Dodaj do ulubionych

NOWOŚĆ w Medycynie Estetycznej Osocze bogatopłytko

19.11.13, 13:31
Witam mój problem polegał na intensywnym wypadaniu włosów z którego w żaden sposób nie mogłam zahamować .Po wizycie i konsultacji z dermatologiem zastosowano u mnie ostrzykiwanie osoczem ,które wtłacza się w skórę za pomocą mikronakłucia .zabieg trwa ok godziny polega na pobraniu krwi z żyły pacjenta bezpośrednio przed zabiegiem ,a następnie jej odwirowaniu ,po czym oddzielonym osoczem ostrzkuje się wybrane partie ciała .Wskazaniem do stosowania osocz abogatopłytkowego są:
-blizny potradzikowe , fałdy nosowo-wargowe,skóra wokół oczu,zewnętrzne partie dłoni ,dekold ,rozstępy oraz obszar wypadania włosów.
Polecam bardzo dobra i doświadczoną dermatolog Dr.Baczewską ,która przyjmuje w Gabinecie Medycyny Estetycznej ELMED Ul.Haffnera 6 i Poniatowskiego 6 w Sopocie.tel do rej 583453428 .Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anetka0412 Re: NOWOŚĆ w Medycynie Estetycznej Osocze bogatop 09.09.15, 16:13
      Osocze bogatopłytkowe TAAKKK!!!!! Miesiac temu miałam robiony lifting wampirzy w bytomskiej klinice Amaryllis, jestem bardzo zadowolona z efektów, zmarszczki się wygładziły, cera nabrała blasku, wyglądam o 5 lat młodziej, a na takim efekcie mi zależało, rewelacja!!!
    • 13kasia134 Re: NOWOŚĆ w Medycynie Estetycznej Osocze bogatop 02.11.15, 00:24
      Bardzo fajny zabieg, również polecam w szczególności na wypadające włosy. Tylko dziewczyny nie dajcie się oszukać jeden zabieg to mało, niech wam żaden lekarz nie wmawia że po pierwszym zabiegu od razu zacznie wam rosnąć bujna czupryna. Jak pierwszy raz trafiłam do gabinetu do dr Jolanty Siedleckiej Dawidko od razu mi powiedziała że trzeba uzbroić się w cierpliwość i przychodzić systematyczne. Minęło pół roku, od momentu jak zaczęłam terapię wykonałam 3 zabiegi regeneris i 2 mezoterapie witaminowe, mniej więcej jeden zabieg w miesiącu, dostałam na szczęście fajną cenę osocze 500 zł a mezoterapia 200 :-). Stwierdziłam że jak już działać to porządnie. Jestem zachwycona efektem, nie sądziłam że znów mogę mieć ich tak dużo. Więc dziewczyny gorąco polecam, tylko dobrze dobierzcie gabinet :-)... komfort wykonania zabiegu to też waż sprawa :-)
      • quinshiva Re: NOWOŚĆ w Medycynie Estetycznej Osocze bogatop 02.11.15, 00:57
        Gdyby nie doktor siedlecka to już dawno łysa bym była. Osocze bogatopłytkowe piękna sprawa i prawie bezbolesna. Tylko niech coś z tym parkingiem na traugutta wymyślą bo lekarz super, ceny super a parking?! - trzeba być super cwany żeby fure zaparkować :)
      • jagoda.malina Re: NOWOŚĆ w Medycynie Estetycznej Osocze bogatop 31.12.15, 00:54
        Mi ta metoda kojarzyła się głównie z zabiegami dla sportowców, którzy tak często narażeni są na wszelkiego rodzaju kontuzje i muszą szybko wracać do formy. Jednak mezoterapia osoczem bogatopyłkowym teraz jest dostępna dla wszystkich. Jest to procedura bezpieczna i szybka a preparat, który nas w tej metodzie ratuje, pochodzi z własnej krwi. U siostry sprawdziło się przede wszystkim w poprawie napięcia, kolorytu i witalności skóry w okolicy oczu (wieczne kurze łapki). Najpierw zawitała w małopolskim, gdzie mieszka, ale wróciła w rodzime strony na podkarpacie do Mojej Estetyki, gdzie bez porównania ceny o niebo mniejsze.
    • gandzia1717 Re: NOWOŚĆ w Medycynie Estetycznej Osocze bogatop 20.01.17, 11:55
      Super sprawa, byłam na wampirzym liftingu w klinice Bonadea w Krakowie i jestem zachwycona. Twarz rozpromieniona a skóra bardziej elastyczna i zregenerowana. Polecam gorąco bo na prawdę warto!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka