f_anka 13.08.05, 20:03 jesli mozecie to prosze napiszcie ile placicie niani za godzine pracy - interesuja mnie ceny z terenu okolic warszawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robaczekbis Re: ile na godzine dla niani? 18.08.05, 01:52 Od 7 do 10 zl. za godz., mowi sie tez o 20, ale nie znam takich rodzicow, ktorzy tak placa, ani niani, ktora tyle dostaje. Moze jacys slawni ludzie tyle placa? Ale tez mniej niz 7 byc nie moze, skoro osoba sprzatajaca, czesto Ukrainka, za godzine dostaje 8-10. Odpowiedz Link
f_anka Re: ile na godzine dla niani? 19.08.05, 20:29 strasznie duzo - mysle, ze za duzo - kogo na to stac, jesli sie zarabia 1700 zl........ Odpowiedz Link
robaczekbis Re: ile na godzine dla niani? 22.08.05, 07:20 Przy takich zarobkach mozesz skorzystac ze zlobka : panstwowego do 213 zl/mies. , prywatnego ok. 500/mies . i to juz z wyzywieniem. W tej chwili jest jeszcze sporo miejsc. Odpowiedz Link
f_anka Re: ile na godzine dla niani? 22.08.05, 20:08 na sama mysl o zlobku mnie ciarki przechodza.. alez ja juz mam opiekunke place 4 zl za godzine i jestem bardzo zadowolona a dziecko za nia przepada wlasnie dlatego te ceny mnie tak zdziwily gdybym nie znalazla odpowiedniej osoby to nie wrocilabym do pracy Odpowiedz Link
krutikow Re: ile na godzine dla niani? 23.08.05, 13:52 $ zl. za godz? Zobacz na forym rodzice/opiekunki - warszawa, auror jng87. Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama