krakus.mp 13.11.03, 21:55 Witam. Proszę o maile na skrzynkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strongwaz Re: Kto z szanownych forumowiczów posiada Ładę i 14.11.03, 08:43 Ja miałem 2105 poj,1.2 ; 4 biegi przez trzy i pół roku,w rodzinie było ich chyba 6,z ojcem i stryjem zjedliśmy na nich zęby,ale to super samochody!( dlatego też mam taki nick) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Kto z szanownych forumowiczów posiada Ładę i 14.11.03, 15:25 Witam. Chodzi mi o ludzi jeżdżących obecnie ładami. Pozostało mi troszkę części(nowych) do różnych modeli łady i chętnie je komuś oddam za Czapkę gruszek. Odpowiedz Link
niknejm Re: Kto z szanownych forumowiczów posiada Ładę i 14.11.03, 17:56 Miło z Twojej strony :-) Pzdr Niknejm Odpowiedz Link
mejson.e5 Organy 14.11.03, 23:18 krakus.mp napisał: > Pozostało mi troszkę części(nowych) do różnych modeli łady i chętnie je komuś > oddam za Czapkę gruszek. Dorzucę tylny most po przebiegu 50kkm, Polmozbyt kazał wymienić, bo buczało, a okazało się, że buczały łożyska w przednich kołach (!). Leży w garażu od 8 lat... Pozdrawiam, Mejson Odpowiedz Link
strongwaz POCZEKAJCIE!! 19.11.03, 13:35 Poczekajcie z tymi częściami,jakieś 30 lat ,zamierzam wtedy założyć muzeum łady i dłubać przy nich do nieprzytomnosci.... Odpowiedz Link