alka23 09.03.05, 12:37 Zainspirowana watkiem praca, ciekawa jestem jakie wykształcenie macie dziewczyny? Bo z tego co zdazyłam przeczytać to wiekszosc ma wyzsze.. A moze sa jakies doktorantki? Ja jestem mgr ekonomii ale brzmi dumnie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: Wykształcenie 09.03.05, 12:40 Ja studentka, wiec niedlugo wyzsze I tytul bede miec taki, jak Ty Odpowiedz Link
alka23 Re: Wykształcenie 09.03.05, 13:42 sgh? Jesli tak to jestem pod wrazeniem.. moja plasuje sie zaraz za SGH! Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Wykształcenie 09.03.05, 13:44 Eee, skoro osoba z małym, ograniczonym móżdzkiem sobie tam daje rade, to chyba taka dobra nie jest ))) A Twoja uczelnia była moim drugim wyborem, tyle tylko, że egzaminy były w tym samym terminie (wiec odpadła w przedbiegach). Odpowiedz Link
olvi Re: Wykształcenie 09.03.05, 14:12 Hej Erin witam kolezanke z tej samej uczelni Ja konczylam FiBa w 2001 r. ale od 2000 r. pracuje w IT - ta sama firma caly czas - IT - moja milosc Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Wykształcenie 09.03.05, 14:15 I tak sobie własnie pomyslalam... ja to chyba bede mgr finansow i bankowosci , nie ekonomii Odpowiedz Link
olvi Re: Wykształcenie 09.03.05, 14:19 dokladnie tak wlasnie mam w dyplomie - mgr, kierunek finanse i bankowosc Odpowiedz Link
aheera Re: Wykształcenie 09.03.05, 13:39 Ja niedługo będę doktorantką, cieszę się. Aheera Odpowiedz Link
nareene Re: Wykształcenie 09.03.05, 13:48 Ja również mgr, na doktorat nie starczyło mi energii. Wole nie chwalić się ukończonym kierunkiem, bo czuję, że może się to kiedyś obrócić przeciwko mnie Odpowiedz Link
alka23 Re: Wykształcenie 09.03.05, 14:51 probowałam wykombinować, ale nic ie przychodzi mi do głowy!! No powiedz!! Ja myślałam o doktoracie, ale zaocznym, a na to trzeba mieć sianko.. Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Wykształcenie 09.03.05, 18:07 Ja mysle, ze psychologia A propos mojego doktoratu, to kto wie... Odpowiedz Link
gosza26 Re: Wykształcenie 09.03.05, 16:32 Same ścisłe umysły no to ja sie wyłamie politologia-polityka społeczna Odpowiedz Link
michiko witam 01.08.05, 09:27 politologia to moj drugi kierunek ze specjalizacja stosunki międzynarodowe. Pierwszy to prawo. Odpowiedz Link
lilith76 Re: Wykształcenie 09.03.05, 16:42 22 lutego minęło cztery lata odkąd jestem magistrem socjologii. do studiów doktoranckich podchodziłam, ale nie wyszło. Odpowiedz Link
agamagda Re: Wykształcenie 09.03.05, 17:05 Dwa fakultety - prawo i ekonomia, podyplomowa specjalizacja Odpowiedz Link
leeya Re: Wykształcenie 09.03.05, 17:39 Mgr edukacji, specjalizacja Fizyka, 3 sem studiow doktoranckich Leeya Odpowiedz Link
atiwoj2 Re: Wykształcenie 09.03.05, 17:43 szesc lat temu obronilam mgr ekonomii AE w Katowicach (haslo-ogolnopolska wymiana kadry ) specjalizacja- zarzadzanie mala firma - co tez uskuteczniam w rzeczywistosci.... Odpowiedz Link
geos Re: Wykształcenie 09.03.05, 17:59 No to ja Architekt właśnie zaczynam 4 semestr studiów doktoranckich ale... byłam rok na stypendium za granicą więc wwłaściwie to dopiero 2 semestr Politechnika Wrocławska Odpowiedz Link
coco_19 Re: Wykształcenie 09.03.05, 18:00 to i ja sie dopisze, bo tak dlugo juz milcze, czytam tylko i czytam... magister kierunek - filologia angielska UAM (czyli blisko Ciebie Alu, nieprawdaz? :o) Odpowiedz Link
natasza39 Re: Wykształcenie 09.03.05, 20:34 Ja sie nie wyłamie, tez technicznie. Inzynieria srodowiska na Politechnice Krakowskiej, a potem podyplomówka na Warszawskiej. Odpowiedz Link
balladynka Re: Wykształcenie 09.03.05, 20:33 To i ja sie wyspowiadam: ekonomia, prawo handlowe podyplomowo. A jakby mi ktos kazal napisac jeszcze jedna prace to nie recze za siebie Odpowiedz Link
maxxi26 Re: Wykształcenie 09.03.05, 22:21 Cóż za towarzystwo ... To może i ja się wpiszę. Prawo. Wierząca (w sprawiedliwość) i praktykująca . Odpowiedz Link
podenka Re: Wykształcenie 10.03.05, 00:39 Ha, to ja dołączam się medycznie - lekarz weterynarii Odpowiedz Link
capa_negra Podenko z nieba mi spadasz !!!! 10.03.05, 09:02 Czy moge sie cos zapytac na psowe tematy??? Konkretnie chodzi o doga, a raczej dożyce . Odpowiedz Link
podenka Re: Podenko z nieba mi spadasz !!!! 11.03.05, 03:33 Jasne oczywiście pytaj o co chcesz! Odpowiedz Link
alka23 Re: Wykształcenie 10.03.05, 08:22 Tak, tak UAM to przeciez Poznan ) Wiecie jak zakladalam ten watek, to nawet przez glowe by mi nie przeszlo, ze 100% odpowiedzi bedzie z wyzszym.. jak nie z jeszcze wyzszym Takie madre, a takie glupie zeby sie w takie "chore" zwiazki pakowac )) Pozdrawiam ciepło!!! Odpowiedz Link
lilith76 Re: Wykształcenie 10.03.05, 09:27 > 100% odpowiedzi bedzie z wyzszym.. jak nie z jeszcze wyzszym bo te z niższym się nie wpisują, żeby głupio nie wypaść i żeby im to nie zostało wypomniane przy jakimś wątku z kłopotami. jest jeszcze druga teoria - studentki dziś z rzadka zawierają związki małżeńskie (to nie te czasy - jak mawiał jeden z moich profesorów - kiedy na IV roku zaczynało się histeryczne polowanie na męża wśród kolegów na roku), odczekują do magisterium, a potem... jakoś czas leci i nagle pozostają głównie ci z "garbem". albo są bardziej "relatywne moralnie" i to co dla innych jest nie do przyjęcia, dla nich jest łamaniem konwensów. chciałoby się złośliwie napisać, że za to eks to te ze średnim wykształceniem, ale to byłaby nadinterpretacja. Odpowiedz Link
alka23 Re: Wykształcenie 10.03.05, 09:29 wiesz moze masz racje.. to by tłumaczyło pewne nieobenosci Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Wykształcenie 10.03.05, 09:41 ja sobie wypraszam - moje wykształcenie jest nizsze niz Wasze ale nie mam z tego powodu kompleksów - jestem ceniona za swoje umiejętności i wiedze praktyczną i spełniam się na tym polu bez mgr i w popełnianiu zyciowych błędów nie ma znaczenia czy jestes po pieciu fakultetech czy podstawówce a to że tu czy na samodzielnych wypomną - no cóż samo życie Odpowiedz Link
lilith76 Re: Wykształcenie 10.03.05, 09:52 madalenka, moja jedyna, wieloletnia przyjaciółka, najbliższa osoba ma wykształcenie zawodowe. i lepiej sobie ode mnie daje radę w życiu. Odpowiedz Link
amfenix Re: Wykształcenie 10.03.05, 12:13 madalenka25 napisała: > > i w popełnianiu zyciowych błędów nie ma znaczenia czy jestes po pieciu > fakultetech czy podstawówce I z tą wypowiedzią zgadzam się zupełnie)) Odpowiedz Link
nareene Re: Wykształcenie 10.03.05, 09:42 Oj chyba trafiłaś w sedno sprawy. Gdy dzisiejsze, kształcące się zawzięcie kobietki obudzą się nagle, że należałoby założyć rodzinę okazuje się, że wokół nie ma ani jednego odpowiedniego faceta Ci wolni są nieodpowiedni a ci odpowiedni są zajęci. Koszmar Odpowiedz Link
m-m-m Re: Wykształcenie 10.03.05, 10:47 bo te z niższym się nie wpisują, żeby głupio nie wypaść i żeby im to nie zostało wypomniane przy jakimś wątku z kłopotami. Albo że piszą niegramatycznie...ja podwójna magister jestem, ale nie napiszę jakich specjalności z powodów jak wyżej oraz z powodu pasierba, który wyżej niż zawodówka po gimnazjum nie podskoczy. Toteż m.in. powód, dla którego nie chcę chodzić z nim po szkołach średnich (na spotkania dla kandydatów) i palić się ze wstydu jaki z niego nieuk, bo na czole nie mam wypisane, że matka jego nie jestem. Odpowiedz Link
poxywka Re: Wykształcenie 10.03.05, 11:31 >chciałoby się złośliwie napisać, że za to eks to te ze średnim wykształceniem, ale to byłaby nadinterpretacja. no to sie odezwe jako exia zeby nie bylo informatyk wlazl na patyk - wyzsze; ale drugi raz bym takiego zawodu nie wybrala - komputery sa zbyt przewidywalne i malo komunikatywne; jesli taki sam cos z siebie powie, to tylko aby oznajmic, ze wykonal nieprawidlowa operacje; pozdrawiam poxywka Odpowiedz Link
natasza39 Re: Wykształcenie 10.03.05, 13:12 poxywka napisała: komputery sa zbyt przewidywalne i malo komunikatywne; jesli taki sam cos z siebie powie, to tylko aby oznajmic, ze wykonal nieprawidlowa operacje; hehehe to prawie tak jak faceci, tyle tylko, ze oni sa czesto nieprzewidywalni Odpowiedz Link
amfenix Re: Wykształcenie 10.03.05, 12:11 lilith76 napisała: > chciałoby się złośliwie napisać, że za to eks to te ze średnim wykształceniem, > ale to byłaby nadinterpretacja. Zgadza się to jest nadinterpretacja)) Odpowiedz Link
alfa36 Re: Wykształcenie 12.03.05, 09:22 alka23 napisała: > Wiecie jak zakladalam ten watek, to nawet przez glowe by mi nie przeszlo, ze > 100% odpowiedzi bedzie z wyzszym.. jak nie z jeszcze wyzszym Takie madre, a > takie glupie zeby sie w takie "chore" zwiazki pakowac )) > Pozdrawiam ciepło!!! No, z ust mi to wyjęłaś... Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Wykształcenie 10.03.05, 09:15 łał ale doborowe towarzystwo - ja jestem zwykłym technikiem 1. informatyk o specjalności programowanie programów użytkowych 2. ekonomista o specjalności rachunkować i finanse Odpowiedz Link
gosza26 Re: Wykształcenie 10.03.05, 10:38 dwie uwagi -Z m. jestem od mojego 24 roku życia, no i chyba by sie kilku znalazło jeszce w tym wieku wolnych -a ja tez jestem technikiem, technologii wody, 9chocciaz w szkole mówili wódy) Odpowiedz Link
cz.wrona Re: Wykształcenie 10.03.05, 10:51 Ekhm ekhm SPROSTOWAN*IE DO Erin- najlepsza uczelnia to jest moja ;-DDDDDDD Uniwersytet Warszawski )))))) Za kilka miesięcy obrona, potem kto wie? Jam technik księgarz, licencjat edukacji początkowej wkrótce mgr pedagogiki ogólnej potem kto wię bo małż do pracy puścić mnie nie chce , mówi że mam się uczyć do 40stki i cały czas studiowac;-? Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Wykształcenie 10.03.05, 10:58 cz.wrona napisała: > SPROSTOWAN*IE DO Erin- najlepsza uczelnia to jest moja ;-DDDDDDD A mi się coś obiło o uszy, że Jagielloński Ale my z Alką o uczelniach EKONOMICZNYCH rozmawiałyśmy, rozumisz? Odpowiedz Link
alka23 Re: Wykształcenie 10.03.05, 10:59 No to co ci zazdroszcze.. ale derdum fikse mozna dostac w domu od siedzenia.. MOze rzeczywiscie jakies wnioski dałoby się wyciagnac z tak prozaicznej sprawy jak stosunek do szkolnictwa Ale u mnie to było bardzo dziwacznie, bo byłam z jednym patafianem do III roku na studiach, a jemu nagle zakręt wydał się zbyt wielki i skoczył sobie w bok.. no i wtedy sie rozjerzałam.. rzeczywiscie wiekszosc była już w zwiazkach.. choc nie to było czynnikiem decydującym o byciu z moim tłukiem jak się domyślacie! Odpowiedz Link
m-m-m Re: Wykształcenie 10.03.05, 10:59 najlepsza uczelnia to jest moja ;-DDDDDDD Uniwersytet Warszawski )))))) No pewnie! POPIERAM Odpowiedz Link
nooleczka Re: Wykształcenie 10.03.05, 11:28 Łał. Same ucone babeczki )) Sie nie bede wychylać. Też wyższe. Ino jeszcze doktorat zrobiłam. A i tak mam pstro w glowie Odpowiedz Link
nooleczka Re: Wykształcenie 10.03.05, 11:56 No wszystko z człowieka wyciągną, dosłownie wszystko Z nauk weterynaryjnych Ze zwierzętami się o wiele wiele łatwiej rozmawia niz z ludźmi. Odpowiedz Link
alka23 Re: Wykształcenie 10.03.05, 11:57 a cor acja to racja.. A najle0piej to rybami, albo z żółwiami.. Odpowiedz Link
poxywka Re: Wykształcenie 10.03.05, 12:30 piekna rzecz; juz nie bede pytac jak mogl brzmiec temat doktoratu ale na pewno byl fascynujacy pozdrawiam poxywka Odpowiedz Link
naturella Re: Wykształcenie 10.03.05, 13:12 No to jeszcze ja! UAM, politologia - specjalność dziennikarstwo i druga: marketing polityczny. Jak już się tak chwalimy, to ja też W czasie studiów skończyłam też roczną Poznańską Szkołę Reklamy, a po studiach zaczęłam prawo eksternistycznie i doktorat. Na ostatnie dwie rzeczy nie starczyło mi już zapału, poza tym przeniosłam się do Wawy i zaczęłam pracować. Odpowiedz Link
mamaadama4 Re: Wykształcenie 10.03.05, 13:22 Mgr filologii romańskiej, po skończeniu studiów nigdy z tym więcej nie miałam do czynienia. Przekwalifikowałam się na finanse i bankowość.)) A teraz zycie pisze nowy scenariusz i będzie jeszcze cos innego.)) Odpowiedz Link
alka23 Re: Wykształcenie 10.03.05, 14:12 naturello.. to był kierunek który rozpoczęłam na zaocznych.. ale nie dałam rady ciągnąć tego równocześnie.. teraz myślę o podyplomówce z dziennikarstwa.. Odpowiedz Link
naturella Re: Wykształcenie 10.03.05, 15:02 Dziennikarstwo fajna rzecz... Myślałam o podyplomówce z socjologii, komunikowania masowego, albo public relations. Kto wie, może kiedyś mi się to uda. Odpowiedz Link
capa_negra 2 vetów na forum. a ja... 10.03.05, 18:13 Porady potrzebuję - w sprawie doga. To tak zeby ktos nie pomyslał, że w sprawie męza, albo byłej Ale dog to suka więc... Czy ktos zechce ze mna na dogowate tematy pogadac??? Odpowiedz Link
nooleczka Re: 2 vetów na forum. a ja... 11.03.05, 18:54 Ja na dogowe tematy zawsze i wszędzie chętnie. Zresztą już Ci doradziłam na priv Odpowiedz Link
cz.wrona Re: Wykształcenie 11.03.05, 13:36 Przybij piąteczke Warszawski the best a Jagielloński nie hihi Żartuję ale miałam zajęcia z naszym dziekanem z pedagogiki porównawczej i chociaż nie kwestionuję, że Jagiellonka super uczelnia z dłuuugą tradycją to ostatnio sporo szumi o niej- niekoniecznie dobrze. Odpowiedz Link
natasza39 Re: Wykształcenie 10.03.05, 14:17 gosza26 napisała: > -a ja tez jestem technikiem, technologii wody, 9chocciaz w szkole mówili wódy) No to pokrewnie do mojej inżynierii srodowiska. Technologia wody była przedmiotem kierunkowym, a na nas mówili "szambonurki")) Odpowiedz Link
amfenix Re: Wykształcenie 10.03.05, 13:26 To ja też sie przyznam do popełnionego kierunku Architekt Krajobrazu po SGGW Odpowiedz Link
capa_negra Re: Wykształcenie 10.03.05, 18:16 A ogródki przydomowe projektujesz Wredna jestem... sep plamisty znaczy sie, ale pare porad co gdzie i dlaczego to z wiosna przydaloby mi sie Odpowiedz Link
amfenix Re: Wykształcenie 10.03.05, 18:52 Od siedmiu lat nic innego capa nie robię)) Zaraz ci cos wyślę na priv Odpowiedz Link
kartaga Re: Wykształcenie 10.03.05, 20:22 Przedostatni rok na Uniwersytecie Wroclawskim,w planach jeszcze podyplomówka. Odpowiedz Link
martuniunia1 Re: Wykształcenie 10.03.05, 23:23 Kartago, a jaki kierunek, jesli mozna spytac? Tez jestem Wroclawianka i tez po Uniwersytecie! Odpowiedz Link
pilea Re: Wykształcenie 11.03.05, 09:30 Doktorat nauk humanistycznych - filologia polska. Odpowiedz Link
mikawi Re: Wykształcenie 11.03.05, 09:46 wyższe, dwa kierunki na dwóch różnych uczelniach robione niemal równolegle, zakończone magistrem, zupełnie niepokrewne jak mi się wtedy wydawało, a mimo to godzę je teraz w mojej pracy wyśmienicie Odpowiedz Link
nooleczka Re: Mikawi, 11.03.05, 20:42 A jakie te dwa kierunki, no powiedz, powiedz pliiiiis Odpowiedz Link
ajmj Re: Wykształcenie 11.03.05, 10:44 To ja się wyłamię. Wykształcenie średnie medyczne. Nie ukończone studia na Uniwersytecie we Wrocławiu. Muszę i chcę zacząć studia w WSBiF. Odpowiedz Link
milcha1 Re: Wykształcenie 11.03.05, 19:59 Wyższe humanistyczne. I podyplomowe z zakresu finansów. Marzyłaby się jeszcze politologia ale..... chociaż kto wie..... Odpowiedz Link
alfa36 Re: Wykształcenie 12.03.05, 09:18 mgr filologii polskiej, podyplomówka z edukacji medialnej i w trakcie podyplomówka z zarządzania.A za 10 lat, dla własnej przyjemności, coś z psychologii (takie plany mam...) Odpowiedz Link
the.mist Re: Wykształcenie 14.03.05, 10:10 mgr ekonomii + dodatkowa specjalizacja podyplomowo Odpowiedz Link
wipsania Re: Wykształcenie 18.03.05, 00:44 Historia sztuki, praca właściwie nigdy nie związana z tym kierunkiem... Odpowiedz Link
kwiatek1974 Re: Wykształcenie 19.03.05, 19:03 matura, profil skończony menadżer-informatyk, wyższe informatyk, dodatkowe kursy-turystyka Odpowiedz Link
kwiatek1974 Re:Małe sprostownie 19.03.05, 20:13 Napisałam że mam wyższe i tu zrobiłam babola, nie napisałam że wyższe mam niepełne, poprostu mam zrobiony tylko licencjat, powód zrobiłam licencjat po tym była roczna przerwa wyjazd do Canady, do pracy, potem powróti nie miałąm już ochoty kończyć szkoły, traz żaluje, poszłabym ale nie mam pieniędzy na skończenie szkoły i zrobienia magistra wiec mam niepełne wyższe)) licencjat to nic złego mam nadzieję. Odpowiedz Link
milcha1 Re:Małe sprostownie 20.03.05, 13:21 Prawie jak Kwaśniewski. "....więc mam wyższ wykształcenie, chociaż studiów nie skończyłem...." jak śpiewał Kazik. Odpowiedz Link
milcha1 Re:Małe sprostownie 20.03.05, 13:23 ".....jak prezydent Kwaśniewski, Jaskiernia - stróż prawości....." Odpowiedz Link