Dodaj do ulubionych

Medycyna estetyczna na śląsku

31.01.20, 15:22
Drogie Panie (i Panowie a co!)
od jakiegoś czasy synowa myśli o pewnym dosyć standardowym zabiegu związanym no właśnie z medycyną estetyczna. Chce to załatawić gdzieś na Śląsku (tu właśnie mieszkamy) i uznałem, że jej trochę pomogę z szukaniem. I tu pytanie! Czy polacacie jakieś konkretne miejsce, konkrenytch lekarzy?

Ostatnio gdzieś czytałem, że Duda tan od kliniki dentystycznej w Katowicach otwiera coś związanego z tym tematem. Wiadomo kiedy to będzie i czy ktoś zdolny tam będzie no wiecie... ciął :D?
Obserwuj wątek
    • gunnar554 Re: Medycyna estetyczna na śląsku 12.05.20, 11:28
      Pan Doktor Wiktor Czyżak we Wrocławiu, słyszałem dużo dobrych opinii o pracy jaką wykonuje.
    • sonka18 Re: Medycyna estetyczna na śląsku 05.03.21, 18:57
      Ja z zabiegów medycyny estetycznej korzystam już od kilku lat i niezmiennie chodzę do kliniki Bez Skalpela w Gliwicach. Jeżeli synowa chce trafić w dobre ręce to z całego serca ich polecam. To doskonali specjaliści, którzy mają ogromną wiedzę - doradzą, odpowiedzą na wszystkie pytania i dobiorą odpowiednie zabiegi do konkretnych potrzeb. Można się u nich zapisać na wszelkiego typu zabiegi - od stylizacji rzęs i brwi, przez powiększanie ust czy depilację laserową po ujędrnianie pośladków. :) Informacje o każdym zabiegu znajdują się na stronie, zostawiam link, gdyby teściowa chciała się zorientować: www.bezskalpela.pl/zabiegi Naprawdę warto im zaufać, na lepszych specjalistów w tej dziedzinie nie trafiłam.
    • anna.aa1979 Re: Medycyna estetyczna na śląsku 06.02.22, 19:14
      Zdecydowanie Perfect Look Clinic (perfectlook.clinic/), mają kilka gabinetów na Śląsku, więc możesz sprawdzić gdzie masz najbliżej, ja korzystam z punktu w Gliwicach. Bardzo polecam!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka