se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 09:28 U mnie też!!!! Słońce !!! Może to już wiosna ??? Dzień dobry Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 09:33 zima, zima, zima, pada, pada, śnieg! Miłego dnia! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 10:02 Słońce zwykle wiąże się z mrozem. Znaczy, w zimie Co dzisiaj widać, słychać i czuć. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 10:09 Ale za to bateryki można sobie podładować. Cześć. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 10:16 No, mnie się ta zima coraz bardziej podoba I już coraz dłużej jest jasno! Odpowiedz Link
konopika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 10:17 Witam. Nie ma słońca,nic nie podładuję, ba, nawet rozładuję się kompletnie, idę szczepić dziecko. Już cierpię,on jeszcze nie wie co nas czeka. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 10:42 Ot, oka nie odpluszczywszy i powitania nie zauważywszy Nijakiego słonka ni mo, ale dzień dobry! Odpowiedz Link
lylika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:26 Południowa strona domu jest przeraźliwie zakurzona. Słońce to obnażyło niemiłosiernie. Zabieram się za odkurzanie. Po północnej stronie nie odkurzam. Jest czysto. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:41 Dobrze, że mnie nie ma w domu, jak słońce świeci Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:43 U mnie nie świeci, więc bojkotuję sprzątanie i wyruszam w snieżną dal Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:57 Brak chętnego psa na etacie. Z kijkami. By, by Odpowiedz Link
aganoreg Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 11:58 Nie wiem, o jakim sloncu mowicie, za oknem leje i ciemno. Ale wreszcie moge sie przywitac (dopoki watek nie przekroczy setki). Dzien dobey! Odpowiedz Link
groha Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 13:14 Witam, witam i o zdrowie pytam. Wszystkim zazimionym, zakatarzonym, zapracowanym i zmęczonym coraz bardziej, mam wrażenie, otaczającą nas rzeczywistością, dedykuję chwilę zapomnianego relaksu: www.youtube.com/watch?v=SN5S4hE7Kfs Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 14:45 A ja dzis spotkałam idiotę w średnim wieku: jechał sobie rowerem przez środek jeziora. Odpowiedz Link
spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 15:08 Witam. Niech mnie ktoś zabije. Parę osób się ucieszy. Ja też. Odpowiedz Link
g0p0s Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 15:11 Może to był rower dwuśrodowiskowy - lądowo-wodny? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 15:16 Tak, napędzany oparami. Z pyska. Spoko, moze jednak pożyj? Odpowiedz Link
spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 16:04 Mogę żyć. Zostanę inteligentnym robotnikiem z maturą. I będę zarabiać więcej od nauczycieli. O! Św. Leserze, patronie nierobów i studentów, pozwól nam bezpiecznie z sesyjnych wyjść zakrętów... Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 16:17 dzien dobry sesja sresja, cholender jasny, trzeba mi bylo studiować, jak pora była. Nie mam czasu na nic, a tu jeszcze delegacje i szkolenia kilkudniowe, chyba się rozerwę Odpowiedz Link
spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 16:19 Okej, przestaję marudzić, w takim zrazie Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 16:21 a marudź sobie ile chcesz, rozumiem. Za dwa tygodnie mam kolejne egzaminy, do 19. A o 17 mam pociąg do Gdańska. No i jak mam to przeskoczyć? też sobie pomarudzę Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 16:51 Czesc, trzymajcie sie, nieszczesne ofiary systemu! Odpowiedz Link
goonia Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 17:32 Slonce wreszcie. Braciszek przyjechal z wizyta. Orale pisz egzamin w pociagu i wyslij mejlem. Nic mi sie nie chce. Mam urodziny w maju, a dostalam juz 2 prezenty na te smutna okolicznosc!!!! Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 17:56 Aż tak źle? Ja jeszcze nie myślę o sesji. Na razie musiałam oddać pierwszy rozdział pracy, więc w celach naukowych oczywiście czytałam sobie Gurue i Sekułę. Jutro udaje się na przejażdżkę do Warszawy oczywiście też w celach naukowych. A o sesji.....pomyślę w niedziele? Wiem, że będę sobie w brodę pluła ale... Trzymajcie się! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 18:06 Ach, Pomaranczuchu, rozrzewniłaś mnie. Też niegdyś tak pracowałam w czasie sesji A jak raz postanowiłam odpowiednio wcześnie i systematycznie uczyć się do takiej jednej korby, omal nie oblałam. Drugi raz już tego błedu nie popełniłam Odpowiedz Link
spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 18:22 Precz, Krwawa Pomarańczo dr Pezda zapewne mnie udusi... Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 19:38 Heh, ja co roku sobie obiecuje, że grzecznie przysiądę wcześniej, ale cóż z tego, i tak wychodzi jak zawsze, potem jest tylko płacz i zgrzytanie zębów. Ale skoro Ewa twierdzi, że to nie zawsze wychodzi na dobre.... A wiesz Kolarzu, jest taki drink Krwawa Pomarańcza, tylko kurcze nie piłam niestety, muszę się na Kazimierz wybrać i nadrobić zaległości Pezdą nie miałam przyjemności poznać osobiście, ale powodzenia życzęrozwal go Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 19:45 właśnie się uczę o konsystencji wymiocin, nie idzie mi Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 19:51 a można wiedzieć w związku z czym to? widzę, że same przyjemności, ekhm Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 20:06 w związku z propedeutyką medycyny. Zaraz sobie zmienię temat na zawały serca i lepiej mi się zrobi Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 19:52 Może jakieś działania praktyczne... Odpowiedz Link
se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 20:02 Gdybyśmy toastowali urodzinowo od rana z Lyliką - byłyby działania praktyczne, jak nic Odpowiedz Link
gabrielle Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 21:40 Aga, leje? Tu są półmetrowe zaspy. W centrum Olsztyna pod ścianą jest usypana dwumetrowa zaspa. Został mi jeden egzamin, praca do druku, nic tylko się uczyć na obronę(2 albo 5 lutego). Dziś Gurua do poduchy. Odpowiedz Link
biaua_glysta Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 14.01.10, 22:18 Oj tak, sesja to najgorsza świnia na świecie, zwłaszcza jak się wykłada w tym supermarkecie i zamiast spokojnie zakuć sobie do pięciu egzaminów trzeba sprawdzić jakieś 500-600 prac... Odpowiedz Link
spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 06:23 Zatem proponuję wybrać się wspólnie na ten Kazimierz i to sprawdzić. PO sesji Odpowiedz Link
eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 08:08 Chyba idzie wiosna, tylko -6C, no upał prawie Witam. Odpowiedz Link
bumbecki Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 08:11 no właśnie, ciepło jakoś się zrobiło cześć Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 08:24 Matko, musiałam wstać o swicie! Kaaaaaawy! Dzień dobry... Odpowiedz Link
spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 08:34 E tam, ja wstałam za dziesięć piąta, wyspana Już jestem po obiedzie i herbacie, wreszcie dowlokę się na informatykę i będę żebrać u dr Lidii, żeby mi pozwoliła przepisać się na drugi semestr Odpowiedz Link
bbbzyta Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 08:45 Witam, otom ja znowu na Memłon przywrócona, mamy PIĄTEK! We wtorek wsadziłam Konstantego do pociągu, chyba zadowolony z pobytu (a spróbowałby nie być!), nadrabiam w pracy zaległości - sprawozdawczość, wrrrrr..... Odpowiedz Link
se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 10:25 Dzień dobry! Miłego dnia! Odpowiedz Link
lylika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 10:39 Ktoś mówił, że ciepło i wiosna? Nie dla mnie taka wiosna ze śniegiem i mrozem. Dzień dobry. Odpowiedz Link
spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 13:16 Co ciekawe, znacznie gorzej zmarzłam o jedenastej, niż o dziewiątej rano. Nie umiem tego wytłumaczyć. Ale Pani Lidia jest kochana Rzadko się zdarza, żeby wykładowca był zarazem sympatyczny, konkretny i frontem do klienta. Jedną rzecz mam z czaszki. Odpowiedz Link
balamuk Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 14:08 Dzien dobry, wlasnie slonce wylazlo. A od przyszlego tygodnia ma sypac, ha! Odpowiedz Link
goonia Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 16:37 Dowalilo dzisiaj plusow. Ze trzy sa. Milego. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 21:41 U nas w tej chwili -16,brrr... zazdroszczę Ci Gooniu,znów. Witam obolała. Boli mnie krzyż i nie wiem czy to wina kręgosłupa czy to te sławetne korzonki. Łyknęłam parę godzin temu Nurofen forte,który pomógł na chwileczkę,zaraz chyba łyknę Ketonal i sama już nie wiem czy wolę stać,siedzieć czy może jednak lepiej się położyć? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 15.01.10, 22:27 Chyba jakąś forumową izdebkę chorusianych założymy Trzym się w najwygodniejszej postawie! Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 00:33 Dzień,,yy, tzn dobry wieczór! Nie lubię pociągów,wystałam się dziś jak głupia Spoko, kolarzy, możemy się wybrać, PO sesji, jak sobie życzysz Odpowiedz Link
se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 09:06 ,,wystałam się dziś jak głupia" - czyli nie wszędzie serwują kawkę? Dawno nie jechałam pociągiem, ale sądziłam, że brak wolnych miejsc, to już przeszłość. Dzień dobry w sobotę! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 09:42 Dzień dobry! Co by tu... Odpowiedz Link
eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 09:49 Ładnie oszroniło Próbuję się obudzić, jakoś mi to kiepsko idzie. Witam. Odpowiedz Link
lylika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 11:20 Faktycznie, jakiś senny dzień dzisiaj. Witam Szanpańipanów. Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 11:41 Baaardzo seeenny. Dzien dobry. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 19:23 Czesc kochani. Dobrze zescie sie w snieznej grocie dzis nie pobudzili. W Sztokholmie mozna sobie taka wynajac za 500 koron/noc. W cene wchodzi zmrozone do sucha sniadanie i sauna w innym budynku. Nie skorzystam bo juz zarezerwowane do wiosny (termin w domysle) Odpowiedz Link
se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 19:25 Brrrrr... nie dość, że zimno, to jeszcze za to płacić? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 19:28 A mówią, że Szwedzi nie są dowcipni Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 20:27 Cześć. Jak ja lubię sobotnie wieczory. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 20:39 ewa9717 napisała: > A mówią, że Szwedzi nie są dowcipni Ewuniu, zmien opinie. Moj kolega z pracy spedzil noc wigilijna z zona i dwojka maloletnich dzieci w takiej grocie, tyle ze daleko na polnocy. Kolacje wigilijna tez mieli zmrozona na sucho. Ot taka maja tradycje. No ale on jest wariat oprocz tego, ze jest wybitnym inzynierem. Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 21:46 Co wy piszecie, jaka leniwa sobota. Przyniosłam dziś dwie piątki w indeksie, pozostałe dwa zaliczenia też na plus, jeszcze nie wiem jaki, ale spoko. Jutro tylko jeden egzamin i kilka godzin wykładów. A potem jak się walnę spać, to z pięć godzin pośpię i do roboty, kolejna delegacja. Jak mi się marzy jeden dzień nudy. A poza tym dostałam samochód zastępczy, nie podoba mi się ta toyota, nie lubię jej. Na dodatek oczywiście skończyło się w niej palliwo, a ja cholera nie wiem czego tam nalać. Pozostaje wrzucić zapałkę do baku i patrzeć czy się pali, czy wybucha. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 21:50 Piatek gratuluje! Dumni jestesmy z ciebie. Co do tankowania, to zamiast zapalki, wez ty instrukcje i powachaj. Wariatka! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 21:52 orale napisała: >Pozostaje wrzucić zapałkę do > baku i patrzeć czy się pali, czy wybucha. A nie lepiej spojrzeć w dowód rejestracyjny i zobaczyć co tam napisano: kat czy D ? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 21:56 Też gratuluję! Ale te starsze studentki tak mają Jak studiowałam w starszym wieku (!), byłam może nie ambitniejsza niż za młodu, ale jakoś tak wstyd było iść na egzamin, a nawet na ćwiczenia na żywca Prawda, Orale? Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 22:00 Prawda, te starsze też bardziej jakoś na wykładach widać, choć w sumie ich nie jest tak wiele Cytrynko, popatrz jaka rozsądna z ciebie kobieta. Spojrzałam w dowód, widzę P3-P, hm, dalej nie wiem co to znaczy. Mam nadzieję, że na stacji naleją czego trzeba Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 22:11 P3-P nic mi nie mówi. Na pierwszej stronie pod numerem rejestracyjnym masz rubryczkę "D" i tam jest wpisana marka,model o jego oznaczenia,tam spójrz i przeczytaj czy jest I czy TDI. Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 22:17 w p3 jest podany rodzaj paliwa, już znalazłam Wpisując rodzaj paliwa, stosuje się następujące skróty: P - benzyna, D - olej napędowy, M - mieszanka (paliwo-olej), LPG - gaz płynny (propan-butan), CNG - gaz ziemny sprężony (metan), 999 - inne. Ale Cytrynko naprawdę dzięki, bo w pierwszej chwili zgłupiałam całkiem, no pierwszy raz w zyciu muszę zwrócić uwagę na taką rzecz. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 16.01.10, 22:21 Nie ma sprawy,polecam się na przyszłość. Odpowiedz Link
gabrielle Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 09:33 Dzień dobry! Właściwie nie wiem, czy dobry, bo zaczęty omdleniem mojej siostry, która wlazła do łazienki i rąbnęła sobą o podłogę. Już gada. Jeśli nadal będzie chodzić spać później niż ja, wstawać wcześniej niż ja, jeść jak wróbelek, pielęgnować anemię, to łeb urwę. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 09:36 Pierwsza dziś się witam? Podejrzane Dzień dobry bardzo! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 09:52 Dzień dooooo... A łeb urwij nawet tylko na wszelki wypadek!Noż kurde! Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 12:57 Mam nadzieję, że dobry. P0jechałam na uczelnię, napisałam kolejny egzamin i uciekłam stamtąd. Nie mam chęci już dziś na nudne wykłady. A teraz wykorzystam samochód i pojadę na zakupy, bo w domu nawet zupek w proszku brak. A wieczorkiem się napiję jakiejś dobrej naleweczki. Wykończona jestem, a jutro znowu się deleguję. ps. i jeszcze sobie dziś poczytam jakiś kryminał albo romans, obojętne co, byle nie o zdrowiu Odpowiedz Link
lylika Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 13:27 Witam. Jeszcze się nie obudziłam chociaż o 8.00 otworzyłam oczy. Co jest? Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 13:46 Musi Hektopaskal rozrabia. Dzien dobry. Odpowiedz Link
eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 15:38 No, kujon normalnie. Żeby tak od razu dwie piątki? Z tego dzisiejszego to już pewnie piątka z plusem Żartuję. Gratuluję. Dumna jestem, że mam taką mądrą i ambitną koleżankę. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 16:09 Też się cieszę i gratuluję I nowy śnieżek pada... Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 17.01.10, 19:05 Koniec dumy drogie koleżanki. Dziś miałam dokładnie gdzieś jaką ocenę dostanę, chciałam zwyczajnie mieć to zaliczone. A to dopiero półmetek. A wogole i szczególe upiekłam mandarynkowe, zapraszam Odpowiedz Link
se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 07:00 Jak półmetek, to już z górki Trzymam kciuku.Chyba zaczynam mieć lekki dołek przez tą zimę,a tak starałam się trzymać. Dzień dobry - miłego dnia ! Odpowiedz Link
eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 07:34 -3 ale jest trochę wiatru i jakoś tak mało miło Nasza Ewa Wodnica ponoć ma dziś goło latać z zawiewając zamiatać Koniecznie Ewo donieś jak sytuacja w zachodniej Pipidówce. Witam. Odpowiedz Link
bumbecki Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 07:57 Wodnica u nas ? a nie na zachodzie ? dzień dobry Państwu Odpowiedz Link
se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 08:00 Co Ona wyprawiać ma !! Przecież zapalenia płuc dostanie Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 09:00 Ślicznie: biało i cicho, lekki mróz. Zaraz się okaże, czy mały kulizek przedobiadowy dojdzie do skutku, a potem lecę kontrastowo zapisać się na basen. No bo to cała wyprawa Dzień dobry! Odpowiedz Link
spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 12:26 Na szyling, rubel, funt i frank, przysięgam na najbliższy bank! Dokonam dziś wielkich czynów! Odpowiedz Link
eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 12:41 To brzmi dość strasznie. Może połóż się i pomyśl jeszcze o tym Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 13:41 Dzień dobry! Odechciewa mi się wszystkiego Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 15:40 Dzień dobry. Jaki dziś wersal był na mokotowskich uliczkach, wszyscy się przepuszczali, nawet gdy nie musieli, dziękowali na wyprzódki... A kiedy przypada ten najbardziej dołujący dzień w roku, wie ktoś? Odpowiedz Link
groha Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 15:51 Podobno 21 stycznia, ale ja w to nie wierzę. Jeden? Przecież u nas jest takich, ile tylko chcieć Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 16:13 Zarty sobie jakies stroja W nocy zaczelo sypac, do rana zasypalo wszystko do imentu. Wiatr zerwal mi kaptur i usilowal urwac glowe. Ja wiem, czy wielka strata by to byla?... Dobry wieczor. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 17:46 Cześć! Mam za sobą różne przeżycia ostatnimi czasy. Zasypała nam samochód natura. Zasypali nam samochód sąsiedzi z parkingu. Odkopywaliśmy samochód. Kupiliśmy nowe łopaty. Testowałam pociągi do Wołomina i jeżdżą. Robiłam faworki. Mieliśmy gości. Kupiliśmy robota R2D2, który jeździ i gwiżdże I nagle się robiłą druga połowa stycznia. Kiedy to się stało??? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Asia...... 18.01.10, 17:48 Asia, [ingiwmek juz został skopiowany i zapisany jako obraz!! I co dalej, powiedz, proszę??? Jak go można w tę sygmaturkę wstawić?? PS>Nie martw się o papugę, damy radę Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Asia...... 18.01.10, 20:13 Papuniu, wlazisz sobie w ustawienia i okienku Sygnaturka wklej sobie pod swoja papuga toto. wlacznie z * w nawiasie w osobnej linijce. Musisz jeszcze tylko usunac duze P zaraz po nawiasie . specjalnie je wstawilam zeby ci sie obrazek nie wyswietlil ino sam jego kod <*> [Pimg]http://i42.tinypic.com/33atlib.jpg[/img] Beda ci sie obrazki zmieniac na chybil trafil. A w razie co to krzycz. Odpowiedz Link
felis2 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 09:19 papuga_ara napisała: > Kupiliśmy robota R2D2, który jeździ i gwiżdże Pokażesz? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:10 felis2 napisała: > papuga_ara napisała: > > > Kupiliśmy robota R2D2, który jeździ i gwiżdże > > Pokażesz? Jasne! Tylko wieczorem, bo on w domu został, a teraz piszę z pracy. Mamy z papugiem lekkiego hopla na jego punkcie. No, większego hopla mam napunkcie C3PO, najlepszego kumpla R2, ale jego nie można nigdzie dostać, a szkoda. To dopiero byłaby zabawa.... Odpowiedz Link
bbbzyta Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 16:06 Cześć Siedzę w sprawozdawczości, nie chce mi się tak, że coś okropnego. Podpalić te papiery. Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 18:12 Popieram. Na stosie spalic, uprzednio umeczywszy. Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 18:18 dzień dobry jeśli w najblizszym czasie będę musiała zjeść jeszcze jakieś lody, to chyba nie wytrzymam i zwymiotuję. Dziś spróbowałam kolejne 20 rodzajów. Mam dość na długo Odpowiedz Link
se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 18:33 Sama tak się musisz 'męczyć'? Może TWCH zatrudnij jako degustatorów ? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 18:42 Ja chętnie w ramach diety Odpowiedz Link
spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 21:24 No i dokonałam tych czynów. Jestem z siebie dumna. Może jednak skończę pomyślnie te studia? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 21:36 A skończ A czego detalicznie dokonałas heroicznie? Odpowiedz Link
spokokolarz Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 21:52 Utrzymałam się na lektoracie, prawie nauczyłam do jutrzejszego dyżuru, zarobiłam dwie stówy na czysto, dostałam notatki do jednego strasznego wykładowcy, byłam na wykładzie innego, dla odmiany cudownego człowieka... Po czym poszłam się ze szczęścia upić w Porcie i odbyłam bardzo ciekawą rozmowę o życiu z paroma koleżankami. Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 18.01.10, 22:22 Kolarzu, Wielki Czlowiek jestes! Odpowiedz Link
se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 07:43 Tak jest - Wielki Mały Człowiek Wiadomości z frontu - bez zmian, czyli ciąg dalszy zimy. Dzień dobry.! Odpowiedz Link
bumbecki Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 07:46 dzień dobry czy Wam też zniknęły fora ulubione ? Odpowiedz Link
se_nka0 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 08:02 Nie - wszystko na miejscu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 08:37 Dzień dobry! U mnie też trwają na posterunku jak przylutowane. Odpowiedz Link
eulalija Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 08:40 -6 ale znowu powiewa i trochę mi czubek nosa zmarzł na spacerze. Moje ulubione na miejscu są. Witam. Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 09:18 Dzien dobry, zdecydowanie mniej senny. Sypie dalej! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 09:34 Witam. Ależ mnie wytelepało. Mróz, panie... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:03 Czy pingwinek zaadoptowany?? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:04 Hurrrra, hurrraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))) Asia, dzięki, zobaczysz, będzie mu dobrze u cioci papugi Jeszcze tylko nie wiem, czy ta gwiazdka u góry jest potrzebna, czy nie, ale się boję coś ruszać, więc chyba zostanie. )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:06 Do odważnych świat należy. Uwaga, test bez gwiazdki. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 13:05 No gratulacje pani Papugo z okazji przysposobienia takiego milego stworzenia. Pasujecie do siebie jak promyk do sloneczka wbrew granicom klimatycznym. Papuniu gwiazdka w nawiasie byla po to abys miala nia rozdzielony link do papugi od linku do panicza pingusia. Wtedy obrazki w sygnaturce by ci sie zmienialy - raz jedno raz drugie (mniej wiecej, bo czasem co drugi raz). Odpowiedz Link
papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 13:14 Aha, no widzisz Pani, Pani Asiu, jak Pani to mądrze i ładnie wykłada To ja pomyślę, moze faktycznie papuga wróci i z pingwinem będą urzędowali, na razie zaś poleciała na zasłużony wypoczyn i kłapie dziobem z ciepłych krajów Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 21:57 Cześć,witam. Nadal jestem obolała,dziś bardziej niż w piątek,a było już lepiej. Skarpetki i spodnie niestety musiałam ubierać leżąc,na szczęście się udało. Pogłaska ktoś,przytuli? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:11 Do bujnego łona może być? To tulę, tylko żeby nam Fellini z tego nie wyszedł! Odpowiedz Link
bumbecki Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:15 no to ja mam zero w ulubionych i co wiecej - nie mogę nic dodać jako ulubione no nic, zobaczę czy w domu będzie tak samo ... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:20 Moje ulubione siedzą. Ale że mam ich "aż" dwa, to może po prostu zbyt mało licnza to grupa, żeby się rozlazły? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:11 ewa_zza_gor napisała: > Popieram. Na stosie spalic, uprzednio umeczywszy. Kogo, na litość boską???? Odpowiedz Link
ewa_zza_gor Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 10:37 Sprawozdania, cholehhha! A tym balwanom, ktorzy ciagle nowe wymyslaja, przynajmniej piety przypiec, howg. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 11:02 Aaa, sphawozdania, choleha... no tak, tak. Rozumiem. Jak również biurokratyczne rzeczy, z którymi właśnie mam do czynienia i też chętnie bym... ten stos zasiliła nimi. Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:22 Dzien dobry Wszystkich chorych, sprawozdawczych, zdrowych oraz tych pomiędzy bardzo pozdrawiam Kto zgadnie w jakiej firmie dziś byłam i co jadłam? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:29 Nam nadzieje ze kwasoty same - jeszcze mi sie twoje lody odbijaja. Wszystkich potrzebujacych przytulam, tylko prosze mnie nie obchuchac, bo ja mam i kwartal i rok - bilansy mnie obsiadly. Wiec wpadajcie w me ramiona . Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:31 tyle wam powiem, że byłam dzielna i nie zwymiotowałam jednak Tereski coś nie widać, może powinnyśmy już zacząc smalec robić i zrzutkę na papierosy? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:34 I Lylika ostatnio ino bry powie i znika... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:33 No to wpadam w twe ramiona Chuchać jednak mogę do woli,bo tak akurat jestem zdrowa,ino struna mnie gnębi,bardzo gnębi... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:42 > Chuchać jednak mogę do woli,... To ty chuchaj, przytulam i glasku glasku. zasmarkancow i zachrychancow jednak sie boje jeszcze z tydzien - potem juz nie. I ostroznie chodze zeby sie nie zabic. Dzis majac do wyboru skakanie przez zaspy na skroty, dostojnie poszlam naokolo i prawie spoznilam sie na pociag. Dobiero koncowke po plaskim kurcgalopem wykonalam Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:35 orale napisała: > Dzien dobry > Wszystkich chorych, sprawozdawczych, zdrowych oraz tych pomiędzy > bardzo pozdrawiam > Kto zgadnie w jakiej firmie dziś byłam i co jadłam? Firmy nie zgaduję,ale stawiam na...musztardę bądź keczup. Zgadłam? Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:38 lody, lody, lody, kolejny dzień z rzędu lody. A już miałam nadzieję, ze jeszcze tylko targi lodziarstwa i na pół roku chodziaz będzie dość Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:42 A dobre choć były? Nie za słodkie? Na pewno nie,bo żyjesz i masz niezły humor,tak trzymaj! Ech,jak ja Ci zazdroszczę! Jak zechcę zmienić zawód,to mnie wkręcisz do tej swojej firmy,dobrze? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:46 > lody, lody, lody, A fuuuj, po co ja tu zagladam. Starą Grope bierz z soba, ona cale targi raz dwa wykonczy, oceni, podecyduje i spokoj z konsumpcja. Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 22:48 dobry pomysł, mam wolne zaproszenie na targi, Gropa dostanie przy okazji A tych nieobecnych to na forum tyle, że chyba trzeba jakąs zbiorczą epitafę napisać, myszwkropki też zniknięta od dawna, a tak lubiłam jej opowieści pracowe Odpowiedz Link
ter.eska Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 23:16 Witam i zarazem zegnam sięostatnio jestem zapracowana,że nie mam sił do kompa. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 19.01.10, 23:26 No ale czemu tak krótko,szybko? Odpowiedz Link
ter.eska Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 20.01.10, 08:02 cytrynko krotko bo musiałam iść spać,ostatnio niewyspana jestem,ale watki zaległe przeczytałam,zdaje się nawet,że coś skrobnęłam. A wogóle witam szanowne grono. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 20.01.10, 07:57 Mniam, mniam, mlask, mlask, kiedy te targi? Odpowiedz Link
orale Re: styczniowe witanie połowinkowe :) 20.01.10, 08:22 dzem dobry targi 24-26 lutego, podwójne zaproszenia już mam dla ciebie w torebce Odpowiedz Link