Dodaj do ulubionych

Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Śląska

13.01.07, 13:03
Witam mam pomysl moze zorganizowac jakis zlocik alfistów ze śląska ii moze
nie tylko.Poznalibysmy sie wymienili opinie ii itp..Co wy na to Jest ktoś
chętny!!!!!
Obserwuj wątek
    • mag_glass Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 13.01.07, 16:31
      wstepnie sie pisze, kiedy i gdzie ??
      • k.borsuk Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 13.01.07, 17:48
        Tez sie wstepnie pisze, ale musze wiedziec z 3 tyg. wczesniej.
        Pozdro

K
    • maliek Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.01.07, 07:34
      Pomysł dobry i chętnie bym się spotkał ale niestety silnik w mojej Alfie jest w
      kawałkach i nie wiem kiedy będzie złożony. Jeżeli dojdzie do tego spotkania to
      daj znać może już będę mógł przyjechać.
      • uki145 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.01.07, 11:38
        Witam! pomysł wrecz rewelacyjny . najbardziej pasowałaby mi druga połowa
        lutego ;-). Pozdrawiam Łukasz
        • tytan18 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.01.07, 12:23
          noo hej panowie ja tez myslałem czy morze marzec poczatek albo jak ustalimy
          jakas konkretna date a jmyslałem o Plazie w Rudzie Śląskiej parking jest w
          miare duzy ii ludzi co by mogli nasze cuda poogladac.Co wy na to??
          • uki145 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.01.07, 12:47
            Witam! marzec jest jeszcze bardziej kuszaca propozycja. akurat jestem z
            Zaglebia i wolałbym np Katowice,ale oczywiscie sie dostosuje i Ruda moze byc ;-
            ) proponuje co jakis czas podnosic ten watek ,wiele osób odwiedza forum
            rzadziej . moim zdaniem do konca stcznia powinna sie zebrac duzo wieksza
            grupka chetnych.Pozdrawiam
          • damianar Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.01.07, 13:05
            A może jakies lotnisko, czy cos w tym rodzaju? Tak aby można było by sprawdzic
            co potrafią nasze alfy
            • biedziak1 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.01.07, 23:25
              witam
              tak jak uki tez wolalbym katowice, ale dojechac moge wszedzie;]mam nadzieje ze
              do tego czasu uda mi sie podpicowac alfe. niestety uzaleznione jest to od
              finansow,a przez zime z nimi ciezko..mialem zmieniac na 156 ale wlasnie przez
              niestabilna sytuacje w pracy zostane jeszcze przy bokserku.
              pozdrawiam;]
              • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 19.01.07, 13:28
                Witam,
                Kato jak najbardziej :) i tesh sie wtedy pojawie :) a moze ktos z forumowiczow
                studiuje na AE ? Widzialem kilka ladnych alek takich jak moja w tym jedna z
                ladna czerwona skorka :)

pozdro
                dudi
    • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 15.01.07, 11:49
      Jestem jak najbardziej za!
    • tytan18 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 18.01.07, 22:26
      hej ponownie moze jest ktos jeszcze chetny na zlocik alfistow ze śląska ale
      moze i nie tylko
    • mag_glass Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 19.01.07, 12:58
      to moze jakis przyblizony termin?
      mnie osobiscie pasowaloby w ktorąś z niedziel lutowych, a te wypadaja 4, 11, 18
      i 25 lutego.
      • tytan18 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 19.01.07, 15:36
        Heloo mysleliśmy o jakim terminie w marcu do do miejsca terminu sie zawsze
        mozna dogadać żeby wszytskim pasowało.POZDRO :)
        • beboljo Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 20.01.07, 20:47
          Witam. Ja sie chetnie pisze na spotkanie ale nie wiem czy nie bede zbyt wielkim
          odmiencem... Mam 21 lat :-) Jak cos to sie pisze
          • damianar Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 20.01.07, 21:17
            ja mam 19
          • mag_glass Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 20.01.07, 21:56
            beboljo napisał:

> Witam. Ja sie chetnie pisze na spotkanie ale nie wiem czy nie bede zbyt wielkim
            >
            > odmiencem... Mam 21 lat :-) Jak cos to sie pisze

spokojna głowa - tutaj wszyscy młodzi - jak nie ciałem to duchem ;)
            • tytan18 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 21.01.07, 11:23
              Sp[okojnie panowie ja tez jestem molody mam 23 wiec wszytsko jest jak
              najbardziej w pozadku a tu nie chodzi o wiek aa samochody jakimi sie poruszamy
              a czy ktos ma 19 czy 70 too nie mam nic do tego byle by laczyna nas milośc do
              AR
              • tytan18 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 21.01.07, 11:24
                tytan18 napisał:

> Sp[okojnie panowie ja tez jestem molody mam 23 wiec wszytsko jest jak
                > najbardziej w pozadku a tu nie chodzi o wiek aa samochody jakimi sie
                poruszamy
                > a czy ktos ma 19 czy 70 too nie mam nic do tego byle by laczyna nas milośc
                do
                > AR

aha i sorki za przekrecone wyrazy ale jeszcze wstałem na lekkim rauszu
                • maydayns Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 22.01.07, 14:14
                  Witam;) ja mam 21lat:P a co do zlotu to chetnie bym sie wybral, nie jestem ze
                  slaska tylko z Nowego Sacza, ale to nie tak daleko wiec jak sie dogadacie co i
                  jak, to sie dostosuje;)
                  Pozdrawiam
    • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 22.01.07, 15:26
      Witam,
      co wy Panowie na to aby wstepnie ustalic date na 17, 18 marzec - tak na
      rozpoczecie wiosny i jednoczesnie zamkniecie sesji na uczelniach bo widze ze
      mlody sklad raczej bedzie :) ? Jesli chodzi o wczesniejszy termin to nie
      przychodzi mi nic do glowy......

pozdro
      dudix83
      • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 22.01.07, 15:28
        a jesli chodzi o miejse to moze byc to w Katowicach kolo Akademi Ekonomicznej,
        w Dabrowie Gorniczej w Parku Zielona, Sosnowiec slynna stacja Shell kolo Maca :)
      • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 22.01.07, 15:29
        kurde jeszcze nie wszystko napisalem co mialem napisac :) Jesli
        zorganizowalibysmy sie odpowiednio wczesniej to mozna zamowic miejsca w
        lokalnych fajnych knajpkach :)
        • biedziak1 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 23.01.07, 00:37
          witam
          dudix wszystkie miejsca, ktore wymieniles pasowalyby na spotkanie i kazdy chyba
          z okolic katowic wie jak do nich dojechac.dojechac tak, ale jak wrocic po
          odwiedzeniu jakiejs knajpy;]do tych miejsc mozna jeszcze dodac parking kolo M1 w
          czeladzi. wieczorem jest pusty i ma dosc fajny odcinek prostej. mozna zrobic
          jakis "odcinek specjalny".a jak juz pojezdzimy to zaraz obok jest SZAFRANOWY
          DWóR, gdzie daja zarcie z grilla cala dobe, podobno nawet dobre. wiek to chyba
          zaden problem, w tym roku to bedzie moja 26 wiosna.
          dopisuje sie do opcji marcowego spotkania.
          pozdrawiam.
          • tytan18 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 23.01.07, 12:28
            witam panowie pomysły wysmienite ale wlasnie czytam prognozy pogody ii do konca
            maraca mam byc sniego wiec moze jakies dnii kwietnia mozee ludi wiecej
            przeczyta posta ii sie ugadamy
          • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 03.02.07, 18:54
            wszystko pieknie i uroczo :) wiec tydzien przed 17, 18 marca jakos sie ugadamy
            na forum i zorganizujemy spotkanie :) parking kolo M1 tez moze byc - w
            szafranowym jest spoko :) Dobre to i zarcie jest ale ceny tesh sa konkretne :)
            ale cush czemu nie - cos sie nalezy od zycia :)

No cush niestety zostaje nam wziasc albo przyslowiowe "drewno do lasu" :) albo
            jakiegos kolege zatrudnic i zarazic go wirusem alfy :) albo nie pic :)

pozdro
            dudix83
    • mag_glass Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 02.02.07, 14:15
      Panowie podnoszę watek,
      wiec co, wstępnie 17 bądz 18 marzec??
      miejsce do ustalenia?

pozdrawiam
      kamil
      AR 145 Lusso 1,4ts rosso
      • uki145 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 02.02.07, 16:43
        Witam! tak, wstepnie pasuje. proponuje Katowice ,Sosnowiec(np proponowany
        pwarking pod maciem i shelem przy jedynce) ,Dabrowa gónicza ,Będzin ,ale jak
        Wam nie pasuje to sie dostosuje .Pozdrawiam Łukasz
        • biedziak1 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 02.02.07, 18:42
          witam
          wstepnie pasuje, miejsce z tych wymienionych tez pasuje, pozostaje nam szykowac
          autka zeby nas bylo slychac i widac:]
          pozdrawiam.
      • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 02.02.07, 19:43
        mag_glass napisał:

> wiec co, wstępnie 17 bądz 18 marzec??
        > miejsce do ustalenia?
        >
        > pozdrawiam
        > kamil

Cześć Kamil

Termin mi odpowiada (mam nadzieję, że do tego czasu naprawię mój lekko
        pokiereszowany przedni zderzak i atrapę). Proponuje Katowice jako miejsce
        spotkania. Oczywiście jeżeli większością głosów zostanie wybrane jakieś inne
        miasto to jak najbardziej się dostosuję...
        • alfredbba Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 03.02.07, 16:01
          witam
          jestem w rodzinie ar od niedawna i taki zlocik dużo by mnie nauczył, mam wiele
          pytań do właścicieli ar 156 ............... czekam z niecierpliwością na termin
          spotkania POZDRAWIAM (alfredbba 156 sportwagon 2.0TS bielsko-biała)
        • mag_glass Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 04.02.07, 17:14
          146tsj napisał:

> Termin mi odpowiada (mam nadzieję, że do tego czasu naprawię mój lekko
          > pokiereszowany przedni zderzak i atrapę). Proponuje Katowice jako miejsce
          > spotkania. Oczywiście jeżeli większością głosów zostanie wybrane jakieś inne
          > miasto to jak najbardziej się dostosuję...

witaj, moj zderzak rowniez wymaga natychmiastowej wymiany, a to wszystko przez
          ta zawieche:)
          a co do miejsca to jak najbardziej sie dostosuje.
    • leczo9 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 04.02.07, 16:26
      PO PIERWSZE CZEMU PANOWIE JESTEM KOBIETĄ A POZA TYM CHĘTNIE JESTEM Z KOSZALINA
      POZDRAWIAM
      • tytan18 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 07.02.07, 19:16
        Witam dzionek mi odpowiada byle by była pogoda a towarzystwo napewno bedzie
        wyborowe boo weiadomo sami Alfiści!!!!!!
        • beboljo Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 10.02.07, 13:58
          Witam. Termin jest okej. Dobrze, że zostało tak sporo czasu, spotkanie nie jest
          organizowane na gwałt i bardzo dobrze. Ja osobiście sugerował bym Katowice jako
          stolice województwa. Chyba spora większość osób które się wypowiedziały w tym
          wątku wie gdzie jest Silesia City Center ze swoim ogromnym parkingiem :) Łatwo
          tam trafić i chyba wszyscy mieli by po równo biorąc pod uwagę odległość . To tak
          moja sugestia, ale wiadomo, że mogę się mylić. Ja również się dostosuję.
        • tomul75 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 18.02.07, 17:07
          Cześć tytan18.
          Jestem z Wirka jeżeli masz ochote to służe pomocą przy zorganizowaniu tej
          imprezki,mam kilku znajomych z warsztatow blacharsko-lakierniczych i car-audio
          to może udało by się do tego zlotu dołączyć jakieś ciekawe pokazy.
          Alfa 156 1.8 TS
          Pozdrawiam tomul75.
    • beboljo Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 15.02.07, 17:23
      Ludzie co z naszym spotem !!??
      • 146tsj Re:S Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 15.02.07, 17:32
        Dokładnie, Silesia City Center – bardzo dobra lokalizacja oraz dość duży
        parking, a ponadto jest tam knajpa na modłę bawarską wiec piwo i golonka w
        najlepszym wydaniu !!!

Pozostaje tylko ustalić termin. Wstępnie było mówione 17-18 marca ???
        • mag_glass Re:S Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Śl 15.02.07, 19:14
          146tsj napisał:

> Dokładnie, Silesia City Center – bardzo dobra lokalizacja oraz dość duży
          > parking, a ponadto jest tam knajpa na modłę bawarską wiec piwo i golonka w
          > najlepszym wydaniu !!!
          >
          > Pozostaje tylko ustalić termin. Wstępnie było mówione 17-18 marca ???

to moze ustalmy teramin na 18 marca - niedziela.
          SSC jak najbardziej:)
          mam nadzieje ze do tego czasu auta nie sprzedam...
          • 146tsj Re:S Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Śl 16.02.07, 19:50
            Zatem 18 marca. Kamil przymierzasz sie do GTV?
            • mag_glass Re:S Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Śl 16.02.07, 23:24
              146tsj napisał:

> Zatem 18 marca. Kamil przymierzasz sie do GTV?

Ano Andrzej ...Rozglądam się za jakimś utrzymanym egzemplarzem Gtv. Ale to tak
              na spokój - jak narazie musze sprzedac swoja 145.
              Nie wiem konkretnie jeszcze z jakim motorem ta Gtv bedzie, chodzi mi po głowie
              2.0tb v6 :)
              • beboljo Re:S Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Śl 19.02.07, 22:14
                No to co Panie i Panowie ? Niedziela 18 MARZEC 2007 parking przy Silesia City
                Center! Sądze ze godzina 16 bedzie odpowiednia na start! Wpisujcie sie,
                stworzymy wstepna liste obecnosci!
                • 146tsj Re:S Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Śl 19.02.07, 23:50
                  Lista obecności zlotu miłośników samochodów Alfa Romeo w Katowicach na parkingu
                  Silesia City Center (18 marzec 2007, godz. 16 lub wcześniej)

1. Andrzej 146tsj aka ANDYTCM

Ps. Proszę o dopisywanie się..
                  • mag_glass Re:S Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Śl 20.02.07, 18:04

2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYTCM ;)

Ps. Proszę o dopisywanie się..
                    • tomul75 Re:S Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Śl 20.02.07, 20:22
                      >
                      > Silesia City Center (18 marzec 2007, godz. 16 lub wcześniej)
                      >
                      > 1. Andrzej 146tsj aka ANDYTCM
                      > 2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYTCM ;)
                      > 3.Tomul-AR 156 TS-Ruda Śląska
                      >
                      > Ps. Proszę o dopisywanie się
                      • beboljo Re:S Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Śl 23.02.07, 18:41

>
                        > 4. Michał - Beboljo - 145bx

• dudix83 Re:S Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Śl 23.02.07, 20:34

> 5. Łukasz - AR 156 TS - nickname: dudi

• uki145 lista obecnosci 27.02.07, 11:58
                            >
                            > > 1. Andrzej 146tsj aka ANDYTCM
                            > > 2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYTCM ;)
                            > > 3.Tomul-AR 156 TS-Ruda Śląska
                            > > 4. Michał - Beboljo - 145bx
                            > > 5. Łukasz - AR 156 TS - nickname: dudi
                            > 6. Łukasz -145BX - uki145
                            >
                            > > Ps. Proszę o dopisywanie się
                            • biedziak1 Re: lista obecnosci 28.02.07, 00:27
                              > >
                              > > > 1. Andrzej 146tsj aka ANDYTCM
                              > > > 2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYTCM ;)
                              > > > 3.Tomul-AR 156 TS-Ruda Śląska
                              > > > 4. Michał - Beboljo - 145bx
                              > > > 5. Łukasz - AR 156 TS - nickname: dudi
                              > > 6. Łukasz -145BX - uki145
                              > > 7.Piotrek -145BX - Biedziak- pozdraiwam maniakow;]
                              • mirhon Re: lista obecnosci 08.03.07, 10:06
                                biedziak1 napisał:

> > Silesia City Center (18 marzec 2007, godz. 16 lub wcześniej)
                                > > >
                                > > > > 1. Andrzej 146tsj aka ANDYTCM
                                > > > > 2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYT
                                > CM ;)
                                > > > > 3.Tomul-AR 156 TS-Ruda Śląska
                                > > > > 4. Michał - Beboljo - 145bx
                                > > > > 5. Łukasz - AR 156 TS - nickname: dudi
                                > > > 6. Łukasz -145BX - uki145
                                > > > 7.Piotrek -145BX - Biedziak- pozdraiwam maniakow;]

No to ja bym się też pisał (jeśli termin się nie zmieni):

8. Mirek - 156 1.8 TS, Bytom
    • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 24.02.07, 21:43
      No gdzie Ci chetni co wczesniej zapowiadali ze z wielka przyjemnoscia
      zawitaliby na taki spocik ??

No zapiasywac mi sie raz dwa :):):):) !!!!

pozdro
      dudix83

• maliek Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 26.02.07, 08:34
        Ja jestem nadal chętny ale moja Alfa od października stoi w ASO i chyba sprawa
        zakończy się w sądzie.
        • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 26.02.07, 17:55
          w Ganinexie ? mozesz nam przyblizyc co sie stalo ?
          • maliek Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 27.02.07, 06:43
            Moja Alfa stoi w Euromocie w Żorach. Trzy razy pękł mi pasek rozrządu i za
            każdym razem naprawiali to oni. Za pierwszą naprawę zapłaciłem dwie pozostałe
            były wykonane na gwarancji. Po ostatniej naprawie silnik zaczął brać litr oleju
            na 1000 km. Po rozebraniu silnika okazało się, że mam starte niektóre krzywki
            na wałkach rozrządu, znacznie przekraczające zużycie gładzi cylindrowych w
            poprzek osi silnika (każdy cylinder ma inne wymiary) oraz mechaniczne
            uszkodzenia denek tłoka. Opinia „niezależnego” rzeczoznawcy powołanego przez
            Euromot jest tak nierzetelna i mało wiarygodna, że ręce opadają. Złożyłem w
            czwartek 22.02 na nich skargę w Fiat Polska i czekam, co będzie dalej.
            Samochód stoi od 16 października ubiegłego roku. Po trzech tygodniach od
            odstawienia zadzwoniłem spytać się czy może jest już gotowe to okazało się, że
            przez ten czas tylko zdjęli pokrywę zaworów i czekali na mój telefon czy mają
            to robić czy nie (mają mój numer telefonu). Na pytanie jak jest przyczyna
            zużycia krzywek wałków rozrządu majster powiedział, że nie wie, ale naprawa
            będzie kosztowała 8 tyś zł.
            Historia moich perypetii z Euromotem jest dłuższa np. połamana pokrywa zaworów
            ale brakło by chyba tu miejsca na opisanie tego.

• dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 27.02.07, 14:04
              o kur.......de :/

proponuje rowniez wyslac note do Euromotu w Zorach ze za kazdy dzien postoju
              samochodu w serwisie musi zostac wynagrodzony w kwocie powiedzmy 30 zl. Oni
              musza sie ustosunkowac do takiej noty a potem w razie czego masz podpuche w
              sadzie i mozesz sie strac o takie zadoscuczynienie za popadanie w zwloke. Ja
              bym od razu szedl do sadu i nie pierdzielil sie z takimi partaczami.

zycze optymistycznego zakonczenia sprawy

pozdro
              dudi
    • beboljo Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 05.03.07, 21:48
      Czy mi sie zdaje czy ta sprawa umiera smiercia naturalna ?
      • mag_glass Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 05.03.07, 22:21
        beboljo napisał:

> Czy mi sie zdaje czy ta sprawa umiera smiercia naturalna ?

inicjator wątku juz chyba ochłonął po zakupie auta i juz nie zagląda na forum...
        ale ze slaska tylko 5 osob zaglada tutaj????
      • uki145 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 05.03.07, 22:23
        Witam! dlaczego umiera ,jestesmy przeciez umówieni . 7 osób ,jak na razie nie
        jest zle ,mogło byc gorzej ;-) ;-) . do dnia spotkania jeszcze czas ,moze sie
        ktos dopisze. dobrze co jakis czas podbijac watek .Pozdrawiam Łukasz
        • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 05.03.07, 23:32
          Witam,
          nie no, nie moze umrzec !!!!!!! Z trzymaniem watku na wierzchu to dobry pomysl.

Pozdrawiam
          dudi
          • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 06.03.07, 19:58
            Nie chcę zapeszać, ale jak mi się uda to jedną z atrakcji zlotu będzie
            ustrojstwo do którego niektórzy tak chętnie podpinają swoje Alfy w serwisie i
            niejednokrotnie za to słono płacą...
            • bocik_156 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 06.03.07, 20:29
              Widzicie Panowie. Ja byłem bardzo chcętny na ten Zlocik i już się cieszyłem jak
              wątek został założony, ale..... ale nie nabyłem do tej pory Tej jednej, jedynej
              wymarzonej 156 i nie wiem czy się to uda do 18 :( Ale będę śledził poczynania
              co do zlotu pod Silesią i będę czekał na "opowieści pozlotowe". Pozdrawiam
              Wszystkich Miłośników Wspaniałej Marki.
              • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 06.03.07, 22:25
                Grunt ze chcesz kupic, jak nie masz Alfy to przyjedz z piwem :):):)

pozdro
                dudi
                • beboljo Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 06.03.07, 23:16
                  ...chodźbyś miał przyjść pieszo, to staw się, ktoś Cie odwiezie!
                  • bocik_156 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 07.03.07, 18:18
                    Postaram sie pojawić. Jak nie rodziców samochodem to autobusem przyjadę :)
                    Pozdrawiam. PS. Plus autobusu jest taki, że piwko mi nie będzie szkodzić :D
                    • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 07.03.07, 22:49
                      niestety jazda samochodem zobowiazuje do pewnych wyrzeczen. Ale fajnie byloby
                      sie spotkac przy piwku ale co niektorzy beda musieli sobie odmowic :)

Z drugiej strony to szczesciarz z Ciebie bocik :):) hehehe.......
        • tytan18 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 09.03.07, 13:46
          Witam panowie ja tez bede czyli zalozyciel watku ii tego pomysłu!!!!!!!Mam
          nadzieje ze bedzie sporo ludzi.Nie całkiem jeszcze przygotowałem samochod ale
          mam nadzieje ze bedzie dobrze.Pozdro
          • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 10.03.07, 09:35
            Witam,
            no to pozostalo 8 dni :)

pozdro
            dudi
    • bocik_156 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 11.03.07, 16:04
      No to co Panowie, za tydzień o tej porze widzimy się na parkingu pod Silesią.
      Chociaż miał bym przyjechać autobusem to przyjadę :))) Bo chce porozmawiać i
      zobaczyć na własne oczy w co sie tak uparczywie chce wpakować :))) Pozdrawiam i
      do zobaczenia za tydzień.
      • mirhon Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 11.03.07, 22:53
        Termin ustalony na niedzielę 18.03 około 16. Martwi mnie jedno: dzisiaj byłem w
        Silesi (Niedziela 11 marca) około 17:30 i mówię wam MASAKRA. Objechałem CAŁY
        parking i z ledwością znalazłem miejsce...
        Zakładając że każdy z nas gdzieś zaparkuje, jak my się znajdziemy? W samym
        centrum ludzisków było mrowie...
        Co do tej knajpki z golonką to w którym to jest miejscu?
        • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 12.03.07, 08:28
          mirhon napisał:

> Termin ustalony na niedzielę 18.03 około 16. Martwi mnie jedno: dzisiaj byłem
          w
          >
          > Silesi (Niedziela 11 marca) około 17:30 i mówię wam MASAKRA. Objechałem CAŁY
          > parking i z ledwością znalazłem miejsce...
          > Zakładając że każdy z nas gdzieś zaparkuje, jak my się znajdziemy?

Proponuje wymienić się nr telefonów na wszelki wypadek. Mój mobajl fon 501818445

> Co do tej knajpki z golonką to w którym to jest miejscu?

Wszystko jest tutaj, w dziale restauracje i kawiarnie
          www.silesiacitycenter.com.pl/sklep_szukaj.asp
          • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 12.03.07, 09:53
            Witam
            w razie czego moj numer telefonu 503 144 983
            Rowniez bylem w ta niedziele w Silesi i potwierdzam - mozna oszalec.... Jesli
            chodzi o miejsce na parkingu to moze tam kolo strzezonego przy wjezdzie na
            podziemny, tylko byle nie na podziemnym bo przychacze i to ostro :), lub w jegi
            obrebie.
            Wszystkie musza stac w jednym miejscu - co prawie graniczy z cudem :) Przeciez
            nie bedziemy chodzic w szerz i wzdluz parkingu zeby zobaczyc kazde autko :)
            Ewentualnie zostaje jakas zmiana lokalizacji na jakas np pobliska stacje
            paliw.......

pozdro
            dudix
          • mirhon Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 12.03.07, 09:57
            Dopisujcie telefony do listy, będzie czytelniej i łatwiej

> > > > 1. Andrzej 146tsj aka ANDYTCM
            > > > > 2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYT
            > > > > 3.Tomul-AR 156 TS-Ruda Śląska
            > > > > 4. Michał - Beboljo - 145bx
            > > > > 5. Łukasz - AR 156 TS - nickname: dudi
            > > > > 6. Łukasz -145BX - uki145
            > > > > 7.Piotrek -145BX - Biedziak- pozdraiwam maniakow;]
            > > > > 8. Mirek - 156 1.8 TS, Bytom , tel. 606-372-986

Ps. Można umówić się na płatnym parkingu o określonej godzinie.
            • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 12.03.07, 10:22
              2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYTCM
              3.Tomul-AR 156 TS-Ruda Śląska
              4. Michał - Beboljo - 145bx
              5. Łukasz - AR 156 TS - nickname: dudi, tel 503 144 983
              6. Łukasz -145BX - uki145
              7.Piotrek -145BX - Biedziak- pozdraiwam maniakow;]
              8. Mirek - 156 1.8 TS, Bytom , tel. 606-372-986
              >
              > Ps. Można umówić się na płatnym parkingu o określonej godzinie.

Ano mozna :)
              • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 12.03.07, 10:29
                Silesia City Center (18 marzec 2007, godz. 16)

1. Andrzej 146tsj aka ANDYTCM 501 818 445
                2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYTCM
                3.Tomul-AR 156 TS-Ruda Śląska
                6. Łukasz -145BX - uki145
                7.Piotrek -145BX - Biedziak- pozdraiwam maniakow;]

• uki145 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.03.07, 19:59
                  >
                  > Silesia City Center (18 marzec 2007, godz. 16)
                  >
                  > 1. Andrzej 146tsj aka ANDYTCM 501 818 445
                  > 2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYTCM
                  > 5. Łukasz - AR 156 TS - nickname: dudi, tel 503 144 983
                  > 6. Łukasz -145BX - uki145 (502166029)
                  > 7.Piotrek -145BX - Biedziak- pozdraiwam maniakow;]
                  > 8. Mirek - 156 1.8 TS, Bytom , tel. 606-372-986
                  • mag_glass Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.03.07, 22:59
                    > Lista obecności zlotu miłośników samochodów Alfa Romeo w Katowicach na parkingu
                    > >
                    > > Silesia City Center (18 marzec 2007, godz. 16)
                    > >
                    > > 1. Andrzej 146tsj aka ANDYTCM 501 818 445
                    > > 2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYTCM) 502 297 991
                    > > 3.Tomul-AR 156 TS-Ruda Śląska
                    > > 4. Michał - Beboljo - 145bx
                    > > 5. Łukasz - AR 156 TS - nickname: dudi, tel 503 144 983
                    > > 6. Łukasz -145BX - uki145 (502166029)
                    > > 7.Piotrek -145BX - Biedziak- pozdraiwam maniakow;]
                    > > 8. Mirek - 156 1.8 TS, Bytom , tel. 606-372-986
                    • bocik_156 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 17.03.07, 22:23
                      Lista obecności Zlotu Miłośników Samochodów Alfa Romeo w Katowicach na (przy)
                      parkingu strzeżonym Silesia City Center (18 marzec 2007, godz. 14:00 !!!!!!)

1. Andrzej - 146tsj aka ANDYTCM 501 818 445
                      2. Kamil - mag_glass (jak narazie bez Alfy - jako pilot ANDYTCM) 502 297 991
                      3. Tomul - AR 156 TS-Ruda Śląska
                      6. Łukasz - 145BX - uki145 (502166029)
                      7. Piotrek - 145BX - Biedziak- pozdraiwam maniakow;]
                      9. Tomek - bocik_156 (tak samo jak mag_glass na razie bez wymarzonej Alfki)
                      505-991-294
              • mirhon Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 12.03.07, 10:33
                Proponuję dużo wcześniej niż 16:00. A to dlatego że w Niedzielę po obiadku to
                masa ludzi wali do Silesi.
                Myśle że jakbyśmy się umówili na jakąś nietypową porę np 14:00 to jest szansa
                że wszyscy się spotkamy na strzeżonym. Ja sobie nie wyobrażam parkować w Silesi
                Alfą gdzie indziej. W zeszłą niedzielę była totalna masakra, samochody
                parkowane były na styk, a w takich warunkach nietrudno o jakieś zadrapanie...
                Ja na takie zakupy biorę zawsze starego Lanosa :-)
                • pellsik Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 17.03.07, 13:48
                  dziekuje juz wiem
    • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.03.07, 10:02
      Witam,
      reakywacja tematu :)
      PS deadline 96 h

pozdro
      dudi
      • mirhon Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.03.07, 13:40
        Sugeruję jeszcze raz godzinę 14:00. Jest to szansa na bezpieczne parkowanie.
        To co było w zeszłym tygodniu (Niedziela ok. 17) nie wróży niczego dobrego
        jeśli chcemy to organizować o 16.
        Ja będę próbował na strzeżonym - mniejsza szansa że mi ktoś w tym natłoku
        zarysuje drzwi...
        Ps. Przypominam o dopisywaniu telefonów do listy chętnych.
      • uki145 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.03.07, 20:01
        Witam! musimy znalezc jakis ,charakterystyczny punkt . nie ma jakiejs stacji
        benzynowej na która moglibysmy wszyscy wjechac ?
        • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.03.07, 22:21
          Koło Silesia City jest stacja paliw - bodajże Shell. Możemy się tam spotkać o
          godzinie 14.00 i w zależności od ilości wolnych miejsc parkingowych ustalić
          dalszy plan działania. W ostateczności można podjechać także pod Auchan
          (niecały kilometr od silesi) obok Neste - jest tam dość duży parking i na 100%
          będzie luźniej. Szkoda tylko, że pogoda nie zapowiada się zbyt ciekawie.

Ps. Proszę o uzupełnianie listy obecności o nr telefonu.
          • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.03.07, 22:37
            Tylko ze ten szel nie jest okazalych rozmiarow i sa na nim szlabaniki ( tak
            jakos mi sie wydaje ). Jak cos to ja tesh probuje na/kolo strzezonego.

Na Akademi Ekonomicznej jest calkiem spory parking i w weekend na bank bedzie
            miejsce - taka alternatywka :) i na bank bedzie bez problemow - chodzi mi o
            parking pod klubem studenckim Arkady, za budynkiem D
            • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 14.03.07, 23:25
              Zatem koło strzeżonego na Silesi. Co do alternatywy to chyba lepiej będzie koło
              Auchan niż Akademi (no chyba, że większość tam studiuje i z utrudnieniami na
              ul. Warszawskiej jest za pan brat), lub ewentualnie koło GIG'u (Głowny Instytut
              Górnictwa), pracuje tam i z zaparkowaniem nie będzie najmniejszych problemów,
              jak również z dojazdem gdyż jest blisko spodka :) Jednak z drugiej strony to
              nie wiem czy jest sens tak zmieniać lokalizację bo dojdziemy do tego, że miejsc
              spotkania będzie więcej niż uczestników :)
              • mirhon Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 15.03.07, 08:08
                Ja dalej proponuje strzeżony i okolice tego strzeżonego. Do Silesi każdy
                dojedzie, do Akademii już gorzej (nie wszyscy znają Katowice). Tylko co do
                godziny to 16 jest IMO zdecydowanie za późno. Będzie za dużo niedzielnych
                zakupowiczów i z miejscem na parkingu może być duży problem.
                Proponuje 14:00.
                Dobrze może byłoby wysłać jeszcze zaproszenie na inne fora np.
                www.alfaromeo.pl/phpBB/index.php - z tego co widzę jest tam trochę ludzi
                ze Śląska
                • mirhon Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 15.03.07, 08:18
                  Wysłałem zaproszenie na forum: www.alfaromeo.pl/phpBB/viewtopic.php?
                  p=44605#44605
                  • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 15.03.07, 13:24
                    Zatem, Silesia City Center koło parkingu strzeżonego, niedziela 18 marzec,
                    godz. 14.00
                    • mumio145 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 15.03.07, 15:41
                      Moze się juz wreszcie spotkajcie:) Bo się kokosicie, jak przedszkolaki przed
                      pierwszą randką:)) A Dolny Śląsk to dla was też Śląsk? .....
    • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 17.03.07, 13:31
      co za pogoda.............musiala sie akurat teraz spierdzielic na weekend -
      nasze Ale nie beda tak blyszczec jak sie spodziewalismy :(
    • pellsik Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 17.03.07, 13:46
      chetnie też sie pisze tylko prosze podać miejsce i date
      • mirhon Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 17.03.07, 15:09
        pellsik napisał:

> chetnie też sie pisze tylko prosze podać miejsce i date

Jutro tj. niedziela 18. marca o 14:00 na parkingu strzeżonym (lub w pobliżu)
        przed centrum handlowym Silesia
    • bocik_156 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 17.03.07, 22:29
      Jak obiecałem tak zrobię (jak nie będzie jutro kataklizmu :) ). Stawie się
      przyjadę, bo chcę z Wami troszkę porozmawiać i obejrzeć Wasze Alfki (nie mogę
      się swojej doczekać). Więc wypatrujcie jutro zielonej Nubiry. Postaram się
      gdzieś blisko parkingu strzeżonego zaprakować, choć na razie nie mam pojęcia
      gdzie on dokładnie jest, bo za często w Silesi nie bywam. Pozdrawiam i do
      złapania jutro.
      • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 17.03.07, 22:58
        Numery telefonów masz, wiec jak coś to dzwoń. Do zobaczenia jutro :)
    • bocik_156 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 18.03.07, 18:50
      Zlot Zlotem i po Zlocie, a szkoda. Następny może tak jak rozmawialismy dwu
      dniowy w Wiśle czy gdzieś tam, za miesiąc, dwa, bo tak przy jednym piwku
      siedzieć i rozmawiać :))) A tak wogóle to Łukasz(dudi) rozjechalismy się, a
      potem mineliśmy ponownie na rondzie niedaleko mojego domu, ale już nie zdążyłem
      Ci potrąbić, bo zjeżdżałeś, a ja dopiero na rodo wjeżdżałem. Pozdrowienia i do
      zobaczenia jak najszybciej na drodze :)))
      • dudix83 Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 18.03.07, 19:15
        :)
        wlasnie cos mi tak mrugnelo zajomego :D ale nie bylem pewny....
        No oby jakis taki wiekszy zlocik wypalil, super byloby :D

pozdro i do zobaczenia na drodze :)
        dudi
        • gregrid Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 18.03.07, 20:02
          Fajny pomysł z tym zlotem w Wiśle:)jestem jak najbardziej za, byle frekwencja
          dopisała. Dodam że spotkanie w Katowicach było udane choć pogoda nie taka
          wymarzona jak by się chciało
          Pozdrawiam i do zobaczenia
          • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 18.03.07, 21:45
            Dokładnie, Wisła już na nas czeka :)
      • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 18.03.07, 19:39
        Było miło. Jutro (jak czas pozwoli) wystawie fotki :)
        • mag_glass Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 18.03.07, 22:49
          spocik jak najbardziej udany. zostaje nam teraz pomyslec o Wiśle:)
          • 146tsj Re: Panowie może jakis zlocik formuowiczów ze Ślą 21.03.07, 19:23
            Mikro relacja foto z mini zlotu:
            free.of.pl/t/tlumaczenia/scc.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka