Dodaj do ulubionych

Dobry salon kosmetyczny

11.09.17, 15:15
cześć kobitki! trochę tu cicho, więc może rozruszamy trochę forum na taki kobiecy temat. znacie w Piekarach jakieś dobre kosmetyczki, które potrafią dobrze robić paznokcie (hybrydy, żele, zdobienie) w rozsądnej cenie? sama próbowałam robić hybrydy, ale kiepsko wychodzi, to wolę robić profesjonalnie.
Obserwuj wątek
    • blondela75 Re: Dobry salon kosmetyczny 12.09.17, 15:17
      Ja sobie sama robie hybrydy, kupiłam sobie cały osprzęt - lakiery, lampę itp. i kombinuje. Wymaga trochę wprawy, ale jest frajda :)
      • melenha Re: Dobry salon kosmetyczny 13.09.17, 10:12
        mnie to się tak ręce trzęsa, że ostatnie co powinnam robić to sama sobie malować paznokcie :P dlatego szukam sprawdzonej dziewczyny, która zna się na rzeczy
    • melenha Re: Dobry salon kosmetyczny 15.09.17, 09:47
      zdarza mi się tamtędy przechodzić i jakoś nie zwróciłam uwagi :D wiem, że salonów trochę jest, ale chciałam usłyszeć czyjąś opinie, a nie stracić 50-60 zł i mieć kiepsko wykonaną usługę. mają otwarte w weekend? trzeba się wczesniej zapisywać?
      • 00baranek00 Re: Dobry salon kosmetyczny 15.09.17, 10:36
        Zapisy mają przez internet, ale można też telefonicznie. Info o cenach jest na stronie lapiel-med.pl/ Ja ogólnie polecam, Kasia i Martyna robia naprawdę dobrą robotę :)
    • kasiakowk Re: Dobry salon kosmetyczny 27.10.17, 14:09
      Lepiej samemu kupić zestaw hybrydowy i robić paznokcie :D taniej Cie to wyjdzie, a może tak jak ja stanie się to Twoim hobby , ja uzywam Simply Nails Professional , mają ekstra oferty i jakość ;)
    • karolinek8 Re: Dobry salon kosmetyczny 21.11.17, 19:58
      Melenha, a jak długo się "bawiłaś" w robienie paznokci? No bo wiesz, im więcej się robi, tym to lepiej to wychodzi - kwestia wprawy. Ja dostałam zestaw startowy z Konadnail od męża i też początkowo się zniechęcałam przy malowaniu, ale dorwałam wszystkie kobiety w rodzinie i na nich próbowałam swoich sił ;) I teraz robię sama, robię koleżankom i sobie dorabiam. Nie można się poddawać ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka