Dodaj do ulubionych

Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST

24.08.05, 16:51
sa to w koncu normalni ludzie na tym forum - pozdrawiam Was
Obserwuj wątek
    • selion Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 16:53
      zapomniał Pan dopisać, że pan też jest the best, wszyscy Pana uwielbiamy :)
      • falkenburger Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 16:54
        ja ciebie tez
        • pawelek86 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 16:57
          Falkenburger jest normalnym mieszkancem i widzi jego problemy a na pewno najwiekszym nie jest ZOK bo są setki innych miażdżących o których albo nie masz pojecia albo udajesz że nie masz.
          • selion Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 16:59
            Falkenburger to nasz ukochany forumowicz z Niemiec, bardzo go lubimy i
            podziwiamy. ZOK w ogóle nie jest problemem.
            • falkenburger Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 17:02
              to gdzie mieszkam nie ma znaczenia - ilu ludzi na tym forum nie jest ze
              zlocienca, ja przynajmniej mieszkalem w zlociencu i boli mnie to co widze, co
              sie robi w miescie, a tu jeszcze problemy dziecinne
    • zlocienianka Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 16:59
      A co, pozostali to nienormalne świry :)?
      • pawelek86 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 17:02
        nie normalni normalni tylko inaczej:)
        • falkenburger Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 17:03
          wlasnie popieram Pawelka86 i Zlocieniaszka bo normalnie patrza na problemy a
          nie roztrzasaja jakies banaly. JESZCZE RAZ NIE MASZ CHECI NIE ORGANIZUJ A
          ZOBACZYSZ ZE KTOS ZROBI TO ZA CIEBIE I BEZ PROBLEMU PANI SELJON
    • zlocieniaszek Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 17:03
      dzieki wielkie za poparcie. dzieki takim ludziom jak pan az mi sie odechciewa
      chodzenia na stanice na wino ale dzialania na rzecz zlocienca. prawdziwy
      zlocienczanin - sercem i duchem
      • falkenburger Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 17:05
        DZIEKI WIDZE ZE ZLOCIENIASZEK; PAWELEK86 I JA JESTESMY W STANIE PRZECIWSTAWIC
        SIE JAKIEMUS DZIWNEMU KLIMATOWI STEROWANEMU NIE WIEM PRZEZ KOGO; A PANUJACYM NA
        TYM FORUM - W KONCU NORMALNI LUDZIE
    • falkenburger Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 17:12
      albo 2 pudelka zapalek byly wybrakowane - napewno takie tematy poprawia kademu
      humor
    • zlocieniaszek Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 17:24
      sluszna uwaga. normalne forum dla normalnych ludzi !!!
      • pikpok0 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 19:40
        KONIU prosze cie nie gadaj glupot, bo do tej pory nie bylo na tym forum gadania o przyslowiowej "dupie Maryni" a wy to zaczynacie a jezeli uwazasz ze falkenburger jest normalny to przeczytaj sobie watek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14385&w=26786319
        I co teraz o nim sadzisz?
        • zlocieniaszek Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 22:10
          Panie Piłatowski otóż w stosunku do mnie Pan falkenburger niezachował sie w
          zaden niodpowiedni sposob. Przy każdym topicu byl spoko. A to co kiedys pisal
          mnie nie obchodzi. A problem pojawil sie i dlatego trzeba bylo zaingerowac. I
          nie uwazam ze to przyslowiowa "dupa Maryni". Niestety Piki uwazalem cie za
          kumpla, ale moje zdanie musze zmienic. Przykro mi ze tak jest,a le to nie z
          mojej winy.
          • pikpok0 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 00:01
            Z mojej raczej tez nie , bo pokaz mi post w ktorym powiedzialem nieprawde lub obrazilem kogos.
            A ze mam swoje zdanie, hm moze to Tobie nie pasowac.
            Mam nadzieje ze jak na spokojnie przeanalizujesz to co bylo na tym forum napisane to zmienisz zdanie.
            A ze nie przeszkadzaja Tobie poglady wyrazane przez falkenburgera to mnie nieco dziwi, ale coz.
    • zlocieniec Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 19:48
      Znów muszę stanąć w obronie kobiety, już nie będę komentował żałosnego poziomu
      pseudo dyskusji uprawianej przez kilku uczestników, mam jednak kilka pytań do
      panów prowadzących wymianę półzdań w tym wątku, a mianowicie:

1) Panie 'pawelek86', proszę wymienić te "100 problemów większych niż ZOK", a
      daje panu moje słowo, że zgłosze Pana na kandydata w kolejnych wyborach na
      burmistrza, co więcej jestem gotów podjąć się organizacji i finansowania Pana
      kampanii.

2) Panie 'falkenburger', prosze o konkretne przykłady dzieci nie mających na
      bułke w naszym mieście, w tym przypadku prosze podać miesięczne przychody
      rodziców.
      Po drugie co Pan może 'widzieć' w Złocieńcu nie mieszkając tu...

3) Panie 'zlocieniaszku' co do okreslenia 'falkenburga' mianem
      prawdziwego 'zlocieniecczanina' odsyłam do innych wątków w którym
      to 'falkenburger' domagał się przyłączenia pomorza do NIemiec...

4) Panie 'falkenburger', Pani 'seljon' była tu na długo przed tym jak Pan się
      dowiedział o istnieniu internetu.

5) Panie 'zlocieniaszku', czyli KONIU, myślałem, że jesteś mądrzejszy, ale
      widocznie się pomyliłem...
      Po drugie nie powinieneś się wypowiadać na temat ZOK z wiadomych przyczyn, a
      raczej z wiadomego konfliktu interesów.

(na posty odpowiadałem według kolejności)

Pozdrawiam
      zlocieniec
      • falkenburger Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 19:51
        hehe jak mialem internet to pani seljoin po drabinie na dywan wchodzila
      • selion Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 20:10
        Buziaczki dla Pana Złocieniec :)
        Mimo wszystko ostrzegam, że i tak pewnie niedługo zostanie Pan wyzwany przez
        Pawelka, ze pewnie ma Pan 16 lat (dodam, ze pawelek86 zdawal w tym roku
        maturę), przez falkenburgera, że ma Pan ptasi móżdżek, a przez złocieniszka, że
        nie pije Pan tanich win. Dyskusja z tymi Panami naprawdę nie ma sensu ;)
        Ale za wsparcie i tak bardzo dziękuję
      • zlocieniaszek Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 22:17
        Napisze to samo co do uzytkowniak pikpok0. Nie interesuje mnie co kiedys pisal
        falkenburger. W stosunku do mnie zachowal sie ok i za to go cenie. Jego
        przeszlosc mnie obchodzi.

> Po drugie nie powinieneś się wypowiadać na temat ZOK z wiadomych przyczyn, a
        > raczej z wiadomego konfliktu interesów.

Prosze wytlumaczyc innym o co Panu chodzi. Bo ja sie domyslam ale czekam na
        rozwiniecie tej mysli.

A co do tego czy uwaz mnie Pan za madrego czy nie. Mnie to nie obchodzi.
        Uslyszec od takiej osoby ze nie jest sie madrym to zaden wstyd.
      • pawelek86 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 22:35
        100 to oczywiście celowe przejaskrawienie ale uważam że ważniejsza jest np.walka z bezrobociem. Lepsze warunki dla rozwoju młodych ludzi. Kultura nie jest artykułem pierwszej potrzeby. Do pani Sejlon nigdy nikogo nie wyzywam w odróżnieniu od Pani. A to ile mam lat nie jest istotne. Chwalisz się że masz dużo więcej ale jakoś w postach tego nie potwierdzasz.
    • falkenburger Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 19:52
      a tak pozatym panie ZLOCIENIEC po co zmienia pan co miesiac nick i tak wiem kim
      pan jest
    • zlocieniec Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 20:03
      Widzi Pan, rozmowa z Panem jest taka jak zawsze, czyli żadna. Każda próba
      skierowania jej w kierunku odpowiadającym dzisiejszym standardom spełza na
      niczym, za każdym razem, gdy ktoś pyta o rzeczowe argumenty mające potwierdzić
      Pana tezy, odpowiada Pan rektoryką Andrzeja Leppera, " kiedy mialem internet to
      pani seljoin po drabinie na dywan wchodzila", zdanie to dobitnie potwierdza
      Pana znikomą zdolność prowadzenia dialogu.

Nie bedę komentował pomówień, że niby zmieniam co chwile nicki, bo są one
      śmieszne, jezeli Pan naprawde wie kim jestem, to proszę powiedzieć i wykazać
      się śladowymi ilośiami odwagi, a nie tylko rzucaniem bezpodstawnych pomówień.
    • gawedziarz1 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 24.08.05, 22:36
      musze cos tutaj dopisac bo nie wytrzymam...hehe.Pozdro dla chlopakow.
    • zlocieniec Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 00:17
      NIe wiedziałem,żerozmowa z 19 może być aztak trudna, ostatni raz proszę Cie o
      cyaty potwierdzające moje wypowiedzi.
    • pawelek86 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 00:21
      zlocieniec napisał:

> Zawsze myślałem, że rodzina Kowalewiczów prezentuje jakiś poziom, niestety tak
      >
      > jak zlocieniaszek, muszę zmienić zdanie.
      Czy to nie jest obrażanie kogoś kto z tym forum nie ma nic wspólnego?? Ty myślisz że tylko jedna osoba mieszka w Złociencu o tym nazwisku.
      • zlocieniec Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 00:25
        Kolego zapewniam Cie, że w 100 % wiem, żeto ta osoba, zresztą jakbyś uważnie
        czytał wątki, to byś sam do tego doszedł, gdyż sie ona przyznała.
        Po drugie tu nie ma żadnej obrazy.
        • zlocieniec Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 00:28
          Jest tylko stwierdzenie stanu, który wywnioskowałem,po tym co tu wypisuje
          jednen z członków rodziny, a czyż on nie 'pracuje' swoimi słowami na swoją
          rodzinę i nazwisko..?
        • pawelek86 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 13:26
          Podaj Pan nazwisko Panie Złocieniec a zobaczymy czy nikogo nie obraziłeś tym postem. Bo coś widze że zeby ci za gesto urosły.
    • selion Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 09:00
      "jak to by napisala seilon"
      :D
      Ja zazwyczaj piszę, na jak niskim poziomie znajduje sie czyjaś wypowiedź, a nie
      forumowicz, chyba, że znów Pan coś nie doczytał... mysłałam, że osoby w Pana
      wieku nie mają problemów z czytaniem, wystarczy sie przyłożyć i czytać zdanie
      po zdaniu, słowo po słowie.
    • selion Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 09:20
      Sama sobie jestem szefem, więc nie mam kogo się bać, wybacz mój ulubiony
      Złocieniaszku, że dziś nie będę dużo pisała, ale mam wyjazd, spotkanie z
      burmistrzem i Pani Romaną Kowalewicz (podrukowalam sobie parę wypowiedzi z
      forum) i mam zamówienie do wykonania, czyli takie bzdury jak topici ZOKofilia
      czy Tanie wina zostawiam sobie na później.
    • selion Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 09:37
      uwielbiam Pana wypowiedzi, nic mnie tak nie rozbawia :)
      Proszę o jeszcze jakieś ciekawe i błyskotliwe pomysły. :D
    • pikpok0 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 09:47
      I znowu cos zmyslasz . Wez ty sie troszke nad soba zastanow jakiej mojej pomocy potrzebowal. Ja mu w niczym nie pomagalem !
      Najpierw przez 2 posty twierdziles ze jestem z CZW a teraz jeszcze to.
      Nie pisz takich glupot bo potem koles Ciebie obraza (zachowal sie karygodnie)
      i znow bedzie na mnie ze to pikpok , i znow strace kolege :)
      • zlocieniaszek Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 12:05
        Nic nie zmyslam tylko watpie zeby kolega zlocieniec sam doszedl po mojej ksywce
        Koniu do mojego nazwiska. A tylko ty mnie znasz. No i pokaz te posty w ktorych
        tweirdzilem ze jestes z CZW. Nie przypominam sobie.
        • pikpok0 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 12:33
          To przestan watpic ,bo widocznie, a nawet na pewno nie tylko ja tu Ciebie znam po tej ksywce.
          A co do CzW to sorrki ale faktycznie to nie ty ,a gawedziarz. Zmylilo mnie pewnie to ze mialem nieodparte wrazenie ze zlocienieaszek i gawedziarz to 1 i ta sama osoba.
      • zlocieniaszek Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 13:16
        Miestety nic nie zmyslam. Po po tym jak podalem moja ksywke, dziwnym trafem Pan
        zlocieniec zaraz wpadl na to jak mam na nazwisko. A watpie zeby znal mnie po
        ksywce. Za to ty napewno mnie znasz. Przypadek czy moze interencja w sprawy
        kumpla. No prosilbym o te 2 posty w ktorych to twierdzilem ze jestes z CZW. Jak
        widac kazdy teraz bedzie sie bronil przed tym zeby go nikt nie przypisal do CZW.
        • pikpok0 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 13:47
          A jednak cie zna i to dluzo dluzej niz ja :)
          Ciekawe kto to moze byc , nie?
          A co do tych 2 postow juz pisalem ze pomylilem Ciebie z gawedziarzem i juz za to przeprosilem.
          A co do CZW to mysle ze nikt sie jej nie wypiera ,a ja nawet z checia bym do niej przystapił ale raczej nie mam ku temu mozliwosci
    • selion Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 09:58
      Niech Pan się skupi, odpocznie, a potem jeszcze raz przeczyta mój topic.
      Problemem jest to, że osoba na poważnym stanowisku wykazała się
      nieodpowiedzialnym zachowaniem. Grochówką posłużyłam się ad exemplum, co jest
      tego dowodem.
      Następnym problemem jest to, że osoby kojarzone z ZOKiem zaczęły bronić
      instytucjiw taki sposób, że tylko jej szkodzą, a bronić zaczęły niepotrezbnie
      bo napisałam, że będzie spotkanie, możliwe, że wszystkie przykrości są trafem
      niedopowiedzeń i może coś się wyjaśni.
      Caps Lock nie jest dobrym argumentem Panie Falkenburger.
      • falkenburger Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 10:02
        nie chodzi o caps lock wcisniety mialem nie specjalnie, a jak masz problem to
        nie organizuj jakos wszyscy robia impry z ZOKIEM i jest ok tylko ty masz
        problem. Moze powinnas sie nad soba zastanowic i dac szanse innym i napewno nie
        bedzie tylu problemow co ty stwarzasz
    • pikpok0 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 10:05
      Ale jakie problemy napisala jak bylo i tyle.( kropka miala byc z Capsem ale nie wyszło)
      • falkenburger Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 10:08
        problemy, myslisz ze sama zmienisz swiat, nabawisz sie tylko nerwicy, wyluzuj.
        To i tak nic nie da.
    • zlocieniaszek Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 13:21
      Zapomniala Pani dodac ze przyjac krytyke od osoby kompetentnej. Bo taka bym
      pewnie przyjal. Innej niestety nie. Szkoda ze zapoznala sie Pani jedynie z
      czescia calej tej historii o tej kielbasie. Nl i przez swoja niewiedze
      doprowadzila Pani do takiej sytuacji.
      • pikpok0 Re: Zlocieniaszek i Pawelek86 sa THE BEST 25.08.05, 13:49
        To moze opiszesz historie o kielbasie z innej strony bo my znamy tylko z 1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka