Dodaj do ulubionych

ausbildung zur erzieherinhelferin

30.04.18, 09:24
Witam , zaczelam robic kurs na erzieherinhelferin. kurs jest bardzo fajny i konkrtetny przerabiamy na kursie najwazniejsze tematy dotyczace dzieci.Moze ktos z was tez robil taki kurs albo pelny ausbildung zur erzieherin i ma moze materialy do nauki w j.Polskim albo posiada ksiazke Berliner Bildungsprogramm für Kita po polsku. Ta ksiazka jest bardzo pomocna i weim ze mozna ja nabyc w j. Polskim ale niestety nigdzie jej nie znalazlam. Moj niemiecki jest na poziomie B2 a C1 i nie mam problemow zeby uczyc sie z niemieckich ksiazek ale czasami slownictwo jest bardzo fachowe i mnie przerasta wiec dlatego bym chciala przyswoic materialy po polsku.
Dziekuje z gory za wasze odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • vermieter może to pomoże: 30.04.18, 10:43
      docplayer.pl/72982936-Berlinski-program-edukacyjny.html
      • ko89 Re: może to pomoże: 01.05.18, 09:35
        Dziekuje ale to tylko informacja dla rodzicow
        • vermieter po uważnym przeczytaniu można dotrzeć 01.05.18, 11:07
          do tej informacji:

www.verlagdasnetz.de/
          P.S- Tłumaczenie na język polski dokonano na podstawie wersji angielskiej tej książki.
          • ko89 Re: po uważnym przeczytaniu można dotrzeć 01.05.18, 11:24
            tak wiem ,ze dokonano tlumaczenia na podstawie angielskiej.Wydawnictwo verlagdasnetz posiada wersje niemiecka i angielska ale polskiej nie ,choc na poczatku ksiazki pisze ze oferuja wersje polska grecka i wloska oraz angielska to ja sie zastanawiam gdzie dostane polska
            • vermieter zajrzyj do "porządnej" księgarni 01.05.18, 15:13
              i niech zamówią w hurtowni. Nie sądzę żeby polski nakład był już wyczerpany.
              • ko89 Re: zajrzyj do "porządnej" księgarni 01.05.18, 16:42
                bylam juz w ksiegarniach niemieckich i nie maja pojecia gdzie ta ksiazke zamowic bo w hurtowniach nie ma .
    • vermieter i wszystko jasne 07.05.18, 13:44
      Ta publikacja została przetłumaczona na język polski w Instytucie Małego Dziecka w Poznaniu na potrzeby wewnętrzne pracowników Instytutu. To nie jest pozycja na rynku księgarskim do kupienia.
      Podaję link do tego Instytutu: www.imd.org.pl tel. 0048-61-8474576.

Na podobne tematy możesz też się skontaktować z p. Dorotą
      www.beki-qualitaet.de/index.php/wir-ueber-uns/mitarbeiter-innen/dorota-nieweglowska-koehler.html
      • ko89 Re: i wszystko jasne 09.05.18, 14:32
        Dziekuje bardzo

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka