Dodaj do ulubionych

Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój

14.05.13, 15:35
Hej dziewczyny, ktoś jeszcze miał operację plastyczną u doktora Łątkowskiego?

Jestem ciekawa waszych opinii po zabiegu?
Obserwuj wątek
    • magda.grzelewska Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 15.05.13, 15:52
      Ja jestem zapisana do niego na korektę nosa tj.skrócenie i prostowanie. Moja siostra robiła sobie u niego podobny zabieg i była bardzo zadowolona. Już nie mogę się doczekać, kiedy będzie po wszystkim
      • agallaa Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 20.05.13, 21:38
        No właśnie ja też słyszałam pozytywne opinie od znajomych i jestem ciekawa opinii innych osób. W sumie przeglądając opinie w internecie znakomita większość to pozytywy!
      • magda.grzelewska Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 24.05.13, 11:05
        No ja też już przeczytałam chyba cały internet i faktycznie przytłaczająca większość to pozytywy. Znalazło się kilka negatywów, ale raczej mało wiarygodnych. Po za tym umówmy się, wszystkim nie dogodzisz. A ty jaki zabieg chcesz sobie sprawić?
      • magda.grzelewska Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 25.06.13, 11:26
        Jestem już jakiś czas po operacji i jestem zachwycona, zarówno jej efektem, jak i podejściem doktora i personelu klinki. Naprawdę nie spodziewałam się, że to wszystko będzie aż tak wyglądało. Coś niesamowitego, z ręką na sercu polecam!
    • michal.inaaaa Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 29.05.13, 12:28
      Nawet nie wiecie jak cieszą mnie te wszystkie pozytywne komentarze na temat doktora Łątkowskiego. Jestem zapisana do niego na zabieg i przyznam, że jestem bardzo zestresowana, ale jednocześnie szczęśliwa, że nareszcie pozbędę się źródła moich kompleksów. Już nie mogę się doczekać.
      • agallaa Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 31.05.13, 14:05
        Decyzja podjęta! Po konsultacji wszystkich opinii w internecie i nie tylko zdecydowałam się na operację u doktora Łątkowskiego! Wierzę, że wszystko będzie dobrze!
        • ludek87 Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 04.06.13, 11:23
          Będzie dobrze! Naprawdę próżno szukać lepszego specjalisty od doktora Łątkowskiego ;)
          • michal.inaaaa Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 10.06.13, 11:13
            Jestem po pierwszej konsultacji. Muszę przyznać, że doktor Łątkowski wywarł na mnie niesamowite wrażenie! Dokładnie mi wytłumaczył jak to będzie wyglądało i czego mogę się spodziewać, a także uspokoił mnie ;) Już nie mogę się doczekać, chodź delikatny stres jest.
    • kiwaczek888 Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 03.07.13, 15:01
      Możesz śmiało się zapisywać do doktora Łątkowskiego. Lepszego specjalistę ciężko będzie Ci znaleźć!
      • aparatka12 Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 16.12.13, 09:02
        A co konkretnie chcecie operować u doktora? Bo ja planuję nos, ale wiadomo, że każdy chirurg jedną rzecz operuje lepiej, a drugą gorzej...
        • coffeeh.eaven Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 27.01.14, 12:49
          Ja u doktora Łątkowskiego powiększałam sobie piersi. Powiem tak: warto, ale trzeba być mimo wszystko przygotowaną na to, że wielu rzeczy po zabiegu nie będzie można robić. Sama operacja jakoś straszna nie jest, robiona pod znieczuleniem ogólny, potem wybudzenie, wypoczynek, rady od doktora no i nowe piersi:). Doktora stara się uspokajać i raczej dba o swoje pacjentki.
          Jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie zabiegu, chętnie odpowiem.
          • ptysiu871 Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 26.07.14, 13:21
            A jaki jest czas oczekiwania na operacje od momentu konsultacji?
            • czarnalawa Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 04.08.15, 21:46
              Mozesz miec konsultacje z operacja razem. Wlasnie jestem zapisana na konsultacje i zaraz po tym operacja. Bede miec operacje na nos. koszt 10 tys
          • anik192 Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 03.11.15, 00:14
            coffeeh.eaven , za miesiąc mam zabieg, powiększenie piersi, ciągła obawa o to ze biust będzie albo za mały albo za duży od tego który bym chciała, nie potrafię sobie wyobrazić wielkość przy dodanych ilościach mierzonych w mililitrach, ... czy w trakcie wybudzania z operacji, wypluwa się rurkę intubacyjna czy rurki nie ma podczas zabiegu? , czy po wybudzeniu miałaś wymioty po narkozie, jak długo byłaś w klinice? kiedy ściągają drenaże, szwy rozpuszczalne? jak długo zmieniałaś opatrunki? czy biust po powiększeniu trzeba masować? jeśli tak to jak długo? Ile trzeba nosić stanik który nałożą mi w klinice? Po zabiegu doktor zaproponował noclegi na przeciwko kliniki, w jakimś hoteliku, czy może wiesz jak tam to wygląda? Po jakim czasie można jechać do domu?
    • nor.beer Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 25.07.15, 09:56
      Witam podnoszę wątek operacje ckn u doktora mam za miesiąc czy są tu osoby w niedługim czasie po operacji i czy są zadowolone proszę o odzew
      • anik192 Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 30.07.15, 20:13
        Witam, sama dowiem się więcej na ten temat, stoję przed decyzja powiększenia biustu , i przejścia całej drogi... Panie które w ostatnim czasie przeszły zabieg proszone o wpisy na ten temat, opinie, swoje spostrzeżenia, wszytko ... co istotne w sprawie..;) w internecie nie znalazłam nawet cennika ile kosztuje taki zabieg u dr, Latkowskiego?
        • czarnalawa Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 04.08.15, 21:49
          o cene musisz osobiscie zapytac doktora. Mozesz to zrobic droga mailowa pisac mu co dokladnie chcesz itp-,i doktor oszacuje cene.
    • j33s33 Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 07.02.19, 19:29
      Byłam operowana w szpitalu, przez profesora Kobusa. Pan Łątkowski był asystentem. Po wybudzeniu z narkozy leżałam nago. Kiedy Pan Łątkowski przechodził obok mnie, powiedział do personelu: "Przykryjcie ją, bo straszy".
    • wichurqa Re: Ireneusz Łątkowski - Polanica Zdrój 09.07.19, 10:27
      Robiłam zabieg na opadające powieki u Łątkowskiego i jestem zadowolona z rzeczowości i umiejętności doktora, tak samo z kliniki. Żadnych powikłań ani komplikacji i po 10ciu dniach mogłam wrócić do pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka