Dodaj do ulubionych

Powiększenie piersi implantami

12.06.14, 09:39
Witam, poważnie myślę o powiększeniu piersi implantami, ponieważ po ciąży i karmieniu została mi masakra. Czytam dużo na temat samych implantów i szczerze mówiąc nie wiem, które byłyby najlepsze. Co polecacie? Które implanty są najbezpieczniejsze a które najmniej bezpieczne i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • joanna_pewlczyk31 Re: Powiększenie piersi implantami 18.10.14, 13:00
      Korzystając z okazji, zapraszam 4-5 listopad, bezpłatne konsultacje, Katowice.
      klinika.marcinsierocinski.pl/bezplatne-konsultacje-powiekszenie-piersi-4-i-5-listopada/
    • juzmadrzejsza Re: Powiększenie piersi implantami 20.12.14, 20:33
      Nie warto tego robić..... ale z doświadczenia wiem, ze trzeba na własnej skórze się przekonać. Ja usówan niedługo swoje implanty i już niemogę sie doczekać kiedy to nastąpi.
    • 9agatka Re: Powiększenie piersi implantami 22.03.16, 10:52
      Mi znajoma polecała właśnie dr Olender: drolender.pl/zespol/dr-anna-olender/. Widzę, że nie ona jedna jest zadowolona. Muszę w takim razie poważnie rozważyć ten zabieg.
      • walenka Re: Powiększenie piersi implantami 21.01.17, 15:37

Ja również mogę polecić dr Anne Olender: <a class="" href="chplast.com.pl/szpital/o-nas" target="_blank" rel="nofollow">drolender.pl/zespol/dr-anna-olender/.</a> Ja robiłam sobie co prawda korektę nosa ale z efektów jestem bardzo zadowolona.
    • joannaw76 Re: Powiększenie piersi implantami 11.04.16, 14:11
      Polecam Ci artykuł: beautyexpert.pl/jak-dobrac-odpowiednie-implanty-piersi znajdziesz w nim odpowiedź na nurtujące Cię pytania.
    • gab.ii Re: Powiększenie piersi implantami 24.05.16, 09:50
      Polecam tobie dobrze to przemyśleć, żebyś potem nie żałowała :) Porozmawiaj z specjalistą, który tobie doradzi i przede wszystkim potraktuje ciebie jak kobietę, a nie tylko produkt na którym zarobi. Gburów nie brakuje. Dobrą osobą jest dr Gromadziński i polecam tobie kontakt z nim.
      www.chirurgia-gromadzinski.pl
      • techio Re: Powiększenie piersi implantami 31.05.16, 20:31
        Ja jestem po zabiegu. Bardzo długo się zastanawiałam, ale zupełnie nie żałuję, że się zdecydowałam. Wybrałam klinikę dr Anny Olender w Żarkach-Letnisko, niedaleko Katowic. Pani dr wzbudziła moje zaufanie już na wizycie konsultacyjnej, wszystko wytłumaczyła i wspólnie dobrałyśmy rozmiar implantu. W końcu mam takie piersi o jakich zawsze marzyłam :)
    • cruella.de.mon Re: Powiększenie piersi implantami 24.10.16, 23:58
      Najlepiej isc na konsultacje i uslyszec informacje od profesjonalisty. Jesli szukasz dobrej placowki do wykonania operacji plasycznej- z wlasnego doswiadczenia moge polecic szpital Medicover. Robilam tam zabieg powiekszenia piersi i jestem zadowolona z efektow. Subtelnie powiekszenie, bez efektu sztucznosci- wlasnie o takie cos mi chodzilo.
    • karolina230595 Re: Powiększenie piersi implantami 10.11.16, 16:40
      Szanowni Państwo,
      TRWA CASTING DO PROGRAMU „WALKA O PIERSI”!
      Jeśli piersi są Twoim największym kompleksem, uległy zniekształceniu na skutek choroby albo marzysz o korekcji ich wielkości czy kształtu – nie czekaj!

Zgłoś się do nowego programu Polsat Cafe i spełnij marzenie o pięknym biuście.
      Nasi lekarze specjaliści, najlepsi w swojej dziedzinie, pomogą Ci pozbyć się kompleksów i zadbają o to, abyś już nigdy nie musiała wstydzić się swoich piersi.

Aby wziąć udział w castingu należy przesłać na adres walkaopiersi@zgloszenia.tv zgłoszenie zawierające:
      • imię i nazwisko
      • datę urodzenia
      • numer telefonu
      • zdjęcie sylwetki
      • krótki opis problemu z piersiami.

Więcej informacji na: www.facebook.com/WalkaOPiersi oraz pod nr telefonu: 881771066.

Pozdrawiamy serdecznie,
      Redakcja programu "Walka o piersi"
    • loksanta Re: Powiększenie piersi implantami 30.05.17, 23:13
      Dr Dorota Żukowska z Dermedu na Piotrkowskiej 48 w łodzi est bardzo dobra - miałam u niej zabieg powiększania piersi, oczywiście efekt widoczny po jakimś czasie, jak już zeszła opuchlizna, jestem ogromnie zadowolona. Opuchlizna po zabiegu jest oczywiście pewnym dyskomfortem, ale dla takiego efektu naprawdę warto. Co do Pani Doroty - bardzo przystępna, sympatyczna, no i przede wszystkim profesjonalistka. Wszystko tłumaczy, pomaga dobrać implanty, jest bardzo cierpliwa i ma ogromną wiedze
    • nik-ita13 Re: Powiększenie piersi implantami 07.07.17, 21:13
      Najlepiej wybierz się na konsultacje do tej kliniki www.tourmedica.pl/kliniki/powiekszanie-piersi/ . Pomogą wybrać ci najbezpieczniejsze i najlepsze implanty dla ciebie. Pracują tam sami specjaliści z Polski , więc nie musisz się przejmować , że coś pójdzie nie tak :)
    • skyfall001 Re: Powiększenie piersi implantami 04.08.17, 07:29
      Decyzja o powiększeniu piersi implantami jest decyzją poważną i nie powinno się jej podejmować ot tak po prostu. Zawsze jest jakieś ryzyko, a jeżeli chce się mieć pewność, to zdecydowanie najlepiej byłoby udać się do dobrej kliniki, a nie pierwszej lepszej. O powiększaniu piersi można przeczytać na drolender.pl/zabiegi/powiekszanie-piersi/ a jeżeli chodzi o pytania, jakie się pojawiają w związku z zabiegiem, to idąc na konsultacje, lekarz powinien wszystko dokładnie wyjaśnić.
    • natka_01 Re: Powiększenie piersi implantami 30.08.17, 07:19
      Witam, każda operacja niesie za sobą jakieś ryzyko, to jest jednak ingerencja w nasze ciało. Zanim cokolwiek postanowisz najlepiej porozmawiać na ten temat z specjalistą. Lekarz fachowo doradzi i co najważniejsze to powie o wszystkich konsekwencjach. Jeśli jesteś z okolic Wrocławia, to warto poradzić się i skonsultować z specjalistami z szpitala Orthos.
    • weronika.klas Re: Powiększenie piersi implantami 08.01.18, 14:45
      fajnie, ze pytasz o implanty- wiekszosc kobiet szuka po prostu dobrego chirurga, a temat implantow jest im obcy. jesli chodzi o takie najbezpieczniejsze to na pewno sa to implanty Mentor. one maja baardzo niski odsetek powiklan, producent daje na nie dozywotnia gwarancje. poza tym kiedys czytalam w jakims czasopismie, ze na tą marke zdecydowala sie ewa chodakowska. wiec moim zdaniem to produkt wysokiej jakosci,poczytaj w sieci opinie jeszcze, zreszta jak trafisz na dobrego specjaliste to sam ci doradzi te implanty.
    • rennka.p Re: Powiększenie piersi implantami 09.07.18, 11:08
      Przecież implanty Mentor to m.in. implanty anatomiczne. (Są też okrągle, ale dają efekt bardzo podniesionych i duzych piersi). Co kto woli, anatomiczne maja fajny ksztalt a'la łezka, mysle, ze to wyglada bardzo subtelnie i ladnie.
      • diditka32 Re: Powiększenie piersi implantami 31.07.18, 22:12
        Powiększyłam piersi w Dr Osuch Clinic, nie umiem się przestać cieszyć, w końcu mam piersi, dla mnie to takie rewelacyjne uczucie, w końcu wyglądam jak kobieta, a nie jak deska. Polecam , warto, na prawdę warto
    • marysia.wojdal Re: Powiększenie piersi implantami 24.08.18, 15:32
      Ja nie mogłam się zdecydować na wielkość i kształt implantów ale Pani Doktor była na tyle pomocna, że dokładnie omówiłyśmy, które będą dla mnie najkorzystniejsze. Sama konsultacja była bardzo profesjonalna. Zabieg wykonywała Pani Doktor Wiśniewska-Goryń. Bardzo cierpliwa i kompetentna. Jestem już rok po zabiegu i jestem mega zadowolona . Moje życie uległo zmianie, a kompleksy zniknęły.
    • czashka88 Re: Powiększenie piersi implantami 30.09.18, 20:27
      no jeśli chodzi o bezpieczeństwo to pod tym względem bezkonkurencyjne są implanty mentor. Każdy chirurg ci to pewnie powie. Najlepsze materiały do produkcji, najnowsza technologia, brak tych czipów co zaburzają obraz rtg... można tak wymieniać i wymieniac.
      • boraczynska Re: Powiększenie piersi implantami 31.12.18, 11:35
        proponuje udac się na konsultację do chirurga plastycznego, nikt lepiej nie wyjasni samego przebiegu operacji co i jak, jakie implanty wybrac. Ja miałam inny pomysł ale dr Dorota Żukowska mi zaproponowała większe i w sumie miała rację, bo wyglądają naturalnie a mniejsze by nie były widoczne. specjalista inaczej na to patrzy, nam się wydaje inaczej. Polecam łódzką klinikę Dermed i dr Dorotę żukowską
        • zychupe Re: Powiększenie piersi implantami 21.01.19, 09:50
          Podchodzi do mnie siostra zadając te same pytania, a ja bez pojęcia w ogóle na takie tematy. Skończyło się tak jak piszesz i poszła na konsultacje do Knack Clinic gdzie z lekarzem specjalistą ustalili wszystkie szczegóły. Najzwyczajniej w świecie :)
    • marwit03 Re: Powiększenie piersi implantami 31.01.19, 23:46
      Wszystko zależy od Twoich oczekiwań i budowy ciała. Ja powiększałam piersi u Pabiańczyka w Krakowie, ale własną tkanką tłuszczową. Przy okazji miałam dwa w jednym bo do uzyskania tłuszczu potrzebna była liposukcja
      • agata_agata1980 Re: Powiększenie piersi implantami 04.03.19, 19:49
        Ja powiększałam piersi w Warszawie, ale co ważne, zrobiłam duże rozeznanie w kwestii samych implantów, nie tylko chirurga. No i nie żałuję! Zrobiłam to po ciąży, kiedy moje piersi bardzo opadły i nie były już tak jędrne jak wcześniej. Chciałam jednak mieć taki efekt bliski tego sprzed ciąży, żeby nie wyglądały na sztuczne. No i zdecydowałam się na implanty Motiva :D Są super, piersi wyglądają bardzo naturalnie i nie mam dużej blizny, bo miałam robione metodą endoskopową, więc po prostu cud miód :D Mega polecam <3
    • maczuu Re: Powiększenie piersi implantami 28.02.19, 16:12
      Polecam Ci dr Dominika Boligłowę, ma ogromne doświadczenie,jeśli chodzi o plastykę piersi i po tym jak mi zrobił piersi nie mogę się go nachwalić. Zdecydowałam się na anatomiczne implanty i wygląda to całkowicie naturalnie w dotyku też nie do odróżnienia. Także odwagi, dobry chirurg z pewnością Ci doradzi
    • aliwera Re: Powiększenie piersi implantami 30.03.19, 00:19
      Ja nie chciałam implantów tym bardziej, że trzeba je wymieniać po iluś latach, ale dowiedziałam się że Pabiańczyk w Krakowie powiększa też przeszczepem własnej tkanki tłuszczowej i to było to! Przede wszystkim piersi są w 100% naturalne a efekt jest subtelniejszy i zero ciała obcego pod skórą. Polecam
    • maria_mala Re: Powiększenie piersi implantami 03.01.21, 21:59
      Ja z własnego doświadczenia polecam Euroklinikę w Katowicach - www.euroklinika.com.pl . Też miałam ten sam problem, moje piersi po dwóch ciążach wyglądały niestety bardzo słabo, przypominały raczej puste sakiewki niż te pełne, stojące piersi, wypełnione mlekiem podczas karmienia. Zdecydowałam się na dr Wilgusa, ma kilkudziesięcioletnie doświadczenie, i jak się okazało cały personel jest znakomicie przygotowany. Stosują tylko sprawdzone implanty firmy Mentor. Zabieg odbył się bez żadnych komplikacji i co dla mnie bardzo ważne bezbólowo. Także jak polecam, a i mąż będzie bardzo zadowolony :)
    • martynad566 Re: Powiększenie piersi implantami 29.06.21, 21:42
      Ja jestem wielką fanką przezpachowego powiększania biustu ze względu na malutką bliznę i do tego schowaną. Dr Boligłowa w Krakowie jest w tym znany i nie dziwię się, bo operacja przeszła bez żadnych problemów, a po wygojeniu się piersi są po prostu piękne i takie o jakich marzyłam.
    • tatiankya Re: Powiększenie piersi implantami 29.03.22, 13:09
      Myślę że najbezpieczniejsze są tabletki Breastfem. Wiele kobiet powiększyło nimi sobie biust. To jakieś ziółka z Ameryki Południowej są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka