Dodaj do ulubionych

Na wywiadówce byłem

09.09.15, 13:51
I na zakończenie sprawy formalne. Proszę, aby państwo wypełniki listę z aktualnymi adresami do e-dziennika. Siedząc na końcu miałem już ładny ogląd sytuacji i lekko się zdumiałem. Wyłapałem takie 2 kwiatki jak daisy33@ i ruda_ruda_priv@ :) Celowo nie podaję domen, żebyście nie zrobili obory, ale do daisy33 sam chętnie bym napisał. Tato-kolega z ławki przytomnie zasugerował, że ruda_ruda to może chodzić o ruda tu i ruda tam... I razem cicho zarechotaliśmy.
Obserwuj wątek
    • franek-b Re: Na wywiadówce byłem 09.09.15, 15:01
      Dobre :-)
    • edek40 Re: Na wywiadówce byłem 09.09.15, 15:29
      Ale takie ruda_ruda powinno byc pisane jedno nad drugim :))))
    • qqbek A jemu tylko... 09.09.15, 17:45
      ...zabawy w "kosiarza stokrotek" w głowie ;)
      Z drugiej strony - ja najczęściej korzystam z najprostszej możliwej poczty. Mam maile ze swoim nazwiskiem w Google i Outlook-u (to na wypadek, gdybym wpadł na pomysł telefon z WP kiedyś kupić)... a nie zawsze to najlepsze wyjście.

Odnośnie zaś adresów - jeden z moich klientów (mała, kilkuosobowa firma, przyłazi właściciel zawsze): gonzo_penetrator@
      • truskava Re: A jemu tylko... 09.09.15, 18:14
        qqbek napisał:

> (...) gonzo_penetrator@

gościu 50+, lekarz - wielki_ptak@
        ksywka jeszcze ze studiów.
        • lobuzek1 Re: A jemu tylko... 09.09.15, 19:31
          Ja też byłem na zebraniu w przedszkolu. Wymiękam, bo to co niektórzy rodzice potrafią pierd.... to przechodzi ludzkie pojęcie. Nie wiem ile trzeba myśleć, żeby pół godziny dyskutować o wyższości wycieczki do Pacanowa nad wyjazdem do Rabki. Muszę kurna iść na piwo do sąsiada, bo mam dość.
          • qqbek Re: A jemu tylko... 09.09.15, 19:37
            Ja mam w piątek "wywiadówkę" w przedszkolu. Ale rok stażu przedszkolaka małej hartuje nie tylko dziecko... rodziców też (znaczy się pójdę pewnie na wódkę, co się będę z piwem rozdrabniał?).
          • sven_b Re: A jemu tylko... 10.09.15, 12:20
            Mam podobne obserwacje. O pierdołach bez końca, w sprawach trudnych i ważnych obraz olejny. Natomiast za ogrodzeniem szkoły jęzory na najwyższych obrotach mogą chodzić godzinę i dłużej. Nie ważne, że zimno i zawiewa.
    • dwiesciepompka Re: Na wywiadówce byłem 09.09.15, 19:41
      Ja kiedyś dostałem maila rekrutacyjnego od "Cyc cycu cycowski".
      • bassooner ty też! 09.09.15, 19:56
        bo ja byłem i to nawet razem ze ślubną! wywiadówka typowo organizacyjna bo to przeskok do IV klasy więc i nauczyciele i wychowawczyni nowa. rodzice (mamy) te same więc już opatrzone ale w przedszkolu a właściwie w zerówce przedszkolnej dwie są warte jakiegoś fantazyjnego maila... niestety nie znam ;-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka