Dodaj do ulubionych

Kilka operacji plastycznych.

09.02.11, 12:31
Witajcie ,

Podejrzewam ,ze bede potrzebowala teraz Waszej pomocy...
Jestem zainteresowana zabiegami chirurgi plastycznej a szczegolnosci interesuje mnie zabieg : plastyka ramion , piersi , brzucha i ud.

Nie wiem , czy uda sie za jednym razem , to wszystko zrobic , podejrzewam , ze nie...
Nie mam pojecia , jak sie zabrac , za szukanie najlepszych w Polsce specjalistow , w necie pelno sprzecznych info...jedni polecaja , jeszcze inni odradzaja.
Chcialabym trafic do najlepszych profesjonalistow , bo za duzo mam do stracenia.
Czy ktos sie orientuje , gdzie jest najlepsza klinika w Polsce , mam na mysli , powazna Klinike , ktora cechuje , jak najmniejszy odsetek niepowodzen.
Wlasciwie cena nie gra wiekszej roli.
Moze wypowie sie ktos , kto jest w temacie.

Bardzo prosze o krotka odpowiedz.
Dziekuje i Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • nocny_kulfon Re: Kilka operacji plastycznych. 04.06.13, 08:40
      sama sie wybieram na plastyke brzucha..wybralam klinike dr.Szczyt w Warszawie.
      www.drszczyt.pl/
    • kohena Re: Kilka operacji plastycznych. 18.06.13, 15:13
      Poczytaj na poczatek o brzuszku: surplast.wordpress.com
    • ccarolinowsky Re: Kilka operacji plastycznych. 14.10.13, 20:20
      Kilka naraz to chyba nie da rady. Nie wiem, nie decydowałam się nigdy na tyle zabiegów naraz. Najpierw poszukaj dobrego chirurga. Ja zabieg plastyki brzucha wykonywałam o doktora Witwickiego
      www.drwitwicki.pl
    • joannaw76 Re: Kilka operacji plastycznych. 19.04.16, 15:27
      A czy musi to być w Polsce? Słyszałam bardzo wiele pozytywnych opinii o dr Turowskim, który ma swoją klinikę w Chicago. Jeśli miała bym wybierać w PL to dr Kolasiński. Pod tym linkiem, możesz zadać pytane konkretnemu chirurgowi, bo na forach tak naprawdę nie wiesz kto Ci odpisuje: beautyexpert.pl/zapytaj-experta/
    • dor-ra Re: Kilka operacji plastycznych. 31.05.16, 19:48
      to ja ze swojej strony polecam ci jechać do łódzkiej kliniki Dermed. Tam bardzo dobrze operuje dr Dorota Żukowska, sama u niej operowałam piersi 2 lata temu już
    • karolina230595 Re: Kilka operacji plastycznych. 10.11.16, 16:46
      Szanowni Państwo,
      TRWA CASTING DO PROGRAMU „WALKA O PIERSI”!
      Jeśli piersi są Twoim największym kompleksem, uległy zniekształceniu na skutek choroby albo marzysz o korekcji ich wielkości czy kształtu – nie czekaj!

Zgłoś się do nowego programu Polsat Cafe i spełnij marzenie o pięknym biuście.
      Nasi lekarze specjaliści, najlepsi w swojej dziedzinie, pomogą Ci pozbyć się kompleksów i zadbają o to, abyś już nigdy nie musiała wstydzić się swoich piersi.

Aby wziąć udział w castingu należy przesłać na adres walkaopiersi@zgloszenia.tv zgłoszenie zawierające:
      • imię i nazwisko
      • datę urodzenia
      • numer telefonu
      • zdjęcie sylwetki
      • krótki opis problemu z piersiami.

Więcej informacji na: www.facebook.com/WalkaOPiersi oraz pod nr telefonu: 881771066.

Pozdrawiamy serdecznie,
      Redakcja programu "Walka o piersi"
      • gobelinka3 Re: Kilka operacji plastycznych. 25.02.20, 23:04
        W Gold Clinic można uzyskać fachową pomoc – ja przyszłam z problemami i kompleksami, uzyskałam poradę i dużą świadomość, wybraliśmy odpowiednie zabiegi – nic ponad to, co było potrzebne, ale efekty są lepsze, niże przewidywałam. Cellulit, rozstępy, blizny – bye, bye!
    • wikukina Re: Kilka operacji plastycznych. 26.02.20, 22:26
      Bardzo rozsądnym wyborem będzie klinika Radzikowska Clinic prowadzona przez panią doktor Elżbietę Radzikowską. Ma duże doświadczenie, dlatego można spokojnie oddać się w jej ręce i „pod nóż”, jak to mówią. Ja u niej operowałam piersi, bo zawsze miałam kompleks za małych, a teraz – dwa lata po zabiegu – jestem w pełni zadowoloną, dowartościowaną i zadowoloną ze swojego wyglądu kobietą.
    • kasia101010 Re: Kilka operacji plastycznych. 30.12.20, 22:48
      Wprawdzie ja robiłam tylko piersi, ale lekarza mogę polecić z czystym sumieniem. Moja przyjaciółka robiła brzuch po ciąży. doktor przyjmuje w Krakowie, nazywa się Boligłowa. Jak ci się nie spieszy to poczytaj, poszukaj, popytaj, żeby wybrać właściwie. Powodzenia!
    • martynad566 Re: Kilka operacji plastycznych. 21.06.21, 18:26
      karoladr56 napisała:

> Prawda! Też mam biust z pod jego ręki i jest cudowny, mega naturalny i jędrny.
      > Uwielbiam moje piersi. Żałuję, że tak długo czekałam, ale bałam się dopiero jak
      > zobaczyłam mojej koleżanki to zapytałam o polecenie i tak trafiłam do dr Bolig
      > łowy. Świetny jest w swoim fachu.

ZGADZAM SIĘ! TEŻ MAM I JEST ŚWIETNY! GDYBYM MOGŁA TO JEDYNE CO BYM ZMIENIŁA TO CZAS. NA PEWNO POSZŁABYM DO DR BOLIGŁOWY WCZEŚNIEJ.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka