agniecha2877 19.06.05, 20:00 Chciałabym powiększyć piersi i szukam dobrego chirurga. Może ktoś z Was ma taką operację za sobą. Bardzo proszę o Wasze opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolek_81 Re: szukam dobrego chirurga plastycznego 21.06.05, 11:54 polecam dr Jerzego Potockiego pracuje w centrum damiana. Nie powiekszalam u niego piersi, ale usuwalam znamiona i bylam bardzo zadowolona. Ponadto słyszałam o nim wiele pochlebnych decyzji.polecam więc. Odpowiedz Link
mikrogyn Re: szukam dobrego chirurga plastycznego 29.12.05, 21:53 Czesc, wlasnie stoje przed operacja dwoch pieprzykow na twarzy. Czy sadzisz, ze dr. Potocki to dobry wybor. Czy mozecie cos o nim wiecej powiedziec? Jestem z W-wy. Odpowiedz Link
czarneoczy3 Re: szukam dobrego chirurga plastycznego 06.07.05, 16:42 Ja powiekszalam piersi u dr Ireneusza Łątkowskiego to chirurg plastyczny z najstarszego w Polsce Szpitala Chirurgii Plastycznej w Polanicy Zdroju Polecam Odpowiedz Link
alibaba_i_40 Re: szukam dobrego chirurga plastycznego 17.02.06, 13:24 na tym forum mozesz sie wiele dowiedziec zapraszamy: twojeciało.pl jeslo link nie dziala zapraszam na xn--twojeciao-xub.pl Odpowiedz Link