kasiapfk 14.03.05, 09:23 szukamy niani dla rocznego chłopczyka. Praca na pełny etat. Proszę o kontakt 0-602621319. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia7770 Re: potrzebna NIANIA - Mińsk Mazowiecki 14.03.05, 16:00 Nazywam się Małgorzata Wójcicka Jestem studentka WSEiA w kielcach Studiuje w trybie zaocznym (zjazd raz w miesiącu sobota i niedziela) Opiekowałam sie juz dwoma dziewczynkami 3i5 latek Bardzo lubie spędzać każdą chwile z dziecmi Miło spędzam z nimi czas Opiekowałam sie również rocznym chłopczykiem Do moich zajeć należało również karmienie sprzątanie oraz gotowanie Posiadam stosowne referencje Jeśli dostane prace to zamieszkam z ciocia Prosze o kontakt Moj nr.661-784-975 Odpowiedz Link
kasiapfk Re: potrzebna NIANIA - Mińsk Mazowiecki 17.03.05, 09:49 Próbuję się skontaktować telefonicznie :) Dzwoniłam przed chwilą i nic, będę próbować dalej :)) Odpowiedz Link
kola211 Re: potrzebna NIANIA - Mińsk Mazowiecki 17.03.05, 13:42 jestem zainteresowana Pañstwa ofrt± pracy. Jestem osob± w pe³ni dyzpozycyjna znaj±c± siê na opiece nad dzieæmi i znaj±c± ich potrzeby. Mam 22 lata narazie nie mieszkam w Warszawie ale zawsze chcia³am wyjechaæ i zamieszkaæ w Warszawie. Jezeli chodzi o moje do¶wiadczenie w opiece nad dziecmi opiekowa³am siê bli¿niakami od urodzenia do 2 roku ¿ycia i pomaga³am znajomym w opiece nad ich pociechami . Je¿eli s± Pañstwo Zainteresowani moj± osob± proszê o kontakt 507573271 z góry bardzo dziêkuje Jaworska Marta Odpowiedz Link
kasiapfk Re: potrzebna NIANIA - Mińsk Mazowiecki 17.03.05, 19:07 To jest praca zdecydowanie NIE w Warszawie!. Do Warszawy mamy ponad 30 kilometrów. Osoby zainteresowane prosze o telefon :) Odpowiedz Link
kola211 Re: potrzebna NIANIA - Mińsk Mazowiecki 17.03.05, 22:03 w tym monęcie ni emieszkam w Warszawie poszukuję pracy na terenie polski jako opikunka w karzdej chwili moge zamieszkac w Mińsku Mazowieckim Odpowiedz Link