jasne, teraz POpaprańcy planują skok na NIK ostatnia instytucję która nie wpadła im jeszcze w łapksa
          • smoczy_plomien Re: POgoniliście POpaprańców - Ostatecznie!! 04.10.12, 10:32
            A czy ja gdzieś napisałam, że PO jest dobra? :) To mnie w pisowcach najbardziej bawi, jak tylko się Was skrytykuje, od razu automatycznie jestem za Platformą :)

Pozdrowienia dla fanów teorii spiskowych :)
            • oszolom-z-radia-maryja Re: POgoniliście POpaprańców - Ostatecznie!! 05.10.12, 12:35
              a propo teorii spiskowych PO wierzy w pancerna brzozę o która rozlecieć się miał prezydencki TU 154.. nie mówiąc juz o tym ile to spiskowych tez przypisano Opus dei..
              • p.m.w.d.k Re: POgoniliście POpaprańców - Ostatecznie!! 05.10.12, 15:04
                W Bytomiu kolejny spisek, mieszkańcy nie chcą ronda Lecha Kaczynskiego. Juz nawet podpisy pod protestem są zbierana.
                Ach ci wieczni spiskowcy, żyć nie dają.
                • oszolom-z-radia-maryja Re: POgoniliście POpaprańców - Ostatecznie!! 08.10.12, 13:24
                  to są już ostatnie podrygi bytomskiej PO..
                  • p.m.w.d.k Re: POgoniliście POpaprańców - Ostatecznie!! 09.10.12, 21:01
                    Marzenie ściętej głowy.
                    Ludzie prędzej przejrzą na oczy, niż sobie to wyobrażasz.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka