Dodaj do ulubionych

operacja plastyczna odstających uszu w Dermed

27.05.16, 21:09
witam. mam zamiar zoperowac odstające uszy. Czytałam o klinice Dermed w Łodzi i dr Dorocie Żukowskiej dobre opinie. To niedaleko mnie. Planuję tam się udac. Znajdę tu osobe która jest po takiej operacji, w tej klinice? jakies rady?
Obserwuj wątek
    • kabalowa Re: operacja plastyczna odstających uszu w Dermed 01.09.16, 14:14
      z tego co mnie wiadomo cieszy się ona bardzo dobryi opiniami i to nie tylko w Łodzi. Jak szukałam kliniki i dobrego chirurga na portalach tez mi dr Żukowską właśnie polecono. Jestem pod wrażeniem jej pracy
    • alka.34 Re: operacja plastyczna odstających uszu w Dermed 29.09.16, 23:45
      Na taki zabieg mogę Ci polecić sprawdzoną klinikę w Warszawie - Sfera, klinikasfera.pl. Plastykę odstających uszu wykonują tam naprawdę dobrze, oferują super opiekę medyczną w trakcie i po zabiegu, mają świetnych specjalistów.
    • prymus19.79 Re: operacja plastyczna odstających uszu w Dermed 05.10.16, 23:30
      Witaj ,jesteś już może po korekcie uszu? Chciałbym podpytać czy udało się zrobić u dr Żukowskiej?
    • karolina230595 Re: operacja plastyczna odstających uszu w Dermed 10.11.16, 16:40
      Szanowni Państwo,
      TRWA CASTING DO PROGRAMU „WALKA O PIERSI”!
      Jeśli piersi są Twoim największym kompleksem, uległy zniekształceniu na skutek choroby albo marzysz o korekcji ich wielkości czy kształtu – nie czekaj!

Zgłoś się do nowego programu Polsat Cafe i spełnij marzenie o pięknym biuście.
      Nasi lekarze specjaliści, najlepsi w swojej dziedzinie, pomogą Ci pozbyć się kompleksów i zadbają o to, abyś już nigdy nie musiała wstydzić się swoich piersi.

Aby wziąć udział w castingu należy przesłać na adres walkaopiersi@zgloszenia.tv zgłoszenie zawierające:
      • imię i nazwisko
      • datę urodzenia
      • numer telefonu
      • zdjęcie sylwetki
      • krótki opis problemu z piersiami.

Więcej informacji na: www.facebook.com/WalkaOPiersi oraz pod nr telefonu: 881771066.

Pozdrawiamy serdecznie,
      Redakcja programu "Walka o piersi"
    • maczuu Re: operacja plastyczna odstających uszu w Dermed 28.02.19, 16:19
      Byłam z moim synem na takim zabiegu, bo miał jedno uszko odstające i to dość mocno. Robiliśmy zabieg u dr Boligłowy w klinice w Krakowie i efekt oceniam jako bardzo dobry, a był to trochę skomplikowany zabieg bo uszko było trochę zniekształcone i wymagało drobnej rekonstrukcji. Także serdecznie polecam, bo ten zabieg naprawdę poprawił życie mojemu dziecku
    • aliwera Re: operacja plastyczna odstających uszu w Dermed 30.03.19, 00:53
      Polecam dr Pabiańczyka w Krakowie, już trochę u niego poprawiłam, więc sprawdzony na wskroś.
    • kasia101010 Re: operacja plastyczna odstających uszu w Dermed 30.12.20, 22:53
      Moja siostra zapisała swojego syna do doktora Boligłowy z Krakowa i jest mega zadowolona z efektu i podejścia lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka