Dodaj do ulubionych

Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3?

15.11.10, 20:13
Właśnie skończyliśmy krótki spontaniczny zlot KWW DZ pod wejściem do gimnazjum. W trakcie jego trwania zostaliśmy sfotografowani i pozdrowieni środkowym palcem z czarnego quasi-sportowego samochodu o nr. rejestracyjnym WWL 3CC3.

Właściciela palca, jak i sam palec pozdrawiamy. Ale przy użyciu całej dłoni, a nie jej namiastki.

Niestety, pewnie nie będzie nam dane się spotkać, więc jeżeli gdzieś zobaczycie ten samochód widmo, jeżdżący niczym czarna wołga, przekażcie pozdrowienia.

Dzięki.
Obserwuj wątek
    • leonzielony Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 15.11.10, 21:58
      Uwaga! Za wskazanie tajemniczego środkowego palca nagroda,butelka bardzo dobrego wina!
      • canigghia Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 15.11.10, 22:52
        znam ten samochód. Ale zwykle jeździ nim kobieta!?
        • baseciq Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 15.11.10, 22:55
          Może siedziała za kierownicą? Palec wystawał od strony pasażera. Loałbym to. Naprawdę.
          • canigghia Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 15.11.10, 22:57
            a czy to był palec grzebalec???
      • kam.mich2 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 15.11.10, 22:58
        To bardzo żenujące, że osoba która reprezentuje NASZE MIASTO ZIELONKĘ - jest rzecznikiem prasowym jest zdolna do takich gestów nienawiści, a ponadto nie zapominajmy że to nasz lider/kandydat do rady powiatu....To jest ta energia i doświadczenie ? Czy tak powinien promować się lider ??
        To nie wszystko. Wystarczy rozejrzeć się dookoła naszego wyborczego podwórka - złośliwość, szykany,podstępne plany - to wszystko jest śmieszne. Wielka polityka, konwenty, agresywna kampania. Niestety z przykrością muszę to stwierdzić, szef sztabu wyborczego KWW Obywatelska Lista Łossana z dnia na dzień coraz bardziej pogrąża swój komitet. Cóż...przyjdzie czas powiedzieć "adieu"
        • canigghia Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 15.11.10, 23:08
          myślisz, że adieu, przetłumaczy słynny śpiewak miejski?
    • kam.mich2 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 15.11.10, 23:01
      Nie zachowujmy się jak wodnik. Po co umieszczać na stronie numery rejestracyjne używanego przez niego samochodu....
      • baseciq Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 15.11.10, 23:30
        Nie mam pojęcia czyj to samochód. Pewien jestem tylko numerów i wystającego palca.
    • dabrowa51 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 15.11.10, 23:20
      Ciekawe,czy "latający sprawozdawca" TV Zielonka nagrał to zdarzenie z tym palcem miłości i czy się ukaże filmik?. Ciekaw jestem,czy kandydat na radnego powiatowego,w przypadku zdobycia mandatu w głosowaniach Rady Powiatu też będzie używał "palca środkowego"?.
    • woj-123 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 00:15
      Wczaraj w nocy podobne auto widziano na osiedlu wojskowym. No i nawet zapamiętano nr rejestracyjne.
      • canigghia Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 13:44
        zauważyliście forumowicze, że w tym wątku nie uczestniczą w ogóle:
        mieszkaniec, nel, sandra, palipies, fakty i mity?
        • fakty.i.mity Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 14:10
          Pewnie dlatego że jest to mało interesujący i bezproduktywny wątek. Może po debatujcie jeszcze nad rokiem produkcji tego samochodu:)
          • canigghia Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 14:15
            nie chodzi o samochód, tylko o jego woźnicę. (o też na W)
          • glosujezazielonka Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 14:23
            ciekawe czy pani wyszyńska dziś swoim autkiem pod pracę podjechała? hhhhhhhhhhhhhhhhhh
            a wyszyński ?????????????? pewnie napisy czerwone na autku znajdzie a autko przypadkiem zgloszono , ze skradzione??????????
            • fakty.i.mity Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 14:28
              Nie będę się wypowiadał na ten temat, bo niestety nie wiem jakim autem porusza się p.Wyszyński, zresztą akurat jest to najmniej interesująca mnie kwestia. Osobiście nie chciałoby mi się pisać o takich ekscesach, zresztą akurat ta informacja wpisuje się perfekcyjnie w ideę tego forum:)
              • glosujezazielonka Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 14:35
                nie wiem kim jesteś ale bzdury wypisujesz
                myślisz że można oszukiwac ludzi nadal? przystroic sie w barwne piorka na imprezke i glosic jak z ambony ze sie pomaga - pytanie komu - odpowiedz sobie swojemu wizerunkowi .
                Uwazam ze powinno sie zakazac glosowac na liste z ktorej wyszynski kandyduje bo on wejdzie slizgacz jeden do powiatu i bedzie sie cieszyl i nadal wszystkich olewal
                • fakty.i.mity Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 15:50
                  glosujezazielonka napisała:

> nie wiem kim jesteś ale bzdury wypisujesz
                  > myślisz że można oszukiwac ludzi nadal? przystroic sie w barwne piorka na impre
                  > zke i glosic jak z ambony ze sie pomaga - pytanie komu - odpowiedz sobie swojem
                  > u wizerunkowi .
                  > Uwazam ze powinno sie zakazac glosowac na liste z ktorej wyszynski kandyduje bo
                  > on wejdzie slizgacz jeden do powiatu i bedzie sie cieszyl i nadal wszystkich o
                  > lewal

Uważam że ty masz problem z p.Wyszyńskim. Myślisz że PW sam się wybierze do rady powiatu? Otóż nie wybiorą go ludzie, którzy go popierają (o ile w ogóle zostanie wybrany). Dlatego będzie mógł się śmiać swoim przeciwnikom w twarz. Dlatego nie lekceważ głosów ludzi, za pomocą których może zostać wybrany. Podobnie robi prezes jednej partii, który lekceważy głosy oddane na swojego kontrkandydata.
                  • wyborcazielonka Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 19:19
                    Z TEGO CO WIEM TO PAN PIOTR JAKO OSOBA Z NR 1 PRZECHODZI JEZELI DANA LISTA OTRZYMA WYSTARCZAJĄCĄ LICZĘ GŁOSÓW? CZY COŚ MYLĘ ?
                    A JEZELI TAK TO POMYSŁ ABY NA TĘ LISTĘ NIE GŁOSOWAĆ TYLKO PO TO ŻEBY NIE PRZESZEDŁ PAN PIOTR JEST POMYSLĘM OK
                    ZGADZAM SIĘ . ZNAM Z TEJ LISTY KILKA OSÓB I UWAŻAM ŻE TYLKO PAN SMODEREK JEST WART ODDANIA GŁOSU ALE NIESTETY MIMO TEGO POGLĄDU NIE ZAZNACZE x PRZY NIKIM GDZIE DO LISTY WCISNĄŁ SIĘ PAN PIOTR . POZDRAWIAM
        • nel77 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 15:28
          canigghia napisał:

> zauważyliście forumowicze, że w tym wątku nie uczestniczą w ogóle:
          > mieszkaniec, nel, sandra, palipies, fakty i mity?

Nie uczestniczyłem ponieważ nie siedzę cały dzień przy komputerze.Chciałbym stanowczo zaznaczyć,że nie popieram chamskich zachowań u nikogo.Nizależnie czy są to ludzie,których popieram czy też nie.Oczywiście incydent widzieli tylko zwolennicy dla zielonki.Nic nie chcę sugerować ale napisać można wszystko,tylko jak inni mają to zweryfikować.
          • dabrowa51 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 16:08
            nel 77,mówisz,że trudno zweryfikować ...., ja mam nadzieję,że to wydarzenie skamerowała TV Zielonka.Jej reporter jak dotychczas był wszędzie,gdzie coś ciekawego się działo.
            • nel77 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 22:14
              dabrowa51 napisał:

> nel 77,mówisz,że trudno zweryfikować ...., ja mam nadzieję,że to wydarzenie ska
              > merowała TV Zielonka.Jej reporter jak dotychczas był wszędzie,gdzie coś ciekawe
              > go się działo.

Mam na myśli to,że w obecnych przedwyborczych czasach ciągle ktoś na kogoś pisze i już trudno dociec co jest prawdą.Dla przykładu mogę napisać--coraz częściej w póżnych godzinach nocnych widuje się w różnych miejscach Zielonki quasi-terenowego srebrnego nissana.
              • canigghia Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 22:36
                nel, przestałeś już obmyślać plan na jutro z palipsem? Wiesz bo śledzisz?
                • nel77 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 23:28
                  canigghia napisał:

> nel, przestałeś już obmyślać plan na jutro z palipsem? Wiesz bo śledzisz?

Zdaje się ,że nie bardzo zrozumiałeś sens mojej wypowiedzi.Jeszce raz przeczytaj i przeanalizuj.
                  • canigghia Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 16.11.10, 23:38
                    "Mam na myśli to,że w obecnych przedwyborczych czasach ciągle ktoś na kogoś pisze i już trudno dociec co jest prawdą.Dla przykładu mogę napisać--coraz częściej w póżnych godzinach nocnych widuje się w różnych miejscach Zielonki quasi-terenowego srebrnego nissana. "

jeżeli odniesiemy się do cyt. "ciągle ktoś na kogoś pisze i już trudno dociec co jest prawdą."
                    to owszem pisze, ale przede wszystkim 2010 na Grabowskiego i KWW DZ, no i Ty na forum.
                    • dabrowa51 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 17.11.10, 16:37
                      Czy wypowie się wreszcie na tym forum właściciel tego "medialnego" palca ?.
                      • waran3 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 17.11.10, 22:22
                        dabrowa51 napisał:

> Czy wypowie się wreszcie na tym forum właściciel tego "medialnego" palca ?.
                        ***Z tego co zauważyłem wypowiedział się gdzie indziej i jak się okazuje kilka osób pójdzie siedzieć w związku z tym:-)

Polityka to naprawdę fajna sprawa, adrenalinę rozdają tu bez limitów :-)))

• leonzielony Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 00:25
                          Bym ujawnił swoje zdanie na ten temat, ale wiedząc o stałym monitorowaniu forum i tworzeniu bazy ników i IP, przechodzę do wątku Lista PW, zgłaszając swoją gotowość
                          do ukorzenia się i próśb o nie umieszczaniu mnie w tej bazie!
                    • mieszkanieczielonki Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 01:44
                      To może wytłumaczysz mi kolego co miałeś na myśli pisząc, że baner Łossana na ulicy Kolejowej został zdjęty przez właścicieli bo był "powieszony bez jego zgody"?
                      Może masz zatem jakieś dalsze informacje co do miejsca przechowywania tego banera bo właściciel posesji powiedział, że sam go nie zdejmował, a co więcej pozwolił powiesić kolejny, między nami dużo ładniejszy...
                      • zielinek7 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 08:28
                        mieszkanieczielonki napisał:

> To może wytłumaczysz mi kolego co miałeś na myśli pisząc, że baner Łossana na u
                        > licy Kolejowej został zdjęty przez właścicieli bo był "powieszony bez jego zgod
                        > y"?
                        > Może masz zatem jakieś dalsze informacje co do miejsca przechowywania tego bane
                        > ra bo właściciel posesji powiedział, że sam go nie zdejmował, a co więcej pozwo
                        > lił powiesić kolejny, między nami dużo ładniejszy...

Widać, że jesteś doskonale poinformowany, czyżbyś sam wieszał te bannery?
                        • mieszkanieczielonki Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 09:27
                          Nie wiem jakie ma to znaczenie czy wieszałem te banery czy nie, faktem jest to, że np. taki canigghia wypisuje tu kompletne głupoty po to tylko żeby je pisać, co gorsza "pod batutą" jaśnie opiekującego się nami baseciqa, który jako "opiekun forum" powinien być wg. mnie neutralny, ale skoro fakt bycia "aministratorem" go przerasta to już nie mój problem.
                          Nie, nie wieszałem banerów, o które pytasz, ja ich także nie zrywałem ani nie malowałem, a do tego mieszkam nie w Ossowie tylko w Zielonce, co jest kolejnym dowodem na to, że kolega baseciq powinien... Właściwie nic nie powinien bo tylko szkodzi :)
                          • baseciq Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 09:36
                            Uzasadnij swoją wypowiedź. Myślisz że co, steruję użytkownikami forum? Chyba źle się czujesz. Od dłuższego czasu z forum wywalam jedynie reklamy i żadnych innych wątków nie ruszam, właśnie po to, by nikt nie miał pretensji że ktoś jest cenzurowany.
                            • mieszkanieczielonki Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 10:29
                              O "sterowaniu" nic nie wspominałem, ale skoro tak piszesz to może tak jest, nie wiem, czuję się doskonale, natomiast mój post uzasadnij sobie sam czytając wszystkie SWOJE WYPOCINY, te które jeszcze się uchowały oraz te, które zostały już wykasowane, miłego dnia :)
    • depeche_7 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 10:33
      Nie jestem zwolennikiem Pana W., ale opluwanie innych na forum jest chamstwem. Jeśli zrobił coś złego to wystarczy pozwać go do sądu. Pamiętajcie dziś opluwacie innych jutro mogą opluć i was, pomyślcie za czym zaczniecie klikać.
      • zielinek7 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 13:06
        Tak, najlepiej zamknąć ludziom usta. Bo wszelka krytyka jest opluwaniem. Zaraz, zaraz, gdzieś to już słyszałem. Czy to nie pan prezes obwieścił coś podobnego po wydarzeniach w Łodzi?

Osobiście uważam, że krytyka nie powinna nikogo obrażać w sposób naruszający prawo. To także kwestia dobrego wychowania.
        • depeche_7 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 18:41
          zielinek7 napisał:

> Tak, najlepiej zamknąć ludziom usta. Bo wszelka krytyka jest opluwaniem. Zaraz,
          > zaraz, gdzieś to już słyszałem. Czy to nie pan prezes obwieścił coś podobnego
          > po wydarzeniach w Łodzi?
          >
          > Osobiście uważam, że krytyka nie powinna nikogo obrażać w sposób naruszający pr
          > awo. To także kwestia dobrego wychowania.

Oczywiście krytyka jak najbardziej jest potrzebna, ale wielka jest różnica pomiędzy faktami a pomówieniami. Krytykowanie to także sztuka, można to czynić w sposób cywilizowany. Spójrz łaskawie na to co napisałaś(napisałeś), ja apeluję o kulturę, zdrowy rozsądek, a TY prawie
          skaczesz mi do oczu. Pan W. jest mi obojętny, jeśli robi źle to oddać sprawę do prokuratury.

• zielinek7 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 19:00
            Depeche, wyluzuj. Jak to jest skakanie do oczu, to ktoś tutaj powinien zacząć się leczyć. I pokaż mi więcej takich "skandalicznych" wypowiedzi podpisanych moim nickiem.
            Boję się już odezwać, bo za chwilę to będzie nawoływanie do mordu. ;)
            • depeche_7 Re: Do kogo należy palec wystający z WWL 3CC3? 18.11.10, 21:50
              zielinek7 napisał:

> Depeche, wyluzuj. Jak to jest skakanie do oczu, to ktoś tutaj powinien zacząć s
              > ię leczyć. I pokaż mi więcej takich "skandalicznych" wypowiedzi podpisanych moi
              > m nickiem.
              > Boję się już odezwać, bo za chwilę to będzie nawoływanie do mordu. ;)

Tak jak pisałem chciałem się poradzić na temat wyborów, porozmawiać, a widzę że co bym nie napisał to źle. Czy w moich postach widzisz jakąś agresję wymierzoną w kogokolwiek? Na pewno nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka