Dodaj do ulubionych

Dobra klinika w Wawie na pękające naczynka

05.12.10, 18:03
Witam, czy ktos wie, gdzie dobrze radzą sobie z pękającymi naczynkami? Ktos moze przechodził zabieg "przywracania naczynek"?
Obserwuj wątek
    • edyta30wawa Re: Dobra klinika w Wawie na pękające naczynka 12.12.10, 22:20
      Polecam zdecydowanie Medycynę Urody dr Brumer, jest na Bemowie. Usuwałam u nich naczynka i było naprawdę wspaniale - nie dość, że wykonali świetną robotę, to jeszcze do tego miła atmosfera, dość kameralnie i intymnie, spokojnie odpowiedzieli na wszystkie moje pytania i wątpliwości. A poza tym pracuje u nich chirurg plastyk, dr Szymańki i przymierzam się do zabiegu body jet u niego. Taka kadra rzadko się zdarza, w większości klinik są zwykli chirurdzy, a nie plastycy - a to ma duże znaczenie. Tak więc z doświadczenia - polecam i życzę powodzenia :)
    • mymanta Re: Dobra klinika w Wawie na pękające naczynka 04.02.11, 14:46
      moja siostra zamykała sobie naczynka w centrum Malia i jest zadowolona. przyjmował ją jakiś mężczyzna, ale nie pamiętam nazwiska w tej chwili...
      • hul_a_hop Re: Dobra klinika w Wawie na pękające naczynka 15.09.11, 21:29
        U Sankowskiego mają cały wachlarz metod jeżeli jesteś z Warszawy zerknij na ich stronę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka