Dodaj do ulubionych

styczniowe witanie połowinkowe :)

14.01.10, 08:01
czesc smile troszkę zimno dzisiaj
Obserwuj wątek
    • gabrielle Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 08:53
      Ale słońce! SŁOŃCE!
      • felis2 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 09:11
        Serio? Gdzie?!
        • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 09:28
          U mnie też!!!! Słońce !!! Może to już wiosna ???tongue_out Dzień dobry smile
          • pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 09:33
            zima, zima, zima, pada, pada, śnieg! smile
            Miłego dnia!
          • the_dzidka Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 10:02
            Słońce zwykle wiąże się z mrozem. Znaczy, w zimie tongue_out
            Co dzisiaj widać, słychać i czuć.
            • kocio_pierzaczek Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 10:09
              Ale za to bateryki można sobie podładować.
              Cześć.
              • the_dzidka Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 10:16
                No, mnie się ta zima coraz bardziej podoba smile
                I już coraz dłużej jest jasno!
              • konopika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 10:17
                Witam. Nie ma słońca,nic nie podładuję, ba, nawet rozładuję się kompletnie, idę szczepić dziecko. Już cierpię,on jeszcze nie wie co nas czeka.
                • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 10:42
                  Ot, oka nie odpluszczywszy i powitania nie zauważywszy winkNijakiego
                  słonka ni mo, ale dzień dobry!
                  • lylika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:26
                    Południowa strona domu jest przeraźliwie zakurzona. Słońce to obnażyło niemiłosiernie. Zabieram się za odkurzanie.
                    Po północnej stronie nie odkurzam. Jest czysto. wink
                    • stara.gropa Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:41
                      Dobrze, że mnie nie ma w domu, jak słońce świeci smile
                      • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:43
                        U mnie nie świeci, więc bojkotuję sprzątanie i wyruszam w snieżną
                        dal wink
                        • stara.gropa Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:48
                          Z psim zaprzęgiem?
                          • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:57
                            Brak chętnego psa na etacie. Z kijkami.
                            By, by wink
                            • aganoreg Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:58
                              Nie wiem, o jakim sloncu mowicie, za oknem leje i ciemno.

Ale wreszcie moge sie przywitac (dopoki watek nie przekroczy setki). Dzien dobey!
    • groha Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 13:14
      Witam, witam i o zdrowie pytam.
      Wszystkim zazimionym, zakatarzonym, zapracowanym i zmęczonym coraz bardziej, mam wrażenie, otaczającą nas rzeczywistością, dedykuję chwilę zapomnianego relaksu:
      www.youtube.com/watch?v=SN5S4hE7Kfs
      • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 14:45
        A ja dzis spotkałam idiotę w średnim wieku: jechał sobie rowerem
        przez środek jeziora.
        • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 15:00
          Nawiedzony???
          • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 15:08

Witam. Niech mnie ktoś zabije. Parę osób się ucieszy. Ja też.
        • g0p0s Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 15:11
          Może to był rower dwuśrodowiskowy - lądowo-wodny?
          • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 15:16
            Tak, napędzany oparami. Z pyska.
            Spoko, moze jednak pożyj?
            • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 16:04

Mogę żyć. Zostanę inteligentnym robotnikiem z maturą. I będę zarabiać więcej od
              nauczycieli. O!

Św. Leserze, patronie nierobów i studentów, pozwól nam bezpiecznie z sesyjnych
              wyjść zakrętów...
              • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 16:17
                dzien dobry
                sesja sresja, cholender jasny, trzeba mi bylo studiować, jak pora
                była. Nie mam czasu na nic, a tu jeszcze delegacje i szkolenia
                kilkudniowe, chyba się rozerwę
                • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 16:19

Okej, przestaję marudzić, w takim zrazie tongue_out
                  • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 16:21
                    a marudź sobie ile chcesz, rozumiem. Za dwa tygodnie mam kolejne
                    egzaminy, do 19. A o 17 mam pociąg do Gdańska. No i jak mam to
                    przeskoczyć? też sobie pomarudzę
                    • ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 16:51
                      Czesc, trzymajcie sie, nieszczesne ofiary systemu!smile
                      • goonia Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 17:32
                        Slonce wreszcie. Braciszek przyjechal z wizyta.
                        Orale pisz egzamin w pociagu i wyslij mejlem.
                        Nic mi sie nie chce.
                        Mam urodziny w maju, a dostalam juz 2 prezenty na te smutna okolicznosc!!!!
                        • pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 17:56
                          Aż tak źle? Ja jeszcze nie myślę o sesji. Na razie musiałam oddać pierwszy
                          rozdział pracy, więc w celach naukowych oczywiście czytałam sobie Gurue i
                          Sekułę. Jutro udaje się na przejażdżkę do Warszawysmile oczywiście też w celach
                          naukowych. A o sesji.....pomyślę w niedziele?
                          Wiem, że będę sobie w brodę pluła ale...
                          Trzymajcie się!
                          • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 18:06
                            Ach, Pomaranczuchu, rozrzewniłaś mnie. Też niegdyś tak pracowałam w
                            czasie sesji wink A jak raz postanowiłam odpowiednio wcześnie i
                            systematycznie uczyć się do takiej jednej korby, omal nie oblałam.
                            Drugi raz już tego błedu nie popełniłam wink
                          • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 18:22

Precz, Krwawa Pomarańczo tongue_out dr Pezda zapewne mnie udusi...
                            • pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 19:38
                              Heh, ja co roku sobie obiecuje, że grzecznie przysiądę wcześniej, ale cóż z
                              tego, i tak wychodzi jak zawsze, potem jest tylko płacz i zgrzytanie zębów. Ale
                              skoro Ewa twierdzi, że to nie zawsze wychodzi na dobre....tongue_out
                              A wiesz Kolarzu, jest taki drink Krwawa Pomarańcza, tylko kurcze nie piłam
                              niestety, muszę się na Kazimierz wybrać i nadrobić zaległościtongue_out
                              Pezdą nie miałam przyjemności poznać osobiście, ale powodzenia życzęsmilerozwal go
                              • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 19:45
                                właśnie się uczę o konsystencji wymiocin, nie idzie mi
                                • pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 19:51
                                  a można wiedzieć w związku z czym to?
                                  widzę, że same przyjemności, ekhm
                                  • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 20:06
                                    w związku z propedeutyką medycyny. Zaraz sobie zmienię temat na
                                    zawały serca i lepiej mi się zrobi
                                • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 19:52
                                  Może jakieś działania praktyczne... wink
                                  • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 20:02
                                    Gdybyśmy toastowali urodzinowo od rana z Lyliką - byłyby działania praktyczne,
                                    jak nic tongue_out
                                    • gabrielle Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 21:40
                                      Aga, leje?

Tu są półmetrowe zaspy. W centrum Olsztyna pod ścianą jest usypana dwumetrowa
                                      zaspa.

Został mi jeden egzamin, praca do druku, nic tylko się uczyć na obronę(2 albo 5
                                      lutego). Dziś Gurua do poduchy.
                                      • biaua_glysta Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 22:18
                                        Oj tak, sesja to najgorsza świnia na świecie, zwłaszcza jak się wykłada w tym
                                        supermarkecie i zamiast spokojnie zakuć sobie do pięciu egzaminów trzeba
                                        sprawdzić jakieś 500-600 prac...
                              • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 06:23

Zatem proponuję wybrać się wspólnie na ten Kazimierz i to sprawdzić. PO sesji tongue_out
    • eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 08:08
      Chyba idzie wiosna, tylko -6C, no upał prawiesmile
      Witam.
      • bumbecki Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 08:11
        no właśnie, ciepło jakoś się zrobiło wink
        cześć smile
        • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 08:24
          Matko, musiałam wstać o swicie! Kaaaaaawy!
          Dzień dobry...
          • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 08:34

E tam, ja wstałam za dziesięć piąta, wyspana wink Już jestem po obiedzie i
            herbacie, wreszcie dowlokę się na informatykę i będę żebrać u dr Lidii, żeby mi
            pozwoliła przepisać się na drugi semestr wink
            • bbbzyta Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 08:45
              Witam, otom ja znowu na Memłon przywrócona, mamy PIĄTEK! smile We wtorek wsadziłam Konstantego do pociągu, chyba zadowolony z pobytu (a spróbowałby nie być!), nadrabiam w pracy zaległości - sprawozdawczość, wrrrrr.....
              • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 10:25
                Dzień dobry! Miłego dnia!
                • lylika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 10:39
                  Ktoś mówił, że ciepło i wiosna? Nie dla mnie taka wiosna ze śniegiem i mrozem. Dzień dobry.
                  • kocio_pierzaczek Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 11:36
                    Dzień dobry.
                    • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 13:16

Co ciekawe, znacznie gorzej zmarzłam o jedenastej, niż o dziewiątej rano. Nie
                      umiem tego wytłumaczyć.
                      Ale Pani Lidia jest kochana smile Rzadko się zdarza, żeby wykładowca był zarazem
                      sympatyczny, konkretny i frontem do klienta. Jedną rzecz mam z czaszki.
    • balamuk Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 14:08
      Dzien dobry, wlasnie slonce wylazlo. A od przyszlego tygodnia ma sypac, ha!smile
      • goonia Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 16:37
        Dowalilo dzisiaj plusow. Ze trzy sa. Milego.
        • cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 21:41
          U nas w tej chwili -16,brrr... zazdroszczę Ci Gooniu,znów.
          Witam obolała. Boli mnie krzyż i nie wiem czy to wina kręgosłupa czy
          to te sławetne korzonki. Łyknęłam parę godzin temu Nurofen
          forte,który pomógł na chwileczkę,zaraz chyba łyknę Ketonal i sama
          już nie wiem czy wolę stać,siedzieć czy może jednak lepiej się
          położyć?
          • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 22:27
            Chyba jakąś forumową izdebkę chorusianych założymy wink
            Trzym się w najwygodniejszej postawie!
            • pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 00:33
              Dzień,,yy, tzn dobry wieczór!
              Nie lubię pociągów,wystałam się dziś jak głupia
              Spoko, kolarzy, możemy się wybrać, PO sesji, jak sobie życzyszwink
              • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 09:06
                ,,wystałam się dziś jak głupia" - czyli nie wszędzie serwują kawkę? smile Dawno nie
                jechałam pociągiem, ale sądziłam, że brak wolnych miejsc, to już przeszłość.
                Dzień dobry w sobotę!
                • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 09:42
                  Dzień dobry!
                  Co by tu...
                  • eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 09:49
                    Ładnie oszroniłosmile
                    Próbuję się obudzić, jakoś mi to kiepsko idzie.
                    Witam.
                    • lylika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 11:20
                      Faktycznie, jakiś senny dzień dzisiaj. Witam Szanpańipanów.
                      • ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 11:41
                        Baaardzo seeenny. Dzien dobry.
                        • pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 15:25
                          Cześć!
                          • asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 19:23
                            Czesc kochani.
                            Dobrze zescie sie w snieznej grocie dzis nie pobudzili.
                            W Sztokholmie mozna sobie taka wynajac za 500 koron/noc. W cene wchodzi zmrozone
                            do sucha sniadanie i sauna w innym budynku.

Nie skorzystam bo juz zarezerwowane do wiosny (termin w domysle)
                            • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 19:25
                              Brrrrr... nie dość, że zimno, to jeszcze za to płacić? tongue_out
                              • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 19:28
                                A mówią, że Szwedzi nie są dowcipni wink
                                • kocio_pierzaczek Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 20:27
                                  Cześć. Jak ja lubię sobotnie wieczory.
                                • asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 20:39
                                  ewa9717 napisała:

> A mówią, że Szwedzi nie są dowcipni wink

Ewuniu, zmien opinie.
                                  Moj kolega z pracy spedzil noc wigilijna z zona i dwojka maloletnich dzieci w
                                  takiej grocie, tyle ze daleko na polnocy. Kolacje wigilijna tez mieli zmrozona
                                  na sucho. Ot taka maja tradycje. No ale on jest wariat oprocz tego, ze jest
                                  wybitnym inzynierem.
                                  • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 21:46
                                    Co wy piszecie, jaka leniwa sobota. Przyniosłam dziś dwie piątki w
                                    indeksie, pozostałe dwa zaliczenia też na plus, jeszcze nie wiem
                                    jaki, ale spoko. Jutro tylko jeden egzamin i kilka godzin wykładów.
                                    A potem jak się walnę spać, to z pięć godzin pośpię i do roboty,
                                    kolejna delegacja. Jak mi się marzy jeden dzień nudy.
                                    A poza tym dostałam samochód zastępczy, nie podoba mi się ta toyota,
                                    nie lubię jej. Na dodatek oczywiście skończyło się w niej palliwo, a
                                    ja cholera nie wiem czego tam nalać. Pozostaje wrzucić zapałkę do
                                    baku i patrzeć czy się pali, czy wybucha.
                                    • asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 21:50
                                      Piatek gratuluje! Dumni jestesmy z ciebie.

Co do tankowania, to zamiast zapalki, wez ty instrukcje i powachaj. Wariatka!
                                    • cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 21:52
                                      orale napisała:
                                      >Pozostaje wrzucić zapałkę do
                                      > baku i patrzeć czy się pali, czy wybucha.

A nie lepiej spojrzeć w dowód rejestracyjny i zobaczyć co tam
                                      napisano: kat czy D ?
                                      • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 21:56
                                        Też gratuluję! Ale te starsze studentki tak mają wink Jak studiowałam
                                        w starszym wieku (!), byłam może nie ambitniejsza niż za młodu, ale
                                        jakoś tak wstyd było iść na egzamin, a nawet na ćwiczenia na żywca wink
                                        Prawda, Orale?
                                        • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 22:00
                                          Prawda, te starsze też bardziej jakoś na wykładach widać, choć w
                                          sumie ich nie jest tak wielesmile
                                          Cytrynko, popatrz jaka rozsądna z ciebie kobieta. Spojrzałam w
                                          dowód, widzę P3-P, hm, dalej nie wiem co to znaczy. Mam nadzieję, że
                                          na stacji naleją czego trzeba
                                          • cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 22:11
                                            P3-P nic mi nie mówi. Na pierwszej stronie pod numerem
                                            rejestracyjnym masz rubryczkę "D" i tam jest wpisana marka,model o
                                            jego oznaczenia,tam spójrz i przeczytaj czy jest I czy TDI.
                                            • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 22:17
                                              w p3 jest podany rodzaj paliwa, już znalazłam
                                              Wpisując rodzaj paliwa, stosuje się następujące skróty: P - benzyna,
                                              D - olej napędowy, M - mieszanka (paliwo-olej), LPG - gaz płynny
                                              (propan-butan), CNG - gaz ziemny sprężony (metan), 999 - inne.
                                              Ale Cytrynko naprawdę dzięki, bo w pierwszej chwili zgłupiałam
                                              całkiem, no pierwszy raz w zyciu muszę zwrócić uwagę na taką rzecz.
                                              • cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 22:21
                                                Nie ma sprawy,polecam się na przyszłość. wink
                                                • gabrielle Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 09:33
                                                  Dzień dobry!

Właściwie nie wiem, czy dobry, bo zaczęty omdleniem mojej siostry, która wlazła
                                                  do łazienki i rąbnęła sobą o podłogę. Już gada. Jeśli nadal będzie chodzić spać
                                                  później niż ja, wstawać wcześniej niż ja, jeść jak wróbelek, pielęgnować anemię,
                                                  to łeb urwę.
                                                • pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 09:36
                                                  Pierwsza dziś się witam? Podejrzane wink
                                                  Dzień dobry bardzo!
                                                  • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 09:52
                                                    Dzień dooooo...
                                                    A łeb urwij nawet tylko na wszelki wypadek!Noż kurde!
                                                  • kocio_pierzaczek Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 09:59
                                                    Dzień dobry.
                                                  • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 10:32
                                                    Dzieńdoberek smile
                                                  • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 12:36

Dzień dobry (?)
                                                  • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 12:57
                                                    Mam nadzieję, że dobry. P0jechałam na uczelnię, napisałam kolejny
                                                    egzamin i uciekłam stamtąd. Nie mam chęci już dziś na nudne wykłady.
                                                    A teraz wykorzystam samochód i pojadę na zakupy, bo w domu nawet
                                                    zupek w proszku brak. A wieczorkiem się napiję jakiejś dobrej
                                                    naleweczki. Wykończona jestem, a jutro znowu się deleguję.
                                                    ps. i jeszcze sobie dziś poczytam jakiś kryminał albo romans,
                                                    obojętne co, byle nie o zdrowiusmile
                                                  • lylika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 13:27
                                                    Witam. Jeszcze się nie obudziłam chociaż o 8.00 otworzyłam oczy. Co jest?
                                                  • ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 13:46
                                                    Musi Hektopaskal rozrabia.wink Dzien dobry.
                                                  • eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 15:38
                                                    No, kujon normalnie. Żeby tak od razu dwie piątki?
                                                    Z tego dzisiejszego to już pewnie piątka z plusemsmile

Żartuję. Gratuluję.
                                                    Dumna jestem, że mam taką mądrą i ambitną koleżankę.
                                                  • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 16:09
                                                    Też się cieszę i gratuluję wink
                                                    I nowy śnieżek pada...
                                                  • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 19:05
                                                    Koniec dumy drogie koleżanki. Dziś miałam dokładnie gdzieś jaką
                                                    ocenę dostanę, chciałam zwyczajnie mieć to zaliczone. A to dopiero
                                                    półmetek.
                                                    A wogole i szczególe upiekłam mandarynkowe, zapraszamsmile
                                                  • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 07:00
                                                    Jak półmetek, to już z górki smileTrzymam kciuku.Chyba zaczynam mieć lekki dołek
                                                    przez tą zimę,a tak starałam się trzymać.
                                                    Dzień dobry - miłego dnia !
                                                  • eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 07:34
                                                    -3 ale jest trochę wiatru i jakoś tak mało miłosad
                                                    Nasza Ewa Wodnica ponoć ma dziś goło latać z zawiewając zamiataćsmile
                                                    Koniecznie Ewo donieś jak sytuacja w zachodniej Pipidówce.

Witam.
                                                  • bumbecki Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 07:57
                                                    Wodnica u nas ? a nie na zachodzie ?
                                                    smile
                                                    dzień dobry Państwu smile
                                                  • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 08:00
                                                    Co Ona wyprawiać ma !! Przecież zapalenia płuc dostanie tongue_out
                                                  • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 09:00
                                                    Ślicznie: biało i cicho, lekki mróz. Zaraz się okaże, czy mały
                                                    kulizek przedobiadowy dojdzie do skutku, a potem lecę kontrastowo
                                                    zapisać się na basen. No bo to cała wyprawa wink
                                                    Dzień dobry!
                                                  • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 09:21
                                                    No i będzie wodnica smilesmile
                                                  • lylika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 12:11
                                                    Bry.
                                                  • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 12:26

Na szyling, rubel, funt i frank, przysięgam na najbliższy bank!

Dokonam dziś wielkich czynów!
                                                  • eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 12:41
                                                    To brzmi dość strasznie. Może połóż się i pomyśl jeszcze o tymsmile
                                                  • pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 13:41
                                                    Dzień dobry!
                                                    Odechciewa mi się wszystkiego
                                                  • kocio_pierzaczek Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 15:40
                                                    Dzień dobry. Jaki dziś wersal był na mokotowskich uliczkach, wszyscy
                                                    się przepuszczali, nawet gdy nie musieli, dziękowali na wyprzódki...
                                                    A kiedy przypada ten najbardziej dołujący dzień w roku, wie ktoś?
                                                  • groha Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 15:51
                                                    Podobno 21 stycznia, ale ja w to nie wierzę. Jeden? Przecież u nas jest takich,
                                                    ile tylko chcieć wink
                                                  • ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 16:13
                                                    Zarty sobie jakies strojawink
                                                    W nocy zaczelo sypac, do rana zasypalo wszystko do imentu. Wiatr zerwal mi kaptur i usilowal urwac glowe. Ja wiem, czy wielka strata by to byla?... Dobry wieczor.
                                                  • papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 17:46
                                                    Cześć!
                                                    Mam za sobą różne przeżycia ostatnimi czasy.
                                                    Zasypała nam samochód natura.
                                                    Zasypali nam samochód sąsiedzi z parkingu.
                                                    Odkopywaliśmy samochód.
                                                    Kupiliśmy nowe łopaty.
                                                    Testowałam pociągi do Wołomina i jeżdżą.
                                                    Robiłam faworki.
                                                    Mieliśmy gości.
                                                    Kupiliśmy robota R2D2, który jeździ i gwiżdże big_grin
                                                    I nagle się robiłą druga połowa stycznia.
                                                    Kiedy to się stało???
                                                  • papuga_ara Re: Asia...... 18.01.10, 17:48
                                                    Asia, [ingiwmek juz został skopiowany i zapisany jako obraz!! I co
                                                    dalej, powiedz, proszę??? Jak go można w tę sygmaturkę wstawić??
                                                    PS>Nie martw się o papugę, damy radę smile
                                                  • asia.sthm Re: Asia...... 18.01.10, 20:13
                                                    Papuniu, wlazisz sobie w ustawienia i okienku Sygnaturka wklej sobie pod swoja
                                                    papuga toto. wlacznie z * w nawiasie w osobnej linijce. Musisz jeszcze tylko
                                                    usunac duze P zaraz po nawiasie . specjalnie je wstawilam zeby ci sie obrazek
                                                    nie wyswietlil ino sam jego kod

<*>
                                                    [Pimg]http://i42.tinypic.com/33atlib.jpg[/img]

Beda ci sie obrazki zmieniac na chybil trafil. A w razie co to krzycz.
                                                  • felis2 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 09:19
                                                    papuga_ara napisała:

> Kupiliśmy robota R2D2, który jeździ i gwiżdże big_grin

Pokażesz?
                                                  • papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:10
                                                    felis2 napisała:

> papuga_ara napisała:
                                                    >
                                                    > > Kupiliśmy robota R2D2, który jeździ i gwiżdże big_grin
                                                    >
                                                    > Pokażesz?

Jasne! smile Tylko wieczorem, bo on w domu został, a teraz piszę z
                                                    pracy. Mamy z papugiem lekkiego hopla na jego punkcie. No, większego
                                                    hopla mam napunkcie C3PO, najlepszego kumpla R2, ale jego nie można
                                                    nigdzie dostać, a szkoda. To dopiero byłaby zabawa.... wink
    • bbbzyta Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 16:06
      Cześć smile Siedzę w sprawozdawczości, nie chce mi się tak, że coś okropnego. Podpalić te papiery.
      • ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 18:12
        Popieram. Na stosie spalic, uprzednio umeczywszy.
        • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 18:18
          dzień dobry
          jeśli w najblizszym czasie będę musiała zjeść jeszcze jakieś lody,
          to chyba nie wytrzymam i zwymiotuję. Dziś spróbowałam kolejne 20
          rodzajów. Mam dość na długo
          • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 18:33
            Sama tak się musisz 'męczyć'? Może TWCH zatrudnij jako degustatorów ? smile
            • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 18:42
              Ja chętnie w ramach diety wink
              • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 21:24

No i dokonałam tych czynów. Jestem z siebie dumna. smile Może jednak skończę
                pomyślnie te studia?
                • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 21:36
                  A skończ wink
                  A czego detalicznie dokonałas heroicznie?
                  • spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 21:52

Utrzymałam się na lektoracie, prawie nauczyłam do jutrzejszego dyżuru, zarobiłam
                    dwie stówy na czysto, dostałam notatki do jednego strasznego wykładowcy, byłam
                    na wykładzie innego, dla odmiany cudownego człowieka... Po czym poszłam się ze
                    szczęścia upić w Porcie i odbyłam bardzo ciekawą rozmowę o życiu z paroma
                    koleżankami. tongue_out
                    • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 22:02
                      wink
                    • ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 22:22
                      Kolarzu, Wielki Czlowiek jestes!smile
                      • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 07:43
                        Tak jest - Wielki Mały Człowiek smile
                        Wiadomości z frontu - bez zmian, czyli ciąg dalszy zimy.
                        Dzień dobry.!
                        • bumbecki Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 07:46
                          dzień dobry smile
                          czy Wam też zniknęły fora ulubione ?
                          • se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 08:02
                            Nie - wszystko na miejscu.
                            • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 08:37
                              Dzień dobry!
                              U mnie też trwają na posterunku jak przylutowane.
                              • eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 08:40
                                -6 ale znowu powiewa i trochę mi czubek nosa zmarzł na spacerze.
                                Moje ulubione na miejscu są.
                                Witam.
                                • ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 09:18
                                  Dzien dobry, zdecydowanie mniej senny. Sypie dalej!smile
                                  • kocio_pierzaczek Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 09:34
                                    Witam. Ależ mnie wytelepało. Mróz, panie...
                                    • papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:03
                                      Czy pingwinek zaadoptowany??
                                      • papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:04
                                        Hurrrra, hurrraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!smile))))))))))))))))))))))))
                                        Asia, dzięki, zobaczysz, będzie mu dobrze u cioci papugibig_grin big_grin
                                        Jeszcze tylko nie wiem, czy ta gwiazdka u góry jest potrzebna, czy
                                        nie, ale się boję coś ruszać, więc chyba zostanie.
                                        smile))))))))))))))))))))))))
                                        • papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:06
                                          Do odważnych świat należy. Uwaga, test bez gwiazdki.
                                          • papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:06
                                            Ha!!!! big_grin big_grin big_grin
                                            • asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 13:05
                                              No gratulacje pani Papugo z okazji przysposobienia takiego milego
                                              stworzenia. Pasujecie do siebie jak promyk do sloneczka wbrew
                                              granicom klimatycznym.

Papuniu gwiazdka w nawiasie byla po to abys miala nia rozdzielony
                                              link do papugi od linku do panicza pingusia. Wtedy obrazki w
                                              sygnaturce by ci sie zmienialy - raz jedno raz drugie (mniej
                                              wiecej, bo czasem co drugi raz).
                                              • papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 13:14
                                                Aha, no widzisz Pani, Pani Asiu, jak Pani to mądrze i ładnie
                                                wykłada smile To ja pomyślę, moze faktycznie papuga wróci i z
                                                pingwinem będą urzędowali, na razie zaś poleciała na zasłużony
                                                wypoczyn i kłapie dziobem z ciepłych krajów big_grin
                                                • cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 21:57
                                                  Cześć,witam. Nadal jestem obolała,dziś bardziej niż w piątek,a było
                                                  już lepiej. sad Skarpetki i spodnie niestety musiałam ubierać
                                                  leżąc,na szczęście się udało. Pogłaska ktoś,przytuli?
                                                  • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:11
                                                    Do bujnego łona może być? To tulę, tylko żeby nam Fellini z tego
                                                    nie wyszedł! wink
                                • bumbecki Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:15
                                  no to ja mam zero w ulubionych i co wiecej - nie mogę nic dodać jako
                                  ulubione sad no nic, zobaczę czy w domu będzie tak samo ...
                                  • papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:20
                                    Moje ulubione siedzą. Ale że mam ich "aż" dwa, to może po prostu
                                    zbyt mało licnza to grupa, żeby się rozlazły? wink
        • papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:11
          ewa_zza_gor napisała:

> Popieram. Na stosie spalic, uprzednio umeczywszy.

Kogo, na litość boską????
          • ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:37
            Sprawozdania, cholehhha! A tym balwanom, ktorzy ciagle nowe wymyslaja, przynajmniej piety przypiec, howg.
            • papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 11:02
              Aaa, sphawozdania, choleha... no tak, tak. Rozumiem. Jak również
              biurokratyczne rzeczy, z którymi właśnie mam do czynienia i też
              chętnie bym... ten stos zasiliła nimi.
              • lylika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 11:28
                Dzień dobry.
                • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:22
                  Dzien dobry
                  Wszystkich chorych, sprawozdawczych, zdrowych oraz tych pomiędzy
                  bardzo pozdrawiamsmile
                  Kto zgadnie w jakiej firmie dziś byłam i co jadłam?
                  • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:26
                    Mielone? wink
                  • asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:29
                    Nam nadzieje ze kwasoty same - jeszcze mi sie twoje lody odbijaja.

Wszystkich potrzebujacych przytulam, tylko prosze mnie nie obchuchac, bo ja mam
                    i kwartal i rok - bilansy mnie obsiadly.
                    Wiec wpadajcie w me ramiona .
                    • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:31
                      tyle wam powiem, że byłam dzielna i nie zwymiotowałam jednaksmile

Tereski coś nie widać, może powinnyśmy już zacząc smalec robić i
                      zrzutkę na papierosy?smile
                      • ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:34
                        I Lylika ostatnio ino bry powie i znika...
                    • cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:33
                      No to wpadam w twe ramionasmile
                      Chuchać jednak mogę do woli,bo tak akurat jestem zdrowa,ino struna
                      mnie gnębi,bardzo gnębi...sad
                      • asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:42
                        > Chuchać jednak mogę do woli,...

To ty chuchaj, przytulam i glasku glasku.

zasmarkancow i zachrychancow jednak sie boje jeszcze z tydzien - potem juz nie.
                        I ostroznie chodze zeby sie nie zabic. Dzis majac do wyboru skakanie przez zaspy
                        na skroty, dostojnie poszlam naokolo i prawie spoznilam sie na pociag. Dobiero
                        koncowke po plaskim kurcgalopem wykonalam
                  • cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:35
                    orale napisała:

> Dzien dobry
                    > Wszystkich chorych, sprawozdawczych, zdrowych oraz tych pomiędzy
                    > bardzo pozdrawiamsmile
                    > Kto zgadnie w jakiej firmie dziś byłam i co jadłam?

Firmy nie zgaduję,ale stawiam na...musztardę bądź keczup. Zgadłam? wink
                    • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:38
                      lody, lody, lody, kolejny dzień z rzędu lody. A już miałam nadzieję,
                      ze jeszcze tylko targi lodziarstwa i na pół roku chodziaz będzie dość
                      • cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:42
                        A dobre choć były? Nie za słodkie? Na pewno nie,bo żyjesz i masz
                        niezły humor,tak trzymaj! Ech,jak ja Ci zazdroszczę! Jak zechcę
                        zmienić zawód,to mnie wkręcisz do tej swojej firmy,dobrze? wink
                      • asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:46
                        > lody, lody, lody,

A fuuuj, po co ja tu zagladam.

Starą Grope bierz z soba, ona cale targi raz dwa wykonczy, oceni, podecyduje i
                        spokoj z konsumpcja.
                        • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:48
                          dobry pomysł, mam wolne zaproszenie na targi, Gropa dostanie przy
                          okazjismile
                          A tych nieobecnych to na forum tyle, że chyba trzeba jakąs zbiorczą
                          epitafę napisać, myszwkropki też zniknięta od dawna, a tak lubiłam
                          jej opowieści pracowe
                          • ter.eska Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 23:16
                            Witam i zarazem zegnam sięwinkostatnio jestem zapracowana,że nie mam sił do kompa.
                            • cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 23:26
                              No ale czemu tak krótko,szybko?
                              • ter.eska Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 20.01.10, 08:02
                                cytrynko krotko bo musiałam iść spać,ostatnio niewyspana jestem,ale watki zaległe przeczytałam,zdaje się nawet,że coś skrobnęłam.
                                A wogóle witam szanowne grono.
                          • stara.gropa Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 20.01.10, 07:57
                            Mniam, mniam, mlask, mlask, kiedy te targi? smile
                            • orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 20.01.10, 08:22
                              dzem dobry
                              targi 24-26 lutego, podwójne zaproszenia już mam dla ciebie w
                              torebce smile
                              • se_nka0