Dodaj do ulubionych

Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? SONDA

23.03.10, 00:12
Skoro mamy demokrację to proszę
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 01:52
      hmmm ... ja sie wstrzymam od glosu ;)
      jako admin A-M i BnD mam jednak troche watpliwosci ;) do habudzikow mu brakuje,
      ale tez ma swoje za uszami ;)
      obserwowac ;)
      • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 03:08
        No szczerze mówiąc to ja już wolę habudzika.
        • emes-nju Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 13:19
          tomek854 napisał:

> No szczerze mówiąc to ja już wolę habudzika.

De gustibus non est disputandum...
      • mrzagi01 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 08:29
        powiedzmy sobie uczciwie- nie jesteśmy w stanie normalnie egzystować
        obok takiego tytana intelektu. Onieśmiela nas, obnaża nasze prostactwo,
        demaskuje umysłową nędzę. Spadówa.
        • krakus.mp Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 16:34
          mrzagi01 napisał:

> powiedzmy sobie uczciwie- nie jesteśmy w stanie normalnie egzystować
          > obok takiego tytana intelektu. Onieśmiela nas, obnaża nasze prostactwo,
          > demaskuje umysłową nędzę. Spadówa.

Tu jest takich więcej.
          Ot np. crammer (czy jak mu tam).
          • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 20:09
            Tylko że problemem cranmera jest nieco inny - też tu chodzi o formę, ale po
            pierwsze o ile jest irytująca to raczej nie jest obraźliwa, a po drugie obleka
            pewną treść.

Co mam na myśli? Z jego wypowiedzi często wali pychą na kilometr. I to właśnie
            ta pycha tak strasznie irytuje a nie to, co on mówi. Bo w większości wypadków
            jednak ma rację, a jak nie ma, to się potrafi do tego przyznać (pamiętam jak
            mieliśmy rozbieżnosć zdań dotyczących tego ile to jest 16,6 stóp i to ja miałem
            rację - coś tam sobie znalazł na usprawiedliwienie ale się nie upierał i mnie
            nie wyzywał tylko się potrafił przyznać. Ja sobie zawsze ceniłem jego
            wypowiedzi, bo mówił do rzeczy i popierał to konkretami, do tego ma taki fajny
            "inżynierski" sposób tłumaczenia jak lubię. Ostatnio tak mu się jakoś zrobiło,
            że już się nie zniża do poziomu nas maluczkich żeby nam wytłumaczyć czego nie
            wiemy, tylko po prostu jak ktoś nie ma racji to on mówi "wcale tak nie jest" i
            zadowolony. Wielki Cranmer PRZEMÓWIŁ. Bijcie pokłony ;-)

Albo wkleja linki po niemiecku bez słowa wyjaśnienia. Kiedyś przynajmniej pisał
            "to jest link do artykułu mówiącego o tym i o tym". Dziś już mu się nie chce.

Szkoda, że zmęczył się jeśli chodzi o pouczającą część jego wypowiedzi, bo można
            było się więcej nauczyć, a nie zmęczył się jeżeli idzie o wywyższającą się
            część... Ja bym wolał, żeby było na odwrót :-)
            • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 20:10
              No ale do meritum: forma jest irytująca ale nie uciążliwa. A zawiera pewną treść.

Fastaxe ma tylko formę. Formę prymitywnego trollowania. A żeby miał coś
              wartościowego do powiedzenia to sie zdarza sporadycznie.
            • krakus.mp Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 21:23
              tomek854 napisał:

>
              > Co mam na myśli? Z jego wypowiedzi często wali pychą na kilometr. I to właśnie
              > ta pycha tak strasznie irytuje a nie to, co on mówi. Bo w większości wypadków
              > jednak ma rację, a jak nie ma, to się potrafi do tego przyznać (pamiętam jak
              > mieliśmy rozbieżnosć zdań dotyczących tego ile to jest 16,6 stóp i to ja miałem
              > rację - coś tam sobie znalazł na usprawiedliwienie ale się nie upierał i mnie
              > nie wyzywał tylko się potrafił przyznać. Ja sobie zawsze ceniłem jego
              > wypowiedzi, bo mówił do rzeczy i popierał to konkretami, do tego ma taki fajny
              > "inżynierski" sposób tłumaczenia jak lubię. Ostatnio tak mu się jakoś zrobiło,
              > że już się nie zniża do poziomu nas maluczkich żeby nam wytłumaczyć czego nie
              > wiemy, tylko po prostu jak ktoś nie ma racji to on mówi "wcale tak nie jest" i
              > zadowolony. Wielki Cranmer PRZEMÓWIŁ. Bijcie pokłony ;-)
              >
              > Albo wkleja linki po niemiecku bez słowa wyjaśnienia. Kiedyś przynajmniej pisał
              > "to jest link do artykułu mówiącego o tym i o tym". Dziś już mu się nie chce.
              >
              >

Po prostu greenblack wypisz wymaluj. ;-)
      • computerland1 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 20:56
        kurcze, nie mialem dostepu do netu jeden dzien, a tu od razu
        rozpierducha:)

zaglosowalem na nie. roznica zdan jest jak najbardziej wskazana - po
        to jest forum. ale zachowujac jakis poziom. fastaxe chyba o tym
        zapomnial.

ale dorzuce dwa slowa do Waszego dopier... sie do crannmera:) -
        absolutnie nie wiem, o co chodzi. gosciu ma zajebista wiedze, zawsze
        pisze na temat i ciezko sie z Nim nie zgodzic. a to, ze wkleja linki
        i nie pisze o czym - google translator dla tych, co im sie nie chce:)
        • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 23:03
          Ależ to właśnie napisałem - jedyne do czego się można przyczpeić to forma pełna
          dosyć wysokiego mniemania o sobie - to może irytować.

A poza tym - super, czasem tylko przegina w nerwach, jak każdy :-)
    • lexus400 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 07:37
      Czyżby miało być jednomyślnie, ciekawa sonda zobaczymy później jakie będą wyniki
      sondażu.
      • strongwaz Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 08:53
        Trudno tak jednoznacznie TAK/NIE. Ja też czasem coś napiszę co
        świadczy o mojej "miłości" do ludzi i mam świadomość że nie każdemu
        może się to podobać. Wybieram jednak trzecią opcję: Jak nie wyhamuje
        z pierdoleniem/cwaniakowaniem/obrażaniem (niepotrzebne skreślić) czy
        innym nie pożądanym zachowaniem no to wtedy wy....ć z hukiem.
        • emes-nju Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 11:28
          strongwaz napisał:

> Wybieram jednak trzecią opcję: Jak nie wyhamuje z
          > pierdoleniem/cwaniakowaniem/obrażaniem (niepotrzebne skreślić) czy
          > innym nie pożądanym zachowaniem no to wtedy wy....ć z hukiem.

Mam podobne zdanie.
          • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 18:10
            Ja w sumie też, tylko wg mnie "to wtedy" już było :-)
    • rapid130 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 10:00
      Prześledziłem temat, żeby sobie opinię wyrobić.

Za głośne, ale kulturalne wyrażanie swoich emocji...
      www.youtube.com/watch?v=jjfeNnKZhLo
      ...nie można wywalać.

Ale za ubliżanie forumowiczom Automobila...
      www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY
      Time to say goodbye, fastaxe...

Zawsze możemy z nim "porozmawiać" na Auto-Moto. :X
      • t-tk Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 10:12
        Kasuj go typsonie, bo przez to zamieszanie nikt nie zauważył że mi auto się odnalazło :)))
        • fastaxe77 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 20:38
          t-tk napisał:

> Kasuj go typsonie, bo przez to zamieszanie nikt nie zauważył że mi auto się odn > alazło :)))

Lubię takich szczerych i otwartych ludzi...
          Pozdrawiam Cię serdecznie tomku.
          A było tak miło... ;)

fastaxe77 napisał: > Gdyby coś poszło "nie tak" > to trochę zdrowia mógłbyś stracić zanim odnalazłbyś (albo i nie) te "schowane" > kluczyki... t-tk napisał: dokładnie o tym samym pomyślałem. Niby każdy wie, że to tylko rzecz nabyta, że zdrowie najważniejsze ale jednak kombinuje. To normalne.
    • bimota Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 12:37
      No niezla hipokryzja...
      • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 14:05
        Mógłbyś uściślić gdzie?
        • bimota Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 00:42
          No mysle, ze juz w pierwszej wypowiedzi. A moglibyscie uscislic za co ma byc
          "wyjebany" ?
          • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 02:16
            Tobie naprawdę trzeba uściślać takie rzeczy? I to takie, które już tu
            wielokrotnie w tym wątku nawet były poruszane?

Ale jak chcesz:
            fastaxe sieje zamęt na forum, w kółko wklejając te same linki czy to do komika
            na youtube czy to do swojego zdjęcia chwilowego zaburzenia podczas pomiaru
            fotoradarem. Uważa że jest to bardzo błyskotliwe a każdego kto ma inne zdanie
            obraża w sposób którego chcielibyśmy na tym forum uniknąć (przy założeniu tego
            forum właśnie taka założycielom przyświecała idea, żeby takie bydło bawiło się
            na Auto-moto a tu można było sobie kulturalnie porozmawiać, nie tylko o autach.)

Fastaxe uważa, że jego zachowanie świadczy o jego wybitnym (w porównaniu z
            większością z nas obsranych sikorek czy jak to tam było) intelekcie i czerpie
            jak widać wielką radość z pokazywaniu nam owoców owego intelektu na każdym
            kroku. Niestety my radości z tego nie czerpiemy, najwyżej żałość nas bierze.
            Może to nawet było na początku zabawne, ale tak to już jest, że inteligentne
            zabawne rzeczy żyją dłużej niż głupie - dlatego np. wielu z nas często wraca do
            Cyberiady czy Szwejka a jakoś nie słychać nikogo, kto by się chwalił, że co
            drugim oglądanym filmem jest jakaś kolekcja piardów na youtube.

Więc skoro jak widzisz z ankiety przytłaczająca większość forum ma dość chamstwa
            a nie uważa, żeby owo chamstwo było równoważone jakimś wartościowym wkładem w
            nasze forum, chcemy go wykasować. Proste.
            • bimota Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 12:43
              Hipokryzja jest forma tej ankiety, niepowazna i kpiaca, oraz wielu wypowiedzi w
              tym watku utrzymanych w stylu podobnym do tego za jaki potepiany jest nasz
              "bohater", tyle ze tu mamy syndrom zbiorowy.

Nie wiem jakie sa wyniki bo:

0. By je poznac trzeba zaglosowac. Mozna (a nawet trzeba) robic to wielokrotnie, a:
              1. Nie mam zamiaru brac udzialu w tym zenujacym przedstawieniu.
              2. Odpowiedzi sa tendencyjne (nie znam kolesia to co mam odpowiedziec ?).

Zabawne, ze robi sie pospolite ruszenie w sprawie jednego czlowieka i jeszcze
              sie przy tym pyta czy wnosi on cos do forum...

Nie wiedzialem, ze to takie elitarne forum, dla mnie jak kazde inne... Wydawalo
              mi sie, ze skoro jest prywatne to ten prywatny wlasciciel decyduje kogo wywala.
              • mrzagi01 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 12:59
                bimota napisał:

>
                > Nie wiedzialem, ze to takie elitarne forum, dla mnie jak kazde
                inne...

Automobil powstał dlatego, że paru użytkowników publicznego A-M
                uznało że fajnie by było czasem pogadać z dala od trolowych
                wypróżnień. Od paru lat to działa i (ja osobiście) nie widzę powodu
                dla którego za sprawą imć pana fastaxe miało by się to spiedolić.

>Wydawalo
                > mi sie, ze skoro jest prywatne to ten prywatny wlasciciel decyduje
                kogo wywala.

To jest prawda. Gdybym był adminem, to bym wyrwał chwasta bez
                oglądania się na kogokolwiek.
                • franek-b Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 13:08

> >Wydawalo
                  > > mi sie, ze skoro jest prywatne to ten prywatny wlasciciel decyduje
                  > kogo wywala.
                  >
                  > To jest prawda. Gdybym był adminem, to bym wyrwał chwasta bez
                  > oglądania się na kogokolwiek.
                  >

A ja rozumiem, że forum jest prywatne, i właścielami jesteśmy my wszyscy użytkownicy. Dlatego całkiem ok jest forma ankiety. Fakt, forma jest odrobinę ironiczna ale w końcu o 'wielkiego' prześmiewcę chodzi...
              • akordex Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 13:49
                bimota napisał:

> Hipokryzja jest forma tej ankiety, niepowazna i kpiaca, oraz wielu wypowiedzi wtym watku utrzymanych w stylu podobnym do tego za jaki potepiany jest nasz
                > "bohater", tyle ze tu mamy syndrom zbiorowy.

To jest tylko i wyłącznie twoje odczucie do którego masz prawo. Odnośnie "syndromu zbiorowego" to rada - nie uzywaj pojęć których w do końca nie rozumiesz.

> Nie wiem jakie sa wyniki bo:

> 0. By je poznac trzeba zaglosowac. Mozna (a nawet trzeba) robic to wielokrotnie
                > , a:

Widocznie wielokrotnie głosowałeś w innych ankietach, ale to nie znaczy że inni będą powieli twój sposób, dość dziecinny sposób.

> 1. Nie mam zamiaru brac udzialu w tym zenujacym przedstawieniu.

Nikt ci nie kazał.

> 2. Odpowiedzi sa tendencyjne (nie znam kolesia to co mam odpowiedziec ?).

Nie masz zamiaru brać udziału, a oceniasz odpowiedzi?

> Zabawne, ze robi sie pospolite ruszenie w sprawie jednego czlowieka i jeszcze sie przy tym pyta czy wnosi on cos do forum...

To nie żadne pospolite ruszenie, a ankieta. Jeżeli nie rozróżniasz pojęć, to siedź cicho na d.. bo tylko się osmieszasz.

> Nie wiedzialem, ze to takie elitarne forum, dla mnie jak kazde inne...

To teraz już wiesz.

> Wydawalo mi sie, ze skoro jest prywatne to ten prywatny wlasciciel decyduje kogo wywala.

To co tobie się wydawało jest w tej sprawie najmniej istotne :-)
              • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 14:35
                > Hipokryzja jest forma tej ankiety, niepowazna i kpiaca

Oczywiście że taka jest. Powtarzając pod pozorem powagi własne zdanie o sobie
                kolegi fastaxe ośmieszamy go jeszcze bardziej ;-)

Niemniej jednak o ile forma pytania jest humorystyczna to odpowiadamy jak
                najbardziej poważnie.

> tym watku utrzymanych w stylu podobnym do tego za jaki potepiany jest nasz
                > "bohater", tyle ze tu mamy syndrom zbiorowy.

Pokaż mi jeden jedyny post w którym ktoś cwaniakuje i wyzywa fastaxe w wyjątkowo
                chamski sposób przy użyciu słów powszechnie uznanych za obelżywe.

> 0. By je poznac trzeba zaglosowac. Mozna (a nawet trzeba) robic to wielokrotnie

Jak raz zagłosowałeś to potem system pamięta że głosowałeś.

> 1. Nie mam zamiaru brac udzialu w tym zenujacym przedstawieniu.

NIe musisz w niczym brać udziału. Ale już bierzesz.

> 2. Odpowiedzi sa tendencyjne (nie znam kolesia to co mam odpowiedziec ?).

Dlaczego tendencyjne? Odpowiadasz na podstawie wiedzy wyniesionej z tego forum.
                To nie jest sąd ostateczny nad fastaxem tylko "plebiscyt" czy go chcemy tutaj
                czy nie.

> Zabawne, ze robi sie pospolite ruszenie w sprawie jednego czlowieka i jeszcze
                > sie przy tym pyta czy wnosi on cos do forum...
                >

Widzę że pojąłeś. To właśnie jest trochę zabawne, a takie pytanie to już w
                ogóle komedia. Widać typson miał dobry humor. Ja tego trochę nie rozumiem bo
                moim zdaniem ban powinien być już od dawna.

> Nie wiedzialem, ze to takie elitarne forum, dla mnie jak kazde inne...

Nikt nie mówi że jest elitarne. Ma być po prostu normalne. Jeżeli "jak każde
                inne" oznacza że z chamstwem i prostactwem, to nie ma być jak każde inne. Ale
                czy brak chamstwa i prostactwa to od razu elitarność? Jeśli tak, to w smutnych
                czasach żyjemy.

> mi sie, ze skoro jest prywatne to ten prywatny wlasciciel decyduje kogo wywala.

No i właśnie trochę mnie wkurza ten właściciel że się tak długo cacka.
                • bimota Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 17:43
                  > Oczywiście że taka jest. Powtarzając pod pozorem powagi własne zdanie o sobie
                  > kolegi fastaxe ośmieszamy go jeszcze bardziej ;-)

Albo siebie...

Co 2 post jest obrazliwy. Czy "przy użyciu słów powszechnie uznanych za
                  obelżywe" to nie bede wnikal, jak ktos ponizej napisal - gowno mozna zawinac w
                  sreberko, ale to nadal gowno.
                  Wez chocby wypowiedz powyzej kordexa, akurat skierowana do mnie... Poprostu
                  elita elity...

> Jak raz zagłosowałeś to potem system pamięta że głosowałeś.

Fajnie, ale by sprawdzic pozniej wyniki musze chyba znow glosowac...

> NIe musisz w niczym brać udziału. Ale już bierzesz.

W glosowaniu nie biore, a ty tylko wyrazilem swa opinie.

> Dlaczego tendencyjne? Odpowiadasz na podstawie wiedzy wyniesionej z tego forum.

No jakos nie czuje jak pachnie...

> No i właśnie trochę mnie wkurza ten właściciel że się tak długo cacka.

Zastanawiajace dalczego mi on nie przeszkadza... Moze mam inne pojecie
                  chamskosci i wg mnie jego niespecjalnie odbiega od "elitarnie elitarnego".
                  • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 17:50
                    > Fajnie, ale by sprawdzic pozniej wyniki musze chyba znow glosowac...

Widocznie akordex miał racje pisząc że nie masz pojęcia na temat na który się
                    wypowiadasz. Jak już zagłosujesz, to potem system pamięta (chyba że wywalisz
                    cookies czy coś) i za każdym razem jak wchodzisz do wątku widzisz tylko aktualne
                    wyniki bez możliwości głosowania...

> Zastanawiajace dalczego mi on nie przeszkadza...

Masz pokrewną siłę uporu, tylko kultury u Ciebie więcej. Niemniej jednak mnie to
                    wcale nie zastanawia dlaczego - każda potwora znajdzie swego amatora ;-)

Moze mam inne pojecie
                    > chamskosci i wg mnie jego niespecjalnie odbiega od "elitarnie elitarnego".

Możliwe. Cieszy mnie jednak, że większość osób ma pojęcie chamskości nie
                    pozwalające tolerować takich zachowań. NIe jest jeszcze tak źle ze społeczeńśtwem.
                    • bimota Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 21:58
                      > Widocznie akordex miał racje pisząc że nie masz pojęcia na temat na który się
                      > wypowiadasz. Jak już zagłosujesz, to potem system pamięta (chyba że wywalisz
                      > cookies czy coś) i za każdym razem jak wchodzisz do wątku widzisz tylko aktualn
                      > e
                      > wyniki bez możliwości głosowania...

PO MOJEMU TO ON chyba troche co innego powiedziel.
                      W kazdym razie kolejny geniusz, ktory wie lepiej odemnie jak cos u mnie
                      dziala... typowe... dla bab.

> Możliwe. Cieszy mnie jednak, że większość osób ma pojęcie chamskości nie
                      > pozwalające tolerować takich zachowań. NIe jest jeszcze tak źle ze społeczeńśtw
                      > em.

No tak.. tolerancja nie jest w modzie. Co innego hipokryzja...
                      • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 22:02
                        No cóż. Jeśli zabroniłeś ciasteczkom z gazety przechowywać się u Ciebie to może
                        faktycznie nie możesz korzystać (uczciwie) z ankiet. Ale chyba założenie że u
                        Ciebie jest domyślnie nie jest takie błędne?
                        • bimota Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 25.03.10, 10:28
                          Nie wiem... Raz wlazlem chyba nawet niezalogowany i byly wynikia, poza tym mam
                          tylko pytania.
                  • franek-b Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 17:54
                    > Zastanawiajace dalczego mi on nie przeszkadza... Moze mam inne pojecie
                    > chamskosci i wg mnie jego niespecjalnie odbiega od "elitarnie elitarnego".

A co w tym zastanawiającego? jesteś osobowością i masz prawo do własnych sądów i opinii.
                    Są takie pojęcia nieostre jak chamstwo, cwaniactwo, elegancja, prestiż, moda itp itd, które są niepoliczalne i polegają jedynie indywidualnej ocenie, co nie zmienia, że nie możemy powiedzieć o czymś/kimś, że jest chamskie, cwane, eleganckei czy modne jeśli jakieś środowisko tak uważa (suma doświadczeń indywidualnych). My jesteśmy środowiskiem forumowym i określamy wewnętrze zasady jakimi się kierujemy. Na razie zdecydowana większość mówi, że nie chcemy tej osoby bo przekracza granice na jakie się umówiliśmy. Nie przekracza Twoich, proszę bardzo, masz do tego prawo.
                  • fastaxe77 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 26.03.10, 00:38
                    bimota napisał:
                    > Zastanawiajace dalczego mi on nie przeszkadza... Moze mam inne pojecie > chamskosci i wg mnie jego niespecjalnie odbiega od "elitarnie elitarnego".

Bo Ty bimota, nie rozróżniasz pojęć.
                    Na ten przykład pojęcia chamstwa zwykłego od elitarnego.
                    Więc, tu zacytuję klasyka : "Siedź cicho na dupie i się nie ośmieszaj" :-D
          • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 02:18
            A czy mógłbyś teraz uściślić gdzie ta hipokryzja? Albo co przez nią rozumiesz?
    • edek40 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 12:38
      > Skoro mamy demokrację to proszę

Ja rowniez jestem za demokracja. Gdy zarabialem jako instruktor na zaglowkach
      zwyklem mawiac: u mnie na lodce naturalnie jest demokracja - cala, dla wygody,
      spoczywa w moich rekach :)
    • bimota Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 12:38
      A ha... Mnie, przy okazji, tez wywalcie.
      • kaqkaba Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 12:45
        bimota napisał:

> A ha... Mnie, przy okazji, tez wywalcie.

Demokracja jest. Musisz ankietę wystawić i jak sie demokratycznie
        zgodzimy to będziesz mógł wylecieć :)
    • marekatlanta71 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 13:13
      Oops, chyba jestem jedynym ktory glosowal na tak :)
      • yamasz Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 13:29
        Aaaleee o so chosi? :)
      • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 13:55
        A co, źle Ci się kliknęło? :-)
        • krakus.mp Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami ... 23.03.10, 16:27
          ...forum Automobil?

W ten sposób powinniście głosować nad każdym z nas.
          Czy tu są osoby które nie mają sobie nic do zarzucenia?
          Każdy (a) kiedyś czymś zgrzeszył.
          Ja uważam,że Fastaxe powinien tu zostać. A to czy należy go prowokować do
          działania (obrażania) zależy od każdego z nas.Przecież nie musimy odpowiadać na
          jego posty (tak jak olewacie moje).
          Na tym forum muszą być zatargi, bo piszą tu różni ludzie. Jeżeli byśmy byli
          jednacy i zawsze się ze sobą zgadzali, to forum nie powinno istnieć.
          Chcę przywołać tu niejakiego greenblacka, który był obecny 24 godz.na dobę i
          zawsze miał coś do powiedzenia. Wielu się z nim nie zgadzało ale prawie każdy
          tolerował.Często zapodawał ciekawe posty, ale też często krytykował innych. Mnie
          brakuje tutaj greenblacka, tak jak wilelu innych (hehehe, derwisza,
          marcelego_szpaka) i chętnie zobaczyłbym ich ponownie. Natomiast paru gości mnie
          tu wnerwia bardziej niż Fastaxe ale widać tak musi być.
          • emes-nju Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 16:37
            Wiesz... Zauwazam pewna roznice pomiedzy jednorazowym zatargiem, nawet z
            wyraznym i zamierzonym obrazeniem "przeciwnika" w afekcie i potem
            przeproszeniem, a progamowa jezda po bandzie.

Okolicznosci moga czasem wymusic negatywne emocje, ale to forum tym rozni sie od
            forow publicznych, ze ma m. in. chronic przed koniecznoscia ignorowania postow
            osob wykraczajacych poza pewne ramy.
          • lexus400 Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 16:58
            krakus.mp napisał:

> ...forum Automobil?
            >
            > W ten sposób powinniście głosować nad każdym z nas.
            > Czy tu są osoby które nie mają sobie nic do zarzucenia?

Zabrzmi to może nieskromnie ale ja sobie nie mam nic do zarzucenia, owszem mam
            czasami inne zdanie niż np. marekatlanta, crannmer, franek itd....ale jeszcze
            nikogo nie obraziłem i każdego z wymienionych szanuję za wyrażanie swoich opinii
            i szanowanie moich. Nie wiem kto może Ciebie bardziej wnerwiać niż wspomniany
            fastaxe, gdyż ja też starałem się z początku nawiązać z nim kontakt, jednak
            zostałem również zmieszany z gównem. W tym temacie mam jakże odmienne zdanie od
            Twojego ale nie napiszę do Ciebie, że jesteś głupek czy też użyję innego
            epitetu. Demokracja demokracją ale chamstwo to już inna para kaloszy.
            • crannmer Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 18:59
              Primo dzieki za komplement :-)

lexus400 napisał:
              > Nie wiem kto może Ciebie bardziej wnerwiać niż wspomniany
              > fastaxe

Mozesz trzy razy zgadywac. Dla ulatwienia: rzeczona osobe wymieniles powyzej z
              nicka :-)
              • lexus400 Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 19:55
                crannmer napisał:

> Primo dzieki za komplement :-)
                >
                > lexus400 napisał:
                > > Nie wiem kto może Ciebie bardziej wnerwiać niż wspomniany
                > > fastaxe
                >
                > Mozesz trzy razy zgadywac. Dla ulatwienia: rzeczona osobe wymieniles powyzej z
                > nicka :-)

hehehehe nie no crannmer wiesz, ze wymieniłem Cię tylko dla przykładu bo kilka
                nazwijmy to scysji z Twoim udziałem widziałem ale jak dla mnie Twoje argumenty
                są konstruktywne co nie znaczy, że są również konstruktywne dla xeikona, którego
                już "wywaliłem" z forum ;D
              • fastaxe77 Protestuję!! 23.03.10, 20:11
                Pytania som tyndencyjne!!! :-(

www.youtube.com/watch?v=hoAW813xYuQ
                • fastaxe77 Re: Protestuję!! errata 23.03.10, 20:13
                  ;-)
                  tak ma być. ;)
          • tomek854 Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 17:00
            Wiesz, ty też wielu wkurzasz (akurat nie mnie, ja się już przyzwyczaiłem) ale
            Tobie nie można zarzucić naumyślnego trollowania. Ty nie siedzisz przed ekranem
            fapfapując się jedną ręką a drugą wypisując te wspaniałe, dowcipne i błyskotliwe
            tyrady udowadniające tym wszystkim kretynom po drugiej stronie że przy Tobie są
            nikim.

Ty nie usiłujesz wykazać swoich tez o budowie świata opierając się na gadkach
            jakiegoś tam amerykańskiego komika.

I ty nawet jak masz poglądy które większość z nas uważa za idiotyczne (np to, że
            to my prowokujemy i obrażamy fastaxe a nie że jest odwrotnie) to potrafisz je w
            kulturalny sposób wyargumentować tak, że nawet nie zgadzając się z Tobą
            obdarzamy pewnym szacunkiem Twoją postawę, tak jak Ty szanujesz nasze zdanie.

I to jest ta fundamentalna różnica.

Tak, fastaxe nie jest pierwszym chamem i prostakiem który zawitał do nas na
            forum. Ale jest pierwszym, który z oślim uporem próbuje prowokować i obrażać
            wszystkich wokół a jest przy tym za głupi na to, żeby zauważyć że tak naprawdę
            jego działania przynoszą odwrotny skutek od zamierzonego. To jest właśnie to co
            widać na przykładzie tego, co podlinkował bodajże rapid:
            www.youtube.com/watch?v=ddPnppzxbfU
            My lubimy upośledzone zwierzęta i jesteśmy w stanie się nimi zaopiekować,
            tolerować pewne ich niedoskonałości czerpać radość z obcowania z nimi. Ale
            jeżeli przez większość czasu taki kundel wkurwiająco szczeka i kąsa po łydkach
            to po prostu dostanie kopa i zleci z tej pierzynki. I tyle :-)
            • tomek854 Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 17:02
              NIe ten link. Ale tamten też jest dobry. A chodziło mi o ten:
              www.youtube.com/watch?v=jjfeNnKZhLo
            • krakus.mp Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 21:40
              tomek854 napisał:

> Wiesz, ty też wielu wkurzasz (akurat nie mnie, ja się już przyzwyczaiłem) ale
              > Tobie nie można zarzucić naumyślnego trollowania. Ty nie siedzisz przed ekranem
              > fapfapując się jedną ręką a drugą wypisując te wspaniałe, dowcipne i błyskotliw
              > e
              > tyrady udowadniające tym wszystkim kretynom po drugiej stronie że przy Tobie są
              > nikim.
              >
              Powiedziałem kiedyś Lexusowi jak gościłem u niego na kawie, że lubię prowokować
              na forum.
              Często celowo piszę coś, co wiem że wywoła burzę na forum. Czasem celowo
              wypowiadam swoje radykalne poglądy, chociaż nie całkiem się z nimi utożsamiam. A
              wszystko po to by kogos wnerwić. Ot, mam taki wredny charakter.:)
              Ale tak całkiem serio, to chyba jestem dobrym człowiekiem bo potrafię się
              zlitować nad każdą, boską istotą.
              A to czy ktoś mnie na forum lubi czy nie, nie ma dla mnie znaczenia.
              • tomek854 Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 21:45
                > Często celowo piszę coś, co wiem że wywoła burzę na forum. Czasem celowo
                > wypowiadam swoje radykalne poglądy, chociaż nie całkiem się z nimi utożsamiam.

Bo ty jesteś trollem. Tylko że nie złośliwym a łagodnym. A poza tym piszesz też
                ciekawie, więc nie tylko trollem :-)
                • krakus.mp Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 21:55
                  tomek854 napisał:

> > Często celowo piszę coś, co wiem że wywoła burzę na forum. Czasem celowo
                  > > wypowiadam swoje radykalne poglądy, chociaż nie całkiem się z nimi utożsa
                  > miam.
                  >
                  > Bo ty jesteś trollem. Tylko że nie złośliwym a łagodnym. A poza tym piszesz też
                  > ciekawie, więc nie tylko trollem :-)

A są trolle nie złośliwe?
                  Troll to troll. Skoro tak uważasz, to przez grzeczność nie protestuję.
                  • tomek854 Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 24.03.10, 00:16
                    > Troll to troll. Skoro tak uważasz, to przez grzeczność nie protestuję.

To nie że ja uważam tylko z definicji trolla - piszesz coś z czym się nie
                    zgadzasz tylko po to, żeby narobić rabanu :-)

Jesteś więc naszym oswojonym trollem. NIe wszystkie trolle są złe - muminki na
                    przykład są całkiem sympatyczne ;-)
              • fastaxe77 Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 22:12
                > tomek854 napisał: > > > Wiesz, ty też wielu wkurzasz (akurat nie mnie, ja się już przyzwyczaiłem) > ale > > Tobie nie można zarzucić naumyślnego trollowania. Ty nie siedzisz przed e > kranem > > fapfapując się jedną ręką a drugą wypisując te wspaniałe, dowcipne i błys > kotliw > > e > > tyrady udowadniające tym wszystkim kretynom po drugiej stronie że przy To> bie są nikim.
                > >

fapfapując?!
                niektórzy, oprócz niskiej samooceny, po trzy ręce mają... ;)
          • franek-b Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 18:06
            > Ja uważam,że Fastaxe powinien tu zostać. A to czy należy go prowokować do
            > działania (obrażania) zależy od każdego z nas.

he he ciekawa logika :-) nooo kurczę muszę przemyśleć swoje postępowanie.

> Na tym forum muszą być zatargi, bo piszą tu różni ludzie. Jeżeli byśmy byli
            > jednacy i zawsze się ze sobą zgadzali, to forum nie powinno istnieć.

a poważniej mówiąc, to się z tym zgadzam w 100% ale powinieneś dodać jeden warunek: szacunek dla rozmówcy i jego zdania. Jak widać nie jestem jedyny w tej opinii.
            • tomek854 Re: Czy pan lub pani X powinni być użytkownikami 23.03.10, 18:15
              Ja już wiem, jak to ująć prostymi słowami.

"Ja uważam tak a wy inaczej, no to trudno" albo "Ja uważam tak a wy inaczej,
              kulturalnie dyskutujmy i róbmy wszystko żeby przekonać drugą stronę" - postawa
              wskazana i na szczęscie większość forumowiczów pod tą kategorie podpada.
              "Ja uważam tak a wy inaczej, a jak Wam się nie podoba to całujcie mnie tam gdzie
              Wojskowa Komisja Lekarska zagląda" - postawa tolerowana, czasem się nam tacy
              zdarzają
              "W sumie nieistotne co kto uważa. Po prostu jesteście głupie chuje" - postawa
              nieakceptowana. I z taką właśnie postawą mamy tu do czynienia...
    • franek-b Tak 23.03.10, 18:11
      to nie jest wariant, który dopuszczam po przemyśleniach.
      Jak się nie szanuje rozmówców to nie ma co szukać taka osoba na Automobilu.
      Pierwszy raz jestem za tym by kogoś usunąć (a parę przypadków już było takich), bo jakoś różnego rodzaju namolność w poglądach mi nie przeszkadza, ale tutaj granica została wg mnie zdecydowanie przekroczona.
      • tomek854 Re: Tak 23.03.10, 19:46
        To znaczy nie czy tak? :D
        • franek-b Re: Tak 23.03.10, 22:46
          > To znaczy nie czy tak? :D

Tak ale nie, czyli pisząc tak miałem na mysli nie, bo podwójne przeczenie to tak, czyli tak znaczy podwónie nie :-P ;-)

no chyba nie masz wątpliwości jak zagłosowałem:-)
      • ballbreaker Re: Tak 23.03.10, 21:02
        kur... Franek mnie zmylil i z rozpedu po zakonczeniu lektury watku machnalem na
        "tak"... a ogolnie ja mimo ze jestem glownie czytaczem, to juz zdazylem sie nie
        raz zirytowac... gosciu o ile czasem ma wg mnie do powiedzenia cos sensownego,
        to robi to w sposob zenujacy...
        • fastaxe77 Re: Tak 23.03.10, 21:06
          ballbreaker napisał:
          kur... Franek mnie zmylil i z rozpedu po zakonczeniu lektury watku machnalem na > "tak"...

No to jest już nas dwóch!
          Ciekawe co to za .... ten trzeci? :-D
          • tomek854 Re: Tak 23.03.10, 21:23
            ballbreaker napisał:
            > kur... Franek mnie zmylil i z rozpedu po zakonczeniu lektury watku > machnalem na > > "tak"...

fastaxe77 napisał:>
            > No to jest już nas dwóch!

Ty też głosowałeś na to że jesteś fajny tylko przez pomyłkę? :D
            • krakus.mp Re: Tak 23.03.10, 21:48
              Ja zagłosowałem na TAK.
              Bronię Fastaxe dlatego,że czytając jego "produkcję" zastanawiam się który z Was
              pierwszy mu "dowali".
              Lubię jak coś się dzieje na forum i wywalając Fastaxa należałoby wywalić
              wszystkich "zadymiarzy", ze mną na czele.
              Zastanawiające jest to, że jeszcze nie zabrał głosu sam przenajmądrzejszy nasz
              ojciec założyciel. Pewnie waży słowa, by nie musiał się sam wylogować z forum za
              chamska odzywkę. Np, taka jaką puscił parę lat temu do greenblacka, gdy ten
              nazwał go smieciem.:)
              • fastaxe77 Re: Tak 23.03.10, 22:16
                krakus.mp napisał:
                Ja zagłosowałem na TAK.

No wiesz krakus...
                Tego się po Tobie nie spodziewałem. :(

Żart!!! ;-)
              • franek-b Re: Tak 23.03.10, 22:37

> Lubię jak coś się dzieje na forum i wywalając Fastaxa należałoby wywalić
                > wszystkich "zadymiarzy", ze mną na czele.

Krakus już dawno chciałem Tobie to napisać, że wg mojego osądu, to jego tak bronisz, ponieważ gość jest Twoim 'wanna be'... Ale za przyzwoity gość z Ciebie, by rzygać na wszystkich w około z uśmiechem na ustach.
                Twoje zadymy są prowokujące, ale nie czuję się po przeczytaniu posta jakbym stał pod oknami akademika po zaliczonej sesji...
                • tomek854 Re: Tak 24.03.10, 00:17
                  A może nie wanna-be tylko alter ego?

Wiesz - Dr Krakus i Mr Fastaxe... :-)
                  • franek-b Re: Tak 24.03.10, 00:28
                    No właśnie zastanawiałem się czy alter ego... ale jak nazwa wskazuje jest to alternatywne 'ja' czyli ja rozumiem, takie zupełnei inne od mojego pokazywanego normalnie. A krakus pokazuje tylko nie do konca... chciałby ale się boi...
                • krakus.mp Re: Tak 24.03.10, 17:14
                  franek-b napisał:

>
                  > > Lubię jak coś się dzieje na forum i wywalając Fastaxa należałoby wywalić
                  > > wszystkich "zadymiarzy", ze mną na czele.
                  >
                  > Krakus już dawno chciałem Tobie to napisać, że wg mojego osądu, to jego tak bro
                  > nisz, ponieważ gość jest Twoim 'wanna be'... Ale za przyzwoity gość z Ciebie, b
                  > y rzygać na wszystkich w około z uśmiechem na ustach.
                  > Twoje zadymy są prowokujące, ale nie czuję się po przeczytaniu posta jakbym sta
                  > ł pod oknami akademika po zaliczonej sesji...
                  >
                  Ja od nikogo nie oczekuję, by był dla mnie miły i wyrozumiały.
                  Często piszę to co myślę i czuję. Pamiętasz moje posty o Jędrzejczak? Jeżeli
                  piszę,że znane osoby powinny trafić do pierdla za swoje przewinienia (Otylia,
                  Stockinger, Lepper i wielu innych) to robię to w myśl równości społecznej.Bo
                  zwyczajny zjadacz polskiego chleba pierdział by w pasiak bez dwóch zdań za takie
                  same grzechy jak ci sławni.
                  A fastaxe bronię, bo jego obecność tu mi nie przeszkadza. Nawet zaczyna mnie bawić?
    • sherlock_holmes Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 21:51
      Głupia sprawa, ale nie zajmę zdania - po prostu nie wiem o co chodzi, bo za rzadko czytam forum :(
    • sven_b Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 22:12
      www.youtube.com/watch?v=MfGS4NpGNJg
      • krakus.mp Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 22:21
        sven_b napisał:

> www.youtube.com/watch?v=MfGS4NpGNJg

Chyba cię p....o!
      • franek-b Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 22:30
        pull the trigger... jakoś też mam takie skojarzenia. Zalazł za skórę...
      • fastaxe77 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 22:43
        sven_b napisał:

> www.youtube.com/watch?v=MfGS4NpGNJg

Normalnie, posrałem sie w gacie ze strachu, jak nie przymierzając jakaś sikorka!
        Ty swen nie strasz, nie strasz, bo...
        i ty zrobisz kupe w majtki :)
        Lepiej ustosunkuj się wreszcie do tego:

forum.gazeta.pl/forum/w,14718,108965687,109075502,Re_Nareszcie_Jest_Rekord_swiata_.html
        Ps

Pewny jesteś,że nie o ten filmik ci chodziło?

www.youtube.com/watch?v=X4nViQEsT7E
        Szwarceneger to z ciebie żaden.
        Ale technikę i ambicję masz. ;)
      • ballbreaker Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 22:57
        jak trzeba to sluze odpowiednim sprzetem, nawet sztuk 2 :]
        • fastaxe77 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 23.03.10, 23:09
          no, to nie pozostaje nic innego jak rozpocząć intenzywny trening :-(
          tylko żeby mi czarna była i bez żadnych cekinów! ;)
          • bassooner Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 07:59
            chyba za rzadko tutaj bywam, bo do ww nie jestem w stanie w żaden sposób się
            ustosunkować... ;-(((
            • marekatlanta71 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 14:37
              Brak ustosunkowania sie w przypadku relacji mezczyzna-mezczyzna to raczej dobry
              objaw. :)
    • winnix Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 14:56
      Ja tam uważam, że powinien zostać. Dlaczego? Już wyjaśniam.

Sami go nakręcacie, dyskutując, prowokując i napinając się na jego czasami chamskie teksty. Ile Wy macie lat? Ja się ciskałam w ten sposób jak byłam młoda i głupia, teraz jak czytam, że Fastaxe zaczyna bluzgać, to po prostu ignoruję i nie odpisuję, a nie podtrzymuję dyskusję doprowadzając ją do kuriozalnej formy. Teraz natomiast wszyscy się poobrażaliście i, jak napisałam w innym wątku, choćby tu Zdrowaś Mario recytował, to dostanie po pysku tak dla zasady.

Druga sprawa jest taka, że mówicie o obrażaniu. Dlaczego nie wywalaliście krakusa jak obrażał w niewybrednych słowach? Bo część z Was zna go osobiście i to powoduje, że macie już bardziej liberalny do niego stosunek.

Reasumując, chłopak czasami chlapie literkami bez sensu, ale umie też pisać normalnie, jego błąd polega na tym, że jeszcze mu się chce wszczynać awantury choćby o tych nieszczęsnych motocyklistów. Mnie się na przykład już średnio chce, bo wiele jest na forum osób, które są w tym temacie niereformowalne, czasem coś napiszę, ale krucjaty wszczynać nie będę. Jakbyście nie podejmowali rękawicy i nie zacietrzewiali się jak mali chłopcy, to "problem" byłby znacznie mniejszy, a możliwe, że w końcu Fastaxe przestałby bluzgać. A tak to wygląda mniej więcej jak:
      - Głupi jesteś!
      - To ty jesteś głupi!
      - Ale ty jesteś głupszy!
      - A ty najgłupszy na świecie!

I tak dalej, i tak dalej.
      • marekatlanta71 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 15:04
        I Tym wywodem spowodowalas ze zmienilem zdanie - jestem teraz za wywaleniem.
        Dlaczego? Bo jezeli jedna osoba jest katalizatorem wszelkich brzydkich zachowan
        reszty uczestnikow forum, to najmniej inwazyjna metoda eliminacji chamstwa jest
        usuniecie tej jednej osoby. Pomimo ze nie jest ona znaczaco bardziej chamska od
        reszty. Ale po jej usunieciu reszta przestanie sie znizac do jej poziomu. Opcja
        B byloby usuniecie wszystkich ktorzy sie w nieladne utarczki slowne z fastaxe
        wdali, ale to bylaby czystka na miare Stalina. Wiec chirurgicznie proponuje i
        znowu bedzie nirvana.
        • winnix Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 15:10
          > Dlaczego? Bo jezeli jedna osoba jest katalizatorem wszelkich
          brzydkich zachowan
          > reszty uczestnikow forum, to najmniej inwazyjna metoda eliminacji
          chamstwa jest
          > usuniecie tej jednej osoby.

Pytanie jak daleko chamstwo by zaszło, gdyby pozostali się nie
          napinali i nie podtrzymywali stylu dyskusji. Bo z całym szacunkiem,
          ale dla mnie określenie "jełop" niewiele się różni w wydźwięku od
          "trzeba w dzieciństwie wiele razy głową w szczebelki walnąć" czy
          jakoś tak. Po prostu drugie jest gównem zawiniętym w sreberko.

Dla mnie różnica polega na tym, że część użytkowników forum obraża
          przenośniami i aluzjami, a fastaxe wali prosto z mostu. Od kiedy to
          ładna forma obrażania jest akceptowalna?
          • marekatlanta71 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 17:16
            Chyba nie przeczytalas dokladnie mojej wypowiedzi. O to samo mi chodzi :)
          • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 17:51
            > Pytanie jak daleko chamstwo by zaszło, gdyby pozostali się nie
            > napinali i nie podtrzymywali stylu dyskusji.

Mam inne pytanie: czy do owego chamstwa w ogóle by DOSZŁO gdyby go tu nie było?
        • fastaxe77 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 27.03.10, 15:25
          marekatlanta71 napisał:

> I Tym wywodem spowodowalas ze zmienilem zdanie - jestem teraz za wywaleniem.

I tym sposobem Winnie The Pooh, która jest przecież sympatycznym misiem - zrobiła mi niedźwiedzią przysługę... ;)
          • winnix Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 29.03.10, 10:16
            Sorry, w końcu Winnie był(-a) misiem o małym rozumku ;))))
      • mrzagi01 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 15:07
        winnix napisała:

> Dlaczego nie wywalaliście kraku
        > sa

Krakus okresowo cyklicznie wywala się z forum sam :))))
      • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 15:08
        > Sami go nakręcacie, dyskutując, prowokując i napinając się na jego czasami cham
        > skie teksty.

Czasami...?

Ile Wy macie lat?

Wystarczająco, żeby nie musieć się w to bawić.

Ja się ciskałam w ten sposób jak byłam młoda i g
        > łupia, teraz jak czytam, że Fastaxe zaczyna bluzgać, to po prostu ignoruję i ni
        > e odpisuję, a nie podtrzymuję dyskusję doprowadzając ją do kuriozalnej formy.

Mimo wszystko jest w tym jakaś przewrotna rozrywka - mnie np. wciąż fascynuje że
        tacy ludzie obracają sobie wszystko do góry nogami...

Poza tym problem z fastaxe jest taki, ze jak się go będzie ignorować, to on
        będzie dalej krzyczał. Przykład: zignorowaliśmy w sumie jego post o 457 na
        godzinę, to zaczął go wklejać w inne wątki.

Jak go będziemy w ogóle ignorować to nam całe forum zaspamuje tym chłamem w
        nadziei, że w końcu uda sie mu nas sprowokować. Owszem, mozemy go wziąć na
        przeczekanie, ale po co, jak go można od razu wywalić?

> Druga sprawa jest taka, że mówicie o obrażaniu. Dlaczego nie wywalaliście kraku
        > sa jak obrażał w niewybrednych słowach?

Ja sobie nie przypominam, żeby krakus był aż taki uciążliwy. Pamiętam wiele
        przykładów w których forumowicze dali sobie po głowie, ale to zawsze był element
        dyskusji a nie cel sam w sobie.

> Reasumując, chłopak czasami chlapie literkami bez sensu, ale umie też pisać nor
        > malnie, jego błąd polega na tym
        ...że nie korzysta z tej umiejętności :-)

A tak to wygląda mniej więcej
        > jak:
        > - Głupi jesteś!
        > - To ty jesteś głupi!
        > - Ale ty jesteś głupszy!
        > - A ty najgłupszy na świecie!

Niestety, ale problem wygląda nieco inaczej.

Fastaxe: głupi jesteś
        Forumowicz: <ignoruje i zakłada drugi wątek>
        Fastaxe: <w drugim wątku> Mówiłem w tamtym wątku że jesteś głupi!!!

Poza tym: fastaxe niejednemu z nas oznajmił, że wrzuca nas na ignora. Widocznie
        jednak znudziło mu się życie bez kłotni, bo wygląda na to, że znowu nas widzi. :-)

Skoro jesteśmy dla niego tacy niedobrzy a on taki biedniusi, to po co nas
        odkliknął?
        • winnix Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 15:33
          > Wystarczająco, żeby nie musieć się w to bawić

No właśnie się w to bawicie. A teraz on ma być wywalony z forum, bo się wciągacie w przepychanki.

> Jak go będziemy w ogóle ignorować to nam całe forum zaspamuje tym chłamem w
          > nadziei, że w końcu uda sie mu nas sprowokować. Owszem, mozemy go wziąć na
          > przeczekanie, ale po co, jak go można od razu wywalić?

Żeby nie zamykać się w kółku wzajemnej adoracji?

> Ja sobie nie przypominam, żeby krakus był aż taki uciążliwy. Pamiętam wiele
          > przykładów w których forumowicze dali sobie po głowie, ale to zawsze był elemen
          > t
          > dyskusji a nie cel sam w sobie

Ja pamiętam określenia, które do dyskusji nie wnosiły nic, ale to było dawno temu, zanim Krakus przeszedł szok osobowościowy. Nie zmienia to faktu, ze takie sytuacje były. Łącznie z tekstami do mnie, że wie kim jestem i wydaje mi się, że jestem anonimowa, a on zna o mnie prawdę.

> Skoro jesteśmy dla niego tacy niedobrzy a on taki biedniusi, to po co nas
          > odkliknął?

Bo bawi go prowokowanie Was i patrzenie jak się napinacie? Dziecinne, ale nie jest to przestępstwo.
          • krakus.mp Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 17:02
            winnix napisała:

Nie zmienia to faktu, ze takie s
            > ytuacje były. Łącznie z tekstami do mnie, że wie kim jestem i wydaje mi się, że
            > jestem anonimowa, a on zna o mnie prawdę.

Szanowna koleżanko z forum.
            Czy możesz mi na prive ( albo w formie linku) przypomnieć liedy, w jakich
            okolicznościach i z jakiego powodu skierowałem do Ciebie powyższe słowa?
            Daję słowo honoru, że ich nie pamiętam.
            Jeżeli są one prawdziwe, to się chyba ze wstydu spalę.:)

Przecież to brzmi jak szantaż, a ja nigdy nie uciekam do takiej metody.
            Proszę o konkrety.

>
            • winnix Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 19:29
              Poszło na priva.
          • tomek854 Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 17:21
            > Bo bawi go prowokowanie Was i patrzenie jak się napinacie? Dziecinne, ale nie j
            > est to przestępstwo.

NIe nie jest. Jak słusznie zauważyłaś, my się bawimy w to samo. Ale my nie
            przekraczamy pewnej linii - on tak.
      • krakus.mp Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 16:52

winnix napisała:

>
        > Druga sprawa jest taka, że mówicie o obrażaniu. Dlaczego nie wywalaliście kraku
        > sa jak obrażał w niewybrednych słowach? Bo część z Was zna go osobiście i to po
        > woduje, że macie już bardziej liberalny do niego stosunek.

:)))

Szkoda że nie mam okazji poznać w realu Ciebie. Wydajesz mi się pokrewna duszą.
        A co do mojego wywalania z forum, to fakt jest taki że sam o to prosiłem. Po
        prostu czasem czuję potrzebę zrobienia sobie wakacji od automobilowego
        towarzystwa i aby mnie nie kusiło odpisywanie na posty, wolę nie mieć dostępu do
        forum jako pełnoprawny automobilista.
        Był okres,że byłem adminem tego forum (jako współzałożyciel i autor
        nazwy). Gdy bym teraz miał taką możliwość, to pewnie ktoś dawno by się z nami
        rozstał.
      • franek-b Re: Czy fastaxe ma być uzytkownikiem tego forum? 24.03.10, 17:45
        Rozwala mnie ten tok rozumowania. Stosując analogię, to Polska jest winna II wojny światowej bo zamiast oddać korytarz gdański (a potem całą resztę jak Czesi) to stroiła fochy i dali opór, więc Hitler jest niewinny.

Jedno z praw Newtona mówi: akcja = reakcja. I tak jest w tym wypadku, nikt z założeniem nie podchodzi do tej osoby z przekonaniem by mu przypierdzielić. Są zasady na forum formułowania myśli w określony sposób tj bez robienia wycieczek osobistych (nie o obrażanie chodzi, mnie ta osoba nie obraziła) a on ich nie stosuje. Dorabianie ideologii, że chodzi o tematy poruszane jest nie na miejscu, bo wszyscy to podkreślają, że to nie o to chodzi.
        I tyle w tym temacie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka