agatorka 04.01.07, 17:45 Chodzi konkretnie o zabieg KOREKTY POWIEK. Czy możecie polecieć jakies miejsce w Gdańsku, ewentualnie w całym 3mieście. Znalazłam kilka gabinetów i klinik, ale nie ma tam opinii klientek :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomczynskam Re: gdzie dobry gabinet w GDAŃSKU? 31.01.07, 11:13 mam ten sam problem, tez jestem z trójmiasta.... Pani okulista poradziła mi dr ewę skwiercz, ale czytałam na forum o niej....opinie były podzielone mam dylemat...orientowałaś się może jaki jest koszt zabiegu? Odpowiedz Link
agatorka Re: gdzie dobry gabinet w GDAŃSKU? 31.01.07, 15:05 Odpowiedziałm ci na "trójmiejskiej służbie zdrowia" Jeśli chodzi o cenę, to korekta powiek górnych kosztuje około 3-4 tys, a górnych i dolnych około 5-6 tys zł. Trochę duzo, ale myslę, ze warto, jesli efekt byłby nienachalny to może bardzo odświerzyć twarz. Pacjenki skarżą się czasem (na forach), ze po kilku latach powieki zaczynają znów opadac, ale to wydaje mi się normalne i nie nalezy sie tym zniechęcać. Odpowiedz Link
tomczynskam Re: gdzie dobry gabinet w GDAŃSKU? 31.01.07, 15:16 u mnie to konieczność, genetycznie mam takie opadajace i to coraz bardziej, mam 30 lat a prawie każdy sie pyta co ci sie stało z oczami:) pozdrawiam Odpowiedz Link
agatorka Re: gdzie dobry gabinet w GDAŃSKU? 31.01.07, 16:28 Współczuję. Moja mama nie ma wady genetycznej, ale powieki leża jej na rzęsach :/ dlatego namówiłam ją na operację. Myślę, ze nie ma się czego wstydzić :) Odpowiedz Link