aankaa 22.03.04, 18:51 i tak sobie myślę, że lepsze nówki letnie niż 5-letnie zimowe a że nie wybieram się w daleką podróż, będę przemieszczać się w godzinach "normalnych" (znaczy się 9 rano - 9 wieczór) - to chyba głupio nie zrobiłam ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 19:04 Ja juz sie chwalilem i nadal sobie chwale :) Szczegolnie ostatnia droga (2x prawie 150km droga ekspresowa) przekonala mnie, ze na suchej jezdni letnia opona trzyma lepeij przy temperaturach powyzej 0st.C. Na pewno w moim wypadku nie bez znaczenia jest fakt, ze letnie gumy sa szersze o 20mm i o 10% nizszym profilu niz zimowe. Coz, w zimie sa kompromisy - waska opona jest swietna w ciezkich warunkach, szersza swietna na suchy asfalt. Ja wybralem pierwsza opcje :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 19:48 aankaa napisała: > i tak sobie myślę, że lepsze nówki letnie niż 5-letnie zimowe > > a że nie wybieram się w daleką podróż, będę przemieszczać się w > godzinach "normalnych" (znaczy się 9 rano - 9 wieczór) - to chyba głupio nie > zrobiłam ... Witam. A ja jeszcze poczekam.Nauczony doświadczeniem,kiedy sobie przy służbowym autku zmieniłem buciki na letnie i nagle spadła wielki śnieg.Musiałem tego samego dnia windować Omegę i zmieniać szybciutko na zimówki,bo nazajutrz miałem do Zakopca jechać. dlatego lepiej zrobię jak zaczekam do połowy kwietnia,tym bardziej dlatego że często jeżdżę po górach. Szacuneczek. Odpowiedz Link
aankaa Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 20:12 ale ja jeżdżę po centralnej III Najjaśniejszej i to tylko w mieście (póki co) - dlatego się odważyłam Odpowiedz Link
betty-bt Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 20:31 Tez mam letnie od kilku dni. U mnie juz od miesiaca wiosna, ale wkrotce jade do Polski i troche sie boje, ze gdzies po drodze spotkam jeszcze snieg. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 21:43 betty-bt napisała: > Tez mam letnie od kilku dni. U mnie juz od miesiaca wiosna, ale wkrotce jade do > > Polski i troche sie boje, ze gdzies po drodze spotkam jeszcze snieg. > ???? :)))))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: no to mam już letnia kapcie 23.03.04, 00:25 Z czego sie chichrasz? ;-) Od 8-miu lat jezdze do Polski na Wielkanoc i za kazdym razem jak juz zdecyduje sie na letnie opony, to gdzies w srodku drogi lezy lub pada jeszcze snieg. Najczesciej kolo Szczecina :-( I nie smiej sie. Ja na letnich strasznie boje sie jezdzic zima. Odpowiedz Link
krakus.mp odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 10:43 betty-bt napisała: > Z czego sie chichrasz? ;-) > Od 8-miu lat jezdze do Polski na Wielkanoc i za kazdym razem jak juz zdecyduje > sie na letnie opony, to gdzies w srodku drogi lezy lub pada jeszcze snieg. > Najczesciej kolo Szczecina :-( > I nie smiej sie. Ja na letnich strasznie boje sie jezdzic zima. > Cześć. Uprzejmie informuję Szanowną Koleżankę,że nie śmiałem się z tego,iż ona boi się jechać na letnich oponkach. Takie obawy świadczą o profesjonalnym podejściu Szanownej Koleżanki do zagadnienia związanego z bezpieczeństwem na drodze i dbałością o własne zdrowie! ;-) Ten uśmieszek pojawił się u mnie z innego powodu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
betty-bt Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 12:06 Wiem, wiem... tak zabawnie zdanie sklecilam :))) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 13:28 betty-bt napisała: > Wiem, wiem... tak zabawnie zdanie sklecilam :))) Też nie chodzi o zdanie. "Kombinuj dziewczyno aż..." Pozdrawiam. > Odpowiedz Link
aankaa Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 13:45 jak się złoży moją literówkę z tytułu z odpowiedzią Betty - :DDDDDDD • Re: no to mam już letnia kapcie betty-bt ... Tez mam letnie od kilku dni. Odpowiedz Link
betty-bt Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 14:12 Ja nie wiem o co biega ;-( Ale nie mam Ci za zle. Tez sie czesto smieje z roznych rzeczy i nikt nie wie osohozi :-) Odpowiedz Link
aankaa Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 14:20 zapomnij, że chodziło o opony i przeczytaj jeszcze raz :P Odpowiedz Link
betty-bt Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 14:29 No kapcie. Czasem mowia o oponach przeciez. To kapci sie czepiliscie? ;-) Odpowiedz Link
aankaa Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 14:34 a jakbyś w ogóle przestała myśleć motoryzacyjnie ? Odpowiedz Link
betty-bt Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 14:49 Dreczycielko.. :-) No kapcie! Obuwie domowe :-) Odpowiedz Link
aankaa Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 14:56 eh, Tobie to jak dziecku ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 15:00 wysłałam @ na gazetę (i na wszelki wypadek na tlen) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 15:03 aankaa napisała: > eh, Tobie to jak dziecku ;) "Mam już letnią ....." "Ja też...." Pozdrawiam. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 15:11 krakus.mp napisał: > aankaa napisała: > > > eh, Tobie to jak dziecku ;) > > > "Mam już letnią ....." > > "Ja też...." > Pozdrawiam. A ja i tak o czym innym myślałem,choć to też rzuciło mi się w oczy. Odpowiedz Link
betty-bt Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 15:41 krakus.mp napisał: > A ja i tak o czym innym myślałem,choć to też rzuciło mi się w oczy. Tak, juz odebralam maila. Odpowiedz: TAK! :-) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 16:25 betty-bt napisała: > Tak, juz odebralam maila. Odpowiedz: TAK! :-) > Ciiiicho! Bo jeszcze pomyślą że Cię o rękę prosiłem. :)))))))) Odpowiedz Link
aankaa Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 17:22 czy ja o czymś nie wiem ???? Odpowiedz Link
betty-bt Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 17:33 No o tym to ja akurat tez nic nie wiem! Chyba, ze opona tez mozna zaobraczkowac? ;-) Odpowiedz Link
aankaa Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 17:39 to chyba wygodniej na szyję zarzucić Odpowiedz Link
betty-bt Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 17:46 Ciekawe zabawy mozna wymyslec z opona :-) Odpowiedz Link
aankaa Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 17:48 można ją jeszcze użyć jako blokady drzwi, np. ... ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 15:11 a Tobie, świńtuchu, jedno w głowie ;) (zresztą, mi też) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 15:15 aankaa napisała: > a Tobie, świńtuchu, jedno w głowie ;) > > > > > > > > > > > > > > (zresztą, mi też) Tak to już jest w moim wieku,że tylko pomarzyć można :))))))))) Odpowiedz Link
krakus.mp A ja ciągle myślę i nie jestem pewien.... 23.03.04, 15:18 ....czy zakładać gumki,czy nie? Odpowiedz Link
betty-bt Re: A ja ciągle myślę i nie jestem pewien.... 23.03.04, 15:45 krakus.mp napisał: > ....czy zakładać gumki,czy nie? To pytanie czesto zadaja sobie swiezo upieczeni "kierowcy". Jako, ze juz dobrych kilka lat "prowadze" zawsze powtarzam gdy mnie ktos pyta. Oczywiscie, ze zakladac! Nie wyobrazam sobie "jazdy" bez. Bez to duze ryzyko i takie szalenstwa czesto koncza sie "wypadkiem" ;))) Odpowiedz Link
lexus400 Re: A ja ciągle myślę i nie jestem pewien.... 23.03.04, 16:05 ....piwo, gumki, kapcie, rozpusta chyba zbyt wolno myślę bo nie kumam z tego nic a nic:)))) Tak sobie tylko czytałem.:)) Pzdr. Niekumaty Odpowiedz Link
aankaa Re: A ja ciągle myślę i nie jestem pewien.... 23.03.04, 17:24 wiosna, Psze Pana, wiosna :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: A ja ciągle myślę i nie jestem pewien.... 23.03.04, 16:26 betty-bt napisała: > krakus.mp napisał: > > > ....czy zakładać gumki,czy nie? > > To pytanie czesto zadaja sobie swiezo upieczeni "kierowcy". Jako, ze juz > dobrych kilka lat "prowadze" zawsze powtarzam gdy mnie ktos pyta. Oczywiscie, > ze zakladac! Nie wyobrazam sobie "jazdy" bez. Bez to duze ryzyko i takie > szalenstwa czesto koncza sie "wypadkiem" ;))) > > Betty,Ty chyba masz licencję rajdową?! :))))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: A ja ciągle myślę i nie jestem pewien.... 23.03.04, 17:36 krakus.mp napisał: > Betty,Ty chyba masz licencję rajdową?! :))))) Mam papiery lepsze niz licencja do zabijania ;-) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: A ja ciągle myślę i nie jestem pewien.... 23.03.04, 21:27 betty-bt napisała: > krakus.mp napisał: > > > Betty,Ty chyba masz licencję rajdową?! :))))) > > Mam papiery lepsze niz licencja do zabijania ;-) > > > > Hmmmm! Zaczynam się bać. Betty jako agentka FBI? :))))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 15:39 aankaa napisała: > eh, Tobie to jak dziecku ;) Oj, no bo ja strasznie dziecinna jeszcze jestem: Co do raczki, to do buzki ;-) Bardzo prosze nie komentowac powyzszego! Wolalabym nie kontynuowac tego tematu na Automobilu :))) Odebralam maile! Teraz juz kumam... ;-) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 16:29 betty-bt napisała: > aankaa napisała: > > > eh, Tobie to jak dziecku ;) > > Oj, no bo ja strasznie dziecinna jeszcze jestem: Co do raczki, to do buzki ;-) A może by się tak pobawić najpierw,a potem do buzi? :)))) > > Bardzo prosze nie komentowac powyzszego! Wolalabym nie kontynuowac tego tematu > na Automobilu :))) Nie wytrzymałem.Też jestem dzieciuch! > > Odebralam maile! Teraz juz kumam... ;-) > > > Odpowiedz Link
betty-bt Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 17:40 krakus.mp napisał: > A może by się tak pobawić najpierw,a potem do buzi? :)))) E tam. Tylko wstydliwe dzieciuchy czaja sie dlugo przed wzieciem do buzi ;-P Aaaaaa! Juz wiecej nie przyjde na to DZIECINNE forum!!! Co za "infantylne" towarzystwo :))) Basta!!! :-) Odpowiedz Link
aankaa Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 17:49 betty-bt napisała: > Aaaaaa! Juz wiecej nie przyjde na to DZIECINNE forum!!! Co za "infantylne" > towarzystwo :))) no chyba nie piszesz tego poważnie !!! Odpowiedz Link
betty-bt Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 12:07 Nie zauwazyles, ze czesto mi sie zdarza? Czasem jak popatrze na to, co napisalam, to samej smiac mi sie chce :))) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: odpowiedzialność koleżanki betty. 23.03.04, 13:25 betty-bt napisała: Czasem jak popatrze na to, co > napisalam, to samej smiac mi sie chce :))) No co Ty! Nie zawsze! Czasem też potrafisz szpileczkę włożyć. :))))))))))))) > Odpowiedz Link
aankaa Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 21:58 betty-bt napisała: > Tez mam letnie od kilku dni. U mnie juz od miesiaca wiosna, ale wkrotce jade > do Polski i troche sie boje, ze gdzies po drodze spotkam jeszcze snieg. Ty się nie bój śniegu na drodze Ty się bój spotkania forumowego :)) Odpowiedz Link
lexus400 Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 22:01 aankaa napisała: > betty-bt napisała: > > > Tez mam letnie od kilku dni. U mnie juz od miesiaca wiosna, ale wkrotce ja > de > > do Polski i troche sie boje, ze gdzies po drodze spotkam jeszcze snieg. > > > Ty się nie bój śniegu na drodze > Ty się bój spotkania forumowego :)) ...czy to znaczy aankaa,że Ty jesteś taka groźna ???? kurde zaczynam sam się bać ewentualnego spotkania.:)))) Pzdr. Odpowiedz Link
betty-bt Re: no to mam już letnia kapcie 23.03.04, 00:27 Planujesz cos strasznego na spotkanie? Ja tym razem na musze to jakos tak sobie ustawic, zeby moc tez wypic i poszalec. Auto na tydzien w garazu zostawie :-) Odpowiedz Link
tody1305 Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 23:45 > ale wkrotce jade do Polski i troche sie boje, ze gdzies po drodze spotkam jeszcze snieg. > No. A w latach trzydziestych zagranica myślała,że u nas po ulicach chodzą niedźwiedzie. ;) pozdrawiam Odpowiedz Link
betty-bt Re: no to mam już letnia kapcie 23.03.04, 00:28 tody1305 napisał: > No. A w latach trzydziestych zagranica myślała,że u nas po ulicach chodzą > niedźwiedzie. ;) > pozdrawiam ;))) no tak to jakos mi glupio wyszlo... Odpowiedz Link
lexus400 Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 21:02 ...a ja zgodnie z tradycją zmieniam 1-go kwietnia (to nie żart):)) Pzdr. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 21:46 lexus400 napisał: > ...a ja zgodnie z tradycją zmieniam 1-go kwietnia (to nie żart):)) > Pzdr. > I to mi się podoba,kolego! Wcześniej tylko "centusie" zmieniają,którzy myślą że jak temperatura wskazuje + 10 stopni,to zimówki się ścierają w błyskawicznym tempie.Nic podobnego,pod warunkiem że nie jeździ się jak wariat i nie rusza z piskiem opon. Odpowiedz Link
lexus400 Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 21:55 krakus.mp napisał: > lexus400 napisał: > > > ...a ja zgodnie z tradycją zmieniam 1-go kwietnia (to nie żart):)) > > Pzdr. > > > > I to mi się podoba,kolego! > Wcześniej tylko "centusie" zmieniają,którzy myślą że jak temperatura wskazuje + > > 10 stopni,to zimówki się ścierają w błyskawicznym tempie.Nic podobnego,pod > warunkiem że nie jeździ się jak wariat i nie rusza z piskiem opon. > ...całe szczęście,że od ruszania z piskiem opon ratuje mnie TRC, a co do jazdy jak wariat to już z tego wyrosłem - ale nie powiem abym się na drodze pierd...ł:)))) Pzdr. krakus - kiedy wypijemy browarka??? Odpowiedz Link
krakus.mp Re: no to mam już letnia kapcie 22.03.04, 22:31 lexus400 napisał: > krakus - kiedy wypijemy browarka??? No właśnie,kiedy? Coś trzeba uradzić z tym spotkaniem forumowym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aankaa i tak oto z poważnego wątku motoryzacyjnego 23.03.04, 15:18 zeszliśmy na piwo i rozpustę :DD Odpowiedz Link
loveandpeace Re: i tak oto z poważnego wątku motoryzacyjnego 23.03.04, 17:27 no wlasnie :-))))))) ja pilnie caly ten watek przeczytalam z gory na dol bo myslalam ze beda tu jakies rewelacje na temat opon zimowych i letnich, a tu piwo i rozpusta i seksualne aluzje :-))))) ladnie, ladnie. serdecznosci lip Odpowiedz Link
aankaa rewelacji na temat opon nie zauważyłaś 23.03.04, 17:40 a rozpustę - od razu ?!?!? eh, wiosna wszystkim w głowie ... Odpowiedz Link
betty-bt Re: i tak oto z poważnego wątku motoryzacyjnego 23.03.04, 17:42 W niektorych watkach rewelacji motoryzacyjnych trzeba szukac miedzy wierszami ;- ) Odpowiedz Link
aankaa Re: i tak oto z poważnego wątku motoryzacyjnego 23.03.04, 17:51 betty-bt napisała: > W niektorych watkach rewelacji motoryzacyjnych trzeba szukac miedzy wierszami ;-) albo zupełnie gdzie indziej :P Odpowiedz Link
loveandpeace Re: i tak oto z poważnego wątku motoryzacyjnego 23.03.04, 18:34 > betty-bt napisała: > > > W niektorych watkach rewelacji motoryzacyjnych trzeba szukac miedzy > wierszami ;-) kiedy ja juz przekartkowalam kilkadziesiat ksiazek z wierszami i nigdzie nie widze miedzy nimi rewelacji na temat opon... :) serdecznie lip Odpowiedz Link
aankaa to...Ty...tu...wiersze... 23.03.04, 18:42 a napisane było jak wół: > Chyba, ze opona tez mozna zaobraczkowac? ;-) > to chyba wygodniej na szyję zarzucić > można ją jeszcze użyć jako blokady drzwi, np. ... ;) Odpowiedz Link
lexus400 Re: to...Ty...tu...wiersze... 23.03.04, 20:51 aankaa napisała: > a napisane było jak wół: > > > Chyba, ze opona tez mozna zaobraczkowac? ;-) > > to chyba wygodniej na szyję zarzucić > > można ją jeszcze użyć jako blokady drzwi, np. ... ;) > > ....ja nadal jestem niekumaty:)))) o czym Wy piszecie kobiety?????:::)))))))))) Pzdr. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: to...Ty...tu...wiersze... 23.03.04, 21:33 lexus400 napisał: > aankaa napisała: > > > a napisane było jak wół: > > > > > Chyba, ze opona tez mozna zaobraczkowac? ;-) > > > to chyba wygodniej na szyję zarzucić > > > można ją jeszcze użyć jako blokady drzwi, np. ... ;) > > > > > > > ....ja nadal jestem niekumaty:)))) > o czym Wy piszecie kobiety?????:::)))))))))) > Pzdr. > lEXIU,SKUMASZ WE WŁAŚCIWYM MOMENCIE. Musisz tylko być czujny,bo nasze forumowe kobietki są przebiegłe i jak się tylko spotkają to wspólnie stworzą duet (trio) nie do pokonania. Na dodatek betty chyba jest agentką z licencją na zapijanie ( to nie pomyłka). :)))))))))) Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link
lexus400 Re: to...Ty...tu...wiersze... 23.03.04, 21:36 ...kurde krakus - aż strach się bać:)) na spotkanie forumowe to chyba przyjadę ze swoim pieskiem (champion wilczur) może będę bezpieczny?? PS. kiedy będziesz w moich okolicach?? Pzdr. Odpowiedz Link
aankaa pan, tu panie Pogorzelski, wilczurem 23.03.04, 21:40 się zasłaniać chcesz ... a spotkanie coraz bliżej ... Odpowiedz Link
lexus400 Re: pan, tu panie Pogorzelski, wilczurem 23.03.04, 21:42 ...no wiesz aankaa, ja się taki bezbronny czuję:)) Pzdr. Odpowiedz Link
lexus400 Re: dodaj sobie (?) otuchy 23.03.04, 21:56 aankaa napisała: > wypucowanymi gumami hahaha. Poszło Ci na e-mail - odbierz. Pzdr. Odpowiedz Link
lexus400 Re: to...Ty...tu...wiersze... 23.03.04, 21:57 ...krakus a gdzie Cię wcięło??? Pzdr. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: to...Ty...tu...wiersze... 23.03.04, 23:19 lexus400 napisał: > ...krakus a gdzie Cię wcięło??? > Pzdr. > Już jestem. Musiałem po żonusię pojechać i do domku przywieźć.Potem foczkę do garażu schować i już jestem. Mamzamiar pobyć troszkę jeszcze przy kompie. Odpowiedz Link
tralalumpek a ja jeszcze nie mam letnich kapci/nt 23.03.04, 22:13 bo nie ma czasu zmienic Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: no to mam już letniE kapcie 24.03.04, 09:36 Pieknie, ledwie na delegacje wyjade, a juz lecicie ze spamem :))) A na przyszlosc uwazaj z tytulami watkow :PPPPP Odpowiedz Link
betty-bt Re: no to mam już letniE kapcie 24.03.04, 10:58 sherlock_holmes napisał: > A na przyszlosc uwazaj z tytulami watkow... ... bo Sherlock tez jest tylko czlowiekiem i nie moze zachowac zimnej krwi czytajac taki watek ;-) Pogadalby z nami, ale mu nie wypada ;-P Odpowiedz Link
krakus.mp Re: no to mam już letniE kapcie 24.03.04, 19:02 betty-bt napisała: > sherlock_holmes napisał: > > > > A na przyszlosc uwazaj z tytulami watkow... > > ... bo Sherlock tez jest tylko czlowiekiem i nie moze zachowac zimnej krwi > czytajac taki watek ;-) > Pogadalby z nami, ale mu nie wypada ;-P A zauważyliście,że jak SH ma delegację ,to od razu forum się ożywia.:))))) Jaki z tego wniosek? :)))))) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12223 Można mieć wielu przyjaciół,lecz niewielu można nazwać "prawdziwymi". krakus.mp Odpowiedz Link
aankaa SH na delegację !!!!!!!!!!! 24.03.04, 19:12 jak firma chytra - możemy (a w zasadzie - powinniśmy) dorzucić się do diety :)) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: SH na delegację !!!!!!!!!!! 24.03.04, 19:28 aankaa napisała: > jak firma chytra - możemy (a w zasadzie - powinniśmy) dorzucić się do diety :)) Nie bądźmy tacy do przodu> Wystarczy jak SH zafundujemy....żoneczkę.:)))) Ona już się nim zaopiekuje na dłużej niż delegacja.:))))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: SH na delegację !!!!!!!!!!! 24.03.04, 19:38 krakus.mp napisał: > aankaa napisała: > > > jak firma chytra - możemy (a w zasadzie - powinniśmy) dorzucić się do > diety :)) > Wg ustawy, calodzienna dieta to 21zl - sprobujcie za to wyzyc... > > Nie bądźmy tacy do przodu> Wystarczy jak SH zafundujemy....żoneczkę.:)))) > Ona już się nim zaopiekuje na dłużej niż delegacja.:))))) Czy wygladam na takiego desperata, ze az trzeba mi zony na sile szukac? chociaz - jesli bylaby fajna i polecuialaby na mnie nie tylko ze wzgledu na to, ze ja poprosicie (oplacicie?). Ale dobrze - skoro wolicie forum beze mnie (bo wtedy sie rozwija), pojde sobie, chlip, chlip :(((( Odpowiedz Link
aankaa nie płacz SH 24.03.04, 19:44 za 21 zł/dzień da się wyżyć - patrz posłowie, co za 500/miesiąc "się poświęcili" żony nie będziemy Ci szukać - sama się znajdzie ... (tu SPECJALNIE nie wstawiam emotikona) a na forum zaglądaj - wszak jesteś jego solą <cmok> Odpowiedz Link
krakus.mp Re: SH na delegację !!!!!!!!!!! 24.03.04, 20:08 sherlock_holmes napisał: > Ale dobrze - skoro wolicie forum beze mnie (bo wtedy sie rozwija), pojde sobie, > chlip, chlip :(((( > Nie płakusiaj SH. Chodzi tylko o to,abyś nie musiał sam gotować i abyś miał inną rozrywkę niż śledzenie forum.Zostaw to tym,co mają dosyć małżeństwa.:)))))) A posty zawsze możesz założyć,byle nie były śmiertelnie poważne bo powagi to mam dosyć w pracy i na ulicy. Pozdrawiam.:))))) Odpowiedz Link
aankaa tia ... 24.03.04, 19:39 a jak ona, żoneczka, będzie "forumowa" - to co wtedy ??? Odpowiedz Link
aankaa powrót do tematu forum - opony !!! 24.03.04, 19:41 mam letnie Dębica Fr(u)go - czekam na "baty" za kupienie tego badziewia ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: powrót do tematu forum - opony !!! 24.03.04, 19:56 Dostaniesz baty, bo nie ma letnich opon Debica Fr(u)go :) (prawdopodobnie mialo byc: Frigo?). Byc moze chodzilo Ci o Furio, Vivo albo Passio? Moja opinia o Debicy jest niezmienna i stala - nigdy juz nie kupie opon tej marki :) W podobnej cenie kupilem opony Dayton - o niebo, a wrecz o 3 nieba lepsza :))) Ale skoro juz kupilas - lepsze nowe letnie niz stare zimowe, szczegolnie w lecie :) Odpowiedz Link
aankaa mea culpa 24.03.04, 20:00 passio, paaaaaaassssssssiiiiiiioooooooooo i co tam jeszcze :)) a skąd Fr(u)go ? - soczek (!!!) piję :((( Odpowiedz Link
krakus.mp Re: mea culpa 24.03.04, 20:09 aankaa napisała: > passio, paaaaaaassssssssiiiiiiioooooooooo > i co tam jeszcze :)) > > a skąd Fr(u)go ? - soczek (!!!) piję :((( No to frugo!Z pasją i na zdrowie. Odpowiedz Link
aankaa wolałabym coś bardziej ... 24.03.04, 20:31 krakus.mp napisał: > No to frugo!Z pasją i na zdrowie. a raczej mniej ... motoryzacyjnego :P (SH - wybacz !!) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: no to mam już letnia kapcie 31.03.04, 11:31 Kontynuujac napoczeta mysl - wiosna idzie. Ech... Pospamuje troche, ale nic mi sie nie chce, tzn. wlasnie sie chce - ale zupelnie nie ejst to zwiazane z forum :P Pozdrowienia dla wszystkich, ktorym tez wiosna uderza do glowy... Odpowiedz Link
krakus.mp Co z tego ze idzie wiosna... 31.03.04, 12:41 sherlock_holmes napisał: > Kontynuujac napoczeta mysl - wiosna idzie. Ech... Pospamuje troche, ale nic mi > sie nie chce, tzn. wlasnie sie chce - ale zupelnie nie ejst to zwiazane z > forum :P > Pozdrowienia dla wszystkich, ktorym tez wiosna uderza do glowy... > Niestety,ale nie potrafię się cieszyć z nadejścia wiosny.Mam wiele problemów do pokonania w ciągu najbliższych miesięcy i nie myślę o wiośnie. I też nie mam ochoty na cokolwiek, no może z wyjątkiem jednej rzeczy. :)))) Odpowiedz Link