nicole8 17.06.09, 16:51 j/w poleci ktoś w centrum jakiś solidny Salon Kosmetyczny ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwil30-pl Re: dobrą kosmetyczkę poszukuję .....PILNE:) 17.06.09, 22:34 Właśnie byłam wczoraj u Pani Kasi.Rewelacyjna kosmetyczka!!!Dowiedziałam się o niej przypadkiem,gdy byłam u krawcowej:) To nowo otwarty Salon na ul.Dworcowej 18,wchodzi się przez brame,tam gdzie jest solarium i Siłownia dla Pań:)Pierwszy raz jestem zadowolona z regulacji i henny brwi!Robiłam też czyszczonko twarzy,cena bardzo przystępna a Pani Kasia bardzo delikatna i miła.Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: Salon na Dworcowej 18 18.06.09, 00:16 haha fajny wątek :) ja właśnie jestem tam jutro umówiona z P.Kasią na czyszczenie twarzy.....dowiedziałam się o tym Salonie od zachwyconej koleżanki :))) ponoć faktycznie babeczka przesympatyczna i cenowo rewelacja ;) także jutro jak nie zapomnę ;) to zdam relację czy faktycznie tam tak fajnie jak mówią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwil30-pl Re: Salon na Dworcowej 18 18.06.09, 00:25 Będziesz zadowolona,bo ta kobieta to Anioł:)A ja mam teraz buźkę niemowlaczka ;)he he !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: dobrą kosmetyczkę poszukuję .....PILNE:) 18.06.09, 23:42 noo także i ja dołączyłam do grona zadowolonych klientów nowego Salonu na Dworcowej :) buźka pięknie wyczyszczona ;) za 60pln co byłam w miłym dużym szoku bo ostatnio płaciłam 90pln ... także Salon polecam w 100% Nicole8 i innym zainteresowanym tematem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia_19 Re: dobrą kosmetyczkę poszukuję .....PILNE:) 02.02.10, 11:09 witam, tak dokładnie został przeniesiony na Dworcową 25, śliczny mają ten salon ale przede wszystkim jest bardzo profesjonalny, wszystkim polecam zabiegi u Pani Kasii, nie dość że bardzo sympatyczna to jeszcze zna się na tym co robi, właśnie dopiero co w piątek miałam zabieg u Pani Kasii i w końcu wyszłam na ludzi ;) nareszcie dobrze wyglądam. Z reszta proponuje żebyście same/sami odwiedzili ten salon i osobiście ocenili i podzielili się z nami wrażeniami. Pozdrawiam i jeszcze raz gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole8 Re: dzięki dziewczyny ... 19.06.09, 12:00 przejdę się tam i zobaczę co i jak.. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole8 Re: Salon SYLVIA ul.Dworcowa 18 25.06.09, 23:52 więc jestem już po wizycie w salonie SYLVIA :-) i tak jak pisałyście dziewczyny p.Kasia to bardzo sympatyczna, profesjonalna ;-) kosmetyczka, jestem bardzo zadowolona, a to najważniejsze i każdemu również polecam ten Salon . Odpowiedz Link Zgłoś
lazurytan Re: Salon SYLVIA ul.Dworcowa 18 27.08.09, 09:47 Polecam salon "Sylvia", fajne baby;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: przeniesienie salonu .. 13.12.09, 00:12 jeśli ktoś byłby zainteresowany usługami w salonie Sylvia ;) to chcę powiadomić iż został przeniesiony w inną część Dworcowej - na przeciwko Meblowego .. jestem świeżo po wizycie.. cudnie tam mają - jeszcze ładniej niż w poprzednim lokalu ;) przytulnie i miło i nadal pełna profesja hihi robiłam zabieg mikrodermabrazji (diamentowej) - który gorąco polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lusia_19 Re: przeniesienie salonu .. 02.02.10, 11:08 witam, tak dokładnie został przeniesiony na Dworcową 25, śliczny mają ten salon ale przede wszystkim jest bardzo profesjonalny, wszystkim polecam zabiegi u Pani Kasii, nie dość że bardzo sympatyczna to jeszcze zna się na tym co robi, właśnie dopiero co w piątek miałam zabieg u Pani Kasii i w końcu wyszłam na ludzi ;) nareszcie dobrze wyglądam. Z reszta proponuje żebyście same/sami odwiedzili ten salon i osobiście ocenili i podzielili się z nami wrażeniami. Pozdrawiam i jeszcze raz gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wendy1980 Re: salon SYLVIA 02.02.10, 23:19 ha..i ja polecam!!! jestem stałą i zadowoloną klientką od jakiś 3-4 miesięcy ;-) polecam zabieg o jak pięknie brzmiącej nazwie "wodospad dla skóry", pachnąco, relaksująco ,nawilżająco i bardzo przyjemnie....ech... Odpowiedz Link Zgłoś