Gość: zolwica IP: *.elsat.net.pl 01.02.08, 22:36 huraaaaaa!! mam wiele zdjęć tej wieży, kiedy budynki wkoło złomiarze kończyli już dewastować... nie mogę się doczekać kiedy zobaczę jej drugą młodość! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boskijan Re: Krystyna zmieni się w hotel z restauracją IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.08, 00:10 a po tytule myslalem ze chodzi o slynny bar na Kosciuszki w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo medusa group Re: Krystyna zmieni się w hotel z restauracją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 01:16 :)) super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew GKS-Szombry nareszcie IP: *.3s.pl 03.02.08, 18:16 już obawiałem się że element Naszego klubowego herbu podzieli los wielu bytomskich budynków brawo panie Gola, szacunek za wizje Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Krystyna zmieni się w hotel z restauracją 02.02.08, 06:18 W katowicach nie jest tak dobrze, zniszczona huta Szopienice,zlikwidowana hala huty silesia na wełnowcu,zniszczony park na wełnowcu, śmierdząca rawa, Hipermarket Uszoka przy ul.Mickiewicza,Elegancki wieżowiec przy urzędzie miasta w k-cach, było to punkt honoru Uszoka itd, itd czas zmienić tych urzędników, którzy odpowiadają za politykę gospodarczą miasta!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Krystyna zmieni się w hotel z restauracją IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.08, 12:12 do Autora: To w/po 1929 ta wierza nie miala zadnej nazwy czy co ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Krystyna zmieni się w hotel z restauracją IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.08, 12:13 wieza (chyba) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Krystyna zmieni się w hotel z restauracją IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.08, 12:16 Przypominam w tym miejscu o Starej (a wlasciwie "Nowej", bo tak sie wtedy nazywala) Miejskiej RZEZNI w CHORZOWIE !!!!!!!! Panie KOPEL, moze by Pan zrobil przerwe w zalatwianiu domkow dla swoich dzieci ? i dla odmiany zrobil cos dla (historii) miasta Krolewska Huta ???!!! A rozumiem - zajety sprzedawanie znajomym kawalkow Parku WPKiW ? - "usprawiedliwiony"...... :((((( ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz No nie wiem, czy bedzie az tak pieknie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.08, 14:19 Mieszkancy Bytomia pamietaja sprawe "Kwartalu" w centrum. Zostal po tym zrujnowany fragment zabudowy i dziura w ziemi. Nie znam tej firmy ktora kupila "Krystyne", moze sie jej uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol godulla Krystyna zmieni się w hotel z restauracją IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.08, 17:10 napisane tak jakby szyb i kopalnia nie mialy prawie historii.. Warto zajrzeć tutaj gornoslaskie-dziedzictwo.com/index.php?action=przemyslowe&id=9 Odpowiedz Link Zgłoś
p531954661941 Krystyna zmieni się w hotel z restauracją 02.02.08, 22:02 Brawo za tekst Gościa , podpisanego Karol Godulla .Bo artykuł w G.W. nie podaje miasta , w którym jest ww. wieża . Tym bardziej , że zdjęcie pokazuje ją od przeciwnej drodze strony ( takie mam wrażenie sprzed 30 lat ) . Gratuluję pomysłu i życzę wytrwałości inwestorom w ten obiekt . Pigal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: creek Re: Krystyna zmieni się w hotel z restauracją IP: *.elsat.net.pl 03.02.08, 21:03 Uwierza jak zobocza :) W Bytomiu wiele mialo byc zrobione :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Krystyna zmieni się w hotel z restauracją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 08:35 latam sago wokól wieży jak goli tam zrobi hotel i knajpe !!!! Odpowiedz Link Zgłoś