Dodaj do ulubionych

RIA - TANIE TRANSFERY PIENIEZNE DO POLSKI – ???

28.10.10, 13:14
Chcialam polecic sprawdzone i tanie przelewy pieniezne do Polski. Pieniazki w Polsce mozna odebrac na kazdej Poczcie badz w oddziale PKO Bank Polski S.A. .

Ceny duuuzo nizsze niz u konkurencji (przykladowo przeslanie 300 € do Polski kosztuje 10 €, a w Western Union 26,50€ !!!!). Przelewy sa w 100% bezpieczne i sprawdzone.

W Berlinie znajduje sie 5 oddzialow RIA Financial– w Neuköln (na Karl-Marx-Str. 87 , U7 Rathaus Neuköln), na S-Bahnhof Alexanderplatz (naprzeciwko Apteki), Kantstr. 99 (U7 Wilmersdorfer Str.) , Adalbertstr 97 (blisko Kottbuser Tor) oraz na Kurfürfestenstrasse 33 (U-bhf Kurfürstenstr.)

Co wazne i moze niektorych szczegolnie zainteresowac - OBSLUGA KLIENTA W JEZYKU POLSKIM! Super serwis – POLECAM! W zalaczniku – cennik dla Polski.
Czy ktos z Was wysylal juz pieniadze przez RIA Financial?

Zachecam do podzielenia sie opiniami
Obserwuj wątek
    • pawllo95 Re: RIA - TANIE TRANSFERY PIENIEZNE DO POLSKI  22.02.18, 20:10
      Chcę polecić tanie przelewy do polski jak i poza granice :) Sprawdziłem sam i naprawdę warto, wszystko czarno na białym ile wysyłam i ile dostaje odbiorca, na dodatek dzięki mojemu poleceniu otrzymujemy pierwszy przelew całkowicie za darmo, a gdy wykonamy przelew na minimum 50£ ( lub równowartość tej kwoty w innej walucie ) otrzymujemy 10£ na dowolny rachunek bankowy :) Link poniżej :
      trgo.co/pl/r/yyY2Fa
    • zaklejew Re: RIA - TANIE TRANSFERY PIENIEZNE DO POLSKI  03.04.19, 18:28
      3% za przelew?! Toż to rozbój w biały dzień! Jak sprawdzałem kantor online shiftrex.com kosztował mnie całe 8 pln!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka