kocio_pierzaczek Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 21:31 Oj racja, racja. Dobry wieczór zatem. Ciekawe, jak będzie się spać z kablami, elektrodami i urządzonkiem na baterie przymocowanymi do kadłuba? Odpowiedz Link
balamuk Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 21:36 Kociu, a po co Ciebie ta elektryfikacja?... Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 21:37 Kocio zamienia się w Lady Ga Ga ? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 21:39 A żebyś wiedział, dość futurystycznie to wygląda. Ale to tylko zwyczajny Holter. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 21:43 To Ty teraz będziesz na baterie chodziła? Co za oszczędność na kuchni Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 21:44 a czy dohtor zalecił co masz wykonywać tej nocy? Odpowiedz Link
groha Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 21:44 Zwyczajny, czy niezwyczajny, ale zielone światełko posiada... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 21:51 Kociu, a ten na H, że się nie będę wyrazać, to na jaka okoliczność i na jaki czas? O liczbę dup... dób... idzie? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 22:05 Kociu, tylko bez seksu dzisiaj, bo oni tam na monitorze zaraz wszystko zobaczą Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 22:09 Na jedną. Dobę. Krzysiu, na baterie to ja nawet zakupów nie umiałam dziś zrobić i musiałam wysłać ludzi. Odpowiedz Link
konopika Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 22:41 Kocio, z tym seksem, to nie wiem czy się powinnaś ograniczać, przed lekarzem nie wolno niczego ukrywać. A śpij dobrze, odprawię w tej intencji jakieś czary; moje dziecko we wczesnym dzieciństwie miało badania z tym chłamem na głowie robione we śnie, co się nakołysałam to moje, ale On w dzień, to się trochę trudniej śpi niż w nocy. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 10:03 Hehe, ja miałam holter, ale ciśnieniowy. To dopiero było przeżycie, jak to ustrojstwo co dwadzieścia minut miażdżyło mi ramię! W nocy co czterdzieści... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 22:41 Przypominam, że w niedzielę sklepy będą zamknięte, żeby szanowni nie zostali bez kawałka chleba głodni i źli. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 22:50 Myślisz, Gropo, że i ja powinienam? Odpowiedz Link
balamuk Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 22:55 Znaczy mam na wszelki wypadek spyze do Krakowa targac. Ha. Odpowiedz Link
groha Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 22:52 Musowo??! O rany gorzkie, ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 22:53 1588 – w krypcie katedry wawelskiej odbył się pogrzeb króla Stefana Batorego, 1702 - III wojna północna: wojska szwedzkie zajęły Warszawę, 1965 – Stadion Śląski: Polska zremisowała ze Szkocją 1:1 w meczu eliminacyjnym do mistrzostw świata, Jamajka – Święto Pracy. ????????? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 22:55 Imieniny obchodzą: Bolelut, Budziwoj, Dezyderia, Dezyderiusz, Dezydery, Eufrozyna, Eutychiusz, Gwibert, Łucjusz, Symeon, Wibert... Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 23:06 Eeee...ja do kościoła chodzę tylko przy szczególnych okazjach,ostatnio niestety wyłącznie pogrzebnych,a to jakiego świętego? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 23:07 Odpowiadam hurtowo. 23 maja - Zielone Świątki Chodzenie do kościoła - nie chciałabym wytykać wieku nikomu, ale latka lecą i lepiej z Panem Bogiem nie zadzierać moi drodzy. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 23:10 A już na pewno nie z Duchem Świętym, który, jak mawiają starożytne autorytety, oświeca serca i umysły nasze... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 23:11 E tam, u urzędników Pana B. mam przechlapane, a sam szef zrobi, jak uważa. A zaprowiantowanie zrobię, może i styropianik walnę, bo to jedyny ciast mię się udający? Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 23:29 Ja ma przechlapane i u urzędników Pana B.i u Niego samego,i chyba wzajemnie. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 18.05.10, 23:32 Gropko chcesz żebyśmy na stare lata jak te dewoty biegały codziennie do kościoła Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 11:55 No pewnie, że na stare Aczkolwiek młodych chodzących codziennie - młode pokolenie leniwe, to mu się biegać nie chce - tamże też trochę widuję. Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 08:08 Nie pada. Jakieś to dziwne. Witam. Dla Bumbecki i Kocio stolarz!! Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 08:33 Ode mnie również 100 lat!! Coraz więcej osób melduje, że nie pada, więc może wkrótce i mnie będzie dane. I tym optymistycznym akcentem - witam Was Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 08:34 U mnie lało równym ciurem cała noc, bębniło niemiłosiernie o takie balkonowe coś, a teraz cicho, nawet chodniki zaczynają z lekka podsychać. Dzień dobry! Odpowiedz Link
konopika akonityna i inne takie 19.05.10, 08:43 Znalazłam lekturkę do śniadania i kawy dla kryminalistów. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: akonityna i inne takie 19.05.10, 09:26 Rajzefiberu daj odpór siło woli i godnościo osobisto! Odpowiedz Link
bumbecki Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 11:50 oj stolarz by mi sie przydał półek na książki pragnę dzień dobry Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 12:00 Daj spokój, jeszcze Ci założy podsłuch w dziurze po sęku... Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 12:06 Pomarańczowe dzień dobry! myślałam, że zaspałam na kolosa z angielskiego, ale okazało się, że zajęcia dziś dalej odwołane, uf Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 15:06 Dzię dobry. Wyszedłszy z domu po siódmej, dopiero wróciłam, nogi mi w tyłek wlazły. Skromniutko dziękuję za stolarza. Chociaż taki żywy i mnie by się przydał. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 15:21 Dzień dobry,do południa było ciepło,nawet żółta morda się zjawiła,potem przez 2 godz.lało teraz znów nieco przejaśniało. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 15:44 Witam, na niebie w Wwie taki ni pies, ni wydra, wszystko możliwe. Odpowiedz Link
goonia Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 17:22 Czesc! Stolarz jest, to ja Wam Dziewczyny hydraulika zycze oraz stu lat w szczesciu i milosci. Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 18:34 helołek, dorzucę kominiarza na szczęście Odpowiedz Link
bumbecki Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 18:46 a mogę zamienić tego kominiarza na elektryka ? Odpowiedz Link
tutul Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 20:09 najpierw się przywitam: WitajcieA teraz idę czytać zaległości. Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 20:52 pojechałam do mojego sklepu w celu nabycia 5 soków. Ostatecznie nabyłam 22. Sprzedawca był pierwszy dzien w pracy, nie miałam sumienia. Na szczęście do samochodu doszły ochroniarzem, a wyszły synciem. Teraz mogę się kąpać w soku pomaranczowym Odpowiedz Link
balamuk Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 20:56 Ponoc mleko oslicy lepsze. Nie mowiac o krwi dziewic Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 21:08 To drugie ponoć deficytowe nie tylko na Węgrzech... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 21:15 balamuk napisała: >Nie mowiac o krwi dziewic Do kąpania się?? O jeżu, tego nie znałam. Ale cóż, całe życie człowiek... i tak dalej. Hmm.. Nie takie głupie to w sumie. Krew dziewic na pewno jest ciepła. Biorę! Uwaga, uwaga: zamienię zimną wodę na ciepłą krew!! (chichocze upiornie, przeraźliwie i po wampirzemu). Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 21:17 A tak poza tym to dzień dobry. Dziś dowiedziałam się, że szans ena powrót ciepłej wody maleją w tempie proporcjonalnym do mojego poziomu frustracji. Wpłacone przez ojca samozwańca pieniądze nie wystarczą, nie nie nie, a on nie zamierza nic więcej. A proluratura odrzuciła wniosek, pozew, czy jak to się tam nazywa, złożony przeciwko niemu. I co dalej, i co dalej, i co dalej, ja się pytam? (była kiedyś taka piosenka, nie? A może mi się wydaje). Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 21:20 Czyż nie pięknie?? Wyszła mi ta literówka? Proluratura?? Właśnie się uśmiałam. Jak koloratura. Ech, literówki są dużo bardziej rozrywkowe niż normalne wyrazy. Precz z poprawnością literową, słowną, grama- i stylistyczną!!! Odpowiedz Link
balamuk Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 21:21 A do kapania sie, zrodla mowia, ze odmladza radykalnie. Jak swiezo upuszczona, to i ciepla bedzie! Tylko - jak Ewa slusznie gada - towar deficytowy. Sprobuj oslego mleka z pierwszego udoju, tez cieplutkie i dzialanie podobne)) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 21:25 No tak, i osiołek spokojnie przeżyje to upuszczanie płynów, bo dziewica raczej nie. Ok, zmieniam więc ogłoszenie, uwaga! Zwierzę kopytne do lokalu z zimną wodą przyyyyjmęęęę!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 21:35 A w towarze dziś deficytowym Elżunia Batorówna gustowała, Polak, Węgier - dwa bratanki cycuś Odpowiedz Link
bumbecki Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 09:28 eee, ponoć to bajki z tą krwią. Podobno kąpała się w jakiś ziołach które gorącej wodzie właśnie kolor krwi nadawały. Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 09:53 Cześć! Pogodnego i miłego dnia życzę! Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 16:57 bumbecki napisała: > eee, ponoć to bajki z tą krwią. Podobno kąpała się w jakiś ziołach > które gorącej wodzie właśnie kolor krwi nadawały. > Też mi się właśnie wydawało, że to bujda z tymi dziewicami Pozostaję zatem przy osłach Odpowiedz Link
heniulaa Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 21:52 Szefowej najlepszego z okazji urodzin chyba nie myślałaś, że Ci się upiecze ?? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 21:59 Kocio? Dwiesta! Dwiesta! To coby Pantaczeru smutno nie było Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 22:10 i Bumbecka tyż, obedwie dziś innym mogę wypominać z przyjemnością Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 22:12 No to riplej: dwiesta, dwiesta, niech żyjąaaaaaaaaa naaaaaam! Odpowiedz Link
balamuk Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 22:39 Stolarzy dwustu... Wirtualnie mozna buzi dobrodziejkom? Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 22:39 Cztery razy wiecej, cztery razy wiecej Niech zyja, zyja nam! Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
groha Re: Nowe dzień dobry majowe 19.05.10, 23:46 Najlepszego wszystkim Jubilatkom, najlepszego! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 07:45 O, żem rannem ptaszęciem jest? Wczoraj wieczorem widziałam skrawek błękitnego nieba, dzisiaj sinawo, ale tak lekutko, wyglada, że się przetrze na niebiesko. Dzień dobry! Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 07:53 Nad Targówkiem szara ścierka. Witam. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 08:06 Znalazłam na forum Warszawa interesującą propozycję jak obronic miasto przed powodzią Do Warszawy zbliza sie wielka fala powodziowa. Nie mozemy sie przygladac bezczynnie jak woda niszczy nasz zabytki,ulice,faune i flore. W zwiazku z tym mam propozycje akcji,w ktorej musi wziac udzial kazdy warszawiak. Jak wiemy,fala kulminacyjna doplynie do Warszawy w piatek.Dla kazdego,jak mniemam,jest oczywiste,ze jesli nabierze z jakiegos naczynia cieczy i umiesci je w innym naczyniu,to poziom cieczy w naczyniu z ktorego czerpalismy , spadnie.W ziaku z tym oczywistym faktem,kazdy,powtarzam,kazdy warszawiak pownien nabrac w piatek, podczas awizowanego w srodkach masowego przekazu wzrostu poziomu Wisly,tyle wody ,ile tylko sie da.Powinnismy zapelnic nia wszystkie wanny ,zlewy,garnki i czajniki.Ci ,ktorymn naprawde zalezy na dobru naszego miasta,moga nabrac nawet wody w usta. Pewnie myslicie,ze wasz wklad nic nie znaczy-pewnie zrazliliscie sie juz do tego typu masowych akcji.Wyobrazcie jednak sobie,ze w Warszawie jest kilkaset tysiecy wanien,w kazdym domu jest kilka garnkow i garow ,niemal kazde gospodarstwo domowe ma pralke automatyczna.Jesli my ,w chwili zagrozenia,zapelnimy te wszystkie zbiorniki,to z Wisly moze ubyc nawet ok 1 mln m3 wody.Gra jest wiec warta swieczki-Zrobmy to. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 08:22 Nieco cieplej, nieco jaśniej. Dzień dobry. Odpowiedz Link
jagienka300 Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 08:35 Ło matko jak ja wannę do Warszawy przewiozę?!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 08:41 Ja myślę, że gdyby niektórzy nabrali wody w usta, juz by wystarczyło Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 09:00 To tak a propos naszego forum? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 09:11 Wprost przeciwnie Luuuuuuuuuuuuuuuuudzie!!!!!! Słońce wyszło!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
felis2 Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 10:02 Przestało padać. Słońce to takie żółte na niebie? I chyba jest od tego ciepło? Tak? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 11:46 Dzień doberek. Wreszcie słonecznie. Odpowiedz Link
biaua_glysta Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 13:38 Dzińdybry. Znów ciemno i pada i ciemno i pada... a do tego nie mam szczęścia. Największą manifestacją owego braku jest brak szczęścia do kominiarzy: nie przyszli po raz trzeci. Szlag im w drabinę! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 20:02 Dobry wieczórPrawie cały dzień była żółta morda i cieplutko,tylko chwilami padało cobyśmy nie zapomniały. Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 20:12 hm, nie wiem co to dziś padało z nieba, ale samochód ma żółty, a kupowałam srebrny. Czyżby ktoś chciał hurtem wszystkie trawniki podbarwić w Warszawie? Odpowiedz Link
bumbecki Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 20:23 coś się pyli zawsze zapominam co, może ktoś pomoże - topola ? lipa ? Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 20:28 a u mnie takie rosną? bo ja na drzewach i ptaszkach to nie bardzo się znam Chyba idzie fala, 8 wozów strażackich na sygnale popędziło w stronę Łomianek, łódki też mieli Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 20:28 za trzy minuty kończy mi się aukcja na Allegro, trochę się denrwuję Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 21:04 trafiony zatopiony, możecie zgadywać co kupiłam Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 21:12 nu nu nu, podpowiem, że chyba już 4 raz to samo i znowu nie wiem czy dla siebie Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 21:21 Uff, wróciłem z terenu. Bardzo lubię takie delegacje, do pociągu wsiadałem tanecznym krokiem i pieśń mi grała w dudkach, ale się nie sprecyzowała ostatecznie. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 21:25 Znaczy jednak wulkan, gdy pieśń znajdzie ujście. A Orale książkę! Pod znanym tytułem Odpowiedz Link
biaua_glysta Re: Nowe dzień dobry majowe 20.05.10, 21:50 Zatkały się przewody w, za przeproszeniem, kibelku. Powietrze stoi, aromaty od sąsiadów wybijają. Nareszcie coś będzie z tym robione, tylko fachowcy jacyś tacy nieogarnięci. Odpowiedz Link
tutul Re: Nowe dzień dobry majowe 21.05.10, 06:05 Przez jeden dzień tyle napisaliście...dzień dobry wszystkim.Zaległości odrobię w późniejszym terminie.najpierw wieści z frontu powodziowego Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowe dzień dobry majowe 21.05.10, 07:55 Żółta morda jest. Meszka jest. Witam. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Nowe dzień dobry majowe 21.05.10, 08:34 dzień dobry, ale dziś fajnie - wczoraj miałam poniedziałek a dziś już jest piątek Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Nowe dzień dobry majowe 21.05.10, 11:16 Witam majowo. Piękny początek weekendu. Odpowiedz Link
goonia Re: Nowe dzień dobry majowe 21.05.10, 16:31 Czesc i czolem. Przede mna dlugi weekend i przynajmniej 2 dni pieknej pogody, ale to nawet w czesci nie rekompensuje niemoznosci bycia z Wami na jutrzejszym spotkaniu, niestety. Odpowiedz Link
konopika Re: Nowe dzień dobry majowe 21.05.10, 17:01 Piszecie a siła piszecie, na chwilę człowiek zniknie i nie daje rady nadgonić, ale piszcie, w końcu dam radę. Dzień dobry, trzymam kciuki za Warszawiaków i Wasze wały - oby dały radę. U nas już trzecia burza przeszła. Kto chciał autograf z Domu Kultury w Bielsku Białej - proszę się zgłosić. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 21.05.10, 18:31 Dzień dobry,Żółta morda na niebie od rana,gorąco jak diabli,piękny początek weekendu,jedynie żal,że nie mogę być z Wami na spotkaniu.Warszawiaki i inni z terenów powodziowych piszcie,jestem z Wami. Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Nowe dzień dobry majowe 21.05.10, 20:00 Dzień dobry. Świeciło Jutro też poproszę. Odpowiedz Link
goonia Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 06:39 Spicie? Ja tez nie. Mowie Wam, czterdziestka jest przereklamowana. Ide sie dalej umartwiac ... yyyyyyyyyy gosci zabawiac, chcialam powiedziec. ps. czy ja jestem w wieku srednim?!!! Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 06:50 nie śpicie. Do szkoły się szykujecie, jak zawsze wydruki na ostatnia chwilę robię. Co do przereklamowania, to ja zawsze to powtarzam. Gooniu, chyba powinnam powiedzieć bardzo mi przykro, że Cię to dotknęło Miłego dnia asiowego wszystkim życzę Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 08:29 Co tam czterdziestak, Goniu! Potem jeszcze weselej Coś krapało chyba w nocy, ale lekutko. Dziś mam dzień niezwykle intensywny, ale we własciwym czasie ustawię się po zawietrznej ze sznupą w stronę Bramy Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 10:43 Podobno prawdziwe życie zaczyna się po pięćdziesiątce. A już na pewno po dwóch Odpowiedz Link
groha Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 11:07 Jak zwykle masz rację, Gropo. Więc tradycyjnie, czyli też jak zwykle, życzę Wam prawdziwego życia dzisiaj wieczorem, niezależnie od wieku, płci oraz stosunku do szwedzkiego śledzia. Niech smakołyk pójdzie na zdrowie Wam i całej okolicy. Niech żyje miłość i umacnia się przyjaźń między człowiekami! Vivat Asia! Bajkowej zabawy życzy duch w XXVII stopniu zaszeregowania. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 19:03 groha napisała: > Jak zwykle masz rację, Gropo. > Więc tradycyjnie, czyli też jak zwykle, życzę Wam prawdziwego życia dzisiaj > wieczorem, niezależnie od wieku, płci oraz stosunku do szwedzkiego śledzia. > Niech smakołyk pójdzie na zdrowie Wam i całej okolicy. Niech żyje miłość i > umacnia się przyjaźń między człowiekami! Vivat Asia! > Bajkowej zabawy życzy duch w XXVII stopniu zaszeregowania. groho tak pięknie to napisałaś,że ja tylko się pod tym podpisze,cudownej zabawy i duże buziole dla Asi. bardzo żałuję,że nie mogę z Wami być Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 10:38 Żeby się godnie zaprezentować na śmierdzącym spotkaniu umyłam głowę, szyję i uszy. Nalałam sobie wody do obu uszy (uszów?). Nie dość, że gadać nie będę bom zatchnięta to jeszcze głucha jak pień zmurszały. Witam. Odpowiedz Link
groha Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 11:49 Ach, zapomniałabym o pogodzie: u mnie jest cudnie. I u Was niech będzie też. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 12:42 U mnie też cudnie, żółta mordka delikatnie świeci, lekki wiaterek zawiewa. Mimikra dobra rzecz, nieprawdaż Groho? Odpowiedz Link
groha Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 12:53 Prawdaż, Królowo. Wszak barwy ochronne są gwarantem przetrwania niejednego gatunku Odpowiedz Link
konopika Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 13:47 Eulalijo, podobno do pełnego umycia potrzebne są jeszcze nogi, tak nam wmawiali na każdym obozie, ale może umycie włosów zastępuje. Ale Wam zazdroszczę dzisiejszego spotkania. Dzień dobry w Wielkim Dniu. Odpowiedz Link
konopika Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 13:47 Ach ,zapomniałam znowu zapytać: kto chciał autograf z Domu Kultury w Bielsku??? Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 22.05.10, 19:06 Ajaj!Zapomniałam się przywitać,dzień dobry,u mnie pięknie,żółta morda świeci i grzeje jak w lipcu Odpowiedz Link
tutul Re: Nowe dzień dobry majowe 23.05.10, 08:15 Słońce świeci za oknem,chyba ciepło jest.Dzień dobry dla wszystkich.Spotkaniowiczów i tych co żałują.Ja należę do tych drugich,ale siła wyższa.Na następne spotkanie czekam Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 23.05.10, 09:02 Nie świeci, cos w powietrzu wisi Żałuję Bry. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Nowe dzień dobry majowe 23.05.10, 12:09 dzień dobry właśnie sprawdziłam, że mieszkamy w strefie zagrożonej zalaniem, gdyby co to chyba i my się przeniesiemy do garażu Orale, na pewno się ucieszy, nie ? Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Nowe dzień dobry majowe 23.05.10, 12:48 Cześć! Pięknie jest zatem miłego dnia! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 23.05.10, 14:07 Dzień dobry! W Lublinie tez piękniesłoneczko świeci,na niebie śliczne obłoczki,chyba ciepło. Ja bardzo żałuję,że nie mogłam być wczoraj,niestety kolejne spotkanie z Asią dopiero za rok,no ale cóż-takie życie. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 23.05.10, 17:41 Ojojoj!Chyba za bardzo chwaliłam się słonkiem,bo idzie do nas burza,jest już niedaleko Lublina,mam jednak nadzieje,że sobie pójdzie bokiem,bo będę musiała wyłączyć kompa i telewizor,nuda!.Właśnie zaczęło wiać Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowe dzień dobry majowe 23.05.10, 20:28 O 14-tej nad Targówkiem przeszła burza. Gradziny były śliczne, w kształcie prawie kropelki, ten koniec co powinien być szpiczasty, był gładko zaokrąglony, o, najbardziej to gruszka bez ogonka i tą chudszą część miały przezroczystą a grubszą matową. Przez Wisłę i przy Wiśle musiałam trochę pojeździć, groźnie bardzo wygląda. Witam wieczorkiem. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 23.05.10, 20:45 kurcze Warszawiacy trzymajcie się Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Nowe dzień dobry majowe 24.05.10, 06:44 Dnia bez deszczu życzę.Dzień dobry mówię i znów lecę na MF Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowe dzień dobry majowe 24.05.10, 07:41 Po trzech dniach upalnego lata dziś chłodne przedwiośnie. Witam. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 24.05.10, 08:02 U mnie po upałach lata raczej początek jesieni,mokro,zimno. Dzień dobry. Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 24.05.10, 08:06 Dzień dobry głowa pęka po weekendzie Odpowiedz Link
konopika Re: Nowe dzień dobry majowe 24.05.10, 09:14 I ja się ciepło witam i po raz kolejny pytam: kto chciał tan autograf z Bielska Białej, po jakimś czerwcowym koncercie???? Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowe dzień dobry majowe 24.05.10, 09:30 Bardzo serdecznie Państwa witam, bardzo serdecznie! Odpowiedz Link
tutul Re: Nowe dzień dobry majowe 25.05.10, 06:40 Witam Podobno całą noc padało.To dlatego takie piękne przebudzenie.Wyspałam się i mogę działać.... Odpowiedz Link
bumbecki Re: Nowe dzień dobry majowe 25.05.10, 07:40 nie wiem czy całą - wg mnie zaczęło walić w parapety jakoś po północy, a przed 6 już było sucho dzień dobry Państwu, już wtorek, tylko 4 dni do weekendu Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowe dzień dobry majowe 25.05.10, 07:48 Po szóstej mała burza przeleciała nad Targówkiem, zaburczało trzy razy, poleciało jak z sikawki przez 10 minut. Teraz coś się próbuje przecierać. Witam. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 25.05.10, 08:12 U nas nie padało, ale na niebie serial o Kacprze z konia i na koń. Czy lato w tym roku zostało anulowane? Bry. Odpowiedz Link
orale Re: Nowe dzień dobry majowe 25.05.10, 09:12 Dopiero wstałam, przyjemnie jest. Dzień dobry, dziś dzień targów, pochodzę sobie i pogadam zamiast pracowac Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowe dzień dobry majowe 25.05.10, 09:27 Padało,straszyło,pozostawiło mokre chodniki,zimo i ścierkę na niebie. Nie wyspałam się,dzień dobry. Odpowiedz Link
konopika Re: Nowe dzień dobry majowe 25.05.10, 14:04 Padało dopiero raz i to delikatnie więc tez mam piękny dzień. Dzień dobry. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowe dzień dobry majowe 25.05.10, 14:14 Zdązyłam pokosić trawniki między deszczami, kosiara dostawała zadyszki. Odpowiedz Link