jutka1 Re: Biuro Patentowe - tu zglaszac 03.06.04, 17:00 tortugo napisał: > musze wyjasniac? ********* Musisz bo ja Glab1 jestem :)))))))) Odpowiedz Link
xurek za pozno!!!! 03.06.04, 17:04 tera muszem pisac jeszcze raz. No wiec prosze o opantentowanie wszystkich liter z mojego nicka jako niedozwolonych dla postronnych do uzycia w tytule jakiegokolwiek watku. Jezeli brzmi niezrozumiale to odsylam do mojego postu do Basi na watku do Xurka zalozonym przez Jutke. Prosze o przeslanie "Patentrechte" z wszystkimi koniecznymi pieczatkami i atestami na moja gazetowa skrzynke. Xurek Odpowiedz Link
jutka1 jaka waluta i ile 03.06.04, 17:10 tortugo napisał: > Prosze uiscic oplate ******** ... tej oplaty?? czy mozna w tandemach oplacac? Odpowiedz Link
jutka1 Re: jaka waluta i ile 04.06.04, 17:22 jutka1 napisała: > ... tej oplaty?? > czy mozna w tandemach oplacac? ******** no i co z tymi oplatami??? tandemami mozna?? Baran, cichaj!! ;)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: jaka waluta i ile 04.06.04, 20:08 tortugo napisał: > moszna :) ********** skandal. znowu na anatomie sie scurvia! ;)) Odpowiedz Link
tortugo Re: jaka waluta i ile 04.06.04, 20:23 ehehe a ja moim malym arbuzom powiedzialem, ze jak nie bedo szorowac zebow to dostana SCURVY, i poskutkowalo (narazie). Tera cale przedszkole o tym gada :))))))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: za pozno!!!! 03.06.04, 17:08 aaaaaaaaaaaaaa o to chodzi?!....... to ja zglaszam patent na otwieranie Zebrania Klubu oraz watku lowcow numerkow. Poza tym chcialabym zdobyc patent na moje wszystkie forumowe przezwiska i tytuly, patent na gwiazdki, patent na sygnaturke, i patent na kontakty z Rakowiecka (do spolki z ertesem). :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: za pozno!!!! 04.06.04, 20:33 a ja bym ci poradzil zlozyc wniosek o ochrone tego twojego lengwidzowego podpisu, bo nie wiem ile zdzierze ;))))) a we wniosku, wiadomo, trza dokladnie wytlumaczyc o co biega, czego oczekuje z zapartym tchem. ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Tortugo --- archeologia sygnaturki :))) 04.06.04, 20:54 Skladam wniosek o ochrone mojej sygnaturki obecnej oraz dawnej, do ktorej kto wie moze jeszcze kiedy wroce. Dawna sygnaturka brzmiala "to ja poprosze o te 12, bo to podobno dobrze na zdrowie robi...", a byla odniesieniem do dyskusji na Bisie o orgazmach, ktore sa dobre na wszystko. Moje nowa sygnaturka najpierw brzmiala pis end hepines (wtedy byla era mojej milosci, do swiata rowniez, i chcialam, zeby wszyscy sie kochali, nikt sie nie klocil, i zeby byly jedne wielkie imieniny u cioci). Nastepnie, niestety wpadlam w szpony stokrotki ;)))))) Nastepna wersja sygnaturki brzmiala: Wasza Petunia-Jutunia Pis end hepines no bo jak dorotka mogla miec stokrotke, to ja tez chcialam rymujacy kwiatek (stokrotka jak wszyscy wiedza od dawna jest moja forumowa idolka, i wcale sie z tym juz nie kryje, bo kiedys to sie krylam bo sie stokrotki balam i podziwialam ja cicho i z ukrycia. ;)))))))))))))))))))))) Nastepnie byla na ktoryms watku dyskusja chyba o kaloriach i cwiczeniach czycus, i ktos napisal, ze bzykanie tez jest dobre na spalanie kalorii. Na co ja napisalam, ze myslalam, ze bzyka sie dla przyjemnosci a nie dla spalania kalorii, na co Don napisal: "dla przyjemnosci to muchy bzykaja". Wiec zmienilam sygnaturke na: Wasza Muszka-Petunia-Jutunia Pis end hepines Nastepnie byla jakas przewalanka na Primie na temat jak to P2 to same nudne ciotki itepe, i nick polonia dopierdolil mi (pardon ;)))) z gory na dol, i nazywal mnie w tym wpisie Pitunia. A na zakonczenie napisal mi: pis of end hepines. Nabralam po tym wyjatkowej sympatii do nicka polonia, i na jego czesc zmienilam sygnaturke na: Wasza Muszka-Pitunia-Jutunia Pis of end hepines No i wreszcie niedawno stokrotka robila na najjasniejszym forumie liste wrogow, i na tejze liscie zamiescila yours truly ;))))) Pitunie jako Pyton-i-ja. Dopisalam pytona, choc pewnie wroce do Pituni bo mam slabosc do tej historii z nickiem polonia :))))) Ufffff. Prosze zapamietac, gdzie to jest napisane, bo drugi raz nie dam rady wytlumaczyc ;))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: Tortugo --- archeologia sygnaturki :))) 04.06.04, 22:14 Wniosek zrozpaczony pomyslnie. ~:O:=o jutka1 napisała: > Skladam wniosek o ochrone mojej sygnaturki obecnej oraz dawnej, do ktorej kto > wie moze jeszcze kiedy wroce. Dawna sygnaturka brzmiala "to ja poprosze o te > 12, bo to podobno dobrze na zdrowie robi...", a byla odniesieniem do dyskusji > na Bisie o orgazmach, ktore sa dobre na wszystko. > > Moje nowa sygnaturka najpierw brzmiala pis end hepines (wtedy byla era mojej > milosci, do swiata rowniez, i chcialam, zeby wszyscy sie kochali, nikt sie nie > klocil, i zeby byly jedne wielkie imieniny u cioci). Nastepnie, niestety > wpadlam w szpony stokrotki ;)))))) > > Nastepna wersja sygnaturki brzmiala: > Wasza Petunia-Jutunia > Pis end hepines > > no bo jak dorotka mogla miec stokrotke, to ja tez chcialam rymujacy kwiatek > (stokrotka jak wszyscy wiedza od dawna jest moja forumowa idolka, i wcale sie z > > tym juz nie kryje, bo kiedys to sie krylam bo sie stokrotki balam i podziwialam > > ja cicho i z ukrycia. ;)))))))))))))))))))))) > > Nastepnie byla na ktoryms watku dyskusja chyba o kaloriach i cwiczeniach > czycus, i ktos napisal, ze bzykanie tez jest dobre na spalanie kalorii. Na co > ja napisalam, ze myslalam, ze bzyka sie dla przyjemnosci a nie dla spalania > kalorii, na co Don napisal: "dla przyjemnosci to muchy bzykaja". Wiec zmienilam > > sygnaturke na: > > Wasza Muszka-Petunia-Jutunia > Pis end hepines > > Nastepnie byla jakas przewalanka na Primie na temat jak to P2 to same nudne > ciotki itepe, i nick polonia dopierdolil mi (pardon ;)))) z gory na dol, i > nazywal mnie w tym wpisie Pitunia. A na zakonczenie napisal mi: pis of end > hepines. Nabralam po tym wyjatkowej sympatii do nicka polonia, i na jego czesc > > zmienilam sygnaturke na: > > Wasza Muszka-Pitunia-Jutunia > Pis of end hepines > > No i wreszcie niedawno stokrotka robila na najjasniejszym forumie liste wrogow, > > i na tejze liscie zamiescila yours truly ;))))) Pitunie jako Pyton-i-ja. > Dopisalam pytona, choc pewnie wroce do Pituni bo mam slabosc do tej historii z > nickiem polonia :))))) > > Ufffff. Prosze zapamietac, gdzie to jest napisane, bo drugi raz nie dam rady > wytlumaczyc ;))))))))) > Odpowiedz Link
jutka1 Re: Tortugo --- archeologia sygnaturki :))) 04.06.04, 22:42 tortugo napisał: > Wniosek zrozpaczony pomyslnie. *********** zrozpaczona to jestem ja -- Odpowiedz Link
jutka1 Re: za pozno!!!! 04.06.04, 21:55 czlek sie napracuje... a ten nawet nie przeczyta!! ide pod kredens i nie wyjde dopoki mi kwiatow nie da!! O!! Odpowiedz Link
tortugo Patent przyznany 04.06.04, 22:16 ~:O:=o jutka1 napisała: > aaaaaaaaaaaaaa > o to chodzi?!....... > > to ja zglaszam patent na otwieranie Zebrania Klubu oraz watku lowcow numerkow. > Poza tym chcialabym zdobyc patent na moje wszystkie forumowe przezwiska i > tytuly, patent na gwiazdki, patent na sygnaturke, i patent na kontakty z > Rakowiecka (do spolki z ertesem). > > :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Odrzucony 04.06.04, 22:24 frywolnych wnioskow firma ~:O:=o nie rozpatruje :|||||||| ~:O:=o xurek napisała: > tera muszem pisac jeszcze raz. No wiec prosze o opantentowanie wszystkich liter > > z mojego nicka jako niedozwolonych dla postronnych do uzycia w tytule > jakiegokolwiek watku. Jezeli brzmi niezrozumiale to odsylam do mojego postu do > Basi na watku do Xurka zalozonym przez Jutke. > Prosze o przeslanie "Patentrechte" z wszystkimi koniecznymi pieczatkami i > atestami na moja gazetowa skrzynke. > > Xurek Odpowiedz Link
xurek aha i jeszcze 03.06.04, 17:14 zainspirowana Jutka chce miec patent na kameleona we wszelkich wersjach pisanych i realnych - nawet prawdziwy kameleon jak chce sie tak nazywac to ma sie do mnie zglosic o licencje. Xurek Odpowiedz Link
tortugo KAMELEON pod ochrona 04.06.04, 20:07 xurek napisała: > zainspirowana Jutka chce miec patent na kameleona we wszelkich wersjach > pisanych i realnych - nawet prawdziwy kameleon jak chce sie tak nazywac to ma > sie do mnie zglosic o licencje. > > Xurek oglaszam ze KAMELEON nalezy do Xurka, wg. pow. wniosku. Oplate znosze w zamian za prawa licencyjne do uzytku i scurviania :))))) rz. Odpowiedz Link
basia553 Re: Biuro Patentowe - tu zglaszac 03.06.04, 17:24 A ja prosze o opatentowanie mojego lenistwa. Uzasadnienie: juz w dziecinstwie möwiono, ze jestem patentowym leniem. Odpowiedz Link
starypierdola Leniwa Basia?? 03.06.04, 17:25 E, Basia, sadzac po ilosci Twoich wpisow, nie mieli racji! :-))) Ziutek Odpowiedz Link
starypierdola Re: Leniwa Basia?? 03.06.04, 17:33 No to nie ma sprawy; nie roznisz sie zbytnio od reszty forumowiczow. :-))) SP Odpowiedz Link
basia553 Re: Leniwa Basia?? 03.06.04, 17:39 Moze jednak nie jestem calkiem leniwa. Möj szef (byly) zadzwonil dzisiaj, ze czegos tam nie wie, nie rozumie, nie wie gdzie co lezy itd. Wyludzil ode mnie, ze jutro tam jade. Mysle, ze jestem leniwym, ale dobrym czlowiekiem:))) Taka juz jestem, jak möwi o sobie chetnie moja bratowa, skromnie spuszczajac oczeta ku ziemi:)))) Odpowiedz Link
tortugo Odmowa 04.06.04, 22:19 Przykro mi, ale Panskiego lenistwa nie da sie ani uzyc ani scurvic. Prosze uiscic oplate. :)))))))) ~:O:=o basia553 napisała: > A ja prosze o opatentowanie mojego lenistwa. Uzasadnienie: juz w dziecinstwie > möwiono, ze jestem patentowym leniem. Odpowiedz Link
tortugo Standard Agryment 04.06.04, 22:09 Oto standardowa umowa o ochrone patentowa wlasnosci intelektualnej (w luznym tego slowa znaczeniu) klienta przez szacowno firme ~:O:=o, p.t. "Licencyjo do Uzytku i Scurviania". Osoba skladajaca wniosek o chr. pat. do firmy ~:O:=o jest zalozona o zgode z onym agrymentem. Licencyjo do Uzytku i Scurviania nadaje firmie ~:O:=o prawo do uzytku i scurviania wlasnosci intelektualnej klienta objetej ochrona patentowa wydana przez firme ~:O:=o. Firma ~:O:=o nie ma prawa transferu owego przywileju do nikogo innego. W ramach ochrony wlasnosci klienta, firma ~:O=o zaszczuje kazdego klusownika i zlodzieja na ament. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Biuro Patentowe - tu zglaszac 08.06.04, 22:28 Prosze o patent na horror-scope. Sama wymyslilam pewnego depresyjnego poranka, i zapodalam na najsietobliwszym forumie. Z gory dziekuje, i prosze wlasciciela niniejszego wontku, niejakiego Torcika, o szanowanie praw wlasnosci, ehem, intelektualnej to byloby troszkie jakby przesada, no ale wlasnosci ;))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Odmowa! 08.06.04, 22:41 jutka1 napisała: > Z gory dziekuje, i prosze wlasciciela niniejszego wontku, niejakiego Torcika [...] ktos slawny kiedys napisal, ze niektore scurvienia sa palce lizac. Powyzsze sie zdecydowanie zalicza :))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: Odmowa! 08.06.04, 22:58 tortugo napisał: > ktos slawny kiedys napisal, ze niektore scurvienia sa palce lizac. Powyzsze > sie zdecydowanie zalicza :))))))))))) ********** drogi Torciku, zaweziles obszar dyskusji ;) chyba, ze palce to metafora kosmologiczna :) - Odpowiedz Link
tortugo Re: Odmowa?????????????????? ntxt 08.06.04, 23:00 patent unenforceable. za blisko mechanicznej pomaranczy :) poczekaj az otworze filei firmy ~:O:=o w Mexico ;))) Odpowiedz Link
jutka1 clockwork orange --- odwolanie od decyzji 09.06.04, 08:19 Torciku rzulwiowy. Zastanawialam sie, czy przyjac Twoja odmowna decyzje, miedzy innymi dlatego, ze Pomaranczy nigdy nie czytalam Odpowiedz Link
tortugo Re: clockwork orange --- odwolanie od decyzji 09.06.04, 17:39 a Da Vinci Code przeczytala? Wie juz o so chozilo z to gwiazdko?? Jak wie, to w nagrode przyznam patent, ale bedzie licencja do uzytku i scurviania dla wsiech, jeno z nalezytym kredytem dla jej Jutencji, inwentorki (no longer rzekomej). :)))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: clockwork orange --- odwolanie od decyzji 09.06.04, 17:43 tortugo napisał: > a Da Vinci Code przeczytala? Wie juz o so chozilo z to gwiazdko?? Jak wie, to w nagrode przyznam patent, ale bedzie licencja do uzytku i scurviania dla > wsiech, jeno z nalezytym kredytem dla jej Jutencji, inwentorki (no longer > rzekomej). ********* Melduje, ze z wypiekami i przyjemnoscia przeczytala. Male and female as one and mystical :))))) ying i yang. Dziekuje Torciku Rzulwiowy. :)))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: clockwork orange --- aha i jeszcze..... 09.06.04, 17:58 prosze o zdefiniowanie warunkow udzielania licencji. upierdliwa dzis jestem, wiem. pardon :))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: clockwork orange --- aha i jeszcze..... 09.06.04, 19:25 na konski rozum (oraz: pacz standard agryment elsuer w tym wontq) ~:O:=o Odpowiedz Link
tortugo Horror-Scope(c) 09.06.04, 17:59 Firma ~:O:=o przyznaje roodej patent na "horror-scope". Licencje do uzytku i scurviania (z nalezytym kredytem dla wlascicielki patentu), przyznaje firma ~:O:=o ogolowi. Odpowiedz Link
basia553 Propozycja 09.06.04, 18:02 Sabby nie ma, jestescie na mnie zdani. A ja moge zamieszczac, ale tylko pod wlasnie opatentowanym tytulem. Nie jestem sklonna do placenia tantiem nawet bez tententu. Tak sobie wymyslilam. Wiec jak? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Propozycja 09.06.04, 19:01 basia553 napisała: > Sabby nie ma, jestescie na mnie zdani. A ja moge zamieszczac, ale tylko pod > wlasnie opatentowanym tytulem. Nie jestem sklonna do placenia tantiem nawet bez tententu. Tak sobie wymyslilam. Wiec jak? ********** Tytul ma brzmiec: Horror-scope (zastrz. J.) moze byc?? Odpowiedz Link
jutka1 Jesli Waldi sie zgodzi..... 09.06.04, 21:04 .... to moze miec patent (z ew. licencja dla najswierzbliwszego kolektywu) na otwieranie watkow "Z nudow zajrzalem na inne forum...." Waldi, co Ty na to? Odpowiedz Link
waldek.usa Przypadkiem zajrzalem i ... 10.06.04, 19:43 jutka1 napisała: > .... to moze miec patent (z ew. licencja dla najswierzbliwszego kolektywu) na > otwieranie watkow "Z nudow zajrzalem na inne forum...." > > Waldi, co Ty na to? "Z nudow odwiedzilem inne forum" oficjalnie opatentowane, stempel bummmm, hehehe. Uwazam, ze watek ciekawy, jednotematyczny jedynie z powodu cechy - moich peregrynacji forumow. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Przypadkiem zajrzalem i ... Torciku 10.06.04, 19:50 Waldi wyrazil zgode, przyznaj patent pliz :)))) Odpowiedz Link
jutka1 Zgloszenie do patentu z licencja darmowa 10.06.04, 19:14 Wlasnie wlasnie. Zapomnialam dodac, ze prosze uprzejmie o patent z udzielaniem najswierzbliwszym forumowiczom darmowej licencji na zwrot "joke alert". Forumowy Kolektyw swiadkiem, ze ja jestem autorka, od dawna. Z gory dziekuje za udzielenie mi atencji. Przepraszam za zawracanie gitary zapalkom. Odpowiedz Link
basia553 Re: Zgloszenie do patentu z licencja darmowa 10.06.04, 19:34 nie bawie sie. Pozabierasz co lepsze a co nam zostanie?:((((((( Odpowiedz Link
jutka1 alez Basiu....... :)))))))))))) 10.06.04, 19:45 basia553 napisała: > nie bawie sie. Pozabierasz co lepsze a co nam zostanie?:((((((( ********* alez Basiu, to jest naprawde moje powiedzonko..... ;(( a licencje za darmo przeca daje wszystkim! :) Odpowiedz Link
tortugo Re: JOKE ALERT(c) Princessa, 2004. 10.06.04, 19:37 firma ~:O:=o (w ramach ochrony wlasnej powagi i autorytetu) stwierdza niniejszym, iz: 1) jest filozoficznie nastawiona przeciw stosowaniu "joke alert" w sposob, ktory jest przedmiotem tego wniosku. 2) nie widzi praktycznej potrzeby na patent, ktory oddaje kompletna uzywalnosc przedmiotu ogolowi. Jednakze, firma ~:O=o wniosek Princessy rozpatruje niniejszym pomyslnie i udziela niniejszym patentu wyzej wspomnianej Princessie, aby w/w Princessie niniejszym nie psuc humoru i nie narazic sie na jej straszny gniew. :))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: JOKE ALERT(c) Princessa, 2004. 10.06.04, 19:48 tortugo napisał: > Jednakze, firma ~:O=o wniosek Princessy rozpatruje niniejszym pomyslnie i > udziela niniejszym patentu wyzej wspomnianej Princessie, aby w/w Princessie > niniejszym nie psuc humoru i nie narazic sie na jej straszny gniew. ************** kurdebalans, nastepny sie mnie boi?? no nie, ide sie pochlastac za sedesem. tempym mydlem i szczotkom do domestosa. (joke alert ;))) Ale patent powinien brzmiec (c)Princessa, 2003 :))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: JOKE ALERT(c) Princessa, 2004. 10.06.04, 19:53 jutka1 napisała: > Ale patent powinien brzmiec (c)Princessa, 2003 :))))))) nie podskakuj mala, bo cie na rzulwio kite posle :))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: JOKE ALERT(c) Princessa, 2004. 10.06.04, 20:03 tortugo napisał: > nie podskakuj mala, bo cie na rzulwio kite posle :))))))))) ************ obiecanki cacanki hehehehehe ;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: JOKE ALERT(c) Princessa, 2004. 10.06.04, 20:09 jutka1 napisała: > tortugo napisał: > > > nie podskakuj mala, bo cie na rzulwio kite posle :))))))))) > ************ > obiecanki cacanki hehehehehe ;))))))))))))))))))))) oooooooooo....! w takim razie pamietaj, ze to w twoich rekach ;)))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: JOKE ALERT(c) Princessa, 2004. 10.06.04, 20:18 tortugo napisał: > oooooooooo....! w takim razie pamietaj, ze to w twoich rekach ;)))))))))))) *********** Swintuch. Skandal. ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Tortugo, obijasz sie, a Jutka ma wniosek, heh 10.06.04, 20:18 Torcik sie zamyslil nad oddaniem sie w moje rece ;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Tortugo, obijasz sie, a Jutka ma wniosek, heh 10.06.04, 20:26 jutka1 napisała: > Torcik sie zamyslil nad oddaniem sie w moje rece ;))))))))))))))))))))) Zeby tylko go zaklad pogrzebowy nie dopadl w tym wiekowym zamysleniu. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Tortugo, obijasz sie, a Jutka ma wniosek, heh 10.06.04, 20:28 waldek.usa napisał: > Zeby tylko go zaklad pogrzebowy nie dopadl w tym wiekowym zamysleniu. *********** tak sie przestraszyl, ze moze nam ze strachu zejsc??? torciku, snap out of it !!!!!!!! ;) Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Tortugo, obijasz sie, a Jutka ma wniosek, heh 10.06.04, 20:36 jutka1 napisała: > tak sie przestraszyl, ze moze nam ze strachu zejsc??? > > torciku, snap out of it !!!!!!!! > ;) Hehehe, gorzej, do konca zycia sie nie zdecyduje. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Tortugo, obijasz sie, a Jutka ma wniosek, heh 10.06.04, 20:41 waldek.usa napisał: > Hehehe, gorzej, do konca zycia sie nie zdecyduje. ************* podejrzewalam, ze mam taki wplyw na mezczyzn, ale zeby az tak???? ;)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: Tortugo, obijasz sie, a Jutka ma wniosek, heh 10.06.04, 21:45 co znowu przegapilem/zapomnialem/olalem? myslalem, ze jestem "o kuran", a tu zdaje siue "o, kurwa!" bardziej odpowiednie. Tylko czyje...? :))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: Tortugo, obijasz sie, a Jutka ma wniosek, heh 10.06.04, 22:02 tortugo napisał: > co znowu przegapilem/zapomnialem/olalem? myslalem, ze jestem "o kuran", a tu > zdaje siue "o, kurwa!" bardziej odpowiednie. Tylko czyje...? ************ no wlasnie!!! nadawaj patent Waldiemu ale juz, bo zoltom linem wyciongnem!!!! :) Pyton (-i-ja aktualnie pod kredensem) Odpowiedz Link
tortugo Re: Tortugo, obijasz sie, a Jutka ma wniosek, heh 10.06.04, 22:08 ty chyba baaardzo chcesz na te rzulwiowo kite, co? ;) a waldi jak sie pofatyguje wniosek zlozyc bezposrednio to firma ~:O:=o rozpatrzy. albo niech przysle pelnomocnictwo na pytona, bo inaczej to wyglada jak przez okno (podstawowki) ;))))))))))))) ~:O:=o PiEs: firma ~:O:=o odrzwia zawiera na dzis. Bramocz :)))) Odpowiedz Link
jutka1 Panie Sznycel Wiedenski!!!!! :))))))) 10.06.04, 22:29 tortugo napisał: > ty chyba baaardzo chcesz na te rzulwiowo kite, co? ;) *********** hehehehe juz sie boje! NOT! (cycat z filmu) ;))))))))))))))))) > a waldi jak sie pofatyguje wniosek zlozyc bezposrednio to firma ~:O:=o > rozpatrzy. albo niech przysle pelnomocnictwo na pytona, bo inaczej to wyglada jak przez okno (podstawowki) ;))))))))))))) *********** Waldi zrobi co cza. Pewnie jutro bo zniknal. A od Pytona sie proszem odtenteges, bo Pyton ma dzis slaby dzien. Slaby miesiac. Slabe dwa miesiace. Niepotrzebne skreslic. Oglaszam tydzien dobroci dla Pytona. Dzien dobroci dla zwierzat. Whatever. > PiEs: firma ~:O:=o odrzwia zawiera na dzis. Bramocz :)))) ************ Te, Panie Sznycel, co to dzisiaj z tym zamykaniem??? Wontki paniedzieju Pan zamykasz, odrzwia zamykasz, a ja protestuje. Zeby mi to bylo ostatni raz! ;)) Pyton (-i-ja aktualnie w szufladzie biurka. niewygodnie. idzie za sedes) Odpowiedz Link
tortugo Re: Panie Sznycel Wiedenski!!!!! :))))))) 11.06.04, 17:09 jutka1 napisała: > Te, Panie Sznycel, co to dzisiaj z tym zamykaniem??? Wontki paniedzieju Pan > zamykasz, odrzwia zamykasz, a ja protestuje. Zeby mi to bylo ostatni raz! ;)) > no bo ja myslalem, ze zamkniecie sie bylo nadzwyczaj wskazane... ;) szepraszam :) ~:O:=o PiEs: wczoraj mialem dzien niesmialosci. dzis bede paplac, bo piatek i jezor uskrzydlony ;)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Panie Sznycel Wiedenski!!!!! :))))))) 11.06.04, 18:17 tortugo napisał: > PiEs: wczoraj mialem dzien niesmialosci. dzis bede paplac, bo piatek i jezor > uskrzydlony ;)))) ************ Niesmialosc ma wprawdzie miejsce, ale nie zawsze. I nie zawsze tutaj, aczkolwiek zdarza sie. :) Paplaj, paplaj, ja niedlugo dolacze jak dotre do domu, a pilam najlepsza marguerite W ZYCIU, zrobiona przez MOJA SEKRETARKE Z PIEKLA RODEM (!!!!) na bazie nastojashchevo soka iz zielionych limonkov, kuantro itepe. I swietne guacamole, donosze uprzejmie. I slysze L'Emozione Non Ha Voce Adriano C., i musdze dosluchac do konca zanim wyjde, a na wieczor mam zadanie medyczne znalezienia odpowiedniej opieki w PL dla kogos kto jest bardzo chory. tyle tytulem raportu. klaniam sie. Pyton Odpowiedz Link
tortugo Re: Panie Sznycel Wiedenski!!!!! :))))))) 11.06.04, 18:55 tyle masz na glowie, zapomnialas zauwazyc, ze w tym wontku nr.69 TWOOOOJ!!!! ehehehehe:)) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: Panie Sznycel Wiedenski!!!!! :))))))) 11.06.04, 19:30 tortugo napisał: > tyle masz na glowie, zapomnialas zauwazyc, ze w tym wontku nr.69 TWOOOOJ!!!! > ehehehehe:)) *********** No widzisz, nie zauwazylam. Inne rzeczy mialam na glowie. Sorry. :) Odpowiedz Link
waldek.usa "Z nudow odwiedzilem inne forum" 10.06.04, 22:41 Oficjalne podanie o patent. Prosze rozpatrzyc, pomysl oryginalny, edukacyjno- rozrywkowo-intrygujaco-prowokatywny. Standardowa oplata (flaszka Belvedera) zostala uiszczona. Dziekuje uprzejmie. Petent Waldek.usa Odpowiedz Link
tortugo Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 17:06 firma ~:O:=o przyznaje niniejszym patent waldiemu. Prawo patentowe zezwala innym na odwiedzanie innych for(dodaj wlasna koncowke) bez zezwolenia Waldiego, ale tylko po kryjomu. Inaczej, czeba pytac Waldiego o pozwolenie. ~:O:=o PiEs: Flaszka belvedera? a masz jeszczze jakies wnioski? ;))))) Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 17:24 tortugo napisał: > firma ~:O:=o przyznaje niniejszym patent waldiemu. Prawo patentowe zezwala > innym na odwiedzanie innych for(dodaj wlasna koncowke) bez zezwolenia Waldiego, > > ale tylko po kryjomu. Inaczej, czeba pytac Waldiego o pozwolenie. > > ~:O:=o > > PiEs: Flaszka belvedera? a masz jeszczze jakies wnioski? ;))))) No dzieki, masz kolejna za patent ;] Odpowiedz Link
tortugo Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 18:12 mam nadzieje, ze rozpijaniem rzulwia tortugo nie naruszasz prawa o chronie tego gatunku ;))) senkju, ~:O:=o PiEs: czy moge poprosic o jeszcze jedna flaszke, dla zony? ona mi podpija. dz. (((: Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 19:01 Masz cala skrzynke, a co mi tam. Probowales Belvedery Citrus i Orange? Super! Skladniki naturalne, nie jak w innych. Odpowiedz Link
tortugo Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 19:04 waldek.usa napisał: > Masz cala skrzynke, a co mi tam. Probowales Belvedery Citrus i Orange? Super! > Skladniki naturalne, nie jak w innych. > > nie probowalem, jestem milosnikiem tradycyjnych martini. ale skoro tak zachwalasz, sprobuje. Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 19:44 tortugo napisał: > > > > > nie probowalem, jestem milosnikiem tradycyjnych martini. ale skoro tak > zachwalasz, sprobuje. Nie nie, te nie nadaja sie do martini. Sprobuj orange z tonikiem be dodatkow, pozatem to ja mowie o shots. Jezeli mozesz kupic orangine, to tez jest niezle, orangina ma gazik. Odpowiedz Link
tortugo Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 19:46 ale orangina ma flavor, a ja chce posmakowac tego citrona bewederowego. skosztuje najpierw z woda sodowa, on the rocks :) orangina, fajna nazwa, kojarzy mi sie ;))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 19:49 tortugo napisał: > orangina, fajna nazwa, kojarzy mi sie ;))) ********* Tobie sie wszystko kojarzy. Nic na to poradzic nie mozna. P. Odpowiedz Link
morsa Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 20:47 Zglaszam patent na brak patentu. Jakakolwiek dziedzina sie tu pojawia, to pojawiaja sie od razu eksperci. Ech, zycie! Odpowiedz Link
tortugo Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 20:55 jutka1 napisała: > tortugo napisał: > > > orangina, fajna nazwa, kojarzy mi sie ;))) > ********* > Tobie sie wszystko kojarzy. > Nic na to poradzic nie mozna. > P. no kurrrrrrrrna, a jak ma sie orangina nie kojarzyc, no jak??!!?!?!?!?!? albo volvo?!?!?!? no jak?! :)))))))))))))))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
tortugo Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 20:57 a wogle to nie scurviac. zlozyc wniosek o patent na skojarzenia, o! :)))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: Z nudow odwiedzilem inne forum(c) waldi 2004 11.06.04, 21:06 tortugo napisał: > a wogle to nie scurviac. zlozyc wniosek o patent na skojarzenia, o! ************** Wole nie. Pitunia Odpowiedz Link
basia553 Re: Biuro Patentowe - tu zglaszac 12.06.04, 16:21 rzulwiu, czy ktos juz opatentowal zakladanie wontkuf korespondencyjnych? Jesli tak, to mu o obowiazkach przypomnij. Jak nie, to sam zalöz nowy wontek, bo tamten przelewa sie juz. Odpowiedz Link
jutka1 Niech zalozy go.... 12.06.04, 16:53 Joanna, ale prosze z ta sama pisownia :))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Biuro Patentowe - tu zglaszac 16.06.04, 16:53 Do czasu mojego powrotu do PL, uprzejmie prosze sznyclowe biuro patentowe o zarezerwowanie dla mnie watku/watkow "Przygotowania do powrotu" Uzasadnienie: Kran juz sie dobieral dzisiaj......... ;))))))))))))))))))) Z gory dziekuje i klaniam sie pelznonc. J. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Biuro Patentowe - tu zglaszac 16.06.04, 17:04 jutka1 napisała: > Do czasu mojego powrotu do PL, uprzejmie prosze sznyclowe biuro patentowe o > zarezerwowanie dla mnie watku/watkow "Przygotowania do powrotu" > > Uzasadnienie: Kran juz sie dobieral dzisiaj......... ;))))))))))))))))))) > > Z gory dziekuje i klaniam sie pelznonc. Topor Cie nie ominie. To ja cicho i niewinnie ostrzegam a Ty wyciagasz to forum ogolne. Podpadlas mnie i od dzis otwieram wszystko bez pytania :-pp K. Rozgoryczony. > J. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Biuro Patentowe - tu zglaszac 16.06.04, 17:06 jan.kran napisała: > Topor Cie nie ominie. To ja cicho i niewinnie ostrzegam a Ty wyciagasz to forum ogolne. Podpadlas mnie i od dzis otwieram wszystko bez pytania :-pp K. > Rozgoryczony. *********** Jakie cicho i niewinnie??????? Na moim wlasnym watku publicznie napisalas, i to jest cicho i niewinnie???? Ty mnie toporem nie strasz, bo ja mam line, a poza tym - podobno - nowa narzeczona, wiec sie nie bojem! J. ;))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jan.kran Re:Topor contra lina. 16.06.04, 17:11 Mysle ze topor jest narzedziem groznym zwlaszcza jak sie rozjusze. Tak ze mnie tu lina nie wymachuj. Ja nie mam wprawdzie narzeczonej ale kolegow z fabryki . Bardzo mnie lubia i pomoga w razie czego. Czesc to Wikingowie, duzi ,silni ,jasnowlosi a reszta to kolorowi ale tyz im nic nie brakuje. K. uzbrojony. Odpowiedz Link
jutka1 Re:Topor contra lina. 16.06.04, 18:01 jan.kran napisała: > Ja nie mam wprawdzie narzeczonej ale kolegow z fabryki . Bardzo mnie lubia i > pomoga w razie czego. Czesc to Wikingowie, duzi ,silni ,jasnowlosi a reszta to kolorowi ale tyz im nic nie brakuje. K. uzbrojony. ************ Nie doceniasz sily furii zazdrosnej kobiety..... ;)))) (szepne narzeczonej, ze masz wobec mnie niecne zamiary i ze mnie napastujesz seksualnie... ;))))))))))))))))) cmok. J. :) ps. przepraszam za scurvienie wontka patentowego..... kajam siem.......... odpelzam kroczonc okrakiem ;))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo "Przygotowania do powrotu" -- skarb narodowy 16.06.04, 18:25 jutka1 napisała: > Do czasu mojego powrotu do PL, uprzejmie prosze sznyclowe biuro patentowe o > zarezerwowanie dla mnie watku/watkow "Przygotowania do powrotu" > Jutencjo: "Przygotowania do Powrotu" no forum polonijnym (czyt.: emigracyjnym) to jedno z unalienable rights forumowicza. Moreover, wszyscy inni (wiem to na pewno po sobie, a wy tu wszyscy rzulwie jestescie) czytaja ten watek z radoscia w sercu wynikajaca z wikaryjnych przezyc wlasnych skrytych lub jawbnych pragnien poprzez piszacego. zreszta szczescie bijace z watku jest intrinsic do tematu w kontekscie. tego niestety nie opatentuje. to uznaje za skarb narodowy forum Polonia i dziekuje ci slicznie za wklad :))))))) ~:O:=o PiEs: no to jest, kurrwa, jak pan tadeusz dla latarnika (zna sie te...) ;)))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: "Przygotowania do powrotu" -- skarb narodowy 16.06.04, 22:10 :((( nie kcem byc skarbem narodowym. kcem miec patent. :( Trudno i tant pis. Juz sie przyzwyczailam chyba.... a sznycel chyba akademik, bo comes and goes as he pleases. Tyle tytulem denuncjacji ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 skarb narodowy odcinek nr 2 i mea culpa 17.06.04, 12:02 tortugo napisał: > Jutencjo: > > "Przygotowania do Powrotu" no forum polonijnym (czyt.: emigracyjnym) to jedno z unalienable rights forumowicza. Moreover, wszyscy inni (wiem to na pewno po > sobie, a wy tu wszyscy rzulwie jestescie) czytaja ten watek z radoscia w sercu wynikajaca z wikaryjnych przezyc wlasnych skrytych lub jawbnych pragnien > poprzez piszacego. zreszta szczescie bijace z watku jest intrinsic do tematu w kontekscie. tego niestety nie opatentuje. to uznaje za skarb narodowy forum > Polonia i dziekuje ci slicznie za wklad :))))))) ********** Sznycelku, teraz to ja swinia jestem. :( Nastroszylam sie Twoja odmowa patentu, i jak jaka wiesniaczka ;) nie podziekowalam Ci za mile slowo. Co tez niniejszym czynie dygajac nozka, spuszczajac skromnie oczenta, rumienionc sie po korzenie rudych wlosow, i w ogole meakulpujonc siem fromhel. Jestes bardzo milym rzulwiem :))))))))))) J.:) Odpowiedz Link
tortugo Re: skarb narodowy odcinek nr 2 i mea culpa 17.06.04, 17:42 no w sumie wszyho pasi, bo wczoraj byl moj dzien na gupawy i dostalo mi sie troche po uszach, wiec i twoje pasi. a to ze cos milego sie wypslo, to na karb slabosci rzulwiej prosze (ambiguity alert!) ;)))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: skarb narodowy odcinek nr 2 i mea culpa 17.06.04, 17:58 tortugo napisał: > no w sumie wszyho pasi, bo wczoraj byl moj dzien na gupawy i dostalo mi sie > troche po uszach, wiec i twoje pasi. a to ze cos milego sie wypslo, to na karb slabosci rzulwiej prosze (ambiguity alert!) > ;)))))))) ********** Sznycelku drogi, uffff, dziekuje, one out of three forgivenesses is 33.33 % more than nothing..... Co do slabosci rzulwiej, bojem siem wchodzic w ten temat, bo w scurvianiu to nawet mnie odebrales palme pierwszenstwa, i szapoba!!!!! :))) Oddalam sie w celu przemieszczenia do domu, wysprzatanego dzis przez Pana Od Sprzatania :), bede czytac fajna ksiazke, jesc na kolacje jajko na twardo z ogorkiem kiszonym, sluchac szansonow rosyjskich AD 2001, i oczywiscie zagladac na Najswiatobliwsze Forum. Hasta la vista, hasta luego guapo :))))) J. PS!!!! Na pytanie na watku powrotnym odpowiem z domu, ok? PPS. ZARAZ WRACAM!! Dementi Odpowiedz Link
tortugo Re: skarb narodowy odcinek nr 2 i mea culpa 17.06.04, 21:56 o, uzylas jednego z moich najfaworytszych slow wszechczasow na calym swiecie :))))))))))) Co mi przypomina: Moj nastepny pies bedzie sie nazywal GUAPO (i oczywiscie, bedzie z azylu) :)))))))))))))))))) Zaznaczam, aby to nie byl tak kompletnie scurviajacy wpis, ze Guapo nie jest pod ochrona patentowa (hint-hint, wink-wink). Viva los Guapos del Mondo! ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Guapos :)))) 17.06.04, 22:31 Guapo, ;) jest tez guapa, ale tez hijo y hija. w sprawie najfaworytsze slowo wszechczasow: czy my czasem nie jestesmy spokrewnieni??? besos, J.:) Odpowiedz Link
tortugo Re: Guapos :)))) 17.06.04, 23:40 jutka1 napisała: > czy my czasem nie jestesmy > spokrewnieni??? > mam nadzieje, ze nie! :)))))))))))))))))))) (ambiguity alert!) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: Guapos :)))) 18.06.04, 10:23 tortugo napisał: > jutka1 napisała: > > > czy my czasem nie jestesmy > > spokrewnieni??? > > > mam nadzieje, ze nie! :)))))))))))))))))))) > (ambiguity alert!) *********** hahahahaha !!!!!!!!! ;))))))) sznycelku Ty jestes rzeczywiscie nie z tej ziemi! :))) besos, la Rubia :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Biuro Patentowe - tu zglaszac 17.06.04, 04:52 Niniejszym zglaszam swoje prawo do spedzenia pierwszej nocy z oblubienica/ oblubiencem/ obojgiem (podania beda rozpatrywane indywidualnie) w kazdym forumowym zwiazku zblizajacym sie do stadium konsumpcji. Patent i prawo pelnej wylacznosci na pierwsza noc. Pozdrawiam, he, he, he Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
tortugo PATENT PRZYZNANY! 17.06.04, 23:43 ... znakomity patent do scurviania, juz sie szykuje ihihihi ;)))))))))))) luiza-w-ogrodzie napisała: > Niniejszym zglaszam swoje prawo do spedzenia pierwszej nocy z oblubienica/ > oblubiencem/ obojgiem (podania beda rozpatrywane indywidualnie) w kazdym > forumowym zwiazku zblizajacym sie do stadium konsumpcji. Patent i prawo pelnej > wylacznosci na pierwsza noc. > > Pozdrawiam, he, he, he > Luiza-w-Ogrodzie > > "have your fun and keep lafing" ©joanna > > .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯` > ·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: PATENT PRZYZNANY! 18.06.04, 01:08 tortugo napisał: > ... znakomity patent do scurviania, juz sie szykuje ihihihi ;)))))))))))) Ja tez sie szykuje... to kiedy ta noc poslubna Jutki i Lucja? Tortugo, jako bonus pozwalam Tobie potrzymac kandelabr... Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ..._@/" ....._@/" ........_@/" .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 Re: PATENT PRZYZNANY!-- noc poslubna ;)))))))))))) 18.06.04, 10:10 luiza-w-ogrodzie napisała: > Ja tez sie szykuje... to kiedy ta noc poslubna Jutki i Lucja? Tortugo, jako > bonus pozwalam Tobie potrzymac kandelabr... *********** Cus mi sie wydaje, ze chyba nici z tego bendom bo Lucja sie chyba schowala do skorupki... ale nie tracem nadziei... ;))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: PATENT PRZYZNANY! 18.06.04, 18:26 luiza-w-ogrodzie napisała: Tortugo, jako > bonus pozwalam Tobie potrzymac kandelabr... > ehem... o ile nie bedzie w uzyciu... ;)))))))) ~:O:=o PiEs: Soooooryyyy.... pewnych rzeczy po prostu nie da sie przepuscic ;)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: PATENT PRZYZNANY! 18.06.04, 18:40 tortugo napisał: > luiza-w-ogrodzie napisała: > Tortugo, jako > > bonus pozwalam Tobie potrzymac kandelabr... > > > ehem... o ile nie bedzie w uzyciu... ;)))))))) > PiEs: Soooooryyyy.... pewnych rzeczy po prostu nie da sie przepuscic ;)) ********** No skandal! Hehehehehehehehe, Luizo droga, to sie az prosilo!! ;))))))))))))) Ja sie nie chialam wypowiadac ze wzgledu na konflikt interesow :))))))))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Patent na slimaka i rybki 17.06.04, 05:18 Opatentowuje moje sygnaturki - karasie oraz nowa sygnaturke ze slimaczkami. Oplate patentowa moge uiscic w naturze w postaci koszyczka suszonych dwupiennych roslin oleistych z rodzaju Cannabis Odplywam na fali zielonej herbatki. Luiza-w-Ogrodzie _@/" .....-@/" ...............-@/" .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
morsa Re: Patent na swinie i krolika 17.06.04, 14:09 /)/) =(´.´)= ,,(”),(”),, <( , , )> ( (..) ) ¨¨ Odpowiedz Link
morsa Re: Patent na swinie i krolika 17.06.04, 14:12 Dlaczego inaczej to wyglada u mnie na Wordzie a inaczej tutaj:(( Sprobuje poprawic... Odpowiedz Link
morsa Re: Patent na swinie i krolika 17.06.04, 14:15 /)/) =(´.´)= ,,("),("),, <( , , )> ( (..) ) ¨¨ Odpowiedz Link
tortugo Re: Patent na swinie i krolika -- ZATWIERDZONY 17.06.04, 23:51 morsa napisała: > /)/) > =(´.´)= > ,,("),("),, > > > <( , , )> > ( (..) ) > ¨¨ Twoje zwierzatka sa sliczne :) Nawet ich scurviac nie bede (i innym tez nie dam!). A jak podtyja, to zjemy ;)))))))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
tortugo KARASIE i SLIMACZKI pod ochrona... 17.06.04, 23:48 bowiem sa sliczne )i nie wpierdalaja mi bouganvilli jak ich krewni tutejsi. znaczy slimaczkowi). powiem nawet, ze nie bede sie staral skurvic, wiec z entuzjazmem przyjmuje oferte platnosci wnioskodawczyni, znakomitej hodowniczki... slimaczkow i karasi, oczywiscie ;))))) ~:O:=o luiza-w-ogrodzie napisała: > Opatentowuje moje sygnaturki - karasie oraz nowa sygnaturke ze slimaczkami. > Oplate patentowa moge uiscic w naturze w postaci koszyczka suszonych > dwupiennych roslin oleistych z rodzaju Cannabis > > Odplywam na fali zielonej herbatki. > Luiza-w-Ogrodzie > > _@/" .....-@/" ...............-@/" > > .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯` > ·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: KARASIE i SLIMACZKI pod ochrona... 18.06.04, 01:15 tortugo napisał: > bowiem sa sliczne )i nie wpierdalaja mi bouganvilli jak ich krewni tutejsi. > znaczy slimaczkowi). powiem nawet, ze nie bede sie staral skurvic, wiec z > entuzjazmem przyjmuje oferte platnosci wnioskodawczyni, znakomitej > hodowniczki... slimaczkow i karasi, oczywiscie ;))))) Dziekczynnie dygam z buzia w ciup i raczkami w maldrzyk. W ramach platnosci w naturze posylam porcje pieczonych winniczkow z maslem czosnkowym i srebrnymi szczypczykami. Pozdrawiam znad sniadanka (chleb zytni, kiszona kapusta i czerwone winogrona) Luiza-w-Ogrodzie Slimaczkow sie skurwic nie da, bo sa hermafrodytyczne ;oD ..._@/" ....._@/" ........_@/" .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
waldek.usa Daily Bikini 17.06.04, 15:06 Widze, ze sygnaturki dostaja patenty. W przypadku mojej plagiat bylby oczywisty, ale nigdy nic nie wiadomo. Dlatego skladam wniosek o patent mojej sygnaturki. Odpowiedz Link
tortugo Re: Daily Bikini 17.06.04, 23:26 waldek.usa napisał: > Widze, ze sygnaturki dostaja patenty. W przypadku mojej plagiat bylby > oczywisty, ale nigdy nic nie wiadomo. Dlatego skladam wniosek o patent mojej > sygnaturki. wlasnie, plagiat oczywisty, ale ze nieudany*, tym samym oryginalny. * Bo mnie sie zdaje, ze tam bylo "z szaconkiem, bo sie MOZE SKONCZYC zle". Ale nigdy nic nie wiadomo. Aby wniosek klienta Waldka mogl byc rozpatrzony pomyslnie, potrzebne jest zaswiadczenie, ze to plagiat oryginalny. W przeciwnym razie, wniosek zostanie rownie pomyslnie zrozpaczony. ;))))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
tortugo KARCZMA(c) 18.06.04, 00:18 Phirma ~:O:=o przyznaje Princessie patent na pieciogwiazdkowy (aliterejszyn alert!)watek p.t. "Karczma" . Bedzie ciekawie, niewatpie, i mam nadzieje, ze miecho bedzie latac ze smakiem i klasa, po lacinie, lajk ;))) Przy tej okazji, rzulw sklada podanie do wlascicielki Karczmy o prace jako Twardowski. Kwalifikacje mam doskonale :))))))))))))))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: KARCZMA(c) 18.06.04, 07:50 tortugo napisał: > Przy tej okazji, rzulw sklada podanie do wlascicielki Karczmy o prace jako > Twardowski. Kwalifikacje mam doskonale :))))))))))))))))))))))) ************** menisenks!!! :)))))) Posada Twardowskiego przyznana z wiadomych powodow!!! :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: KARCZMA& copy; 18.06.04, 12:18 Podrzucam ladny znaczek copyright do Karczmy©. Pozdrowki Luiza-w-Ogrodzie ..._@/" ....._@/" ........_@/" .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
tortugo Re: Biuro Patentowe - tu zglaszac 18.06.04, 19:37 firma ~:O:=o przyznaje rzulwiowi patent na watek "konfesjonal". Scurvianie powszechne dozwolone i mile widziane ;)) Odpowiedz Link
jutka1 bendzie avant-tour-a 18.06.04, 19:40 tortugo napisał: > firma ~:O:=o przyznaje rzulwiowi patent na watek "konfesjonal". Scurvianie > powszechne dozwolone i mile widziane ;)) ******** oj co to bendzie jak Don sie dowie.... ;))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: Biuro Patentowe - tu zglaszac 21.06.04, 18:31 pimpus-sadelko napisał: > moje > ... > zglaszasz wniosek o © ??? :))))) Odpowiedz Link
xurek jak Cie juz tu zlapalam 21.06.04, 18:33 to prosze o potwierdzenie patentu na moj watek o liscie miodem plynacej i ze sie tam nikomu nie wolno dopisywac. Pilne. Xurek Odpowiedz Link
tortugo Lista miodem plynaca& copy; Xurek, 2004 22.06.04, 19:20 xurek napisała: > to prosze o potwierdzenie patentu na moj watek o liscie miodem plynacej i ze > sie tam nikomu nie wolno dopisywac. Pilne. > > Xurek Firma ~:O:=o nadaje patent Xurkowi na watek "Lista miodem plynaca" z zalozeniami wymienionymi w wpisie glownym tego watku. (Firma ~:O=o osobiscie watpi ze ktos bedzie usilowal naruszyc ten patent. W zwiazku z tym, firma ~:O:=o znosi oplate za ochrone wlasnosci intelektualnej objetej patentem.) Natomiast nie moze firma ~:O:=o opatentowac niedopisywania sie i niescurviania, poniewaz obie te dzialalnosci stanowia fundamentalne raisons d'etre kazdego forum, jak i zrodlo dochodow firmy ~:O:=o (przypominamy, ze scurvianie to waluta forumowa i jedyny legalny srodek platniczy za patenty!) Firma ~:O=o, w ramach dzialalnosci charytatywnej, porad dla ubogich, zubozonych, zubozalych, itp, itd., radzi Xurkowi za darmo otworzyc calkiem nowe forum prywatne, zalozyc tam ten watek, i nikogo nie wpuszczac, wtedy bedzie podlug zyczen Xurkowych :) z powazaniem, ~:O:=o Odpowiedz Link
tortugo Luiiiizoooooooo!!!! 22.06.04, 23:47 tortugo napisał: Twoj symbolik sie nie wyswietla w tytule :) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 prosba o patent 23.06.04, 09:44 Czy moglabym prosic o patent na niedzielny horror-scope, ktory bym sama wymyslala (pan Jakub, autor horror-scope-u, w niedziele nie podaje) ?? Prosbe motywuje tym, ze w zeszla niedziele wymyslilam, i sie sprawdzalo, oraz tym, ze nie nalezy pozostawiac szacownego grona bez wskazowek co i jak robic. Zastrzegam jednak, ze w najblizsza niedziele nie bede mogla sie wywiazac z tego zaszczytnego zadania z powodu pobytu w heimacie i przyjmowania przy(-e)jezdnych gosci. Z gory dziekuje i lacze wyrazy szacunku Rooda ;))))))) Odpowiedz Link
tortugo Horror-scope Dimanche(c) jutka1 2004 23.06.04, 18:30 jutka1 napisała: > Czy moglabym prosic o patent na niedzielny horror-scope, ktory bym sama > wymyslala (pan Jakub, autor horror-scope-u, w niedziele nie podaje) ?? > jasne! :)))) To teraz zamiast komentowac codzienne, czego zreszta zaniechalem ostatnio z braku laku, oddam sie krytyce historycznej niedzielnych horror-scopow. i scurviac do bolu bede :)))))))))))))))))))))))) Firma ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: Horror-scope Dimanche(c) jutka1 2004 23.06.04, 18:43 tortugo napisał: > > To teraz zamiast komentowac codzienne, czego zreszta zaniechalem ostatnio z > braku laku, oddam sie krytyce historycznej niedzielnych horror-scopow. i > scurviac do bolu bede :)))))))))))))))))))))))) *********** A scurviaj scurviaj. :) W zeszla niedziele sie prawie wszystkim sprawdzilo!!! nawet SiDzej mnie ochrzanil zebym sie odczepila (joke alert!! ;))) Odpowiedz Link
tortugo Re: Horror-scope Dimanche(c) jutka1 2004 23.06.04, 19:51 aaa, wlasnie przeczytalem ten z ostatniej niedzieli. Zbyt dawno, zebym spamietal czy trafilas rybe w pecherz, ale powiem tyle: Ty w tym zoltym domu to mozesz zyc spokojnie z produkcji chinese fortune cookies! :))))))))))))))))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: Horror-scope Dimanche(c) jutka1 2004 23.06.04, 19:58 tortugo napisał: > Ty w tym zoltym domu to mozesz zyc spokojnie z produkcji chinese fortune > cookies! :))))))))))))))))))))))))) ********* :)))))))))))))))) a wiesz, ze to jest mysl?? ;) poza tym posiadam talie tarota, umiem wrozyc z renki ortzam, i podobno mam wlasciwosci uzdrawiajace. znaczy nie ja ale dotyk, i podobno powinnam to rozwijac, ale nigdy nie mialam czasu. Juz wiem. Zostane szamanka wioski. ;))))))))))))) Bendem uzdrowicielem................................... bendem uzdrawiac luuuudziiiiiiii .................... ;)))))))) hihihihi (szamanski smiech a la Homer ;) Odpowiedz Link
tortugo Re: Horror-scope Dimanche(c) jutka1 2004 23.06.04, 21:20 jutka1 napisała: > tortugo napisał: > > > Ty w tym zoltym domu to mozesz zyc spokojnie z produkcji chinese fortune > > cookies! :))))))))))))))))))))))))) > ********* > :)))))))))))))))) > a wiesz, ze to jest mysl?? ;) poza tym posiadam talie tarota, umiem wrozyc z > renki ortzam, i podobno mam wlasciwosci uzdrawiajace. znaczy nie ja ale dotyk, > i podobno powinnam to rozwijac, ale nigdy nie mialam czasu. > > Juz wiem. Zostane szamanka wioski. ;))))))))))))) > ********************* no i masz babo placek (z zakalcem) ;))))) > Bendem uzdrowicielem................................... bendem uzdrawiac > luuuudziiiiiiii .................... ;)))))))) hihihihi (szamanski smiech a > la Homer ;) Przestan z tym Homerem, bo mi sie kojarzy... HOMER SIMPSON! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: Horror-scope Dimanche(c) jutka1 2004 23.06.04, 21:28 tortugo napisał: > no i masz babo placek (z zakalcem) ;))))) ********** sadzisz drogi sznycelku (xur, notuj) ze sie nie nadaje??? > Przestan z tym Homerem, bo mi sie kojarzy... > HOMER SIMPSON! > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) *********** Tysz moze byc hahahahahaha Poza tym to jest jeno cycata parafraza ze stokrotki, ktora mi powiedziala kiedys ze mam homeryczny (-cki?) smiech ;)))))))))))))))))))))))))))))) Innych swiadkow tez mam, ale nie powiem bo mam ochote sie ze sznyclem podraznic przed wyjazdem do PL :) Odpowiedz Link
tortugo Re: Horror-scope Dimanche(c) jutka1 2004 23.06.04, 21:45 jutka1 napisała: > tortugo napisał: > > > no i masz babo placek (z zakalcem) ;))))) > ********** > sadzisz drogi sznycelku (xur, notuj) ze sie nie nadaje??? alez wrecz przeciwnie! slyszalem, ze z zakalca sie znakomicie wrozy :)))))))) > > Poza tym to jest jeno cycata parafraza ze stokrotki, ktora mi powiedziala > kiedys ze mam homeryczny (-cki?) smiech ;)))))))))))))))))))))))))))))) Pamietam wlasnie. Zastanawialas sie, na czym polegac ma to podobienstwo, a ktos zasugerowal, ze pewnie chodzi o brode :)))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Horror-scope Dimanche(c) jutka1 2004 23.06.04, 21:58 tortugo napisał: > Pamietam wlasnie. Zastanawialas sie, na czym polegac ma to podobienstwo, a ktos zasugerowal, ze pewnie chodzi o brode :)))))))) ******** zastanawialam siem na niby - z Waldim siem draznilam. ;)))))))))) Drazniciel ;) Odpowiedz Link
jutka1 sznycelku drogi, xur, notuj, addendum ;))))))))))) 23.06.04, 21:36 sznycel, odnoszem wrazenie, ze mi siem przeci-wstawiasz (uwazaj z tym alkoholem... ;)))))) idem Ci zrobic avant-tour'e karczemnom ;)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: sznycelku drogi, xur, notuj, addendum ;)))))) 23.06.04, 21:48 jutka1 napisała: > sznycel, odnoszem wrazenie, ze mi siem przeci-wstawiasz (uwazaj z tym > alkoholem... ;)))))) > > idem Ci zrobic avant-tour'e karczemnom ;)))))))))))))))))))) ty se mozesz odnosic wrazenia, byles wina donosila wartko ;))) idem do karczmy poprzeciw-wstawiac sie jeszcze! :))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link