Dodaj do ulubionych

Udziele lekcji/konwersacje z języka niemieckiego.

25.08.15, 16:12
Chetnie udziele prywatnych bądź grupowych lekcji j.niemieckiego przez skypa wszystkie poziomy : od poczatkujacych do zaawansowanych ( A1, A2, B1, B2, C1 ).
Kwalifikacje :
Certyfikat Instytutu TELC na poziomie C1 uprawniajacy podjecie studiow na niemieckiej uczelni ( od pazdziernika studentka prawa na uniwersytecie w Augsburgu).

Cena do uzgodnienia.
Z pozdrowieniami Monika Ch.
Obserwuj wątek
    • 1marek199 Re: Udziele lekcji/konwersacje z języka niemiecki 28.08.15, 10:20
      Według mnie genialny pomysł - nauka niemieckiego przez skypa. A jeśli można wiedzieć - jaka cena za 1h ?
      Ja nauczyłem się niemieckiego pracując w niemczech. Wyjazd - to chyba najlepsza forma nauki, ale... nie każdy może sobie na nią pozwolić. Ja musiałem. Wyjechałem 6-7 lat temu po raz pierwszy. Ostatnim razem pracowałem nawet jako freelancer, czyli poziom niemieckiego u mnie na najwyższym poziomie, hehe :) Jestem już starszej daty, fajnie że agencja pracy MG solutions dała mi szanse. P.S. Chyba się sprawdziłem.
      • monikk12 Re: Udziele lekcji/konwersacje z języka niemiecki 28.08.15, 10:36
        Cena jak napisałam do uzgodnienia ale w granicach 15 Euro więc nie jest przesadzona :)
        Ja miałam kilka lat język niemiecki w szkole jednak dopiero wyjazd do tego kraju pozwolił mi poznać język na poziomie zaawansowanym.
        Ja jestem teraz ( po 3 latach pobytu) na poziomie C1/C2.
        Mam nadzieję, że jak już zacznę studia tutaj to podszkolę się do Master :)
        Pozdrawiam!
        • rotkaeppchen1 Re: Udziele lekcji/konwersacje z języka niemiecki 04.04.17, 17:31
          Na pewno 😃 Zdałam egzamin DSH na 94% (DSH3) ale dopiero po dwóch semestrach mogłam się uczyć jezykowo bez stresu. Da się 😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka