Dodaj do ulubionych

Tanie przekazy pieniężne z Niemiec do Polski

10.07.14, 22:04
Transfer24 realizuje tanie i szybkie przelewy z Niemiec do Polski.

Strona WWW: www.transfer24.eu

Przelewy w tym samym dniu to u nas standard.
Nie wymagamy żadnych dokumentów.
Wysłanie pieniędzy na polski rachunek bankowy jest bardzo proste i niczym nie różni się od wysyłania zwykłego przelewu przez internet.
Płatności dokonuje się za pośrednictwem kart debetowych lub kredytowych kart VISA.
Wystarczy rejestracja na stronie WWW.

Do kwoty 50 € opłata wynosi 0,95 €, powyżej tej kwoty pobieramy opłatę manipulacyjną w wysokości 2,25% wysyłanej kwoty.

Zapraszamy do skorzystania z naszych usług! ;)
Obserwuj wątek
    • abcd228 przelew z kazdego konta w Niemczech 10.08.14, 12:46
      do Polski nic nie kosztuje.
      Szukacie frajerow?
      • jureek Re: przelew z kazdego konta w Niemczech 11.08.14, 15:27
        abcd228 napisał(a):

> do Polski nic nie kosztuje.
        > Szukacie frajerow?

Na to wygląda, że głupich szukają. Przecież przelew SEPA z Niemiec do Polski jest bezpłatny. W drugą stronę jest już gorzej, bo polski bank za przelew do Niemiec żąda opłat.
        • abcd228 my som stare wygi i nas nikt nie nabierze! ;) 11.08.14, 16:56
        • transfer24.eu Re: przelew z kazdego konta w Niemczech 13.08.14, 18:52
          Informujemy, że przelew SEPA można wykonać tylko w EURO. Nasza oferta skierowana jest do osób, które chcą wysłać pieniądze z Niemiec do Polski na konto złotówkowe.

Transfer24
          www.transfer24.eu
          • jureek Re: przelew z kazdego konta w Niemczech 13.08.14, 19:28
            transfer24.eu napisał(a):

> Informujemy, że przelew SEPA można wykonać tylko w EURO. Nasza oferta skierowan
            > a jest do osób, które chcą wysłać pieniądze z Niemiec do Polski na konto złotów
            > kowe.

Informujesz fałszywie. Przelewałem z niemieckiego banku pieniądze do Polski na konto złotówkowe i nie zapłaciłem żadnych opłat za ten przelew.
    • pawell95 Re: Tanie przekazy pieniężne z Niemiec do Polski 14.11.17, 11:43
      Dzień dobry. Według mnie najkorzystniejszym sposobem przesłania pieniędzy z kraju za granice jest taka strona tutaj link : trgo.co/pl/r/yyY2Fa bądź przy rejestracji wystarczy wpisać kod polecający : yyY2Fa
      Dzięki wejściu przez link bądź wpisanie kodu polecającego, otrzymujecie 1 przelew na dowolną kwotę zupełnie za darmo ! Bardzo korzystny kurs przewalutowania chyba najlepszy w PL. Ty wpisujesz kwotę jaką chcesz wysłać a strona przewalutuje i wiadomo ile otrzyma odbiorca. Polecam, bo naprawdę Warto !
    • pawell95 Re: Tanie przekazy pieniężne z Niemiec do Polski 14.11.17, 11:44
      Dzień dobry. Według mnie najkorzystniejszym sposobem przesłania pieniędzy z kraju za granice jest taka strona tutaj link : trgo.co/pl/r/yyY2Fa bądź przy rejestracji wystarczy wpisać kod polecający : yyY2Fa
      Dzięki wejściu przez link bądź wpisanie kodu polecającego, otrzymujecie 1 przelew na dowolną kwotę zupełnie za darmo ! Bardzo korzystny kurs przewalutowania chyba najlepszy w PL. Ty wpisujesz kwotę jaką chcesz wysłać a strona przewalutuje i wiadomo ile otrzyma odbiorca. Polecam, bo naprawdę Warto
    • pawell95 Re: Tanie przekazy pieniężne z Niemiec do Polski 12.12.17, 16:18
      Dzięki wejściu przez link bądź wpisanie kodu polecającego, otrzymujecie 1 przelew na dowolną kwotę zupełnie za darmo ! Bardzo korzystny kurs przewalutowania chyba najlepszy w PL. Ty wpisujesz kwotę jaką chcesz wysłać a strona przewalutuje i wiadomo ile otrzyma odbiorca :)
    • pawllo95 Re: Tanie przekazy pieniężne z Niemiec do Polski 22.02.18, 20:05
      Chcę polecić tanie przelewy do polski jak i poza granice :) Sprawdziłem sam i naprawdę warto, wszystko czarno na białym ile wysyłam i ile dostaje odbiorca, na dodatek dzięki mojemu poleceniu otrzymujemy pierwszy przelew całkowicie za darmo, a gdy wykonamy przelew na minimum 50£ ( lub równowartość tej kwoty w innej walucie ) otrzymujemy 10L na dowolny rachunek bankowy :) Link poniżej :
      trgo.co/pl/r/yyY2Fa
    • wiktoros55 Re: Tanie przekazy pieniężne z Niemiec do Polski 17.04.18, 15:44
      Z tego co mi wiadomo to obecnie najtańsze przekazy pieniężne z Niemiec do Polski realizuje cinkciarz.pl/przekazy-pieniezne z racji, że nie ma na tę chwilę żadnej prowizji za wysyłkę pieniędzy.
      • zaklejew Re: Tanie przekazy pieniężne z Niemiec do Polski 03.04.19, 18:26
        bo cinkciarz zgarnia swoje spreadem. Obecnie najlepszy wybor z kantorow online to shiftrex.com
        • realek23 Re: Tanie przekazy pieniężne z Niemiec do Polski 08.04.19, 08:53
          Ale tam raczej nie widzę, żeby była opcja przekazu pieniężnego, tylko wymiana walut. Pod tym względem Cinkciarz raczej lepiej wypada :)
    • sandera31 Re: Tanie przekazy pieniężne z Niemiec do Polski 26.04.19, 17:20
      sandora31.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=508&idDistributor=303712
    • biletom.t Re: Tanie przekazy pieniężne z Niemiec do Polski 03.05.20, 18:50
      Brawo za całkowite zniesienie opłat i przyspieszenie realizacji przekazów!
      Teraz za przelewy nie są pobierane opłaty i już do 10 minut są w Polsce. Ekspresowo. Polecam!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka