zlocieniec 21.09.04, 00:25 Już w sobote w hali złosienieckiego OSIR-u rozpocznie sie kolejny sezon!!! Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam na otwarcie i mecz inauguracyjny! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikpok0 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 21.09.04, 16:20 A o której i na której hali? Czy w tym roku w lidze tej wystąpi ta sławna drużyna "FUZZLE" Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 21.09.04, 23:07 Liga zainauguruje swoje rozgrywki meczem w hali OSIR-u 25.09 o godz. 18:00, prawdopodobnie meczem FUZZLI z zespołem z Budowa. Wcześniej o godz. 16 na stadionie miejscowego Olimpu odbędzie się uroczyste otwarcie kolejnego sezonu. Jak się dowiedziałem, oraganizatorzy przewidzieli ognisko i kiełbaski, mam nadzieję że nie wpłynie to na poziom inauguracyjnego meczu :). Odpowiedz Link
pikpok0 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 26.09.04, 21:27 Impreza bardzo udana , rozpoczecie w milej atmosferze , mecz na wzsokim poziomie. Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 29.09.04, 19:07 Otwarcie odbyło się w miłej atmosferze na stadionie miejscowego "Olimpu", mecz wygrała drużyna "Fuzli" z zespołem "Szakali" Budowo 3:0 !! Odpowiedz Link
33kk Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 17.10.04, 09:43 Co nowego w lidze? Jakie wyniki? Ile drużyn gra? Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 25.10.04, 09:13 Już 30 października w hali OSIR-u mecz kolejki, określany przez dziennikarzy wydarzeniem sezonu. Starcie Fuzli z drużyna wojskowych z Oleszna. Meczom obydwu tych drużyn zawsze towarzyszą emocje, nie zawsze czysto sportowe. Fuzle wystąpią w swoim najsilniejszym składzie, wykorzystując długi weekend, co wiąże się z powrotem studiujących zawodników.Mecz zapowiada się bardzo ciekawie i atrakcyjnie dla kibiców którym nie wystarczy śledzenie zmagań siatkarzy tylko w TV. Odpowiedz Link
33kk Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 25.10.04, 10:28 Panowie koło 40 też mogą się "załapać" do drużyny? :) Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 26.10.04, 12:20 Prosze pójść na mecz i porozmawiać z druzynami. Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 28.10.04, 13:09 Mecz w sobote o godzinie 18:00 . Odpowiedz Link
pikpok0 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 30.10.04, 20:08 Bylem na tak szumnie zapowiadanym meczu miedzy fuzlami a AZS OLESZNO i co.................. i niestety sie zawiodlem. Druzyna fuzli rzekomo tak dobrze zapowiadajaca sie przegrala mecz 0:3 malo tego ledwo przekraczala magiczna granice 10 punktow. Fuzle poprawcie sie. Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 30.10.04, 21:36 Niestety drużyna Fuzli uległa zespołowi z Oleszna stosunkiem 0:3 a problem z przekroczeniem magicznej granicy 10 punktów miała tylko w ostatnim secie. Pierwszy raz w tym sezonie kibice Fuzli musieli opuścić halę ze spuszczonymi głowami wypatrując lepszego wyniku w kolejnym meczu (06.11 z Primą). U Fuzli najbardziej (oprócz zgrania) szwankował odbiór piłki, po serii zdobytych punktów z zagrywki tracili kilka po złym odbiorze. Żadko się zdaża żeby w tych rozgrywkach sędzia sięgał po żółte kartki, niestety tym meczu chyba chciał to nadrobic pokazując w drugim secie aż 2 kartoniki tego koloru prostestującym zawodnikom miejscowej drużyny. Trzeci set to tzw. "radosna siatkówka" w wykonaniu Fuzli, którzy gładko oddali zwycięstwo AZS-owi. Miejmy nadzieję że w kolejnym starciu Fuzle wykażą się większym opanowaniem i spokojem w odbiorze! Forza FUZLE !!! Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 05.11.04, 21:53 W najblizszą sobote 6 listopada o 18:00 w hali OSIR-u kolejny mecz na szczycie. Tym razem w meczu kolejki zmierzą sie FUZLE z silnym zespołem PRIMY Czaplinek. Wszyscy w Złocieńcu bedą trzymać kciuki za miejscowych, Fuzle musza gładko wygrac z Primą, aby wymazac kibica ostatnia nirspodziewana porażkę z zespołem AZS-u .Trzymanie kciuków przez sympatyków siatkówki nie wystarczy, naszym chłopca przyda się gorący doping!Apeluję więc do wszystkich miłosników siatkówki w Złocieńcu o przybycie na halę i wspomaganie zwodników dopingiem!!! Forza FUZLE!!! Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 06.11.04, 20:29 Buczenie,gwizdy, tupot zgromadzonych kibiców towarzyszył spotkaniu kolejki pomiedzy drużynami Fuzli i Primy. Meczu a właściwie jego brakowi! Zespół Primy w niewyjaśnionych okolicznościach nie stawił sie w hali OSIR-u. Jak dowiedziałem sie od sędziego głównego tego spotkania, siatkarze z Czaplinka nie zgłosili wcześniej swojej nieobecności. Zawodnicy nie kryli rozczarowania postawą gości,-Jesteśmy dzisiaj w bardzo bojowych nastrojach, chcieliśmy gładkim zwycięstwem 3:0 wymazać zeszłotygodniowy wypadek przy pracy, a tu taki pech, Prima nie dojechała!!!-powiedział kapitan zespołu miejscowych. Zarówno zawodnicy jak i licznie zgromadzeni kibice opuszczali hale w złym humorze. Zawodnicy zamiast meczu przez 2 godziny trenowali odbiór silnej zagrywki w punkt i myślami byli już przy Wielkich Derbach Złocieńca w których zmierzą sie z Instalbudem.Sobota godzina 18:00! Forza Fuzle!!! Odpowiedz Link
pikpok0 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 06.11.04, 22:01 Jako nieoficjalny prezes fanklubu Fuzli chcialbym na publicznym forum wyrazic oburzenie moje i calego fanklubu. Jestesmy zdegustowani zachowaniem druzyny z Czaplinka ktora nie informujac o tym nikogo nie stawila sie na meczu. Zachowaniem tym narazila nasz fanklub na koszty i jednoczesnie na strate tak cennego w dzisiejszych czasach czasu. Jednoczesnie informuje ze wraz z zawodnikami Fuzli postanowilismy Odpowiedz Link
pikpok0 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 06.11.04, 22:12 wyslac do organizatora ligi pismo zadajac walkoweru w tym meczu oraz kary finansowej dla druzyny z CZaplinka. Moze to nauczy ich kultury i pewnych zasad. Ze sportowym pozdrowieniem dla wszystkich forumowiczow Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 06.11.04, 22:15 Przed chwilą kontaktowałem sie z kierownikiem drużyny, powiedział mi, że zwróci koszty oprawy meczu! Odpowiedz Link
pikpok0 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 06.11.04, 22:25 Wielkie dzieki. Koszt calkowitej oprawy : race koszatowały 26 zł a serepntyny 8,5 plus jedna trąbka ktora trzeba bylo dokupic bo zniszczyla sie na ostatnim meczu. Najpierw jednak wyslemu pismo do Primy Czaplinek i zazadamy od nich zwrotu poniesionych kosztow. Do zobaczenia w sobote ( mam nadzieje ze przeciwnik dotrze) Zapraszamy wszystkich Odpowiedz Link
33kk Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 06.11.04, 22:45 A kiedy mecze w nowej hali? Do tej starej chyba niewielu sie zmieści kibiców. Odpowiedz Link
33kk Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 06.11.04, 22:47 Jeszcze jedno pytanie. Jaka to jest liga? Amatorska? Powiatowa? Zakładowa? Odpowiedz Link
113a1 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 07.11.04, 10:47 jest to amatorska liga siatkarska istnieje już od trzech lat.uczstniczy w niej średnio 10 zespołów zespoły są ze złocieńca czplinka drawska a wiek zawodników jest różny od 16 do 50 lat.jest to prez okres zimowy super zabawa. Odpowiedz Link
113a1 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 07.11.04, 18:24 Skandal w ALS - jak dowiedzialem sie dzisiaj na mieście 30.10.04.kiedy to odbył się mecz Fuzle - AZS Oleszno jeden z najlepszych zawodników Fuzli Piotr A. nazywany Juniorem nie został wpuszczony na teren hali sportowej ,a trzeba podkreślić to, że jest on jednym z najlepiej przyjmujących i serwujących zawodników w całej lidze. Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 08.11.04, 09:06 Pan Junior oddbiór rzeczywiście czasami ma dobry, ale pogłoski na temat jego wspaniałego serwisu powinno się i nawet trzeba zdementować!! A pytanie dlaczego jeden z najzdolniejszych odbierających starszego pokolenia nie wywalczył sobie miejsca w składzie trzeba zadać terenrowi Fuzli Janowi B. Odpowiedz Link
pikpok0 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 08.11.04, 13:18 Jako prezes fanklubu Fuzli chcialbym zaznaczyc ze zawodnik okreslany mianem Junior jest podstawowym zawodnikiem 24 - osobowej kadry meczowej fuzli. Jest on bardzo cenionym zawodnikiem ,glownie z racji tego ze prezentuje smieszna siatkowke. Smieszna? Czy dlatego ze wszyscy sie z niego smieja? Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami w sobote o 18 na sali w Zlociencu. Serdecznie zapraszamy. Odpowiedz Link
113a1 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 09.11.04, 09:55 smiesznie to będzie w sobote jak przegracie 24 osobowe fuzle Odpowiedz Link
ktos234 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 09.11.04, 13:04 w jakiej hali sa prowadzone rozgrywki? Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 09.11.04, 15:10 Tak Panie jeden cos tam, zadrość straszna rzecz!!! Rozgrywki prowadzone są w hali OSIR-u, obok poczty. Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 13.11.04, 12:48 Perzypominam o dizsiejszym meczu DFuzli z Instalbudem o godz. 18:00 w hali OSIR-u. Odpowiedz Link
pikpok0 Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 17.11.04, 11:24 Niestety stako sie to czego wszyscy sie obawiali bez dobrego ducha zespolu (Junior - najlepszy motywator) Fuzle przegraly kolejny mecz. Zabraklo koncentracji gdyz prowadzac 12:8 w 5 secie przegraly caly mecz. Odpowiedz Link
33kk Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 17.11.04, 12:01 Smutne.:( Czy Złocieniec ma tylko ten jeden zespół? Proszę wtajemniczonych o rozrysowanie tabeli z nazwami zespołów, ośrodkami z których pochodzą i miejscem w lidze. Jako pozamiejscowemu trudno mi się zorientować, nie wiem komu należy kibicować. :) Odpowiedz Link
zlocieniec Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 19.11.04, 14:24 Niestety Fyzle przegrały na własne życzenie mecz z Instalbudem, wygrywając 12:8 w piątym secie nastąpiło chwilowe rozprężenie w zespole, które miało fatalne skutki. Terminarz i nazwy wszysstkich zespołów mo żna znaleść na stronie : osir.zlocieniec.ibip.pl/public/get_file.php?name=TERMINARZ+ROZGRYWEK+AMATORSKIEJ+LIGII+PI%C2%A3KI+SIATKOWEJ+-2004+- +2005.doc&id=64903 Odpowiedz Link
lukasz83zloc INSTALBUD 20.11.04, 22:08 Drużyna instalbud grająca tylko w 7 osób w przeciwieństwie do 24 osobowego sładu meczowego fuzzli ograła ich 3:2 w ten sposób instalbud zmierza w strone 1 miejsca najprawdobodobniej dwcydujące starcie rozegra się miedzy Instalbud, a Olesznem. Odpowiedz Link
zlocieniec Re: INSTALBUD 22.11.04, 08:24 Skład druizyny Fuzli na ten mecz wynosił 10 osób. Odpowiedz Link
pikpok0 Re: INSTALBUD 23.11.04, 11:04 Pozostala 14 rownolegle brala udzial w turniejach w Poznaniu i Moskwie ktore notabene wygrala :) Odpowiedz Link
lukasz83zloc FUZZLE 23.11.04, 13:03 to pogratulowac drużynie zwycięstwa w moskwie i poznaniu:) tylko dlaczego w Złocieńcu nie są tak mocni Odpowiedz Link
zlocieniec Re: FUZZLE 23.11.04, 18:13 Koledzy, spiesze donieść że pozostała część drużyny owszem grała w Moskwie,ale pogłoski o jej starcie w turnieju poznańskim są fałszywe! Dlaczego drużyna Fuzli nie jest taka mocna na swoim "podwórku", trudno powiedzieć, na pewno trzeba wziąśc pod uwagę wiele czynników które się na to skłądają. Odpowiedz Link
33kk Re: Rusza liga piłki siatkowej !! 29.11.04, 18:30 Będąc podczas ostatniego weekendu w Złocieńcu wybrałem się po południu do 2 hal sportowych. W obu przypadkach "pocałowałem klamkę". Może powinienem pojechać do Budowa? Gdzie grają w siatkówkę, tenis stołowy czy koszykówkę? Odpowiedz Link