gabrielle 01.01.10, 00:27 Mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy od poprzedniego. A teraz spać! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 00:40 Mam nadzieję, że ... o kurczę, znowu te trzy kropki ... Zaraz pójdę spać, ale muszę wyartykułować ... o! udało się, choć trudne ono słowo jest, musi być lepszy!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 00:43 Jak mus, to mus. Dzień dobry i żeby każdy taki w Nowym! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 00:49 gabrielle napisała: > Mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy od poprzedniego. > > A teraz spać! Musi być lepszy. Spać-chyba żartujesz!Dopiero się rozkręcam(w ściąganiu filmu i popijaniu winka) Odpowiedz Link
aganoreg Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 00:53 Ale o co chodzi? Jeszcze Sylwestra, a tu juz Mieczyslawa opijaja? Odpowiedz Link
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 01:00 No! To dla Aganoreg najlepszego!! Bo już też ma! Odpowiedz Link
aganoreg Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 01:02 No! Doczekalam Wszystkiego dobrego na dzis i na caly rok Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 01:07 A kto by spał w taką noc? Oprócz Groha, rzecz jasna, hihi. Ale ja dopiero się rozkręcam. Zostało mi jeszcze pół butelki "Toro negro" i z każdym łykiem świat wydaje mi się piękniejszy. Cieszmy się chwilą, przecież już nigdy nie spotkamy się tak młodo Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 01:12 Dołączam, bom dziwnie rozbudzona po zdobyciu Berlina czy innego Wała Pomorskiego Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 01:12 Dzwonił kolega z ostrego dyżuru, już przyszywa pierwsze urwane palce. Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 01:16 Jezu, żeby mu się tylko nie pomylił kciuk ze środkowym, bo ofiara będzie miała już do końca życia przechlapane Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 01:21 U nas straż pożarna też miała zabawę, bo jakiś dureń z balkonu ostrzał prowadził. Już po emocjach. Odpowiedz Link
aganoreg Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 01:28 U mnie tez juz spokoj, troche postrzelali, troche pospiewali i ciiiisza. Odpowiedz Link
lylika Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 01:42 Po kanonadzie, Tycjan wkroczył do mieszkania i ułożył się u mężydła na łóżku. Można gasić światła. Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 01:39 E, to w krzach było wyjątkowo spokojnie. Taka mgła, że nie tylko kanonadę, ale i cały świat pochłonęła, jak kiedyś u pana Baronowego Myklanda. Aż boję się wyjść na papierosa, bo pamiętam, że w takim muślinie bardzo łatwo można zwinąć rzeczywistość i zamknąć ją w dłoni Odpowiedz Link
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 09:48 Kaca nie mam, to dziwne. Śnieg pada, to normalne, zima przecież. Witam. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 10:10 Witam wszystkich w ten piękny, zimowy dzień Sylwester był super, właśnie wstałam A teraz czas powrotu do normalności, czyli - jadę po dziecko. A tak miło było odpocząć od niego Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 10:39 Witam w piękne zimowe przedpołudnie,kaca nie mam,ale zaraz muszę do pracy,a pospałabym jeszcze. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 11:21 Bez kaca, bez śniegu, ale mroźno. Dziś noworoczne ognisko, zaś będę miała zwęglony przodek i przemarznięty zadek, ale co tam! Dzień dobry! Odpowiedz Link
orale Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 11:23 rodzinne odgarnianie śniegu przede mną, przez noc pięęęęęęknie napadało. Lęcę zrobić pierwszego orzełka w tym roku Odpowiedz Link
aganoreg Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 11:53 Witam! Slonecznie, +1.5*. Ide nad rzeke, zobaczyc czy dalej wylewa. Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 12:55 Witam noworocznie! My już po pierwszym odśnieżaniu. Mam wrażenie, że nie ostatnim. Ależ napadało! Odpowiedz Link
lylika Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 13:20 Pierwsze odśnieżanie było w nocy. Witam wszystkich. Odpowiedz Link
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 12:49 A aniołek? Nie żeby mi był do czegoś potrzebny, ale może tak na wszelki wypadek? Odpowiedz Link
gabrielle Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 13:28 Spać! Pewnie, że spać. Miałam dziś jechać na spacer, ale obudziłam się o 9, wypuściłam smsa badającego sytuację, okazało się, że jednak śpimy, bo jesteśmy nieprzytomne. To poszłam spać i wstałam dwadzieścia po dwunastej. Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 14:24 Zaraz idziemy na spacer, ale zanim wyjdę, to jeszcze chwilę posłucham, bo właśnie znalazłam: www.youtube.com/watch?v=7A9xWYZD55U&translated=1 Proszę, niech tylko nikt nie mówi, że to nie jest piękne, bo nie uwierzę. Czy ktoś zna francuski? Bo niby wiem, że to jest bardzo smutna piosenka o tym, że wszystko pada: śnieg, miłość i w ogóle, niby biało, a rozpacz czarna, ale ja od zawsze słyszę: tom z Bela leże... Odpowiedz Link
orale Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 15:08 Nowy rok zawsze z marszem Radetzkiego www.youtube.com/watch?v=46k7Gp5L0v4 w tym roku dodatkowe atrakcje stroje od Valentino, ach ta czerwona... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 15:14 Facet ryczy jak zarzynany bawół, że kobita nie przyjdzie do niego wieczorem. Generalnie to jest bardzo optymistyczna piosenka o ptaszkach, okolicznościach przyrody i padającym śniegu. Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 17:55 stara.gropa napisała: > Facet ryczy jak zarzynany bawół Bardzo dziękuję za tłumaczenie, Stara Gropo, ale z tym bawołem to chyba trochę przesadziłaś, mam wrażenie. Zarzynany ryczy o wiele rozpaczliwiej i na pewno nie tak: laaa la la laaa la la la, i nie tak cienko: u u u uuuu! Wiem, bo prawie codziennie słyszę w radio, jak taki jeden śpiewa: ... jak bawoła głos... I to nie jest to samo, co Adamo, na pewno. A w lesie nic nie śpiewa i cisza taka, że aż w uszach dzwoni, za to pięknie, jak w bajce. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 18:10 Weź poprawkę na to Groho że to jest francuski bawół, więc ryczy z finezją i wdziękiem iście paryskim. Odpowiedz Link
orale Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 15:21 dla Eulalijiiiii specjalnie orło-anioł Odpowiedz Link
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 15:52 Bardzo dziękuję) Bardzo ładne! Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 16:22 gabrielle napisała: > Mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy od poprzedniego. > ...i oby ta Twoja nadzieja się sprawdziła! Witam w nowym roku. Odpowiedz Link
orale Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 18:36 Rewers sobie obejrzałam. No, no, no no no...... świetne kino Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 18:53 Gdzie ten śnieg? U nas ino mróz, nawet przy ognisku długo się nie dało pobyć, mamy aktualnie -8 i wiatr dokostny. Zgodnie z przypuszczeniami mam osmalony przodek i odmrożony zadek. A w drodze powrotnej złapaliśmy się na pipidówkowy pokaz sztucznych ogni - no klękajcie narody, Europa! Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 19:11 Ewo - zapraszam! Śnieg, mróz, sztuczne europejskie ognie przez 24 godziny na dobęKomuś chyba sylwester się przedłużył i wyrabia normę Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 01.01.10, 19:28 U mnie też śniegu dostatek,zapraszamMróz niewielki,ale na szosach ślisko,pierwszy raz w życiu widziałam jak samochód zatańczył na jezdni,na szczęście jechał ostrożnie,więc widok nie był imponujący. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 09:45 Gdzie! Ten! Śnieg!????? Bry. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 10:37 hop siup, sniegu dowala przez caly czas - mozemy fabryke balwanow otworzyc i jeszcze na export starczy. Czesc w nowym roku. Ladnie wyglada 2010 Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 10:40 Poproszę o średnią dostawę ekspresową! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 10:48 Ja tez mogę troczkę dorzucić,dzień dobry Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 10:59 to sle! od nadmiaru to rozne takie sie moze zalegnac Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 11:32 Jak się położył, tak leży.Śnieg oczywiście.Dzień dobry Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 11:37 Taki miś by misię przydał, połozyłabym go sobie w zaspach przed domem Witam śnieżnie. Odpowiedz Link
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 11:40 Znowu pada, będzie czyściutko. Witam. Odpowiedz Link
aganoreg Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 11:57 Podrzuccie troche sniegu! Tu napadalo dwa tygodnie temu, w swieta stopnialo i nawet zdazylo powodz zrobic. Teraz powrot do normalnosci Witam! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 13:16 Tylko my dwie mamy taką wybrakowaną pogodę? Odpowiedz Link
gabrielle Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 13:17 Wczoraj padało, dziś nie pada, nie stopniało. Będę dziś przez to brnąć i tuptać. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 13:42 Jam trzecia, też nie ma śniegu Cześć noworocznie! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 14:00 tak sie zastanawiam jakby tu najlepiej podeslac. Moze tak, powinno zadzialac: Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 14:11 Asiu, to działa, zaczęło padać! Naprawdę!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 14:26 Czy widzicie to samo, co ja? Pada, czy nie, pogoda, czy niepogoda - Asi krówka zawsze maszeruje dzielnie, jak gdyby nigdy nic. I nie wiem, jak Szanownym, ale mnie takie podejście bardzo się podoba, bardzo. Do aury, do życia i w ogóle. Urocze stworzenie, słowo daję. Nawet nie musi gwizdać na wszystko: fiu fiu fiu, wystarczy, gdy tak sobie idzie, ciągle idzie w stronę słońca Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 14:35 Ja już dawno udzieliłam krówce pochwały na piśmie Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 14:49 orale napisała: > Asię na prezesa A krówkę na prezydenta! Odpowiedz Link
aganoreg Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 14:42 Skoro o krowie... Dla mnie ona idzie w strone wschodzacego slonca, ale zastanawiam sie, czy wszystkie krowy sa inochodami, czy ta Asina jest indywidualistka? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 14:44 To cyba oczywiste, że to nie jest krowa jak wszystkie! Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 14:46 Ja również, ale dopiero dzisiaj mamy okazję widzieć, że w śniegu też doskonale sobie radzi. Poza tym, trwam w nieustającym zachwycie Odpowiedz Link
aganoreg Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 14:54 Aha, bo wiem, ze konia mozna wyszkolic, ale ze krowe tez? Kurcze, Asia ma talent A ja pierwsza Asie zglosilam na prezesa! Ja! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 15:14 wiecie co? Cuda i dziwy - u mnie przestalo tak mniej wiecej kiedy u Ewy zaczelo. Alez ja potrafie ! Ciekawe jakim cudem dalo by sie prezesowac przez morze ??? Obrazkami bym sterowala towarzystwem. Czekaj Agano, zaraz ciebie zaczne windowac na stolek Odpowiedz Link
aganoreg Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 15:20 Asiu, ja sie zle prezentuje na stolkach Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 17:30 Asiu, chyba za morzem znów wali śnieg, bo u mnie tylko popudrowało. No ale w plenerze bosko Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 17:54 U mnie troszeczkę, troszeczkę ale też pada Dzięki! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 21:31 Dołączam się do zachwytów i podziwiania krówki Asi Odpowiedz Link
gabrielle Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 02.01.10, 22:07 Łomatko! Padać to nie pada, ale zaczęło wiać. I jak widzę zapowiedzi kolejnego mrozu, to mam dreszcze przerażenia. Odpowiedz Link
orale Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 09:40 Dzień dobry pora chwytać za łopaty i śnieg odgarniać miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 09:42 Ciuteczkę popadało, świat jak ciasto oprószone cukrem pudrem. Ładnie będzie na łonie. Dzień dobry! Odpowiedz Link
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 10:08 Ładnie świat wygląda. Chyba pójdę go dokładniej obejrzeć. Witam. Odpowiedz Link
gabrielle Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 10:11 Słońce świeci, wyspałam się pierwszy raz od hoho i jeszcze dłużej, kawa w moim nowym kubku, dziko dobry humor od wczoraj. Dzień dobry Odpowiedz Link
heniulaa Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 10:54 Dry! Łopaty do śniegu nie mam no i dzikie zwierze dziś we mnie siedzi tylko szkoda, że to leniwiec... Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 13:28 Dzień dobry! Uffff dojechałam jak ta sardynka do Krk. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 13:42 Dzień dobry wszystkim. W prezencie noworocznym dostałam dupoślizg. Właśnie byłam go wypróbować na sporej górce. Ale jazda! Śnieg mam wszędzie. Dosłownie. Ktoś nam rabnął natomiast sanki dziecięce i Puchatek zasuwa piechotą. Stał dziś pod górką, ryczał z radości, jak mamunia bączki kręciła i kazał mi apiać zasuwać z powrotem na górę. Sadysta mały. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 14:24 cos mu sie od zycia nalezy po kradziezy sanek. A swoja droga to zeby takiemu zlodziejowi z nosa cieklo do maja. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 16:39 I niech go swędzi tam, gdzie się nie moze podrapać. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 17:17 Widziałam pług odśnieżający ulice!!! Nic to??? Ha - po raz pierwszy tej zimy.Poza miastem to było, więc czekam kiedy w mieście się pokaże.Miałby co robić, oj miałby,śniegu po kolana. Dzień dobry Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 17:47 asia.sthm napisała: > A swoja droga to zeby takiemu zlodziejowi z nosa cieklo do maja. Ja nie ten złodziej,ale i mnie tak źle życzysz? Jam alergiczka,a tu już za chwileczkę,już za momencik olchy i leszczyny zaczną pylić i pylić będą do początku maja.Potem topola i brzoza dadzą się we znaki (do końca maja),a ja na te w/w badziewia właśnie jestem wrażliwa. Niestraszne mi za to trawy,bylica i komosy,tudzież alternarie i cladosporia-to dla mnie pikuś,sorry,Pan Pikuś! Lato jest moje,bezalergiczne! Ale żeby tak zaraz źle życzyć,no nie wiem,nie wiem,chyba się zastanowię nad moim uwielbieniem do Ciebie,Asiu. Odpowiedz Link
gabrielle Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 17:54 Cytrynka, nie przypominaj! Trawy, jakieś dziadostwo w marcu i KOTY! Ja, kociara, uczulona na koty! Dlatego też z biciem serca jechałam w sierpniu do dzidki. Okazało się jednak, że tabletki, wziewne leki i krople do oczu dają radę i kicałam sobie jak młody zajączek przeganiając kociska z pokoju do pokoju. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 17:55 Dobry...,Śniegu po kolana,mrozu trochę,roboty za dużo,nie można by tego trochę wyporcjować sprawiedliwiej? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 19:00 Cześć! Noworocznie witam się z SzanPaństwem, po Sylwestrze - z Szampaństwem Nowy Rok przywitałam w Toruniu - jestem zauroczona tym miastem!! Nigdy dotąd tam nie byłam i nagle łup - odkryłam, że mamy takie urokliwe miejsce na polskiej Ziemi Przypomina mi trochę Aachen. Jest po prostu piękny. Ćwiczyliśmy tężyznę fizyczną i oglądaliśmy, co się dało. Są zabytki. Jest Filutek. Jest Kargul z Pawlakiem. Jest osiołek. Jest nawet.... Smok Toruński!! I są dowody, że go tam widziano Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 03.01.10, 21:39 Oooo!Ja mam rodzinkę w Toruniu,popieram,że miasto urokliwe. Odpowiedz Link
gabrielle Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 07:52 Bry. Wstałam o siódmej, dobudzam się garnkiem kawy. Wolę nie wiedzieć, ile stopni za oknem. Odpowiedz Link
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 07:53 Nadal trzyma, -10 Celsjuszków. Trochę szczypie w buzię. Ale miło chrupie pod nogami i ślicznie się skrzy. Witam. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 07:56 czesc rany, ale mi się nie chce pracować Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 08:32 U nas buro, ale jak się dobudzę, pewnie ruszę w plener, bo lubię, jak chrupie Dzień dobry! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 09:16 Dzień dobry. Mogę sobię jeknąć? O żeszszszszszsz... Pierwszy dzień w pracy pod dwóch tygodniach totalnej laby, nie jest lekko, oj nie jest. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 09:57 Mrożno,pod nogami hałdy śniegu( wiosną spłyną same),bez słońca.W minorowym nastroju,na chwilkę wpadłam.Dzień dobry ! Odpowiedz Link
lylika Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 10:00 Dzień dobry. Jak się macie? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 10:13 Mamy się dobrze, czego i wam życzymy. Mielim wybyć do lasu, ale pada śnieg. Nareszcie! Wybędziemy potem Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 12:06 Się mam nieźle, tylko pracować się nie chce, oj nie chce. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 12:38 Wybyłam wsześniej, bo ilekroć się ucieszę, że pada śnieg, natychmiast przestaje. Zresztą padało dziwnie: w powietrzu było, a na ziemię prawie nie opadało. Ale i tak pięknie jest na łonie, o czym donosi czerwononosa. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 12:51 Ja mam taki zapał do pracy, normalnie taaaaaaaki, nawet nie muszę go sobie wmawiać, jak to zwykle robie, przemilcze fakt, że teraz moją pracą jest czytanie Guruy Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 13:05 A odkurz moją sklerozę: na jaki temat będziesz pisała pracę? Licencjacka czy magisterska? Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 13:42 Do pracy, rodacy! Do fabryk! Do roli! Już nowe się jutro wykuwa powoli! OK, już proszę się na mnie nie wkurzać, bo to nie ja, tylko Wały Jagiellońskie, a ich już dawno nie ma. A jak z nami, drodzy Szanowni? Żyją wszyscy po tych świętach? No, to nie ma wyjścia, jednak trzeba do roboty, bo przed nami większe cele, a przed nami nowy świat, razem młodzi przyjaciele, zbudujemy nowy ład, hej! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 13:46 bo przed nami większe cele, Masz na myśli cele wieloosobowe? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 13:56 Albo wielkogabarytowe. Chyba znów mi się przytyło. Idę płakać pod choinką. Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 13:57 No przecież nie klitki. Apartamenty, tylko i wyłącznie. Komfortowe i koedukacyjne Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 14:10 Kociu, nie płacz sama, poczekaj! Jeszcze tylko dzisiaj wykończę takie jedno smaczne i tuczące i przysiądziemy razem Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 16:15 Coś ciekawego dostrzegłam:po dzisiejszym poście grohy z godz.13.57,jest post gabrielle z 1.01. z godz.00....Czy to ja jestem pijana,czy... Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 16:25 Chyba to ja pijana,bo przy tym zapomniałam się przywitać.Dzień dobry szanownym Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 17:16 Dzien dobry wszystkim. Pierwszy dzien w pracy panstwowej, nareszcie moglam troche po urlopie odpoczac... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 04.01.10, 22:10 Wystrzałowe cześć i czołem!! Minął pierwszy dzień w pracy po 11 dniach odpoczynku! I Wiecie co? Nie bolało!! Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 01:34 Ewo, na kryminałach PRL-owskich sobie pracuje (Kłodzińska, Sekuła) i postanowiłam w to wciągnąć tez Gurue, a pisać będe najogolniej o życiu codziennym, o milicji, przestępcach,aaa i licencjat dopiero Odpowiedz Link
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 07:30 Jak dobrze mi się spało, trochę tylko za krótko Witam. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 07:38 no właśnie, ja też za krótko...chyba mój kot zaczął działać wg czasu letniego i budzi mnie przed 5-tą witam wszystkich Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 08:50 Matko, jaki dziś ruch od rana! Dzień dobry! Pomarańczuchu, fajną masz prackę Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 09:02 Dzien dooobry, ciemne moce zostawily mnie w spokoju i nareszcie moglam sie wyspac, jestem szczesliwym czlowiekiem. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 09:02 Dzień dobry Praca, którą się lubi - to skarb.Tego Wam wszystkim życzę. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 10:53 CZeść! Dzięki Senko, to ideał, ciekawe czy nie dałoby się zrobić tak, żeby wszyscy ludzie na świecie robili to co lubią i kochają? Utopia Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 11:14 Cześć. Ja niby też robię to, co lubię, przynajmniej chwilowo. Ale ciśnienei zgubiłam i nieee chceee mi się nic. Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 11:16 Ciekawe, jaki bylby procent tych, ktorzy nade wszystko lubia i kochaja nicnierobienie... Odpowiedz Link
groha Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 11:26 Ewo, spod palców mi to wyjęłaś A kryminały PRL-owskie też lubimy. Może akurat Kłodzińską i Sekułę nie za bardzo, ale ogólnie są takie... niewinne. Odpowiedz Link
lylika Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 11:34 Cześć, Spałam tej nocy 4 godziny i od piątej wcale nie mogę się dobudzić. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 11:44 Cześć, spałam tej nocy niecałe sześć godzin i podejrzanie nie jestem śpiaca, a tak jak Kocio zwykle gubię ciśnienie, i Kocio dzisiaj też zgubił, no i co ja mam o tym wszystkim myśleć?? Dlaczego ja się tak p o d e j r z a n i e dobrze czuję???? Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 17:09 Tak Groho, sa bardzo, a to bardzo niewinne Sekułe mi się bardzo dobrze czyta, podoba mi się, ale Kłodzińska....ekhm, jakby to dypolmatycznie....no, może lepiej przemilcze Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 17:37 Przyznaj się, brałaś wspomaganie. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 18:20 Witam,nie wyspałam się dziś,poza tym 3/4 dnia w pracy. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 18:26 Pomarańczuchu, major Szczęsny i jego wąskie oczy o palącym spojrzeniu! Boskie A Sekuła rzeczywiscie zupełnie nieźle pisała. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 20:13 Perełki się zdarzają, ale całość dość toporna Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 20:34 Potraktuj ją jak Trzymałko i Dzierżankiewicz, a zobaczysz, że to spora zabawa Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 21:33 Witam,przebiję Was w długości snu: 3 godziny i 20 minut,a potem,potem przy życiu trzymała mnie tylko kawa wypijana regularnie w ilości sztuk 9. Teraz czuję,że żyję,ale jak długo jeszcze? Kociowi niniejszym składam serdeczne gratulacje z okazji objęcia funkcji przewodniej w Towarzystwie! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 21:49 Oj cytrynko chyba nie przebijeszmnie zdarzało się spać po ok.godz.,albo po zarwanych 2 nocach iść do pracy,oczywiście było to w czasach kiedy byłam piękna i młoda Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 21:59 Ale ja mówiłam o dzisiejszej nocy! Zazwyczaj sypiam osiem godzin,bo inaczej jestem nieprzytomna,a dziś było tylko tyle. Kiedyś też miałam jak Ty,ale słusznie zauważyłaś,że to było w tamtych czasach gdy byłyśmy piękne i młode,teraz to już tylko "i" zostało Odpowiedz Link
ter.eska Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 22:30 U mnie już nawet i nie zostało(o ile kiedykolwiek było) Odpowiedz Link
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 23:00 Zaliczyłam jakiś koszmar z klawiaturą, literki się miejscami zamieniły, nawet znak zapytania poszedł na ksiuty. Ale już OK, można wyłączyć i iść spać. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 23:04 Przy takim czymś wystarczy wyłączyć i po chwili zaś włączyć. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 05.01.10, 23:52 nom, masz racje, oni wymiatali, pardon, on, takowoz uczynię i odpowiednio się ustosunkuje Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 06.01.10, 07:27 Przeleciałam się po wszystkich wątkach, aby 'objąć' całość Przywitam się jednak w wątku do tego założonym Dzień dobry !!!Miłego dnia. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 06.01.10, 08:10 dobry, dobry ... czy jest szansa, że ja się kiedyś wyśpię ? Odpowiedz Link
eulalija Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 06.01.10, 08:25 Po śmierci kochana Bumbecki, po śmierci wcześniej nie ma szans. Troche wieje i owczarkowej się spacer nie podobał Witam. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 06.01.10, 08:43 Jaś nie doczekł, ale Bumbecko doczeka Dzień dobry! Napisałabym, że prószy snieg, ale nie chcę zapeszyć Odpowiedz Link
konopika Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 06.01.10, 11:05 Witam niezwykle śnieżnie, śnieg pada jak z cebra. Jak ja mam iść z dzieckiem na spacer, czy ja upcham ten wózek? Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Wystrzałowe przywitańsko styczniowe! 06.01.10, 11:39 Się witam. Kiedyś zelżyłam tu ulicę Stawki za to, że mnie przewiała lodowatym wiatrem, a teraz muszę jej oddać honor, bo przechowała moją ukochaną czapkę. Zostałam podwieziona samochodem z którego biegusiem wysiadłam i pognałam załatwiać sprawy zapomniawszy, że w czasie jazdy na kolanach trzymałam czapkę. Przypomniałam sobie wracając. W samochodzie czapki nie było, poszłam bez wielkiej nadziei szukać przy ulicy i proszę bardzo! Jest! Czekała nam mnie 2 godziny, ledwo kilka razy przejechana przez samochody Odpowiedz Link
ter.eska Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 12:11 Witajcie w styczniowe poĹ?udnie.SiedzÄ? sobie w pracy i przeglÄ?dam forum.Za oknem pogodnie i w miarÄ? ciepĹ?o(-5 stopni).MiĹ?ego dnia ĹźyczÄ?. Odpowiedz Link
spokokolarz Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 12:40 Na śniadanie nikotyna i tauryna, gupia jestem, wiem witam Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 14:03 Dzień dobry! Bardzo bry Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 15:32 Na całeeej połaci śnieeeg... I praca skończyła sięęęęę... Pośpiewam sobie, pókim sama w domu, potem mi nie pozwolą. O matko, i jakie durne tłumaczenie. Kto ogląda takie filmidła? Muszę odreagować. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 16:27 kocio_pierzaczek napisała: > Na całeeej połaci śnieeeg... > I praca skończyła sięęęęę... > > Pośpiewam sobie, pókim sama w domu, potem mi nie pozwolą. O matko, i > jakie durne tłumaczenie. Kto ogląda takie filmidła? Muszę odreagować. A co Ty tłumaczyłaś, bo ciekawość mię wzięła i żre???? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 17:15 serial lifestylowy o tym, jak narzeczony w ciągu trzech tygodni sam organizuje ślub i wesele za 12 tys. funtów. Najlepiej bywa z kupnem kiecki. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 17:45 O rany. To zaiste porywający serial Ale przystojny on może przynajmniej. Ten nowożeniec. Zawszeć to ulga w tłumaczeniu Odpowiedz Link
ewa9717 Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 19:39 Co tam kiecka narzeczonego! Nareszcie napadało śniegu, orzełko- aniołki wykonane, zrobiliśmy nawet ekspresowy kuliżek po ścieżce rowerowej Odpowiedz Link
asia.sthm Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 19:58 u nas bylo 20 minusow i wysiadl nam jeden kaloryfer w salonie. Czyli w salonie mam jak w psiarni. Chyba dobrowolnie przy garach postoje, upieke ciasto barona po raz czwarty, albo jakis bardzo dluuuugi bigos poswiateczny. Wiwat kuchnia! Odpowiedz Link
pantaczer Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 20:03 dzień dobry. to ja. zmieniłem tylko nick ze względu na wzniosłość pewnych funkcji niektórych członków TWCh. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 20:06 A ty cholero, juz sie przywitalam w osobnym watku. Pomyslowy jak zwykle! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 20:10 Także witam serdecznie pana T. Odpowiedz Link
lylika Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 20:15 Pantaczer jest zbyt trywialny. Powinien być raczej Książę Małżonek. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 20:17 O matko, jaka ja durna!!!! Już zaczynam łbem walić w ścianę, dam znak, jak się przebiję!!!!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 20:12 Matko! Dawniej von und zu? Odpowiedz Link
orale Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 20:43 ja takoż witam pantaczera Odpowiedz Link
asia.sthm Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 20:46 > pantaczera brzmi jak pinczera protestuje, prosze sie nie spodufalac, stosunkow nam nie psuc tak od razu z grubej rury. Pantaczer wywaczy wybryk prostaczy Odpowiedz Link
orale Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 20:54 protestuje, pinczery to ja kocham ale tylko te husky. Pantaczer absolutnie mi się z pinczerem nie kojarzy Odpowiedz Link
asia.sthm Re: WystrzaĹ?owe przywitaĹ?sko styczniowe! 06.01.10, 21:18 Pantaczer nie, ale twoje > pantaczerem juz tak. Nic nie poradze na skojarzenia. A jesli Pantaczerowi tez tak sie kojarzy, to ja dlatego o wybaczenie poprosilam. Ja nie wiem czy ten Ksiaze Malzonek nie lepszy - tylko z przedzialkiem mi sie kojarzy - zupelnie glupio, wiem wiem ze to nie ten od przedzialka.