michnieszka 27.09.04, 14:41 szukam opiekunki dla półrocznej córeczki we wtorki i czwratki,od ok. 8 do ok. 15. mieszkam na Olszy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niania.krakow Re: Kraków-szukam opiekunki na wt. i czw. 27.09.04, 16:27 ZNAJDZIESZ JĄ U NAS!!! Odpowiedzialne i godne zaufania opiekunki do dziecka na stałe, Nianie na godziny, wieczory i weekendy Nasze kandydatki posiadają szkolenia z pierwszej pomocy i pedagogiki dziecięcej. Dodatkowo dla naszych klientów karnety do teatru, porady psychologa i pedagoga oraz wiele innych... SPRAWDŹ NAS jesteśmy najlepsi!!! Zapraszamy do naszego biura pn.-pt. w godz. 13:00-19:00 Profesionalna Agencja Opiekunek NIANIA Centrum Handlowe M1 (wejscie główneobok perfumerii SEPHORA) Al. Pokoju 67 Kraków Tel. 0 698-888-373, 012 686-20-20 www.niania.krakow.pl Odpowiedz Link
qnaaa1 Re: Kraków-szukam opiekunki na wt. i czw. 03.10.04, 22:11 Serdecznie witam. Jestem bardzo zainteresowana Pani pracą. Interesuje mnie opieka nad dzieckiem. Jednak jestem osobą niepełnoletnią ale doświadczoną. Bardzo proszę aby Pani napisała więcej szczegółów dotyczących danej pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
michnieszka Re: Kraków-szukam opiekunki na wt. i czw. 07.10.04, 18:19 dziękuję za odpowiedź, niestety już kogoś znaleźliśmy. powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link