Dodaj do ulubionych

dr Marek Wasiluk lek. med. estetycznej - opinie

11.10.13, 19:47
ktoś coś wie na jego temat? internet mało mówi...
Obserwuj wątek
    • karolina84wawa Re: dr Marek Wasiluk lek. med. estetycznej - opin 01.04.15, 23:50
      Widziałam ze powstaje nowy blog o medycynie estetycznej, oraz zdrowiu perfekcyjna.net/ można tam dodać zarówno opinie jak i artykuły np o zabiegach za darmo,
    • daga20022 Re: dr Marek Wasiluk lek. med. estetycznej - opin 13.04.16, 22:40
      Chyba duże pieniądze płaci za kasowanie opinii niezadowolonych pacjentów!!!
      • pozytywnamimozezpolski7 Re: dr Marek Wasiluk lek. med. estetycznej - opin 04.02.17, 20:18
        Zgadzam się. i jeszcze większe na dodawanie pozytywnych opinii. Dba o kazdego pacjenta - największa bzdura. u mnie było tak, ze 5 minut zabieg, zero rozmowy o efektach i nara. Za leczenie przebarwien zapłaciłam z konsultacją 4400zł i po 7 zabiegach laserowych zero efektu, a miala byc poprawa 70% :/
        • zazenowana86 Re: dr Marek Wasiluk lek. med. estetycznej - opin 23.02.17, 18:09
          Klinika Triclinium Marka Wasiluka jest absolutnie niewarta odwiedzin. W ubiegłym roku, otumaniona blogiem dr i jego efektami, postanowiłam udać się do kliniki na konsultację. Problem: przebarwienia na policzku. Na konsultacji zapewniono mnie, że efekt będzie widoczny po ok 6 zabiegach. Zrobiłam łącznie 12 zabiegów - plama minimalnie zjaśniała gdzieś w połowie kuracji, jednak ciemniała ponownie. Chodziłam systematycznie na zabiegi co 2 tygodnie wg zaleceń. Dwa razy zostałam poparzona - po pierwszym razie wyszły mi 2 pęcherze wypełnione płynem, po których zostały przebarwienia. Pisałam do dr, zalecił solcoseryr i tyle, po czym po 2 kolejnych wizytach, znowu mnie poparzył - tym razem 8 pęcherzy wyszło. Wtedy spojrzałam na mój policzek sprzed kuracji - wyglądał lepiej niż po 12 zabiegach laserem bromkowo-miedziowym i Q-switch!!! Ja nbyłam uboższa o okrągłą sumę. Lekarz nie zaproponował żadnej rekompensaty - nawet nie chciał usunąć bezpłatnie śladów, które pozostały po pęcherzach. Wizyty trwały średni 5-7 minut jak w fabryce. Brak indywidualnego podejścia, żenada. Przestrzegam wszystkich naiwnych - wiem, że defekty skórne sprawia, że człowiek chwyta się każdego sposobu - jednak Triclinium proszę omijać szrokim łukiem
    • inkamusz Re: dr Marek Wasiluk lek. med. estetycznej - opin 26.04.16, 12:04
      Ale to jest biznes tego lekarza? Artykuły na blogu nie są podpisane przez niego, więc napisać mógł je każdy copywritter. Ciekawe czy zajmuje się także tematem regeneracja twarzy warszawa medispace.pl/uslugi/medycyna-regeneracyjna/#1450814163961-8ca48bb7-3953f54f-1b9c, bo na blogu Perfekcyjnej nic w tym obszarze nie ma, w usługach też nie.
    • plies3 Re: dr Marek Wasiluk lek. med. estetycznej - opin 30.05.16, 16:26
      uderzaj tutaj - go4healthtravel.com
    • netisu Re: dr Marek Wasiluk lek. med. estetycznej - opin 18.02.19, 22:12
      Internet malo mowi bo kasuja negatywne komentarze. Pisalam na jego blogu, moderator nie przepuścil, na ZnanyLekarz to samo. Kobiety omijajcie jego gabinet szerokim lukiem! Oszpecil mnie i moja mame. Zadnej pomocy z jego str, zero odpowiedzi..Pan jest nastawiony tylko i wyłacznie na zysk
      • ja20191015 Re: dr Marek Wasiluk lek. med. estetycznej - opin 15.10.19, 22:11
        A jakie to były zabiegi? Na czym polega to oszpecenie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka